Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Проблем с huawei p 9 lite спират ми видеята в файсбук и youtube когато си поискат сторих дисплея да се изключва при неактивен дидплей на 10 минути и пак същото? Някакви идеи как да го оправя? 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

преди 1 час, dadi_27 написа:

Проблем с huawei p 9 lite спират ми видеята в файсбук и youtube когато си поискат сторих дисплея да се изключва при неактивен дидплей на 10 минути и пак същото? Някакви идеи как да го оправя? 

Като спират видеата дава ли някаква грешка?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Заводски настройки! само то ще ти помогне.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 3 часа, Емил Костов написа:

Като спират видеата дава ли някаква грешка?

Не просто си спират

преди 2 часа, PopoFF написа:

Заводски настройки! само то ще ти помогне.

Няма ли друг лек за това 

преди 3 часа, Gangosa написа:

Имате ли антивирус?

Имам проверих няма вирос по принцип е от системно приложение 


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Спри антивирусната програма и тествай отново. Освен това проблема се появява и през мобилната свързаност и през WI-FI свързаността така ли??

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 час, Емил Костов написа:

Спри антивирусната програма и тествай отново. Освен това проблема се появява и през мобилната свързаност и през WI-FI свързаността така ли??

Спрях антивирусната и при мобилен и wifi е същото 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 10 минути, dadi_27 написа:

Спрях антивирусната и при мобилен и wifi е същото 

Ами като за начало трябва да направиш ресет до заводски настройки. Може самото Youtube приложение или самият андроид да не сработват правилно.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 9 часа, dadi_27 написа:

Имам проверих няма вирос по принцип е от системно приложение 

Кое проблема ли е само от приложенията? Тоест в браузъра ,като се логнете във файсбук и youtube няма проблем? или се бъркам?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Благодаря за внимание то сторих фабрични настройки и се оправи 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.