Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

  • ×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

      Разрешени са само 75 емотикони.

    ×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

    ×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Подобни теми

    • от Raya Jekova
      Здравейте!Вчера реших да си сменя паролата на телефона ми,който е Iphone 7.Не знам какво стана,но я забравих,защото тази,която си мислих,че е се оказа невалидна.Реших да го върна към фабричните му настройки чрез iTunes,но излиза само възстановяване на данни и зарежда.Като зареди ми иска 2 пъти парола-новата и потвърждението и.Заключва се постоянно или за 5 мин или за  1 час.Същото нещо се повтаря вече няколко часа и няма никакъв резултат от този reset на телефона.Някой,ако знае какво да направя или евентуално колко ще ми струва,ако го заведа да ми го оправят,да помагаа!Благодаря предварително!
    • от М. Проданов
      Здравейте! На скоро родителите ми ме помолиха да им преинсталирам компютъра на Windows XP. Проверих конфигурацията и установих, че е 64 bit и следователно свалих windows xp 64. Направих си боотващ диск с такъв windows, настроих си BIOS на първо боот. устройство да е CD/DVD и второто да е HDD и следователно ме вкара Windows Setup. Обаче преди да ме пустне в partition-ните ми се появява следния екран от снимката. Гледах клипчета и разбрах, че трябва да сменя от SATA Configuration на BIOS на  AHCI на нещо друго, но с голям не успех поради факта, че първо нямам SATA Configuration, а IDE Configuration и второ  имам 3 настройки - SATA, AHCI и RAID. Изпробвах ги и трите, но не се получи. Отново излиза този проблем. Пробвах и с друг ISO файл, но пак излиза този проблем. 
      Забравих да спомена, че и написах на конзолата командата - chkdsk /f, рестартирах, изпробвах на ново с инсталацията и не се получи.
      Моля ви за помощ! Ще бъда много благодарен. 😊

    • от Anton Markov
      Здравейте колеги,
      От скоро имам проблем с моята локална мрежа. Имам два последователно свързани рутера и един суич. Връзката междъ тях е следната:
      света -> (switch) TP-LINK TF-S 1005D -> (1st router ip: 192.168.1.1) ZTE ZXHN H118N (има няколко устройства свързани към това устройство) -> (2nd router ip: 192.168.185.1) Linksys WRT54GL (моите устройства като: моб телефон, компютър и лаптоп) 
      Проблема е от около 1 седмица и по някаква причина между 1ви и 2ри рутер отвреме-навреме няма връзка. Дори като е включен кабела идващ от първият рутер към лаптопа или компютъра, пак няма интернет. Но докато съм свързан към WI-FI на първият рутер изведнъж по някое време от нищото идва и спира интернета на вторият. Вторият ми е много важен и не знам как бих работил без него. Надявам се някой да може да ми помогне с намирането на проблема.
    • от User15
      Здравейте имам проблем с каране на колата на бензин. На празен ход си работи нормално, когато тръгна да превключвам забива. Когато колата загрее започва да забива по малко, a на газ си е добре. Някой има ли идея какъв може да е проблема? Колата е NIssan Terrano 2.4.
    • от hong yeonduk
      Лаптопа ми беше много бавен и реших да го сканирам за вируси и си изтеглих една антивирусна. Когато го сканирах ми излизе прозорче с отметка и ме попита дали искам да ми следи и онлайн сърфирането(или нещо от сорта) и аз натиснах да, и след това ми поиска рестарт. След рестарта нямах икони, показва ми че няма връзка с интернет и няма налични връзки. Това на снимката е съобщението което ми излиза.
      Също така каквото и да се опитам да направя(например да проверя за неизправности) ми дава грешка.
      Моля помогнете не разбирам от компютри.(Понеже не знам какъв е проблема най-вероятно категорията на темата е грешна).
  • Дарение

×
×
  • Добави ново...