Премини към съдържанието
Mammotha

Бежанската криза в Европа и троянския кон навлизащ в домовете ни

Препоръчан отговор


Здравейте. От доста време търся форум, или по-точно хора с общи интереси. И хора осъзнали общия ни враг. Не знам дали това е мястото ,но само времето ще покаже. 

Сега, забелязал съм ,че повечето хора в България не се интересуват и съответно не се информират за случващото в западните сили. Но това е разбираемо, не всички хора имат времето и не всички значт чужди езици. А тези които разбират и се интересуват взимат информацията си от големите медии като CNN, NBC, Fox News. За жалост тези медии никога не представят информацията правилно. Обаче аз не съм тук за да говоря за западните медии. Тук съм за да говоря за политическите движени, бежанците и за това как те влияят на приелите ги държави. 

Ще ви говоря за няколко под теми, които ще включват хора и движения които меко казано мразя. Ще се опитам да ви представя възможно най-много информация, статистики и факти. Естествено също така и ще направя всичко възможно за да ви предствя и източниците на информацията която ще споделям с вас. Наистина се надявам да разгледате фактите за това което са а не за това което ви отърва. Може някои неща да ви звучат морално неправилни и политически некоректни ала истината не винаги е приятна за слушане. Както се казва, истината боли. 

Под-темите които ще разгледаме са:

 1. Кризата с бежанците и драстичното покачване на изнасилвания в Швеция.
 2. Причините за терористичните атаки и кризата с изнасилването, изброени по-горе, се дължат на незаконната имиграция и на мюсюлманските малцинства.
 3. Ислямът не е религия на мира, а всъщност е инструмент за унищожаване и завладяване.
 4. Черните имигранти и черните малцинства в белите държави са проблем.
 5. Съществуването на антибяло движение в САЩ и Великобритания и в повечето западни страни
 6. Black Lives Matter (BLM, Черните животи са от значение) е и терористично, антибяло, про-черно движение.
 7. Трябва да вземете червеното хапче, за да оцелеете.

 

1. Кризата с бежанците и драстичното покачване на изнасилвания в Швеция.

Да, съществува епидемия на изнасилванията в Швеция. Напоследък е много популярно за белите да бъдат отворени към нови неща, да приемаме различните, да приемаме бежанците защото са хора в нужда. Не мисля ,че трябва да доказвам това. В всички новини свързани с икономическите емигранти ще видите деградирали "мъже", радикални незадоволени феминистки (Предпочитам да им казвам feminazis, хаха) и lgbt флагове. dfg3.jpg.2dbd1d4fa4d7f55954a3ebace7af8306.jpg

fds3.jpg.a92ae2daa8df911d4c30dfde0f463ea1.jpg 

За радост тези групи от хора все още не са разпространили заразата си в България. Сега, чудите се защо тези хора и бежанците са такъв проблем. Нека ви обясня с пример. Примерът ни както е казано по-горе ще бъде Швеция (Много красива държава, за жалост няма да е за дълго).  Всичко това започва в началото на 1970 г., когато шведският парламент единодушно решава да промени бившата хомогенна Швеция в мултикултурна страна. Четиридесет години по-късно драматичните последици от този експеримент са, че насилствените престъпления са се увеличили с 300%, а изнасилванията - с 1400% Link.  Да, 1400%... наистина трагично за дамите. 

932.jpg.5f3139bfc54e7b02bcaedc3e568a45ce.jpg

59988a8c318c6_Whatanasshole_6dabea63f29fc778dfba85a4c45913c9.png.12c7d3b649dbbd13f261cd670ea4b292.png

 

През 1975 г., когато политиците решили, че Швеция ще стане мултикултурна, шведското население е било  8 200 000 души. До 2014 г. то е нараснало до 9,700,000 - увеличение от 18,7%. Този ръст се дължи изцяло на имиграцията, тъй като шведските жени средно раждат 1,92 деца в сравнение с 2,24 г. средно за жените имигранти (Това е средно от всички емигранти. Ако борим само имигрантите от мюсюлманските държави то това число ще се увеличи драстично).
Много хора ще кажат ,че тези емигранти са много работливи и ,че много от тях са учени хора, инженери, лекари. За жалост тези хора са се объркали жестоко. Интересен факт е , че през 2015 г. от 163 000 души (така наречените "инженери"), които са подали молба за убежище в Швеция, около 500 намерени работни места Link (Други източници: www.thelocal.se , SVT, migration authorities - Migrationsverket).  В крайна сметка единственото което правят е да вкарват необразовани радикални мюсюлмани. Това са хора с тотално различен език, култура, начин на живот и религия. Няма как да приемат такова количество сган и всичко да си върви като по мед и масло. 

Обаче най отвратителното нещо в тази ситуация е как правителството им се опитва да скрие огромния си провал. По новините им няма да видите никакви кадри от техните"No-go зони" или радикалните протести на мюсюлманските малцинства.

 

Но пък ще видите реклами по телевизията промотиращи разнообразието което тази сган носи с тях.

 

 

Едва ли има нужда от още информация относно тази част от темата. Ако ви интересува може да потърсите клипове от no-go зоните ала за жалост ги изтриха почти навсякъде. Защо ли?... 

 

2 Причините за терористичните атаки и кризата с изнасилването, изброени по-горе, се дължат на незаконната имиграция и на мюсюлманските малцинства.

Не мисля, че трябва да ви обясня, че почти всички терористични атаки са направени от мюсюлмани, защото всички сме виждали новините (Поне за това не лъжат. Твърде трудно е да излъжат за неща които имат толкова много кадри и свидетели). Всички знаем, че мюсюлманите правят подобни неща почти всеки ден. Откакто Европейският съюз започна да приема бежанци, няма и една седмица без терористична атака в името на Аллах. Но аз ще се уверя, че ще докажа моята точка все пак. По-принцип този Link би ви бил достатъчен за да си извадите заключения. Но ще ви дам и този списък. Можете да видите, че всички тези хора са били убити от мюсюлмани. Ако броим по-малките нападения през 2016 г., то броят на атаките става много по-голямо. Всъщност  само през 2016 г. е имало 2500 ислямски атаки в 59 страни, в които са убити 21 000 души и 30000 са ранени.

За тези които нямат представа колко ужасяващи тези атаки може да бъдат; Link1Link2link3

 

3 Ислямът не е религия на мира, а всъщност е инструмент за унищожаване и завладяване.

Всичко от по-горе, би трябвало да докаже твърдението ми. Но за да направя раната по-голяма, ще добавя още няколко причини, поради които ислямът не е религия на мира.

 1. 18 000 смъртоносни терористични атаки, извършени изрично в името на исляма само през последните десет години.
 2. Мохамед, пророкът на исляма, e е убивал хора за обида или критика към религията му. Това включва жени. На мюсюлманите се казва да подражават на Мохамед. 

 3. Мохамед каза на много места, че е бил "заповядан от Аллах да се бие с хората, докато не приемат, че няма бог освен Аллах и че Мухаммед е неговият пратеник". През последните девет години от живота си той направил не по-малко от 65 военни кампании, които да направят точно това.

 4. След смъртта на Мохамед, хората, които са живели заедно с него и са знаели религията му най-добре веднага са се завърнали във война един с друг.

 5. Мохамед насочва мюсюлманите да водят война срещу други религии и да ги подложат на подчинение на исляма. През първите няколко десетилетия след смъртта му неговите арабски спътници нахлули и завладявали християнски, еврейски, индуски, будистки и зороастрийски земи.

 6. Мюсюлманите продължат своя джихад срещу други религии в продължение на 1400 години. До този ден не минава седмица, без ислямските фундаменталисти да се опитат да убият християни, евреи, хиндуи и будисти изрично в името на Аллах.

 7. Ислямът е единствената религия, която за да запази последователите си, формално заплашва да убие всеки, който напусне. Това е според примера на Мохамед.

 8. Ислямът учи, че не-мюсюлманите са по-малко човеци. И също така ,че мюсюлманин може да бъде подложен на смърт за убийство. Ала мюсюлманин не може да бъде подложен на смър за убйство на не-мюсюлманин.

 9. Коранът никога не говори за любовта на Аллах към немюсюлманите, но има стотици стихове, които говорят за жестокостта на Аллах и омразата към не-мюсюлманите

 10. "Алаху Акбар, Алаху Акбар, Алаху Акбар!"
  (Последните думи от пилотската кабина на Полет 93)   

Източник:  thereligionofpeace.com, Коран

И преди да се опитате да кажете "НЕ ВСИЧКИ МЮСЮЛМАНИ", позволете ми да ви кажа нещо. На планетата има 1,6 милиарда мюсюлмани. Разбира се, не всички от тях ще бъдат лоши хора. Но проблема е ,че изследванията показват, че 700 милиона мюсюлмани подкрепят закона за шериата (което означава да подкрепя всички неща, които споменах по-горе). Този брой включва само мюсюлмани в мюсюлманските страни с мнозинство. Ако вземем предвид всички мюсюлмани по света, броят им достига 900 милиона. Така ,че това е повече от половината от всички мюсюлмани в света. Това е много. Това е наистина ОГРОМЕН проблем.  Източник: PEW research Link

gsi2-overview-1.thumb.png.a1df78f6fcdd767ed5f3f6778b513fc3.pngPF_17_04.05_projectionsUpdate_change310px.png.9475018827c3eab67988eca5a61525c3.pnggsi2-overview-2.png.46b8b3329fa9e3ece994787c6dd4f461.png

 

 1. Черните имигранти и черните малцинства в белите държави са проблем.
 2. Съществуването на антибяло движение в САЩ и Великобритания и в повечето западни страни
 3. Black Lives Matter (BLM, Черните животи са от значение) е и терористично, антибяло, про-черно движение.

Ще разгледаме тези  точки като едно. Ще ми отнеме много повече време ако ги отделим. Най-напред ще видим всички чернокожи, които идват в Европа и как това се отразява върху нея.

Незаконната имиграция от Африка към Европа е значителна. Много хора от бедните африкански държави тръгват на път за Европа, с надеждата за по-добър живот. В някои части на Африка трафикът на имигранти в Европа стана по-изгоден от трафика на наркотици. Но щастливо мога да кажа, че някои мигранти умират по време на пътуването. Сега... статистическите данни показват, че през 2014 г. са регистрирани 170 100 нелегални имигранти, пристигащи в Италия по море (увеличение от 42 925 пристигания, регистрирани през 2013 г.), 141 484 от които напускат Либия. За съжаление този брой се е увеличил само през последните години. Link (Информацията не е директно от този сайт но проблемите за които говорят са подобни)

Също така ще споделя още едно интересно наблюдение, което направиха няколко немски момчета.
Те са наблюдавали движението на 15 кораба, принадлежащи на някои неправителствени организации. Но се оказва, че са били свидетели на огромна операция за трафик на хора. 15-те кораба под наблюдение напускат италианските си пристанища, спират преди да напуснат либийското крайбрежие, взимат още товар и се връщат в Италия. Някои от организациите са Migrant offshore aid station, Save the Children, Open Arms, Sea-Eye. Link

Сега нека видим защо чернокожите са толкова голям проблем. Повечето статистически данни са от САЩ и ФБР. През последните години има огромно нарастване на расовото напрежение в САЩ, въпреки ,че има чернокож за президент. За жалост американците мислят ,че проблемът е белите хора или някакъв нов Ku Klux Klan. Но не, вината е в ръцете на Black lives matter. Движение, започнало през последните години с единствената цел да се поставят черни над белите. За да се убедите че са анти-бели расисти можете просто да намерите кадри от протестите им и ще ги  чуете да викат: "Какво искаме? Мъртви ченгета", "Време е да убиеш някои бели", " Убий белите бебета". И множество  други расистки изречения за нас. Независимо от това, че са про-черно движение, няма да ги чуете да крещят за истинските проблеми в черното общество: "Спрете черната престъпност" "Спрете чернокожите да  употребявате и продават наркотици " или "Спрете чернокожите от извършване на престъпления". Защото това са истинските проблеми, пред които са изправени чернокожите малцинства. За жалост тези неща засягат белите хора след като тази измет живее в белите общества.

Данните показват, че 93% от жертвите от "чернокожните жертви" са убити от други чернокожи. Чернокожите извършват насилствени престъпления от 7 до 10 пъти повече, отколкото белите. Черните са извършили 52% от убийствата между 1980 и 2008 г., въпреки че съставляват само 13% от населението. В същия период белите са виновни за 45% от убийствата, докато съставляват 77% от населението. Загинали са 6000 чернокожи от други чернокожи през 2015 г. За разлика от това само 258 черни са убити от полицейска стрелба през тази година. Забележете ,че един от най-често ползваните аргументи на BLM е това че полицията систематично ги изтребва. 
През 2013 г. над 72% от чернокожите са родени извън брака. В окръг Кук, в който принадлежи Чикаго, през 2003 г. 79% от чернокожите са родени на самотни майки, докато само 15% от белите са родени на самотни майки.  FBI Statistics Link

Но никога няма да чуете BLM да говорят за тези неща. Защото истинската им цел е да убиват, изнасилват и измъчват белите хора. Тяхната една истинска цел - бял геноцид.

(Заслушайте се в това което казват)

Мисля ,че след всичко това ще разберете защо са толкова голям проблем. Наречете го расисъм но на всички места където има преобладаващо чернокожо население води само до деградация. Най-добрите примери за това са Детройд и падането на Апартейда.

Всичко това се случва и е истинско. Не знам дали е опит за това да ни завладеят или пък опит да премахнат расата ни или е просто случайност. Но знам едно. Живеем в свят построен изцяло от Европейските ни деди. Свят в който на всяка част от планетата ни е стъпил европеец (Link), свят в който белите са стъпили на луната, свят в който всичи гледат към белите когато има заплаха. Ние сме създатели. Ние сме завоеватели. Ние сме пазители и лидери. 

Но ние сме и най-добрите същества на тази планета, ние сме най съпричастните, ние сме тези които започват цели войни заради болката на някой. Ала това е и падението ни, защото ние сме хората които позволяват земите ни да бъдат взети от непознати, ние сме тези които позволяват расата ни да бъде измествана от недоразвити примати. Създадохме свят свещен и сега бавно го оставяме да рухне. 

Лондон, град, символ на европейския гений. Ала вече не е европейски град (link). САЩ, държава създадена от дедите ни, създадена заради така присъщата ни любопитност, ала до преди 40 години 90% бяла държава вече е едва 60%. (link) Франция, страна с велика и дълга история, сега пълна с негърска сган. Италия, ах великата Италия, малкото останало от Рим. Ала вече дъното на ботуша е претъпкано с тези черни хлебарки. 

Ние ли сме следващите? 

7 Трябва да вземете червеното хапче, за да оцелеете.

Вероятно сте виждали Матрицата. Оригиналното "червено хапче" е от сцена във филма.
Морфей предлага на Нео две хапчета. Червеното хапче ще отговори на въпроса "какво е Матрицата?" И синьото хапче просто ще направи живота да продължи както преди. Когато Нео се протяга към червеното хапче, Морфей го предупреждава: "Не забравяй, че всичко, което предлагам, е истината. Нищо повече." Синьото хапче символизира ходенето до работното място всеки,чистенето на зъби, повторението, това което познаваме.

Но червеното хапче ще ни покаже колко е дълбока дупката на заека.Може да ни навреди да знаем истинските неща. Може би е в пряка борба с нещата които смятахме, че знаем преди, може да е против правилата, поставени от родителите, роднините и обществото. Това ще ни постави в морална дилема между доброто и лошото. Лошо ли е да мразиш? Добро ли е да обичаш?

Да приемем червеното хапче означава да разберем и приемем, че смисълът на животът не е приемане на различния, любов, мир, разнообразие, мултикултурализъм, благотворителност, помагане на бедните или хората с увреждания. Животът е оцеляване. Докато има хора, които избират червеното хапче има надеждата, че белите деца няма да бъдат загубени. Ние сме родени с една единствена цел, да продължим да живеем и да подготвим място за новото поколение. Както един велик човек, отдавна изгубен в историята е казал:

"Трябва да осигурим съществуването на нашия народ и бъдещето на белите деца".

1.jpg.555baa41f94dcebb3dd969784b68db8c.jpg

 

Редактирано от Mammotha (преглед на промените)
 • Харесва ми 4

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Европа вече е свършила като континент!!! Европеидната раса и християнството са под реална заплаха!!! И дискриминацията е точно обратна на това, което ни пропагандират платените и еврейски медии!!! Дискриминацията е от страна на черните и мюсюлманите спрямо християните и белите!!! Мога да дам десетки други примери и то от първо лице!!! Тук обаче имаме леки разминавания с автора на темата!!! Моето мнение е, че за тази ситуация, в която е изпаднала Европа не са виновни мюсюлманите, негрите, бежанците и емигрантите, а управляващите ни европейски политици и чиновници!!! Бежанците и емигрантите само се възползуват от предоставените им възможности!!! А кой е виновен и кой стои зад организираното преселение в Европа, също е отделен въпрос!!!

 • Харесва ми 6

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Съдейки по профилната ти снимка е възможно политическите ни виждания да са в две противоположни посоки.  Но се радвам ,че осъзнаваш заплахата висяща и дебнеща над расата ни. Радва ме и това ,че осъзнаваш проблемът с медиите. С радост обаче мога да кажа ,че статистически, вярата в медиите пада драстично с всяка година. (link).

Сега, не смятам да говоря за това кой дърпа конците. Това ще е дълга и широка тема и по-голямата част от аргументацията ми ще бъде съставена от спекулации.

Но това на което искам да обърна внимание е

преди 3 часа, Джугашвили написа:

Тук обаче имаме леки разминавания с автора на темата!!! Моето мнение е, че за тази ситуация, в която е изпаднала Европа не са виновни мюсюлманите, негрите, бежанците и емигрантите, а управляващите ни европейски политици и чиновници!!!

Определено съм съгласен с това ,че политиците имат огромна вина в случващото се. Това биват политици като Джъстин Трюдо (с неговия фетиш към емигранти и мюсюлмани), Садик Хан (Кмет на Лондон) и неговата реч в която заяви "Терористичните атаки са част от живота в големите градове" (Link). Реч която меко казано ме изпълни с гняв. И естесвено така познатата ни Ангела Меркел. Обаче както казах по-горе;

преди 18 часа, Mammotha написа:

Но ние сме и най-добрите същества на тази планета, ние сме най-съпричастните, ние сме тези които започват цели войни заради болката на някой. Ала това е и падението ни, защото ние сме хората които позволяват земите ни да бъдат взети от непознати, ние сме тези които позволяват расата ни да бъде измествана от недоразвити примати. Създадохме свят свещен и сега бавно го оставяме да рухне

Вината лежи и в нас. Политиците представят различните групи от хора. Те са хора с власт дадена от гражданите.

Но съвсем на кратко това което искам да кажа е ,че виновниците за случващото са либерално лявата политика и хората подкрепящи я. "Мюсюлманите, негрите, бежанците и емигрантите" са просто едни много фатални симптоми на болестта засягаща Европа. 

 • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 20 часа, Mammotha написа:

Съдейки по профилната ти снимка е възможно политическите ни виждания да са в две противоположни посоки.  Но се радвам ,че осъзнаваш заплахата висяща и дебнеща над расата ни. Радва ме и това ,че осъзнаваш проблемът с медиите. С радост обаче мога да кажа ,че статистически, вярата в медиите пада драстично с всяка година. (link).

 

Не мисля, че политическите възгледи са ни в различни посоки. Точно този от профилната ми снимка разказа играта на чифутската мафия, която чрез един преврат и някаква измислена доктрина наречена комунизъм, реши че може да притежава най-голямата държава в света!!! И в един момент всичко им се получаваше, само дето не бяха вкарали в сметките си дребничкия грузинец, който ги изби като пилци!!! Затова и толкова много го плюят и очернят!!! Загубите им са огромни, а такова нещо не се прощава. Това го пиша, защото тези същите хора, тази същата еврейска върхушка стоят зад това преселение и ислямизиране на Европа и дърпат конците на уж "избраните" от нас политици!!! А реалната ситуация в ЕС е, че на практика хората на ключови позиции и реална власт в ЕС не са избрани от европейците, а са сложени там с някаква цел. Целите всички ги виждаме какви са - да обслужват лобистки интереси!!! В противен случай, кога човек от държава с размерите на Пловдив (Жан Клод Юнкер) щеше да е начело на ЕС.

П.П. И още нещо. Нека признаем заслугите на грузинца за сегашната териториална цялост на България! Все пак какъвто и да е, какъвто и да го изкарват, ако не беше неговата лудост и безскрупулност, сега западната ни граница щеше да е до София, Добруджа щеше да е в Румъния, а южната ни граница щеше да е по поречието на Марица. Колегата му пък, дето също много го плюят и очернят (включително и ние), беше ни върнал Македония и Беломорска Тракия. В общи линии, неблагодарници сме, не си знаем интересите и ни е къса паметта!!! Еврейската пропаганда работи доста успешно и безмилостно! Това са моите възгледи и не е задължително да съм прав или някой да е съгласен с тях! Толкова по тази тема, да не изместваме основната.

преди 20 часа, Mammotha написа:

 

Вината лежи и в нас. Политиците представят различните групи от хора. Те са хора с власт дадена от гражданите.

Но съвсем на кратко това което искам да кажа е ,че виновниците за случващото са либерално лявата политика и хората подкрепящи я. "Мюсюлманите, негрите, бежанците и емигрантите" са просто едни много фатални симптоми на болестта засягаща Европа. 

Е хайде стига с това "ние сме виновни", те точно това целят. Да ни вменят чувство за вина, да прехвърлят собствената си отговорност върху масите и да я размият. Наивно е да се смята, че за избори се хвърлят десетки, да не кажа стотици, а ако гледаме в глобален мащаб и милиарди евро, за да може някой политик да защитава твоите или моите интереси. Да, защитават се интересите на някаква група от хора и това е групата на спонсорите им!!! С останалото съм напълно съгласен.

 • Харесва ми 4

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Всъщност, помислих върху темата и осъзнах една грешка която допуснах. Наистина не ние определяме хората в парламента, може да си гласуваме за която и да е партия ала нямаме никаква власт над това кои хора ще седят на столчетата в парламента и кои хора са в самата партия. Така ,че греших. Наистина силата ни в това да определяме управляващите ни е изключително ограничена. А и не помага това ,че сме парламентарна република.

Обаче стоя зад това ,че либерално лявата политика и хората подкрепящия с техните табелки "refugees welcome" въобще не помагат на ситуацията. Може политиците да имат власт и да решават много неща ала ако цялата нация протестира както в Полша и Унгария, няма да им стиска да си правят тяхното. Ала не знам може и всъщност на парламента да му е пукало за гражданите. 

Наистина се възхищавам на поляците. Толкова много хора с една цел. 

 

Не очаквах да говориш относно евреите в СССР. Темата е изключително крехка особено с всички тези комунисти в България. Добре запознат съм с това и очаквах ,че ако го спомена просто ще ме приравнят на луд с шапка от алуминиево фолио. Няма да има нужда да говоря много по тази тема тъй като тази снимка ще обясни нещата много по-добре  и по-кратко от колкото мога аз. Link1 link2 mirror

150160449975323.thumb.jpg.923415733b2a5f21fd1db749bfc34fae.jpg  (Много хора се чудят какво ще печелят евреите от всичко това. В първата графа е много добре обяснено)

 

Редактирано от Mammotha (преглед на промените)

 • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Spoiler

Боже, колко болни хора имало....

 

 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Мдаам, наскоро Австриям сега и Дания вече официално тръгват на нож с нахлуващия ислям!!!

Дания забранява бурките 

 • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Разпространение на исляма

DXcbgVmWkAUQDr9.jpg:large

Интересни цифри ... особенно за РФ

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 7 часа, miro20 написа:

Разпространение на исляма

DXcbgVmWkAUQDr9.jpg:large

Интересни цифри ... особенно за РФ

 

Я сега дай и щатите да е пълна картинката. ;)  

 • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ако авторът на темата беше англичанин или американец, иди-дойди. Оставям настрана откровените глупости, които са изписани, но все повече в мен се затвърждава убеждението, че повечето българи живеят във виртуален свят, където са им присъщи проблемите, насаждани от медиите.

Както и преди съм писал,  когато някъде имат проблем и го обсъждат, и споменават "ние" и "нас", нямат предвид вас, а тях. Те са в реалността, а вие пред телевизора; те са на масата, а вие до кофата за боклук. И когато става дума за пари, това са техните пари, а не вашите. А когато става въпрос за власт, това е тяхната власт, а не вашето робство. И когато става дума за герои, това се техните герои (или просто филмови герои), а не за зрителите. Вие, уважаеми смехурковци, сте зрители. Във вашия дом няма черни, щото нямате дом, а живеете в задния двор до кучешката колибка в казана за боклук, и в него ровят други, зад които стоят с "логистична подкрепа" онези, чиито герои живеят в сънищата ви.

Всичко, на което е способна българската младеж и псевдоинтелигенция, е да папагалства, а нейните проблеми извън бидона с киселото зеле в реалния свят са проблемите на страните, където са собствениците на медиите, които заместват главните ви мозъци. Докато намерите решение на проблемите с мюслитата в Германия, учете турски, защото турция замалко да получи визи за ЕС наскоро, не че това е проблем, важно е какво става в Германия и САЩ, така казват по медиите, а цели райони са пълни с турски инвестиции, впрочем традиционно подкрепяни от държавите, за които тъй боледувате.

На всички европейци и членове на бялата раса - привет! А за вас с метла в мръсния клозет. Нема а се плашите, европейски е, и лайната са от бели хора! Засега поне.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

http://glasove.com/categories/skandalyt/news/bezhanec-iznasili-i-ubi-14-godishno-momiche-v-germaniya

Всъщност тоя не е никакъв бежанец, а най-обикновен престъпник, каквито вкараха доста Меркел и компания. Не знам ако тези изнасилвания бяха ежедневие у нас както е в Германия, нашите управници какво щяхме да ги правим? Какво правят германците? Как какво - преизбират Фрау Меркел.

 • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

https://www.infowars.com/italian-newspaper-claims-global-elite-working-to-transform-europe-through-mass-migration/

И един коментар под статията:

Цитат

What's old is new again;
Back in biblical times it was common practice for empires to forcibly move cohesive people groups around an empire and disperse them amongst other people groups so as to weaken their cultural tribal cohesiveness so they may more easly be ruled from the capital.

Assyria, Babylon, Persia, Rome are examples of empire, Israel, Judah, Samaritans are examples of victim groups... from a biblical perspective.

Point being this migration is on purpose so as to dilute the cultural cohesiveness and will to resist central control of the victim country. It's an old tactic, and nothing new under the sun. If that makes anyone feel better, :-)

Това и ние го виждаме, миграцията е дирижиран процес с цел дестабилизация и отслабване на съпротивителните сили на европейските народи. Онези, които дават парите, поръчват музиката. Европейският национализъм и патриотизъм е вреден за новия глобален свят без граници, който искат да създадат.

 • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Докъде са стигнали нещата с мигрантите в САЩ, където във Флорида ти отказват да си поръчаш храна на английски, понеже "не разбират". Смешното е, че диалогът е съвсем нормален двуезичен и показва, че жената от Taco Bell разбира съвсем добре, защото отговаря на място.

https://www.infowars.com/taco-bell-refuses-service-to-woman-who-doesnt-speak-spanish/

Т.е. създаваме зони за хора, които да се чувстват като у дома си, а местните да са пришълци. А можеха спокойно да приемат поръчката дори да не се разберат съвсем. Наименованията в менюто не са сложни. Не знам дали ако жената не беше чернокожа, щеше да е по-различно. Можете ли да си представите места у нас, където да не обслужват българи понеже говорят на български?

Ние мигранти още нямаме количество, но цигани имаме много. Няма нужда от внос дет' се вика. Ако населението беше по-хомогенно, тогава щеше да се наложи.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 58 минути, Lumberman написа:

Ние мигранти още нямаме количество, но цигани имаме много. Няма нужда от внос дет' се вика. Ако населението беше по-хомогенно, тогава щеше да се наложи.

Сега като ни върнат 60 000 от Германия и още от тук и там и ще я вапцаме. 

Цитат

И двете изисквания означават България да се съгласи да вземе обратно от Германия 60 000 мигранти, минали транзит през нея по пътя си на запад. Точно това обаче Борисов не би посмял да направи и вече го е казвал на Меркел (ако може да му се вярва).

 

Подобен отпор би трябвало да я обижда като негова покровителка, защото в стремежа си да крепи своето крехко правителство проверява кои са истинските й приятели в ЕС да й помогнат в очертала се нужда от двустранни договори за преразпределяне на мигрантите. Омайните думи, които отправя към Борисов, имат такова предназначение, но той сякаш не ги чува. От друга страна, нашият премиер не може да се нареди в лагера на Орбан, макар че се прегръща с него на всяка европейска среща. Когато се поставя въпросът да спре финансирането от еврофондовете на правителства с антиевропейско поведение (такива, които не участват в разпределението на мигранти),

 

Борисов определено би избрал парите

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Нашият елит ни предаде пред лицето на исляма

 
Цитат

Сега, когато съществуването на междуобщностно напрежение беше признато дори от бившия министър на вътрешните работи на Франция Жерар Колон, журналистът Ив Маму обвинява френския елит за това, че той не е отделил необходимото внимание на имиграцията и е затворил очите си пред ислямизацията на страната.

ИНТЕРВЮ

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ко не - на последното световно по футбол т.е. тази година, нямаше нито един етнически французин в състава на национала им. Не, че нещо, но Батето го каза много вярно - има нещо извратено в това, в национала да ми играят десет малки негърчета от Африка и аз да викам "българи юнаци". 

 • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Нашият елит ни предаде пред лицето на исляма. Автор: Пол Сюжи, "Фигаро"

Цитат

- Що се отнася до средствата за масова информация, Вие виждате ли в тях „фалшификатор на истината?

- Преди няколко дни в новините на „Франс 2“ излезе репортаж за истинска епидемия от нападения с нож в Лондон. Но точно същата епидемия се вихри и във Франция, а всички медии мълчат за тази ситуация. Единствено, преглеждайки всички вестниците от провинциалната преса, осъзнаваш мащаба на случващото се, нерядко смъртоносно насилие. Когато вестниците пишат за нападение с нож, не се съобщава името на извършителя, нито неговите мотиви. Наблюдава се един стремеж към анонимизиране на "лудостта".  Подавляващото болшинство медии са съучастници в катастрофата на века. Те вече не говорят за проблемите, а проповядват „многообразие“ и „съвместно съществуване“.

Това касае не само Франция. Касае цяла Европа. 

 • Харесва ми 4

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

https://bultimes.com/ВИДЕО-Да-не-кажете-после-че-не-сте-чули/

Цитат

Око да види: «Относно Глобалния миграционен пакт, който се очаква да се подпише на 10/11.12.2018 г.. в Мароко от всички страни, членки на ООН, с изключение на САЩ, Унгария и Дания (заявили досега). Юристката Мартина Бьозвалд ни обяснява накратко за какво става въпрос (съкратихме видеото, за да ви спестим подробности около споровете в Бундестага). Тя казва: “Дами и господа, това не е нищо друго, освен овластяващ закон за правото на инвазивно действие през границите на други държави. Ако подпишем това, това ще е декларация за пълна капитулация, отказване от всякаква националност, от всякакъв суверенитет на ВСЕКИ народ, не само на народа на Германия.”. Да не кажете после, че не сте чули или разбрали.. Споделяйте и обсъждайте с приятели..

Видяхме ГЕРБ в Катуница, Асеновград, виждаме ги как процедират ежедневно с престъпниците по селата... Можем ли сега да очакваме нещо друго? Може би "хуманност" и "гостоприемство" за главорези и млади джихадисти, и да ги храним, докато възрастните ни хора/пенсионерите мрат от глад, студ и болести?!

А ако някой българин реши да пази границата - такъв строго да се накаже за публично назидание!!! Разграден двор сме и не трябва да има две мнения по въпроса!

А унгарците?

 • Ядосан 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
на 15.09.2018 г. в 14:25, Lumberman написа:

Можете ли да си представите места у нас, където да не обслужват българи понеже говорят на български?

Ами то в Кърджали е почти така. Там е трудно да си намериш работа, ако не знаеш турски.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

 • Горещи теми в момента

 • Подобни теми

  • от Lumberman
   Във форума сигурно има 50 теми за агентите на ДС, протежетата на Москва и прочие, но няма тема за агентите на западно подчинение, агенти на ЦРУ, британските служби, Мосад, финансирани от Сорос активисти и "експерти" и т.н. Та рекох, че е време да запълним тая липса и да компенсираме тая едностранчивост на форумното пространство.

   Когато някой работи за чужди интереси и още повече - когато работи за чужди интереси в разрез с националните ни такива и в ущърб на народа ни - то такъв е национален предател. Защото може някой български политик или обществен деец да работи косвено и за чужди интереси, защото често интересите са взаимни, но и ние да имаме полза от това като народ и държава. Не бих нарекъл такъв предател.

   Иначе ние си ги знаем хорицата, някои са по-известни и по-публични личностни от други, като небеизвестният Ал. Йорданов или Евгений Дайнов. Не на последно място и локалното участие на "форумния боец с руската пропаганда" miro20.

   Та ще почна с ей тази новина:

   https://www.mediapool.bg/zhurnalistat-ivan-bedrov-oglavi-balgarskata-sektsiya-na-svobodna-evropa-news284152.html

   https://pressroom.rferl.org/a/rfe-rl-names-leadership-for-romania-bulgaria-news-services/29502774.html
    
   И ще добавя един коментар на Костадин Костадинов:
   Преди време излезе новината, че радиото се възродило. Не съм проявявал интерес към него по обясними причини.
  • от Lumberman
   В последно време все по-усилено се шуми около евентуалното присъединяване на България към Еврозоната, и заменянето на българския лев с еврото. България ще изгуби правото да печата собствената си валута. Някои хора, противници на идеята, даже се опитват да свикат национален референдум по въпроса. За начало бих искал да пусна едно видео с такива хора (Костадин Костадинов и Пламен Пасков от партия "Възраждане"), лекция-дискусия от миналата седмица по темата, която дава повече яснота относно аргументите против. Костадинов споделя някои интересни исторически факти.
   Също какъв според вас е оптималният вариант за България по отношение на валутния ни статус? Лев, евро, със или без валутен борд, обезпечаване на валутата?
  • от kalansuv
   http://vek21press.com/index.php/2016/01/17/russia-ograbva-bulgaria/
   Как да стане така, че всички българи да четат тези прости факти.
   Защо е тази слепота!
   И тази мъка българска!
   Явно на някой хора в България нивото си е такова, интелектуална немощ и слепота, колкото и да доказваш и с цифри и факти и не става и туй то, Ганьо се е запънал на братушките, мрази злите американци и точка. Ти му обясняваш как му бъркат ежедневно в джоба то те гледа, като живо и „ааа мариците…“, Ганьоо тия марици са толкова американски, колкото ти си Китаец или другия ми любим русофилски тъпизъм е за „грантовите журналисти“ щото взимали грантове и са купени, а Ганьо не разбира просто, че с въпросните грантове се финансират дейности в които никой не инвестира за да има някакво равновесие и всичко това се прави абсолютно прозрачно, което изключва рекета на другия полюс са ганьовите патриоти, дето ги финансират абсолютно незаконно не прозрачно типично по ганьовски, обаче Волгин може да каже на Гамизов, че е грантов журналист и да хвърля кал с доказателства, ех ако нямаше толкова чугунени глави в България такива, като Волгин също нямаше да има, защото той е мърсотията хвърляща мърсотия….
   http://vek21press.com/index.php/2016/01/17/russia-ograbva-bulgaria/
   Поздравления за статията! Освн за пенсионерите (като мен) оставени на доизживяне, главната беда за България е, че грабежът от червените господари (комунистически и посткомунистически, руско-българо-съветски) прокудиха преобладаващата от младото дееспособно поколение да търси оцеляване, спасение и достоен живот в чужбина. Главната причина за дмографския и морален разпад на България е въведения сталинско -димитровски насилнически, диктаторски режим на мизерно, робско зплащане на труда, което не е било и го няма в нито една нормална капиталистическа демократична страна. Този манталитет на ограбване на хората и от държавата и от новоизпечените „капиталисти“ господства и съсипва народа и сега и в „братска“ Русия и у нас, които сме уж „по демократични и по европейци“….
  • от NIKISHARK
   Интересни и изненадващи неща от проф. Никола Филчев. Имам усещането,че ако този човек каже цялата истина ще стане страшно....
    
  • от Soviet Soldier
   "Google" ограничи достъпа до "Спутник" и "RT" (Russia Today).   Източник: https://trud.bg/гугъл-ограничава-достъпа-до-спутник/

   Възможно е Русия да забрани рекламата в "Google", от която въпросната компания само на руска територия печели по 34 млрд. щатски долара годишно:
   https://russian.rt.com/world/news/451571-gosduma-zapret-google
 • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.