-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
Проблем с фрейм рейт на игри след Windows 10 Update
-
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Горещи теми в момента
-
- 20 отговора
- 154 прегледа
-
- 9 отговора
- 109 прегледа
-
Нов безжичен мобилен WI-FI рутер със СИМ карта 1 2
от Христо Влъчков, в Интернет, WiFi, xDSL и Локална Мрежа
- 27 отговора
- 195 прегледа
-
- 45486 отговора
- 919532 прегледа
-
- 39188 отговора
- 626235 прегледа
-
-
Подобни теми
-
от Марио Проданов
Здравейте! Някой да има представа как се оправя този проблем? Свалих на флашка f6flpy-x64.zip и f6flpy-x86.zip и ги заредих като махнах отметката "Скриване на несъвместими драйвери", маркирам всички с Ctrl+A и напред и не се получава.
-
от ZTT7
Здравейте. Имам проблем с качването на един клип в канала си, който изтеглих от мрежата и на който поставих субтитри, но има фонова музика, която се оказва е с лиценз, поради което ми дава, че има иск за нарушаване на авторски права. Канала от който изтеглих клипа е решил този проблем, като под видеото, неизвестно за мен как, е упоменал - Коя е песента, Кой е изпълнителя, Кой е албума, Кой е автора и най вече, че Лиценза е в полза на YouTube от някакви там компании и 9 сдружения за музикални права. При качването на видеото не открих възможност някъде това да упомена и аз, за да не бъда в нарушение! Изгледах няколко видеа на youtube в които уж обясняват кое - как е, и що е, но за това не чух и дума. Има ли някой който да е в час с тези лицензи и да знае как стават нещата? Ще бъда много благодарен!
-
от Helmith
Здравейте !
Имам следния проблем : Става въпрос за Panasonic DP-C265, забравена е паролата за service менюто, как мога да я ресетна ?
Благодаря, предварително !
-
от дръндю
вече не помня с коя програма съм го правил, защото мислех, че ще я ползвам еднократно
ама сега се оказа че ми трябва
намерих си нов графичен драйвър и искам наново да си направя един изпълним файл за всички драйвъри, но не помня с коя програма съм го правил
давайте идеи за такава програма
-
от CinderDrift
Здравейте! Планирам да си ъпгрейдна конфигурацията от GTX 1050-ti към RTX 3070, но ми излезе следният въпрос - дали не трябва да си сменя захранването?
Настоящата ми конфигурация е:
Asrock A320M Pro 4/AM4
AMD Ryzen 5 2600 3.4ghz 6core
8GB DDR4 2666 Team Elite+
1TB SATA 6G/3Y/ST1000DM010
240GB SSD Kingston
Asus STRIX-1050-TI-0-O4G-GAMIN
PSU CM Elite V3 600w
Проверих и според резултатите на сайта, който използвах (https://www.newegg.com/tools/power-supply-calculator/), би следвало 471 вата да са достатъчни ако променя единствено и само GPU-то. Тук обаче ми изскочи следното притеснение - след малко ровене из интернет излиза, че захранването ми има доста лоша слава (май други, по-стари PSU-та от същата серия се считат за опасни?) и се чудя дали не е рисковано по някакъв начин да ъпгрейдвам с такова захранване и дали да не обмисля да си взема ново. Можете ли да дадете мнения по въпроса? Благодаря предварително.
Считам за нужно да отбележа, че нямам много опит с работата с компютърна техника и предварително се извинявам за потенциалните неточности и недоразбирания, допуснати тук.
-
-
Дарение
Препоръчан отговор
Добавете отговор
Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.