Премини към съдържанието

Препоръчан отговор

публикувано (редактирано)

Добрп Утро. С поредния странен проблем... След като кликна на дадено видео в ''Тубата'' се отваря и пуска безпроблемно. След като кликна да се върна на зад към Ютюб начало, ми зарежда безкрайно и никъв резултат! - Ползвам браузъра е Гугъл Хром изчистена кеш, вскичо както трябва. Инсталирах няколко бразузъра (Мозилла, Опера) за да видя проблем да не е от Хрома.. е същата работа и там...  Иначе никъде другаде нямам такъв проблем. Пробвах и във Vbox7, всичко сие нормално. 

capture-20170619-191953.png

Редактирано от RED ZONE 64 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

публикувано (редактирано)

Според мен има някакъв проблем с YouTube. При мен с последна версия на Хром когато пусна някакъв клип тръгва, и примерно реша да пусна друг - следва едно забавяне както ти го описваш (около 2-3 секунди зарежда). Понякога като дам назад го има същото забавяне. Мислех, че е от доставчика ми нещо, но явно не е. Ping до YouTube ми е нормален. Никъде другаде нямам проблем. Vbox7 не ползвам, там не знам как е.

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сега пробвах. Няма проблеми.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 час, ncl написа:

Сега пробвах. Няма проблеми.

Има го проблема от седмица насам някъде. Сигурно не ползваш толкова често YouTube. 

ПС: Доста хора се оплакват от същото:

http://downdetector.com/status/youtube

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 5 минути, velislavvasilev написа:

И при мен нещо подобно. С два браузера, чат-пат зависва при първо отваряне или даване назад. Мислех си, че ще да е нещо от системата, ама май може и да е от Тубата

От YouTube е проблема. Както казах проблема си го има, нещо оптимизират по сървърите си сигурно, знам ли.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Благодаря за бързите отговори! Надявам се скоро време да го оправят.  

Редактирано от RED ZONE 64 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 18 минути, techmaniac написа:

Сигурно не ползваш толкова често YouTube. 

Почти постоянно го ползвам. Всеки ден. Не съм забелязал такива проблеми. Може и да съм късметлия...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 Мобилния YouTube няма проблем, през компютър влизам много рядко, а нали YouTube Google го е направил за Андроид телефони.....

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Може и да е от това. Машината е лаптоп. Celeron 540, 1GB памет, вградено видео. W7, Pale Moon.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 35 минути, Person написа:

 Мобилния YouTube няма проблем, през компютър влизам много рядко, а нали YouTube Google го е направил за Андроид телефони.....

Това, че YouTube е под шапката на Google, не означава непремменно че е създаден за Android. Интеграцията на тези приложения в самата ОС е разбираемо. По същия начин е и при Apple - Icloud, Itunes и т.н. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)
преди 1 час, Person написа:

Мобилния YouTube няма проблем

Не се говори за приложението, Става дума за проблем с Ютюб за Уиндоус платформата/

След тази Оптимизация на сървърите на Ютюб сигурно ще се здобие с нов интерфейс. 

Редактирано от RED ZONE 64 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 час, Person написа:

 Мобилния YouTube няма проблем, през компютър влизам много рядко, а нали YouTube Google го е направил за Андроид телефони.....

YouTube никога не е бил "правен" за една платформа. Такъв вид ограничаване на продукта е малоумен ход(в стил Microsoft и други). Проблемът е по-скоро във връзката и броя елементи, които трябва да бъдат заредени.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Проблема е все още на лице и започвам да си мисля, че е нещо от Гугъл Хром. Вчера от другпия ми комп, отворих Ютюб през IE11 като всичко си беше Ок! Версията на Хрома е 59.0.3071.115

- Та и от таблета ми, влизам през системния браузър, там също е Ок.

Редактирано от RED ZONE 64 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Пипал съм но те са дребни неща. Напр. моята точна локация съм я изкл. като инфо от Хрома. Други неща като Интернет настройки - Не.  

Редактирано от RED ZONE 64 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост
публикувано (редактирано)

Проблемът е в слабия хардуер! 

Или в операционната система! 

Съвместимост! 

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

За какъв слаб хардуер ми говориш Каква ОС, кви 5лв?- Преди нямах никъв проблем с Ютюб през Хрома, когато не им беше скимнало да си човъркат сърварите.  Просто още не са си свършили работата кат хората, тва им е проблема.

Редактирано от RED ZONE 64 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

@Tanner Foost Foust Не се хаби. Обясненията не помагат. Фактите не са важни. Важното е, че старата кошница с ADSL не е проблемът в случая. ;)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.