Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор


преди 1 час, Милен Георгиев написа:

Тия мога ли да ги подкарам на компютър?

А добър ли си в подкарването им на компютър.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
  • Отговори 12,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Популярни публикации

То стана голяма мацаница пак тука... Малко над нещата момчета, стриймове винаги е имало и ще има, както и ще се разпиляват по форумите... Който не се е защитил като хората, така ще е... Пийте по една

Здравейте колеги, следя форума от около година и гледам в последно време не се пише нищо стойностно а има само заядици и мърморене Във форума има няколко човека, които постват ценна информ

Привет на всички съфорумци!Искам тук  да споделя своята благодарност към mcmlxx за човешкото отношение ,помощ и време което отделя за да можем да решаваме стоящи пред нас  проблеми в областта на онлай

Публикувани изображения

този портал от известно време спря http://www.nilsattv.com:8080/c/ възможно ли е и на него да му е сменено името както на fast ?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 4 часа, zaekadj написа:

Някой може ли да каже какво се с лу4ва с този портал http://fast.iptv.cab:80/c/ до снощи всичко беше наред изведнъж спря дали е само временно или да го закрили

 Може да се замени и с http://iptv.leeztv.com/c/  . Този домейн май е най-старият, който използват.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, zaekadj написа:

не се получи но все пак благодаря

Получава се! ;)


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Fast може да се замени и с http://iptv.cline.in/c/  .

Този домейн също е доста стар. За момента пренасочва към http://mag.iptv.cab/c/ , но предполагам, че скоро ще са с нов домейн, те често ги сменяват. Предполагам, че това е един от начините да се откачат частично от ...  безплатните посетители.

http://bestway.iptv.cab/c/ също работи, засега.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, Pifi Pedolino написа:

А добър ли си в подкарването им на компютър.

А това незнам сигурно не съм ама да опитам ли в това е въпроса а и честно ме няма никак в тая работа 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, zaekadj написа:

този портал от известно време спря http://www.nilsattv.com:8080/c/ възможно ли е и на него да му е сменено името както на fast ?

Махни му незадължителните компоненти на адреса. ;)

преди 1 час, sjsjsj написа:

Fast може да се замени и с http://iptv.cline.in/c/  .

Този домейн също е доста стар. За момента пренасочва към http://mag.iptv.cab/c/ , но предполагам, че скоро ще са с нов домейн, те често ги сменяват. Предполагам, че това е един от начините да се откачат частично от ...  безплатните посетители.

http://bestway.iptv.cab/c/ също работи, засега.

И още - http://go.iptv.cab/c/

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Много интересна дискусия си водите тук, вземи си оправи dns-a за да се получи и чети внимателно какво ти пишат за да стават работите не е нужно да пишеш мерси а има бутонче thanks/благодаря/ ала бала и така нататък

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 6 минути, zaekadj написа:

това не знам и какво е може ли малко повече инфо аз гледам през коди

през лаптоп ли гледаш?:)

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Вкъщи гледам на тв бокс с последната версия на коди на лаптопа гледам само когато го нося някъде и на него е последната версия на коди

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 час, zaekadj написа:

Вкъщи гледам на тв бокс с последната версия на коди на лаптопа гледам само когато го нося някъде и на него е последната версия на коди

На тв бокса си инсталирай stbemu - много по-добре е от коди.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи това в момента   11 потребители

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от силвия димитрова стефанова
      Здравейте ! Може ли да ми помогнете да направя меню? Ето го и условието: Да се напише компютърна програма, реализираща информационна система за продажба на мобилни телефони (марка, модел, цвят, цена, размер на вградената памет, диагонал на екрана, работа с две сим карти, брой телефони от този модел). 😊 БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
    • от пламен недялков
      Защо когато се наложи да ъплоудвам файл на някой сайт не ми дава в контекстното меню документи или папки,а само камера,звукозаписвач и контакти и как може да се промени това? Благодаря! Бих качил скрийншот,но точно проблема ми е че не мога да качвам
    • от PiroEfekta
      Здравейте,
      Значи, проблема ми е, че когато сменя encoding-a от ANSI на Unicode на PHP файла ми, PHP кода между <textarea> таговете не се изпълнява, а се показва като нормален текст. Когато върна encoding-a на ANSI, всичко си функционира нормално, но пък кирилицата ми не излиза.
      Ето кода ми:
       
      <?php
      if(isset($_POST['text'])){
          $text = $_POST['text'];
          
          $handle = fopen("rechnik.txt", "r");
          if ($handle) {
              while (($line = fgets($handle)) !== false) {
                  $string = $line;
                  $bg = substr($string, 0, strpos($string, ' ='));
                  $dr = substr($string, strpos($string, '= ')+2, strpos($string, ';')-strlen($bg)-3);
                  $text = str_replace($bg, $dr, $text);
              }
              fclose($handle);
          } else {
              echo 'Речника липсва';
          } 
      }
      ?>
      <form action="index.php" method="POST" >
      <select>
        <option value="bgdr">Български -> Друг</option>
        <option value="drbg">Друг-> Български</option>
      </select>
      <br><br>
      <textarea rows="4" cols="50" name="text">
          <?php 
              if (isset($text)){
                  echo htmlspecialchars($text);
              }
          ?>
      </textarea><br>
      <input type="submit" value="Преведи" />
      </form>
    • от Vask0
      Здравейте колеги искам да по попитам дали някой може да мъ съдейства  със  кода на  един проект,  трябва ми помощ за центриране на  одени елементи и  да сложа  цвят на определени букви

      Ако на някой му се занимава да обясни  за няколко минути ще съм му благодарен.

      Благодаря предварително !!!!
    • от Daniel96
      Здравейте, много бих се радвал ако някой е имал или срещал подобен проблем  и знае как да го оправи.
      Става въпрос за това, че фейсбук лентата(горе) липсва, заедно с нея и известия нямам.
      Въпрос на профил е, а не на браузър или компютър. Понеже на други хора от моя компютър работи, а моя профил на други - не. На телефона също не ми работят известията и когато се опитам да влезна в Help центъра на facebook за да се свържа с тях, ми дава Error на страницата. А за да report-на трябва да е от личния ми профил... Абе гадна работа.
      Благодаря.

       

  • Дарение

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване