Премини към съдържанието
Skygear

Мишката ми се изключва без причина .

Препоръчан отговор


Здравейте !  Мишката ми постоянно се включва и изключва без причина . Пробвах мишката на друго PC и няма този проблем . На windows 10 съм . Това като цяло не ми прави голям проблем през повечето време , но когато играя игри е просто невъзможно да се играе . Пробвах няколко различни fix-а ,но те не проработиха .

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А случайно мишката ти да се води геймърска и да иска драйвери? Ако "да", възможно е драйверите и Боза 10 да не се разбират. Ако "не", пробвай с друга мишка на твоя компютър, докато не намериш такава, която да е съвместима с Боза 10.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Проблема се появи вчера а мишката я ползвам от около година . Иначе да геймърска е и иска драйвъри .

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Кабелът прекъсва някъде. Сменяш с нов или режеш и запояваш на ново.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 22 минути, gagodrago написа:

Кабелът прекъсва някъде. Сменяш с нов или режеш и запояваш на ново.

Автора е написал следното:

Цитат

 Пробвах мишката на друго PC и няма този проблем 

Бърза работа - срам за "Почетен потребител"


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Остана да кажеш какъв е компютъра и каква е мишката. По какъв интерфейс е включена - PS2 или USB

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

PC : I5-2400 , sapphire nitro+ rx470 4gb , GA H67m-d2-b3,CM silent pro 700w , за HDD не съм сигурен мисля , че са seagate barracuda (1x1tb,1x700gb).

Мишката е bloody v7 (в по-горен пост казах ,че я ползвам от една година , но от това имах предвид ,че я ползвам от 1 година с win10 , иначе мишката е на около 2-3 години). Свързана е с  USB .

Редактирано от Skygear (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 15 минути, Skygear написа:

PC : I5-2400 , sapphire nitro+ rx470 4gb , GA H67m-d2-b3,CM silent pro 700w , за HDD не съм сигурен мисля , че са seagate barracuda (1x1tb,1x700gb).

Мишката е bloody v7 (в по-горен пост казах ,че я ползвам от една година , но от това имах предвид ,че я ползвам от 1 година с win10 , иначе мишката е на около 2-3 години). Свързана е с  USB .

Предполагам си я тествал в други портове нали?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 4 часа, Skygear написа:

Пробвах няколко различни fix-а ,но те не проработиха .

 

Какви фиксове(явно не са такива) си пробвал?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)
преди 36 минути, Емил Костов написа:

Предполагам си я тествал в други портове нали?

Да .

преди 9 минути, XECUTIONER написа:

Какви фиксове(явно не са такива) си пробвал?

Този и Control Panel > Power Options > Change power-saving settings>Change Plan settings > Change advanced power settings >USB settings> USB selective suspending setting >И изключвам настройката.

Редактирано от Skygear (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 16 минути, Skygear написа:

Този и Control Panel > Power Options > Change power-saving settings>Change Plan settings > Change advanced power settings >USB settings> USB selective suspending setting >И изключвам настройката.

Пробва ли да преинсталираш драйвърите на мишката и на чипсета на дъното? Друг вариант е да изтриеш драйвърите на мишката и да оставиш ОС да действа. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)
преди 25 минути, Skygear написа:

Да .

Този и Control Panel > Power Options > Change power-saving settings>Change Plan settings > Change advanced power settings >USB settings> USB selective suspending setting >И изключвам настройката.

Както ти е включена мишката, започни постепенно да огъваш кабела и ще разбереш къде прекъсва. 

Редактирано от gagodrago (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Та в крайна сметка се оказа , че е кабела . Просто като пробвах на друго PC явно не съм мърдал кабела достатъчно за да се появи този проблем . Трябваше да тествам по ''подробно''.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.