Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте, преди няколко дни си преинсталирах лаптопа-сложих му Win 7.Днес забелязах, че USB портовете не работят-под не работят имам предвид, че когато включа USB памет,USB мишка и тн. компютърът отчита, че има включено устройство в USB порта,но не ми дава да го използвам.

Ъпдейтнах всички драйвъри, но и това не помогна.

Да имате идея как мога да го оправя ? 

Благодаря предварително !

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

модел на лаптопа?

драйверите на чипсета (от сайта на производителя) инсталирани ли са?

преди преинсталацията работеха ли нормално?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Виж тази тема и дай снимка на диспечера на устройства:

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговорите, но вече се оправих. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да беше споделил и как, за да е полезно и за други търсещи решение на подобен проблем.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.