-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
Разглеждащи това в момента 13 потребители
-
Горещи теми в момента
-
- 10 отговора
- 75 прегледа
-
-
Подобни теми
-
от силвия димитрова стефанова
Здравейте ! Може ли да ми помогнете да направя меню? Ето го и условието: Да се напише компютърна програма, реализираща информационна система за продажба на мобилни телефони (марка, модел, цвят, цена, размер на вградената памет, диагонал на екрана, работа с две сим карти, брой телефони от този модел). 😊 БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
-
от пламен недялков
Защо когато се наложи да ъплоудвам файл на някой сайт не ми дава в контекстното меню документи или папки,а само камера,звукозаписвач и контакти и как може да се промени това? Благодаря! Бих качил скрийншот,но точно проблема ми е че не мога да качвам
-
от PiroEfekta
Здравейте,
Значи, проблема ми е, че когато сменя encoding-a от ANSI на Unicode на PHP файла ми, PHP кода между <textarea> таговете не се изпълнява, а се показва като нормален текст. Когато върна encoding-a на ANSI, всичко си функционира нормално, но пък кирилицата ми не излиза.
Ето кода ми:
<?php
if(isset($_POST['text'])){
$text = $_POST['text'];
$handle = fopen("rechnik.txt", "r");
if ($handle) {
while (($line = fgets($handle)) !== false) {
$string = $line;
$bg = substr($string, 0, strpos($string, ' ='));
$dr = substr($string, strpos($string, '= ')+2, strpos($string, ';')-strlen($bg)-3);
$text = str_replace($bg, $dr, $text);
}
fclose($handle);
} else {
echo 'Речника липсва';
}
}
?>
<form action="index.php" method="POST" >
<select>
<option value="bgdr">Български -> Друг</option>
<option value="drbg">Друг-> Български</option>
</select>
<br><br>
<textarea rows="4" cols="50" name="text">
<?php
if (isset($text)){
echo htmlspecialchars($text);
}
?>
</textarea><br>
<input type="submit" value="Преведи" />
</form>
-
от Vask0
Здравейте колеги искам да по попитам дали някой може да мъ съдейства със кода на един проект, трябва ми помощ за центриране на одени елементи и да сложа цвят на определени букви
Ако на някой му се занимава да обясни за няколко минути ще съм му благодарен.
Благодаря предварително !!!!
-
от Daniel96
Здравейте, много бих се радвал ако някой е имал или срещал подобен проблем и знае как да го оправи.
Става въпрос за това, че фейсбук лентата(горе) липсва, заедно с нея и известия нямам.
Въпрос на профил е, а не на браузър или компютър. Понеже на други хора от моя компютър работи, а моя профил на други - не. На телефона също не ми работят известията и когато се опитам да влезна в Help центъра на facebook за да се свържа с тях, ми дава Error на страницата. А за да report-на трябва да е от личния ми профил... Абе гадна работа.
Благодаря.
-
-
Дарение