Премини към съдържанието
Mammotha

Бежанската криза в Европа и троянския кон навлизащ в домовете ни

Препоръчан отговор


Здравейте. От доста време търся форум, или по-точно хора с общи интереси. И хора осъзнали общия ни враг. Не знам дали това е мястото ,но само времето ще покаже. 

Сега, забелязал съм ,че повечето хора в България не се интересуват и съответно не се информират за случващото в западните сили. Но това е разбираемо, не всички хора имат времето и не всички значт чужди езици. А тези които разбират и се интересуват взимат информацията си от големите медии като CNN, NBC, Fox News. За жалост тези медии никога не представят информацията правилно. Обаче аз не съм тук за да говоря за западните медии. Тук съм за да говоря за политическите движени, бежанците и за това как те влияят на приелите ги държави. 

Ще ви говоря за няколко под теми, които ще включват хора и движения които меко казано мразя. Ще се опитам да ви представя възможно най-много информация, статистики и факти. Естествено също така и ще направя всичко възможно за да ви предствя и източниците на информацията която ще споделям с вас. Наистина се надявам да разгледате фактите за това което са а не за това което ви отърва. Може някои неща да ви звучат морално неправилни и политически некоректни ала истината не винаги е приятна за слушане. Както се казва, истината боли. 

Под-темите които ще разгледаме са:

 1. Кризата с бежанците и драстичното покачване на изнасилвания в Швеция.
 2. Причините за терористичните атаки и кризата с изнасилването, изброени по-горе, се дължат на незаконната имиграция и на мюсюлманските малцинства.
 3. Ислямът не е религия на мира, а всъщност е инструмент за унищожаване и завладяване.
 4. Черните имигранти и черните малцинства в белите държави са проблем.
 5. Съществуването на антибяло движение в САЩ и Великобритания и в повечето западни страни
 6. Black Lives Matter (BLM, Черните животи са от значение) е и терористично, антибяло, про-черно движение.
 7. Трябва да вземете червеното хапче, за да оцелеете.

 

1. Кризата с бежанците и драстичното покачване на изнасилвания в Швеция.

Да, съществува епидемия на изнасилванията в Швеция. Напоследък е много популярно за белите да бъдат отворени към нови неща, да приемаме различните, да приемаме бежанците защото са хора в нужда. Не мисля ,че трябва да доказвам това. В всички новини свързани с икономическите емигранти ще видите деградирали "мъже", радикални незадоволени феминистки (Предпочитам да им казвам feminazis, хаха) и lgbt флагове. dfg3.jpg.2dbd1d4fa4d7f55954a3ebace7af8306.jpg

fds3.jpg.a92ae2daa8df911d4c30dfde0f463ea1.jpg 

За радост тези групи от хора все още не са разпространили заразата си в България. Сега, чудите се защо тези хора и бежанците са такъв проблем. Нека ви обясня с пример. Примерът ни както е казано по-горе ще бъде Швеция (Много красива държава, за жалост няма да е за дълго).  Всичко това започва в началото на 1970 г., когато шведският парламент единодушно решава да промени бившата хомогенна Швеция в мултикултурна страна. Четиридесет години по-късно драматичните последици от този експеримент са, че насилствените престъпления са се увеличили с 300%, а изнасилванията - с 1400% Link.  Да, 1400%... наистина трагично за дамите. 

932.jpg.5f3139bfc54e7b02bcaedc3e568a45ce.jpg

59988a8c318c6_Whatanasshole_6dabea63f29fc778dfba85a4c45913c9.png.12c7d3b649dbbd13f261cd670ea4b292.png

 

През 1975 г., когато политиците решили, че Швеция ще стане мултикултурна, шведското население е било  8 200 000 души. До 2014 г. то е нараснало до 9,700,000 - увеличение от 18,7%. Този ръст се дължи изцяло на имиграцията, тъй като шведските жени средно раждат 1,92 деца в сравнение с 2,24 г. средно за жените имигранти (Това е средно от всички емигранти. Ако борим само имигрантите от мюсюлманските държави то това число ще се увеличи драстично).
Много хора ще кажат ,че тези емигранти са много работливи и ,че много от тях са учени хора, инженери, лекари. За жалост тези хора са се объркали жестоко. Интересен факт е , че през 2015 г. от 163 000 души (така наречените "инженери"), които са подали молба за убежище в Швеция, около 500 намерени работни места Link (Други източници: www.thelocal.se , SVT, migration authorities - Migrationsverket).  В крайна сметка единственото което правят е да вкарват необразовани радикални мюсюлмани. Това са хора с тотално различен език, култура, начин на живот и религия. Няма как да приемат такова количество сган и всичко да си върви като по мед и масло. 

Обаче най отвратителното нещо в тази ситуация е как правителството им се опитва да скрие огромния си провал. По новините им няма да видите никакви кадри от техните"No-go зони" или радикалните протести на мюсюлманските малцинства.

 

Но пък ще видите реклами по телевизията промотиращи разнообразието което тази сган носи с тях.

 

 

Едва ли има нужда от още информация относно тази част от темата. Ако ви интересува може да потърсите клипове от no-go зоните ала за жалост ги изтриха почти навсякъде. Защо ли?... 

 

2 Причините за терористичните атаки и кризата с изнасилването, изброени по-горе, се дължат на незаконната имиграция и на мюсюлманските малцинства.

Не мисля, че трябва да ви обясня, че почти всички терористични атаки са направени от мюсюлмани, защото всички сме виждали новините (Поне за това не лъжат. Твърде трудно е да излъжат за неща които имат толкова много кадри и свидетели). Всички знаем, че мюсюлманите правят подобни неща почти всеки ден. Откакто Европейският съюз започна да приема бежанци, няма и една седмица без терористична атака в името на Аллах. Но аз ще се уверя, че ще докажа моята точка все пак. По-принцип този Link би ви бил достатъчен за да си извадите заключения. Но ще ви дам и този списък. Можете да видите, че всички тези хора са били убити от мюсюлмани. Ако броим по-малките нападения през 2016 г., то броят на атаките става много по-голямо. Всъщност  само през 2016 г. е имало 2500 ислямски атаки в 59 страни, в които са убити 21 000 души и 30000 са ранени.

За тези които нямат представа колко ужасяващи тези атаки може да бъдат; Link1Link2link3

 

3 Ислямът не е религия на мира, а всъщност е инструмент за унищожаване и завладяване.

Всичко от по-горе, би трябвало да докаже твърдението ми. Но за да направя раната по-голяма, ще добавя още няколко причини, поради които ислямът не е религия на мира.

 1. 18 000 смъртоносни терористични атаки, извършени изрично в името на исляма само през последните десет години.
 2. Мохамед, пророкът на исляма, e е убивал хора за обида или критика към религията му. Това включва жени. На мюсюлманите се казва да подражават на Мохамед. 

 3. Мохамед каза на много места, че е бил "заповядан от Аллах да се бие с хората, докато не приемат, че няма бог освен Аллах и че Мухаммед е неговият пратеник". През последните девет години от живота си той направил не по-малко от 65 военни кампании, които да направят точно това.

 4. След смъртта на Мохамед, хората, които са живели заедно с него и са знаели религията му най-добре веднага са се завърнали във война един с друг.

 5. Мохамед насочва мюсюлманите да водят война срещу други религии и да ги подложат на подчинение на исляма. През първите няколко десетилетия след смъртта му неговите арабски спътници нахлули и завладявали християнски, еврейски, индуски, будистки и зороастрийски земи.

 6. Мюсюлманите продължат своя джихад срещу други религии в продължение на 1400 години. До този ден не минава седмица, без ислямските фундаменталисти да се опитат да убият християни, евреи, хиндуи и будисти изрично в името на Аллах.

 7. Ислямът е единствената религия, която за да запази последователите си, формално заплашва да убие всеки, който напусне. Това е според примера на Мохамед.

 8. Ислямът учи, че не-мюсюлманите са по-малко човеци. И също така ,че мюсюлманин може да бъде подложен на смърт за убийство. Ала мюсюлманин не може да бъде подложен на смър за убйство на не-мюсюлманин.

 9. Коранът никога не говори за любовта на Аллах към немюсюлманите, но има стотици стихове, които говорят за жестокостта на Аллах и омразата към не-мюсюлманите

 10. "Алаху Акбар, Алаху Акбар, Алаху Акбар!"
  (Последните думи от пилотската кабина на Полет 93)   

Източник:  thereligionofpeace.com, Коран

И преди да се опитате да кажете "НЕ ВСИЧКИ МЮСЮЛМАНИ", позволете ми да ви кажа нещо. На планетата има 1,6 милиарда мюсюлмани. Разбира се, не всички от тях ще бъдат лоши хора. Но проблема е ,че изследванията показват, че 700 милиона мюсюлмани подкрепят закона за шериата (което означава да подкрепя всички неща, които споменах по-горе). Този брой включва само мюсюлмани в мюсюлманските страни с мнозинство. Ако вземем предвид всички мюсюлмани по света, броят им достига 900 милиона. Така ,че това е повече от половината от всички мюсюлмани в света. Това е много. Това е наистина ОГРОМЕН проблем.  Източник: PEW research Link

gsi2-overview-1.thumb.png.a1df78f6fcdd767ed5f3f6778b513fc3.pngPF_17_04.05_projectionsUpdate_change310px.png.9475018827c3eab67988eca5a61525c3.pnggsi2-overview-2.png.46b8b3329fa9e3ece994787c6dd4f461.png

 

 1. Черните имигранти и черните малцинства в белите държави са проблем.
 2. Съществуването на антибяло движение в САЩ и Великобритания и в повечето западни страни
 3. Black Lives Matter (BLM, Черните животи са от значение) е и терористично, антибяло, про-черно движение.

Ще разгледаме тези  точки като едно. Ще ми отнеме много повече време ако ги отделим. Най-напред ще видим всички чернокожи, които идват в Европа и как това се отразява върху нея.

Незаконната имиграция от Африка към Европа е значителна. Много хора от бедните африкански държави тръгват на път за Европа, с надеждата за по-добър живот. В някои части на Африка трафикът на имигранти в Европа стана по-изгоден от трафика на наркотици. Но щастливо мога да кажа, че някои мигранти умират по време на пътуването. Сега... статистическите данни показват, че през 2014 г. са регистрирани 170 100 нелегални имигранти, пристигащи в Италия по море (увеличение от 42 925 пристигания, регистрирани през 2013 г.), 141 484 от които напускат Либия. За съжаление този брой се е увеличил само през последните години. Link (Информацията не е директно от този сайт но проблемите за които говорят са подобни)

Също така ще споделя още едно интересно наблюдение, което направиха няколко немски момчета.
Те са наблюдавали движението на 15 кораба, принадлежащи на някои неправителствени организации. Но се оказва, че са били свидетели на огромна операция за трафик на хора. 15-те кораба под наблюдение напускат италианските си пристанища, спират преди да напуснат либийското крайбрежие, взимат още товар и се връщат в Италия. Някои от организациите са Migrant offshore aid station, Save the Children, Open Arms, Sea-Eye. Link

Сега нека видим защо чернокожите са толкова голям проблем. Повечето статистически данни са от САЩ и ФБР. През последните години има огромно нарастване на расовото напрежение в САЩ, въпреки ,че има чернокож за президент. За жалост американците мислят ,че проблемът е белите хора или някакъв нов Ku Klux Klan. Но не, вината е в ръцете на Black lives matter. Движение, започнало през последните години с единствената цел да се поставят черни над белите. За да се убедите че са анти-бели расисти можете просто да намерите кадри от протестите им и ще ги  чуете да викат: "Какво искаме? Мъртви ченгета", "Време е да убиеш някои бели", " Убий белите бебета". И множество  други расистки изречения за нас. Независимо от това, че са про-черно движение, няма да ги чуете да крещят за истинските проблеми в черното общество: "Спрете черната престъпност" "Спрете чернокожите да  употребявате и продават наркотици " или "Спрете чернокожите от извършване на престъпления". Защото това са истинските проблеми, пред които са изправени чернокожите малцинства. За жалост тези неща засягат белите хора след като тази измет живее в белите общества.

Данните показват, че 93% от жертвите от "чернокожните жертви" са убити от други чернокожи. Чернокожите извършват насилствени престъпления от 7 до 10 пъти повече, отколкото белите. Черните са извършили 52% от убийствата между 1980 и 2008 г., въпреки че съставляват само 13% от населението. В същия период белите са виновни за 45% от убийствата, докато съставляват 77% от населението. Загинали са 6000 чернокожи от други чернокожи през 2015 г. За разлика от това само 258 черни са убити от полицейска стрелба през тази година. Забележете ,че един от най-често ползваните аргументи на BLM е това че полицията систематично ги изтребва. 
През 2013 г. над 72% от чернокожите са родени извън брака. В окръг Кук, в който принадлежи Чикаго, през 2003 г. 79% от чернокожите са родени на самотни майки, докато само 15% от белите са родени на самотни майки.  FBI Statistics Link

Но никога няма да чуете BLM да говорят за тези неща. Защото истинската им цел е да убиват, изнасилват и измъчват белите хора. Тяхната една истинска цел - бял геноцид.

(Заслушайте се в това което казват)

Мисля ,че след всичко това ще разберете защо са толкова голям проблем. Наречете го расисъм но на всички места където има преобладаващо чернокожо население води само до деградация. Най-добрите примери за това са Детройд и падането на Апартейда.

Всичко това се случва и е истинско. Не знам дали е опит за това да ни завладеят или пък опит да премахнат расата ни или е просто случайност. Но знам едно. Живеем в свят построен изцяло от Европейските ни деди. Свят в който на всяка част от планетата ни е стъпил европеец (Link), свят в който белите са стъпили на луната, свят в който всичи гледат към белите когато има заплаха. Ние сме създатели. Ние сме завоеватели. Ние сме пазители и лидери. 

Но ние сме и най-добрите същества на тази планета, ние сме най съпричастните, ние сме тези които започват цели войни заради болката на някой. Ала това е и падението ни, защото ние сме хората които позволяват земите ни да бъдат взети от непознати, ние сме тези които позволяват расата ни да бъде измествана от недоразвити примати. Създадохме свят свещен и сега бавно го оставяме да рухне. 

Лондон, град, символ на европейския гений. Ала вече не е европейски град (link). САЩ, държава създадена от дедите ни, създадена заради така присъщата ни любопитност, ала до преди 40 години 90% бяла държава вече е едва 60%. (link) Франция, страна с велика и дълга история, сега пълна с негърска сган. Италия, ах великата Италия, малкото останало от Рим. Ала вече дъното на ботуша е претъпкано с тези черни хлебарки. 

Ние ли сме следващите? 

7 Трябва да вземете червеното хапче, за да оцелеете.

Вероятно сте виждали Матрицата. Оригиналното "червено хапче" е от сцена във филма.
Морфей предлага на Нео две хапчета. Червеното хапче ще отговори на въпроса "какво е Матрицата?" И синьото хапче просто ще направи живота да продължи както преди. Когато Нео се протяга към червеното хапче, Морфей го предупреждава: "Не забравяй, че всичко, което предлагам, е истината. Нищо повече." Синьото хапче символизира ходенето до работното място всеки,чистенето на зъби, повторението, това което познаваме.

Но червеното хапче ще ни покаже колко е дълбока дупката на заека.Може да ни навреди да знаем истинските неща. Може би е в пряка борба с нещата които смятахме, че знаем преди, може да е против правилата, поставени от родителите, роднините и обществото. Това ще ни постави в морална дилема между доброто и лошото. Лошо ли е да мразиш? Добро ли е да обичаш?

Да приемем червеното хапче означава да разберем и приемем, че смисълът на животът не е приемане на различния, любов, мир, разнообразие, мултикултурализъм, благотворителност, помагане на бедните или хората с увреждания. Животът е оцеляване. Докато има хора, които избират червеното хапче има надеждата, че белите деца няма да бъдат загубени. Ние сме родени с една единствена цел, да продължим да живеем и да подготвим място за новото поколение. Както един велик човек, отдавна изгубен в историята е казал:

"Трябва да осигурим съществуването на нашия народ и бъдещето на белите деца".

1.jpg.555baa41f94dcebb3dd969784b68db8c.jpg

 

Редактирано от Mammotha (преглед на промените)
 • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Европа вече е свършила като континент!!! Европеидната раса и християнството са под реална заплаха!!! И дискриминацията е точно обратна на това, което ни пропагандират платените и еврейски медии!!! Дискриминацията е от страна на черните и мюсюлманите спрямо християните и белите!!! Мога да дам десетки други примери и то от първо лице!!! Тук обаче имаме леки разминавания с автора на темата!!! Моето мнение е, че за тази ситуация, в която е изпаднала Европа не са виновни мюсюлманите, негрите, бежанците и емигрантите, а управляващите ни европейски политици и чиновници!!! Бежанците и емигрантите само се възползуват от предоставените им възможности!!! А кой е виновен и кой стои зад организираното преселение в Европа, също е отделен въпрос!!!

 • Харесва ми 5

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Съдейки по профилната ти снимка е възможно политическите ни виждания да са в две противоположни посоки.  Но се радвам ,че осъзнаваш заплахата висяща и дебнеща над расата ни. Радва ме и това ,че осъзнаваш проблемът с медиите. С радост обаче мога да кажа ,че статистически, вярата в медиите пада драстично с всяка година. (link).

Сега, не смятам да говоря за това кой дърпа конците. Това ще е дълга и широка тема и по-голямата част от аргументацията ми ще бъде съставена от спекулации.

Но това на което искам да обърна внимание е

преди 3 часа, Джугашвили написа:

Тук обаче имаме леки разминавания с автора на темата!!! Моето мнение е, че за тази ситуация, в която е изпаднала Европа не са виновни мюсюлманите, негрите, бежанците и емигрантите, а управляващите ни европейски политици и чиновници!!!

Определено съм съгласен с това ,че политиците имат огромна вина в случващото се. Това биват политици като Джъстин Трюдо (с неговия фетиш към емигранти и мюсюлмани), Садик Хан (Кмет на Лондон) и неговата реч в която заяви "Терористичните атаки са част от живота в големите градове" (Link). Реч която меко казано ме изпълни с гняв. И естесвено така познатата ни Ангела Меркел. Обаче както казах по-горе;

преди 18 часа, Mammotha написа:

Но ние сме и най-добрите същества на тази планета, ние сме най-съпричастните, ние сме тези които започват цели войни заради болката на някой. Ала това е и падението ни, защото ние сме хората които позволяват земите ни да бъдат взети от непознати, ние сме тези които позволяват расата ни да бъде измествана от недоразвити примати. Създадохме свят свещен и сега бавно го оставяме да рухне

Вината лежи и в нас. Политиците представят различните групи от хора. Те са хора с власт дадена от гражданите.

Но съвсем на кратко това което искам да кажа е ,че виновниците за случващото са либерално лявата политика и хората подкрепящи я. "Мюсюлманите, негрите, бежанците и емигрантите" са просто едни много фатални симптоми на болестта засягаща Европа. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 20 часа, Mammotha написа:

Съдейки по профилната ти снимка е възможно политическите ни виждания да са в две противоположни посоки.  Но се радвам ,че осъзнаваш заплахата висяща и дебнеща над расата ни. Радва ме и това ,че осъзнаваш проблемът с медиите. С радост обаче мога да кажа ,че статистически, вярата в медиите пада драстично с всяка година. (link).

 

Не мисля, че политическите възгледи са ни в различни посоки. Точно този от профилната ми снимка разказа играта на чифутската мафия, която чрез един преврат и някаква измислена доктрина наречена комунизъм, реши че може да притежава най-голямата държава в света!!! И в един момент всичко им се получаваше, само дето не бяха вкарали в сметките си дребничкия грузинец, който ги изби като пилци!!! Затова и толкова много го плюят и очернят!!! Загубите им са огромни, а такова нещо не се прощава. Това го пиша, защото тези същите хора, тази същата еврейска върхушка стоят зад това преселение и ислямизиране на Европа и дърпат конците на уж "избраните" от нас политици!!! А реалната ситуация в ЕС е, че на практика хората на ключови позиции и реална власт в ЕС не са избрани от европейците, а са сложени там с някаква цел. Целите всички ги виждаме какви са - да обслужват лобистки интереси!!! В противен случай, кога човек от държава с размерите на Пловдив (Жан Клод Юнкер) щеше да е начело на ЕС.

П.П. И още нещо. Нека признаем заслугите на грузинца за сегашната териториална цялост на България! Все пак какъвто и да е, какъвто и да го изкарват, ако не беше неговата лудост и безскрупулност, сега западната ни граница щеше да е до София, Добруджа щеше да е в Румъния, а южната ни граница щеше да е по поречието на Марица. Колегата му пък, дето също много го плюят и очернят (включително и ние), беше ни върнал Македония и Беломорска Тракия. В общи линии, неблагодарници сме, не си знаем интересите и ни е къса паметта!!! Еврейската пропаганда работи доста успешно и безмилостно! Това са моите възгледи и не е задължително да съм прав или някой да е съгласен с тях! Толкова по тази тема, да не изместваме основната.

преди 20 часа, Mammotha написа:

 

Вината лежи и в нас. Политиците представят различните групи от хора. Те са хора с власт дадена от гражданите.

Но съвсем на кратко това което искам да кажа е ,че виновниците за случващото са либерално лявата политика и хората подкрепящи я. "Мюсюлманите, негрите, бежанците и емигрантите" са просто едни много фатални симптоми на болестта засягаща Европа. 

Е хайде стига с това "ние сме виновни", те точно това целят. Да ни вменят чувство за вина, да прехвърлят собствената си отговорност върху масите и да я размият. Наивно е да се смята, че за избори се хвърлят десетки, да не кажа стотици, а ако гледаме в глобален мащаб и милиарди евро, за да може някой политик да защитава твоите или моите интереси. Да, защитават се интересите на някаква група от хора и това е групата на спонсорите им!!! С останалото съм напълно съгласен.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Всъщност, помислих върху темата и осъзнах една грешка която допуснах. Наистина не ние определяме хората в парламента, може да си гласуваме за която и да е партия ала нямаме никаква власт над това кои хора ще седят на столчетата в парламента и кои хора са в самата партия. Така ,че греших. Наистина силата ни в това да определяме управляващите ни е изключително ограничена. А и не помага това ,че сме парламентарна република.

Обаче стоя зад това ,че либерално лявата политика и хората подкрепящия с техните табелки "refugees welcome" въобще не помагат на ситуацията. Може политиците да имат власт и да решават много неща ала ако цялата нация протестира както в Полша и Унгария, няма да им стиска да си правят тяхното. Ала не знам може и всъщност на парламента да му е пукало за гражданите. 

Наистина се възхищавам на поляците. Толкова много хора с една цел. 

 

Не очаквах да говориш относно евреите в СССР. Темата е изключително крехка особено с всички тези комунисти в България. Добре запознат съм с това и очаквах ,че ако го спомена просто ще ме приравнят на луд с шапка от алуминиево фолио. Няма да има нужда да говоря много по тази тема тъй като тази снимка ще обясни нещата много по-добре  и по-кратко от колкото мога аз. Link1 link2 mirror

150160449975323.thumb.jpg.923415733b2a5f21fd1db749bfc34fae.jpg  (Много хора се чудят какво ще печелят евреите от всичко това. В първата графа е много добре обяснено)

 

Редактирано от Mammotha (преглед на промените)

 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Мдаам, наскоро Австриям сега и Дания вече официално тръгват на нож с нахлуващия ислям!!!

Дания забранява бурките 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход


 • Горещи теми в момента

 • Подобни теми

  • от NIKISHARK
   Интересни и изненадващи неща от проф. Никола Филчев. Имам усещането,че ако този човек каже цялата истина ще стане страшно....
    
  • от Soviet Soldier
   "Google" ограничи достъпа до "Спутник" и "RT" (Russia Today).   Източник: https://trud.bg/гугъл-ограничава-достъпа-до-спутник/

   Възможно е Русия да забрани рекламата в "Google", от която въпросната компания само на руска територия печели по 34 млрд. щатски долара годишно:
   https://russian.rt.com/world/news/451571-gosduma-zapret-google
  • от иноТ
   Слави Трифонов обяви свой политически проект. В отворено писмо той обещава, че ще намери тези българи, които да заместят сегашната политическа класа. 
   В текста му се казва още, че българите ще решат дали новите претенденти за власт са достойни да заменят настоящите политици.  
   По сходен начин през 2001 г. Симеон Саксккобурготски обяви влизането си в политиката на 6 април и уточни, че който иска, ще има възможност да гласува за него. 
    
   Писмото на водещия гласи: 
  • от Soviet Soldier
   В последно време ми прави впечатление ,че от ГЕРБ предимно Ц.Цветанов и Б.Борисов се хвалят ,че не само в България безработица няма ,а дори има дефицит на работна ръка. От там ми изникват няколко въпроса в главата:

   При положение, че България в последните години създава добри условия за чужди инвестиции, с ниски данъци и евтина работна ръка ,не е ли настанал момент вече да се покачи рязко минималната работна заплата ,поне на 1000лв? 

   2-ро При положение ,че има недостиг на работна ръка ,до кога ще чакат да повишат стандарта на живот ,защото българите постепенно се изнасят да търсят щастието си в чужбина и с всяка година ще става все по-зле. Има все още хора с значително по-висока от минималната заплата ,които въпреки това работят само за прехраната си. Замислете се с заплата примерно 600, с която живеят доста българи особено извън София ,за какво освен храна и елементарни сметки стигат тези пари? 600лв при нормална работна седмица 5 работни дни ще рече по 30лв на ден. Като човек остави след работа 20лв в магазина за храна му остават 10-тина лв ,а те до къде стигат? Да си плати транспорт и сметки ,или да се облече ,да не говорим да иде на почивка или да се грижи за дете.

   3-то Дали поддържането на нисък стандарт на живот се прави от нашите политици изкуствено ,защото всеки един от тях има свой бизнес и за него работят доста хора. Един вид с вдигането на стандарта на живот ,хората във властта си бъркат в своя джоб.

   4-то При положение ,че има голям интерес спрямо България и недостиг на работна ръка ,не е ли време сами да си вземем това ,което искаме? Нужно ли е четвърт век да сменяме едни и същи управляващи и да си гарантираме мизерното съществуване. 

   П.С. Като ги слушам тия нагли нищожества и просто побеснявам ,но май не са много хората като мен. Не разбирам що за умствено деградирал индивид трябва да си ,че да гласуваш за ГЕРБ? Те имаха доста шансове да направят нещо ,не е до това, че не могат ,работата е в липсата на желание ,защото е в разрез с личните им интереси. 2017 година сме и все още ни управлява ГЕРБ ,все още живеем мизерно ,работим за да оцеляваме ,все още децата ни напускат родината и едва ли някога ще се върнат. С каква нагласа отивате до урните и пускате гласа си за ГЕРБ? 
   Принципно съм оптимист ,знам че в историята на всяка държава има и тежки моменти ,но до кога ще продължава всичко това в България? До кога сами ще си удължаваме агонията се питам аз . . . 
  • от adXok
   Може ли да искаме днес да имаме човек като Васил Левски на нашето време?
   Ако "Да", то тогава Защо ни е такъв човек? За какво да се бори, да ни организира за какво или срещу кого? Някой (друга държава, по-скоро подобна на империя) държи ли ни? Такава структура би могъл ли да е Европейския съюз, НАТО, Руската федерация... или нещо друго може би... Турция отново - да вземем предвид потурчването на Източните родопи и Странджа, Южна Добруджа (Лудогорието)?
   В ерата на информацията и Интернет, в ерата на мулти-културализма и толерантността, в ерата на космическите технологии, спътници и разбира се ислямския фундаментализъм, християнската толерантност и юдейския нарцисизъм... в ерата на полит-коректното говорене и другата му страна "езика на омразата", къде би бил Левски? Да го търсим ли, притрябвал ли ни е изобщо?! 
   Ако "Не", тогава защо не ни трябва и какви биха били аргументите: знаем, че В. Левски е убил ратай (вероятно днес бихме казали "студент или чирак във фирма"), едва ли е било дете, но всичко е толкова спорно. Знаем, че Левски не е долюбвал външна помощ, била тя руска, сръбска или румънска, да не говорим за австрийска или европейска (в западен смисъл).
   И по-метафорично казано, нека да попитам: мъртъв ли е В. Левски днес?!
 • Разглеждащи в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

 • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.