Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся си жаба

Featured Replies

Здравейте, можете ли да помогнете с търсенето и закупуването на домашно жабоче. Досега не съм гледал земноводно (с изключение на 1-2 блатни костенурки като дете), така че съвети при отглеждането също няма да са ми излишни. Преди година бях пообиколил зоомагазините из варна, но единсвеното което ми предлагаха бяха 2см-ови аквариумни жабчета, а търся нещо малко по-едричко с което да можем да си играем с баба и да си гу гушкам през дългите нощи пред компютъра след работа. :)

преди 13 минути, whitegambit написа:

Здравейте, можете ли да помогнете с търсенето и закупуването на домашно жабоче. Досега не съм гледал земноводно (с изключение на 1-2 блатни костенурки като дете), така че съвети при отглеждането също няма да са ми излишни. Преди година бях пообиколил зоомагазините из варна, но единсвеното което ми предлагаха бяха 2см-ови аквариумни жабчета, а търся нещо малко по-едричко с което да можем да си играем с баба и да си гу гушкам през дългите нощи пред компютъра след работа. :)

:eek::eek::eek:

преди 9 минути, whitegambit написа:

:eek::eek::eek::eek::eek::eek:  Защо не гушнеш баба си?

• Автор
преди 3 минути, * СТЕФАН * написа:

:eek::eek::eek::eek::eek::eek:  Защо не гушнеш баба си?

може би не уточних, но .... не искам дърта жаба...

2110561016.JPG

Ама ще трябва да си я гушкаш с латекс.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 9 минути, whitegambit написа:

може би не уточних, но .... не искам дърта жаба...

Че баба си за дърта ли я смяташ бре? Ти на колко си, а баща ти? Значи баба ти е около 50 годишна. 

Невероятен "IT форум" Пишат се всякакви "технически" глупости!

преди 13 минути, * СТЕФАН * написа:

Невероятен "IT форум" Пишат се всякакви "технически" глупости!

Ще му пратя един скункс на Карабойчев!

преди 32 минути, * СТЕФАН * написа:

Че баба си за дърта ли я смяташ бре? Ти на колко си, а баща ти? Значи баба ти е около 50 годишна. 

Това отдавна не е ИТ форум Стефан! А и раздела сам виждаш кой е.

преди 9 минути, Емил Костов написа:

Това отдавна не е ИТ форум Стефан! А и раздела сам виждаш кой е.

Абе Емо! Всичко е ясно. Да влезе убития и да пускаме кепенците! Някой може ли да си помисли да пусне такива теми примерно във Hardware.bg. Ей го на. Човекът иска жаба! Какво ще правим сега?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 9 минути, * СТЕФАН * написа:

Абе Емо! Всичко е ясно. Да влезе убития и да пускаме кепенците! Някой може ли да си помисли да пусне такива теми примерно във Hardware.bg

Това не е лошо, че има и други раздели. Но просто се вижда колко от хората се интересуват от хардуер и колко от всичко останало.

преди 24 минути, whitegambit написа:

оставете бабето намира .... искам Жаба....

"Искам жабата маааа"... Имаше едно детско навремето...абе май не беше детско.

преди 15 минути, язе написа:

"Искам жабата маааа"... Имаше едно детско навремето...абе май не беше детско.

Цитирай му годината на момченцето, за да си..."спомни"

преди 4 минути, * СТЕФАН * написа:

Цитирай му годината на момченцето, за да си..."спомни"

Ще трябва първо аз да си я спомня.  :)  Някъде около 1980 та...

преди 24 минути, язе написа:

Ще трябва първо аз да си я спомня.  :)  Някъде около 1980 та...

Язе!

Едно време имаше такава поговорка. Обезателно ще си я спомниш!  "С дете да отидеш на баня - ще ти изяде сапуна"

Котка бива за домашно животно, куче също бива за домашно животно, но да си гушкаш жаба пред компютъра. Абе вие гнус не изпитвате ли ? Да си стои там зад стъклото и да тъпее по цял ден добре, но да си играйкаш с него и да го гушкаш. По-добре си вземи едно куче и си го гушкай колкото искаш.

Бе, те жабите тепърва ще се разкрякат! Трябва само да обиколи тук - там! Обаче не от всяка жаба след целувка излиза принцеса!:)))))

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.