Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Когато си пусна някой филм през KM -player 

на 10 -15 мин картината замръзва и звука изчезва само субтитрите се виждат

със Видеокарта    NVIDIA GeForce GT 220  (1 GB)

мислих си че проблема може да е в хардиска 

бях със wd 1tb blue върнах го понеже имах опция и взех

wd 1tb black и пак същия проблем  .

Да не би картата да си отива или някой драйвър да прави проблема ?

Това е са температурите

701497531895.jpg

Най интересното е че когато играя игри 

пример Overwatch  дори да играя  5 часа няма замръзване а при филм за 10-15 мин и замръзва картина и звук .

 

Редактирано от transcend92 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Прилича на хардурен проблема. Каква е цялата ти конфигурация ? Тест на хард диска правил ли си ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Едва ли е от хард диска. Казва, че го е сменил с друг, а и че като играе игра няма такива проблеми.

Все пак инсталирай си програмата HD Tunes и покажи състоянието на диска.

Има вероятност и самият KM Player да прави проблеми. Свали си например VLC Player и пробвай с него дали ще имаш същия проблем.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ето конфигурацията пуснал съм тест на харда 

801497533088.jpg

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А захранването ти какво е ? Профилактика скоро правил ли си ?

преди 17 минути, Емил Костов написа:

Едва ли е от хард диска. Казва, че го е сменил с друг, а и че като играе игра няма такива проблеми.

Все пак инсталирай си програмата HD Tunes и покажи състоянието на диска.

Има вероятност и самият KM Player да прави проблеми. Свали си например VLC Player и пробвай с него дали ще имаш същия проблем.

Може и така да е, но ме съмнява и нещо по хардуера му да е причина.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 5 минути, techmaniac написа:

А захранването ти какво е ? Профилактика скоро правил ли си ?

Може и така да е, но ме съмнява и нещо по хардуера му да е причина.

Да провери тези неща,че стават бързо и лесно после ще видим.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

еми то е ново Spire

преди 7 минути, Daylight Dancer написа:

това е този тест. а бед секторите ?

Пуснах и него 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

С клипове имаш ли проблеми едва ли този проблем е хардуерен . Пробвай с друг плейър например Gom Player .

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 4 минути, Daylight Dancer написа:

махна ли "quick" опцията ?

да махнах я 

преди 5 минути, adersa написа:

С клипове имаш ли проблеми едва ли този проблем е хардуерен . Пробвай с друг плейър например Gom Player .

при клипчета в нета нямам и при игри нямам

но до сега не съм имал проблем със km player

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

KMPlayer е минал покрай "Player"...Набъкан с реклами и какви ли не глупости. Пробвай с GOM, PotPlayer, MPC-HC, VLC...

Редактирано от Year Zero (преглед на промените)
  • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 13 минути, Year Zero написа:

KMPlayer е минал покрай "Player"...Набъкан с реклами и какви ли не глупости. Пробвай с GOM, PotPlayer, MPC-HC, VLC...

ще пробвам с GOM казаха ми че е як  но преди това ще почакам да мине теста за лоши сектори 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Опитай да смениш SATA кабела и да го включиш на друго място към дънната платка. Пробвай и друг захранващ кабел за твърдия диск. Ако те съмнява видеокартата, виж дали ще имаш същия проблем когато използваш вградената графика.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 10 минути, Para560 написа:

Опитай да смениш SATA кабела и да го включиш на друго място към дънната платка. Пробвай и друг захранващ кабел за твърдия диск. Ако те съмнява видеокартата, виж дали ще имаш същия проблем когато използваш вградената графика.

добре и това ще пробвам

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 5 минути, transcend92 написа:

добре и това ще пробвам

 

Човек инсталирай си друг плеър и пробвай с него. За какви САТА кабели става на въпрос. Проблема е при филм, при други приложения прекъсвания няма. Ако забива хард диска ще забива на ВСИЧКО.

  • Харесва ми 4

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 8 минути, Емил Костов написа:

Човек инсталирай си друг плеър и пробвай с него. За какви САТА кабели става на въпрос. Проблема е при филм, при други приложения прекъсвания няма. Ако забива хард диска ще забива на ВСИЧКО.

Тука си прав еми незнам на кого да вярвам вече когато приключи теста за лоши сектори на харда  ще инталирам  GOM player за сега са прочетени 439 гб от 1000

Побърках се с този компютър исках да го направя машинка купих и подмених части 

беше с 4 рам сложих още 4

беше с стар хард 500гб сложих 1000 

после сложих и ssд

дори си смених и кутията 

Може би трябваше да си взема нов компютър 

Редактирано от transcend92 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 7 минути, transcend92 написа:

Тука си прав еми незнам на кого да вярвам вече когато приключи теста за лоши сектори на харда  ще инталирам  GOM player за сега са прочетени 439 гб от 1000

Хард диска ти е нов. Ако има лошо сектори ще ти бози ОС, игри, браузване, абсолютно всичко. Да не говорим, че ще има и забиване или рестарт на компютъра.

Ако проблема е в кабел HD Tune веднага ще покаже, че се трупат грешки.

Да не говорим, че последните няколко месеца имам оплакване от колеги, че KM Player има проблем с кодеците и не сработва както трябва.

Така или иначе теста е започнал, изчакай го да завърши и си инсталирай друг плеър. Хубаво да е VLC.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Този тест дето го правиш няма да има никаква файда...Понеже тестове се правят когато компютъра не се ползва в Safe Mode или с някой боот диск(Хирен).

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 5 минути, Year Zero написа:

Този тест дето го правиш няма да има никаква файда...Понеже тестове се правят когато компютъра не се ползва в Safe Mode или с някой боот диск(Хирен).

лошо да го пускам наново тогава 

Редактирано от transcend92 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Нищо недей пуска...Каза ти се пробвай с друг Player. Ако диска има проблем той ще бози с абсолютно всичко.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 7 минути, Year Zero написа:

Нищо недей пуска...Каза ти се пробвай с друг Player. Ако диска има проблем той ще бози с абсолютно всичко.

добре тогава спирам програмата и си инталирам нов player дано да е от програмата 

тъкмо ще си пусна  Джон Уик 2 дано да не бози .

Инсталирам този

http://***/download_go.php?id=476419

 

 

Редактирано от transcend92 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 8 минути, transcend92 написа:

добре тогава спирам програмата и си инталирам нов player дано да е от програмата 

тъкмо ще си пусна  Джон Уик 2 дано да не бози .

Инсталирам този

http://***/download_go.php?id=476419

 

 

Изтегли този(PotPlayer) и като те попита при инсталацията за допълнителен пакет кодеци се съгласи. Иначе от мен да си знаеш - Джон Уик 2 не става.:D

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

след всички нерви които изпитах се оказа плеъра 

реално се набутах с 40 лева а синята версия е нямала никакви проблеми

реално проблема е във 

KM - PLAYER явно всяко едно нещо е до време жалко беше хубав плеър

Благодаря ви много радвам се че ви има .

Редактирано от transcend92 (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от bomar00
      Здравейте предварително се извинявам ако темата е в грешния раздел. Продавам частите си за компютър и се чудя в какво да сложа Рам памета, дънната платка и процесора ? Много ще съм ви благодарен ако ми отговорите.
    • от Xristis Games
      Здравейте,
      Имам следния проблем. Компютъра ми е старичак, но постоянно добавям някоя част за да се подобри и преди седмица си купих процесор. Първият процесор с който е купен компютъра беше Intel Pentium 4 (HT 640) и му взех Intel core 2 duo E8400 и реших да го сложа, но след като го сложих и нямах картина и перките на компютъра се въртяха много силно. По интересувах се и едно момче ми каза, че дъното не ми поддържа FSBto което в случая е 1333мхз. Сложох на другия ден един друг процесор който е Pentium E5700, но с FSB 800мхз и пак не подкарва картина ...      Като си върна стария процесор и всичко си тръгва... От какво може да е това? (Биос ъпдейт? Ново дъно?) Благодаря предварително!
    • от fresh_bones
      Добър ден от няколко дена компютъра прави проблеми . Не иска да стартира . Пускам го от кобчето тръгва да свети пък не зарежда windows . Трябва го изключа и да го включа пет пъти за да зареди . И още нещо някой път не върти перката на  захранването и също така по някой път като зареди Windows  след като влезе след 2-3 минути ми забива и излиза син екран . Не знам какво да права да го вода на ремонт или ще мога сам да го поправа .  Днес го преинсталирах ама проблема си остава .  Параметрите му са 2 рам  процесор Intel Celeron e3300  две ядра , дънна платка biostar G47-M7 ,  видеокарта Nvidia Getforce  210 1gb . хард диск ADATA sp550 (sata 3 ) . 
      Ето го синия екран http://prikachi.com/images.php?images/643/9357643t.jpg
    • от Ganchevv
      Здравейте! Без да искам си форматирах диска. Пробвах се да кача филм на флашка над 4гб, но не ставаше. После видях един урок където пишеше да дам десен бутон->format->file system->NTFS да го променя, но при мен бепше само то като вариянт и после ->alllocation until size ... и го форматирах на бързо без дори да разбера  На бързо прочетох да не инсталирам нищо и да имам два диска .. Главно имах снимки и клипове записани има ли някакъв шанс да ги възстановя? Благодаря за отделеното внимание! 

    • от transcend92
      със Intel 2300 съм ядрата стигат до 65 градуса
      със един вентилатор на кутията съм 
      това става когато играя игри 
      играя Fortnite, PUBG със Nvidia - 1050ti 4gb 
      PC кутия е на Raidmax Vortex V4 404WBG
      ето и снимки

      какво трябва да направя за да не стига тези температури докато играя
      имам опция за още 3 вентилатора 
      2 x 120 мм (опционален, отпред)
      1 x 120 мм (опционален, отгоре)
      ако сложа тях ще си реша ли проблема ?
       
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.