Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор


Здравейте, опитвам се да се свържа (Galaxy S 6) с WIFI интернета на работа . Отначало не можех да се свържа и промених от настройките IPто на статично и се свърза. Проблемът е, че дори и свързан ми изписва няма връзка с интернет и горе до символа на WIFI има удивителен. Други колеги нямат подобен проблем, а и аз нямам с други мрежи. Някакви предположения ? 

Редактирано от vetchnia (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Изтрий (забрави) мрежата от телефона и сканирай/свържи отново.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 7 минути, ExaFlop написа:

Изтрий мрежата от телефона и сканирай/свържи отново.

И това опитах. Също рестартирах и телефона и рутера - не става... 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Предположение - телефонът не поддържа 802.11n (а само 802.11g),  а рутърът е конфигуриран да работи САМО на n стандарт. 
Ако е така, задаването на смесен 802.11bgn в рутъра решава проблема.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 11 минути, ExaFlop написа:

Предположение - телефонът не поддържа 802.11n (а само 802.11g),  а рутърът е конфигуриран да работи САМО на n стандарт. 
Ако е така, задаването на смесен 802.11bgn в рутъра решава проблема.

Не е от това, току що конфигурирах рутера вкъщи на 802.11n и се свърза.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Какви са рутърите в къщи и на работа?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Вкъщи е обикновен на TP-Link WR740N, на работа не знам какъв няма никакви надписи по него. Даже сега се замислям, че това което рестартирах може и да не е било рутер, а някаква антена усилваща сигнала. Прилича на чиния, без надписи и свети в зелено, когато е включено :D.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...