Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Diablo II

Featured Replies

Един последен въпрос: Paladin Smiter или Paladin Holy Freezer?

Holy Freezer :wors: Бях си направи лведнъж такъв и просто ги намлях! С други герои на втория акт постоянно ме убиваха, но с Paladin на Holy съм изтребвал цели легиони и то без помощник.

• Отговори 216
  • Прегледи 89,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте приятели , в момента играя пача Eastern Sun ... и постоянно намирам ancient scroll ... въпроса е че не знам какво да ги правя . Направих справка с чичо Гошо и ми стана ясно / до някъде / че се слагат в хародик куба ... ама с какво л Пробвах с руни , оръжия , предмети ... нищо не става !

Ако някой го е играл споменатото чудо и знае за тях нещо да пише тук или на лична . Приемам всякакви съвети !

Аааа това е любимия ми мод за Diablo II !Та на въпроса: ancient scroll-ловете съдържат секретни рецепти,които се показват само ако ги идентифицираш.Това става в Horadric Cube с един скрол и един Ancient Decipherer.След което събираш частите описани в скрола заедно с него ги поставяш в куба и съответно получаваш бонусите описани в рецептата.Самите рецептите са 50 и са доста добри,но трудно се събират частите за тях.

Тук има повечко информация:

http://homepage3.nifty.com/miyoshino/es/es3cube_n.htm

Надявам се да съм бил полезен !

Един въпроси за Diablo II - Lord Of Destrucion 1.11b (голям фен съм на играта от доста време макар да е малко загуба на време)

Има ли някъде "tutorial" може и в *.pdf формат за това с коя раса и на кой level е

препоръчително да се вдигат характерситикита на героя...

И също статийка за сериите от артефакти (които са с зелено) малко информация какви бонуси дават

Аз съм с sorceress level 80 (без никакви хакове понеже нямам много време да разцъквам

я развивам от 2004-година и съм намерил адските предмети ,но на Hell вече в 4-ти град

много ме "ломят" а са имунни на всичко гадовете...с последен level "Метеор,Blizzard,Thunder Stortm

съм"...има ли някакъва тънкост или да бягам до "Waypoints" докато бият наемничката - SAVE AND EXIT минавам мисията и така...

И за последно като почнах на Hell ми се занулиха филмчетата a искам да си ги гледам всичките...(сега са отворени 4-тири ама)

При Warcraft III е лесно там в папката MOVIES заменяш *.mpq с *.аvi и готово.

При Painkiller - Battle out Of Hell просто си инсталирате RAD Video Tools и можете да гледате всичко с разширение

*.bik, *.smk...

(минах гада по някаква случайност още не мога да разбера какво се прави)

Зависи дали героят ти е само за единична игра или за мулти.Аз с магьосницата не играя в сингъл защото е слаба на Hell трудност, дори с Cold Mastery на 20ниво пак не пробива имунизацията на много гадове.Моят любимец в сингъла е Некромансъра.Развит като призовател (скелети и магове).И аз съм на 81 ниво на 5 тия град и нямам кой знае какви проблеми.Досега съм превъртял играта само с един Барб (87ниво),една Амазонка (82 ниво,Laiting Jaweline) и един Паладин на 82 ново (тактиката при него е най-лесна).Предимството на Некрото е в факта че само с две заклинания Decrepify (1 точка е достатъчна,в последствие с артефакти може да се усили),Lower Resist по съшия начин.Помпиш Rise Skeleton (20),Rise Skeletal Magi (20),Skeleton Mastery (max),хабиш две точки за да активираш умението Summon Resist (max)и това е.Скелетите стават като диви прасета,ринат всичко.Има и още един плюс,можеш да си купиш от градовете страхотни Staff за некро (2 to Necromanser skill level,3 to Rise Skeletal Mage и др.подобни са често срещани.А на хазарт можеш да попаднеш на невероятни Circlet).Ако ще се мъчиш с Магьосницата ти препоръчвам Cold+Fire skills.Някой развиват и Енергийния и щит като защита,но аз изпробвах тактиката със Cold Shield и много точки Healt.

Да аз я имам само че е малко по друга версията но пак е Lord of Destruction и героя ти става с фантастични характеристики.Можеш да си над стотен левел моя сега е 196 левел и имам мод за играта.Вече я превъртях два пъти.Ти имаш пети град нали.И героя става с повече от 10000 дефенс и стрент.Ако имаш проблем пиши.

как се казва мод-а с който си ( който вдигаш левел над 100) аз имам Diablo ІІ Eastern Sun v2.20

• 2 седмици по-късно...

съжалявам за тази тема,но играя в хеадоф и... Никой не дава фрее итеми като в бнет.Моля ви дайте ми линкове за итем хак :rolleyes:

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Не съм сигурен дали това включва и хакове, но на 95% съм...

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Не, не включва...След като не е написано...

Добре, благодаря за поправката. Но дори и да е така - теми за Diablo II има, можеше и там да пита. Другата му тема за Diablo III също е излишна.....

Това е незаконен софтуер .. :gift: Не си намерил правилния форум за да питаш за такъв софтуер...И един страничен коментар .....НУБ xD :rolleyes:

Ахъм.... значи пък, според теб, както мислех и аз, хаковете също за забранени :P

Ех, деца, деца. Това било забранено, онова било забранено. обаче играете с map hack, нали. Не виждам причина хаковете, чийтовете и трейнърите да са незаконен софтуер. Не нарушават ничие авторско право. Е, вярно че развалят удоволствието от играта повечето пъти... Item hack му се казваше на джамела едитора примерно. Но той е за сингъл плеър герои. Преди по батъл нета вървеше едно лафче "да дупиш айтъм" - т.е. да се удвои. Това обаче е силно забранено, а и всеки уважаващ себе си сървър се грижи да не същестуват дълго подобни изпълнения. Така че освен да дигаш яко magic find и да ходиш да биеш "златните мини" друго не виждам. EDIT: Да се играе диабло е наука. Това си е и начин на живот. И някои 'инструменти' са част от него. Като броя и вида им зависи изключително от опита на играча.

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Мм, не е баш така. Помня в един от двата вида B-Net сървъри - Close и Open Battle.Net - информацията за героите ти се зареждаше от твоя хард и можеше да се ползват такива Character Editor-и.

Не виждам причина хаковете, чийтовете и трейнърите да са незаконен софтуер.

Да бе, влез в Windows live с хак и глей кво става. Бан на акаунт Публикувано изображение Незаконни са, защото развалят играта на другите. А за сингъл-плейър - не знам къв ретард трябва да си за да играеш с хак :hush: (Уби ме онaя тема "Хакове за CS 1.6")

@man98 - Fairplay! Няма да станеш по-добър, като играеш с хак... И аз съм сигурен, че хакът е вид незаконен софтуер :P

Не е незаконен, защото този, който е написал дадения хак го е пуснал безплатно в мрежата. Друг е въпроса, че е забранено да се ползва.

Аз играя Zy-El mod на Diablo 2 и ми харесва много. В началото е доста трудно но нататък героите стават адски добри. Има и много хубави предмети и последния левел е 10 000 което дава възможноста да се развие изродски герой. Крииповете не са като на класическо Диабло. Препоръчвам ви го да си го свалите и да пробвате заслужава си!

• 4 седмици по-късно...

Привет на всички.Искам да ви попитам за някои хубав диабло 2 фън сървар (по вазможност да е v1.10),много ще съм ви благодарен ако ми предложите някои по скоро че много ми се плей-ка тази игричка :)

Ми не не оплатнявам времето щото д3 на този мои компютар ще тръгне тамън никога пак много ми се цъка д2 еи така за кеф без да мисля постоянно как да оправя мизерията,някои ако даде фън сърварче ще съм му адцки благодарен!!!

• 1 месец по-късно...

Наскоро попаднах на информация, която обясняваше как да си отворя специални портали със специални ключове (key ot hate, terror, destruction) като слагам по един от всеки във куба и им давам transume , което трябва да стане на hell act V. Но нищо не стана, четох във форуми но нищо особено не намерих защо не става. С версия 1.11 съм, ако някой може да ми помогне ще се радвам да пише. Благодаря

• 2 месеца по-късно...

ТЪрся тая програма за диабло 2 :eek: ( eastern-sun 3.00 ) forum headoff.com , значи програмата прави следното: Примерно като си копувам жълти перфекти нали трябва да излезна от града и пак да влезна да си купа пак жълт перфект .. демек като купа един път и свършват :speak: искам да не свършват , как беше програмата ,един фр я знае ама не я казва :@

Редактирано от frozen_bg (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Играя в Diablo 2 eastern-sun 3.00 ( headoff ) www.headoff.com , въпроса ми е как мога да си направа статовете макс , смисъл някой фр знаят ама са ***** и не казват :x и си ги прават .. или на един фр му го направиха , той даде ацц и парола и му го напраиха , програма ли е какво е плс кажете :S или по скайп speedy3454

Редактирано от Hanibal_Lektar
цинизми (преглед на промените)

Значи играя диабло 2 ( www.headoff.com ) eastern - sun 3.00 .. такам ;x tc :biggrin: кой знае как се прават ботуши с 10к дефенс обаче не с 2500 дс ами със 500 дс някаде .. едни фр знаят ама не казват :X

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.