Премини към съдържанието

    Препоръчан отговор

    Denislavgd    2

    Здравейте може ли някой да ми каже дали и ако да как става.

    Искам като вляза в адрес www.kaldata.com (примерно), да се пуска някакъв клип който аз да си избера

    и след като приключи клипа да ме препрати към някоя страница.

    Надявам се да съм обяснил добре. Благодаря.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    DvDty    5

    Не съм сигурен какво имаш предвид. Под "www.kaldata.com" имаш предвид твой сайт, който изработваш ли?

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    killchain    6422

    Зависи от къде взимаш видеото. Пример с YouTube: https://developers.google.com/youtube/iframe_api_reference#Examples

    По същия начин като в примера закачаш listener за onStateChange, проверяваш дали playerStatus е нула и вместо да сменяш цвят, изпълняваш следното:

    document.location.href = "https://kaldata.com/forums";	

     

    • Харесва ми 1

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    Denislavgd    2
    преди 3 часа, killchain написа:

    Зависи от къде взимаш видеото. Пример с YouTube: https://developers.google.com/youtube/iframe_api_reference#Examples

    По същия начин като в примера закачаш listener за onStateChange, проверяваш дали playerStatus е нула и вместо да сменяш цвят, изпълняваш следното:

    
    document.location.href = "https://kaldata.com/forums";	

     

     

    Искам клипа да е при другите документи да го извиквам с iframe и когато свърши да препрати към друга страница.

    Ще съм ти много благодарен ако ми дадеш кода, че не съм много наясно. 

    Виждам в линка който си дал , че има функци и няколко кода но не ги разбирам. 

    Благодаря за бързата реакция.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    DvDty    5
    преди 10 минути, Denislavgd написа:

     

    Искам клипа да е при другите документи да го извиквам с iframe и когато свърши да препрати към друга страница.

    Ще съм ти много благодарен ако ми дадеш кода, че не съм много наясно. 

    Виждам в линка който си дал , че има функци и няколко кода но не ги разбирам. 

    Благодаря за бързата реакция.

    За целта ще ти е по лесно да използваш HTML5 video tag-a. Той има функцията, да auto play-ва клип, който се (или не се) намира в документите ти. За да препраща към друга страница, ще трябва да знаеш, колко е дълъг клипа и да зададеш js код-а

    преди 3 часа, killchain написа:

     

    
    document.location.href = "https://kaldata.com/forums";	

     

    но с забавяне с определеното време. Ще изглежда така:

    setTimeout(function(){ document.location.href = "https://kaldata.com/forums";  }, 1000);

    Където 1000 е времето в мили-секунди и в случая се равнява на 1 секунда 


    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    Denislavgd    2

    Благодаря ви за реакците аз си намерих код който да ми върши работа.

    
    <script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-1.4.2.min.js">
        </script>
        <script type="text/javascript">
          $(document).ready(function(){   
           $("#myVideo").bind('ended', function(){
              location.href="http://www.google.com";   
           }); 
          });
        </script>
    
        <video id="myVideo" width="1280" preload="auto" autoplay="autoplay"> 
      <source src="movie.mp4" type="video/mp4" />
    </video>

    Това е кода който намерих ако не е добър или има по добър споделете го или заключете темата.

    • Харесва ми 1

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

    Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

    Регистрирайте се

    Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

    Нова регистрация

    Вход

    Имате регистрация? Влезте от тук.

    Вход


    ×

    Информация

    Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.