Премини към съдържанието
 • Добре дошли!

  Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

  Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

   

Бежанската криза в Европа и троянския кон навлизащ в домовете ни


Препоръчан отговор


Здравейте. От доста време търся форум, или по-точно хора с общи интереси. И хора осъзнали общия ни враг. Не знам дали това е мястото ,но само времето ще покаже. 

Сега, забелязал съм ,че повечето хора в България не се интересуват и съответно не се информират за случващото в западните сили. Но това е разбираемо, не всички хора имат времето и не всички значт чужди езици. А тези които разбират и се интересуват взимат информацията си от големите медии като CNN, NBC, Fox News. За жалост тези медии никога не представят информацията правилно. Обаче аз не съм тук за да говоря за западните медии. Тук съм за да говоря за политическите движени, бежанците и за това как те влияят на приелите ги държави. 

Ще ви говоря за няколко под теми, които ще включват хора и движения които меко казано мразя. Ще се опитам да ви представя възможно най-много информация, статистики и факти. Естествено също така и ще направя всичко възможно за да ви предствя и източниците на информацията която ще споделям с вас. Наистина се надявам да разгледате фактите за това което са а не за това което ви отърва. Може някои неща да ви звучат морално неправилни и политически некоректни ала истината не винаги е приятна за слушане. Както се казва, истината боли. 

Под-темите които ще разгледаме са:

 1. Кризата с бежанците и драстичното покачване на изнасилвания в Швеция.
 2. Причините за терористичните атаки и кризата с изнасилването, изброени по-горе, се дължат на незаконната имиграция и на мюсюлманските малцинства.
 3. Ислямът не е религия на мира, а всъщност е инструмент за унищожаване и завладяване.
 4. Черните имигранти и черните малцинства в белите държави са проблем.
 5. Съществуването на антибяло движение в САЩ и Великобритания и в повечето западни страни
 6. Black Lives Matter (BLM, Черните животи са от значение) е и терористично, антибяло, про-черно движение.
 7. Трябва да вземете червеното хапче, за да оцелеете.

 

1. Кризата с бежанците и драстичното покачване на изнасилвания в Швеция.

Да, съществува епидемия на изнасилванията в Швеция. Напоследък е много популярно за белите да бъдат отворени към нови неща, да приемаме различните, да приемаме бежанците защото са хора в нужда. Не мисля ,че трябва да доказвам това. В всички новини свързани с икономическите емигранти ще видите деградирали "мъже", радикални незадоволени феминистки (Предпочитам да им казвам feminazis, хаха) и lgbt флагове. dfg3.jpg.2dbd1d4fa4d7f55954a3ebace7af8306.jpg

fds3.jpg.a92ae2daa8df911d4c30dfde0f463ea1.jpg 

За радост тези групи от хора все още не са разпространили заразата си в България. Сега, чудите се защо тези хора и бежанците са такъв проблем. Нека ви обясня с пример. Примерът ни както е казано по-горе ще бъде Швеция (Много красива държава, за жалост няма да е за дълго).  Всичко това започва в началото на 1970 г., когато шведският парламент единодушно решава да промени бившата хомогенна Швеция в мултикултурна страна. Четиридесет години по-късно драматичните последици от този експеримент са, че насилствените престъпления са се увеличили с 300%, а изнасилванията - с 1400% Link.  Да, 1400%... наистина трагично за дамите. 

932.jpg.5f3139bfc54e7b02bcaedc3e568a45ce.jpg

59988a8c318c6_Whatanasshole_6dabea63f29fc778dfba85a4c45913c9.png.12c7d3b649dbbd13f261cd670ea4b292.png

 

През 1975 г., когато политиците решили, че Швеция ще стане мултикултурна, шведското население е било  8 200 000 души. До 2014 г. то е нараснало до 9,700,000 - увеличение от 18,7%. Този ръст се дължи изцяло на имиграцията, тъй като шведските жени средно раждат 1,92 деца в сравнение с 2,24 г. средно за жените имигранти (Това е средно от всички емигранти. Ако борим само имигрантите от мюсюлманските държави то това число ще се увеличи драстично).
Много хора ще кажат ,че тези емигранти са много работливи и ,че много от тях са учени хора, инженери, лекари. За жалост тези хора са се объркали жестоко. Интересен факт е , че през 2015 г. от 163 000 души (така наречените "инженери"), които са подали молба за убежище в Швеция, около 500 намерени работни места Link (Други източници: www.thelocal.se , SVT, migration authorities - Migrationsverket).  В крайна сметка единственото което правят е да вкарват необразовани радикални мюсюлмани. Това са хора с тотално различен език, култура, начин на живот и религия. Няма как да приемат такова количество сган и всичко да си върви като по мед и масло. 

Обаче най отвратителното нещо в тази ситуация е как правителството им се опитва да скрие огромния си провал. По новините им няма да видите никакви кадри от техните"No-go зони" или радикалните протести на мюсюлманските малцинства.

 

Но пък ще видите реклами по телевизията промотиращи разнообразието което тази сган носи с тях.

 

 

Едва ли има нужда от още информация относно тази част от темата. Ако ви интересува може да потърсите клипове от no-go зоните ала за жалост ги изтриха почти навсякъде. Защо ли?... 

 

2 Причините за терористичните атаки и кризата с изнасилването, изброени по-горе, се дължат на незаконната имиграция и на мюсюлманските малцинства.

Не мисля, че трябва да ви обясня, че почти всички терористични атаки са направени от мюсюлмани, защото всички сме виждали новините (Поне за това не лъжат. Твърде трудно е да излъжат за неща които имат толкова много кадри и свидетели). Всички знаем, че мюсюлманите правят подобни неща почти всеки ден. Откакто Европейският съюз започна да приема бежанци, няма и една седмица без терористична атака в името на Аллах. Но аз ще се уверя, че ще докажа моята точка все пак. По-принцип този Link би ви бил достатъчен за да си извадите заключения. Но ще ви дам и този списък. Можете да видите, че всички тези хора са били убити от мюсюлмани. Ако броим по-малките нападения през 2016 г., то броят на атаките става много по-голямо. Всъщност  само през 2016 г. е имало 2500 ислямски атаки в 59 страни, в които са убити 21 000 души и 30000 са ранени.

За тези които нямат представа колко ужасяващи тези атаки може да бъдат; Link1Link2link3

 

3 Ислямът не е религия на мира, а всъщност е инструмент за унищожаване и завладяване.

Всичко от по-горе, би трябвало да докаже твърдението ми. Но за да направя раната по-голяма, ще добавя още няколко причини, поради които ислямът не е религия на мира.

 1. 18 000 смъртоносни терористични атаки, извършени изрично в името на исляма само през последните десет години.
 2. Мохамед, пророкът на исляма, e е убивал хора за обида или критика към религията му. Това включва жени. На мюсюлманите се казва да подражават на Мохамед. 

 3. Мохамед каза на много места, че е бил "заповядан от Аллах да се бие с хората, докато не приемат, че няма бог освен Аллах и че Мухаммед е неговият пратеник". През последните девет години от живота си той направил не по-малко от 65 военни кампании, които да направят точно това.

 4. След смъртта на Мохамед, хората, които са живели заедно с него и са знаели религията му най-добре веднага са се завърнали във война един с друг.

 5. Мохамед насочва мюсюлманите да водят война срещу други религии и да ги подложат на подчинение на исляма. През първите няколко десетилетия след смъртта му неговите арабски спътници нахлули и завладявали християнски, еврейски, индуски, будистки и зороастрийски земи.

 6. Мюсюлманите продължат своя джихад срещу други религии в продължение на 1400 години. До този ден не минава седмица, без ислямските фундаменталисти да се опитат да убият християни, евреи, хиндуи и будисти изрично в името на Аллах.

 7. Ислямът е единствената религия, която за да запази последователите си, формално заплашва да убие всеки, който напусне. Това е според примера на Мохамед.

 8. Ислямът учи, че не-мюсюлманите са по-малко човеци. И също така ,че мюсюлманин може да бъде подложен на смърт за убийство. Ала мюсюлманин не може да бъде подложен на смър за убйство на не-мюсюлманин.

 9. Коранът никога не говори за любовта на Аллах към немюсюлманите, но има стотици стихове, които говорят за жестокостта на Аллах и омразата към не-мюсюлманите

 10. "Алаху Акбар, Алаху Акбар, Алаху Акбар!"
  (Последните думи от пилотската кабина на Полет 93)   

Източник:  thereligionofpeace.com, Коран

И преди да се опитате да кажете "НЕ ВСИЧКИ МЮСЮЛМАНИ", позволете ми да ви кажа нещо. На планетата има 1,6 милиарда мюсюлмани. Разбира се, не всички от тях ще бъдат лоши хора. Но проблема е ,че изследванията показват, че 700 милиона мюсюлмани подкрепят закона за шериата (което означава да подкрепя всички неща, които споменах по-горе). Този брой включва само мюсюлмани в мюсюлманските страни с мнозинство. Ако вземем предвид всички мюсюлмани по света, броят им достига 900 милиона. Така ,че това е повече от половината от всички мюсюлмани в света. Това е много. Това е наистина ОГРОМЕН проблем.  Източник: PEW research Link

gsi2-overview-1.thumb.png.a1df78f6fcdd767ed5f3f6778b513fc3.pngPF_17_04.05_projectionsUpdate_change310px.png.9475018827c3eab67988eca5a61525c3.pnggsi2-overview-2.png.46b8b3329fa9e3ece994787c6dd4f461.png

 

 1. Черните имигранти и черните малцинства в белите държави са проблем.
 2. Съществуването на антибяло движение в САЩ и Великобритания и в повечето западни страни
 3. Black Lives Matter (BLM, Черните животи са от значение) е и терористично, антибяло, про-черно движение.

Ще разгледаме тези  точки като едно. Ще ми отнеме много повече време ако ги отделим. Най-напред ще видим всички чернокожи, които идват в Европа и как това се отразява върху нея.

Незаконната имиграция от Африка към Европа е значителна. Много хора от бедните африкански държави тръгват на път за Европа, с надеждата за по-добър живот. В някои части на Африка трафикът на имигранти в Европа стана по-изгоден от трафика на наркотици. Но щастливо мога да кажа, че някои мигранти умират по време на пътуването. Сега... статистическите данни показват, че през 2014 г. са регистрирани 170 100 нелегални имигранти, пристигащи в Италия по море (увеличение от 42 925 пристигания, регистрирани през 2013 г.), 141 484 от които напускат Либия. За съжаление този брой се е увеличил само през последните години. Link (Информацията не е директно от този сайт но проблемите за които говорят са подобни)

Също така ще споделя още едно интересно наблюдение, което направиха няколко немски момчета.
Те са наблюдавали движението на 15 кораба, принадлежащи на някои неправителствени организации. Но се оказва, че са били свидетели на огромна операция за трафик на хора. 15-те кораба под наблюдение напускат италианските си пристанища, спират преди да напуснат либийското крайбрежие, взимат още товар и се връщат в Италия. Някои от организациите са Migrant offshore aid station, Save the Children, Open Arms, Sea-Eye. Link

Сега нека видим защо чернокожите са толкова голям проблем. Повечето статистически данни са от САЩ и ФБР. През последните години има огромно нарастване на расовото напрежение в САЩ, въпреки ,че има чернокож за президент. За жалост американците мислят ,че проблемът е белите хора или някакъв нов Ku Klux Klan. Но не, вината е в ръцете на Black lives matter. Движение, започнало през последните години с единствената цел да се поставят черни над белите. За да се убедите че са анти-бели расисти можете просто да намерите кадри от протестите им и ще ги  чуете да викат: "Какво искаме? Мъртви ченгета", "Време е да убиеш някои бели", " Убий белите бебета". И множество  други расистки изречения за нас. Независимо от това, че са про-черно движение, няма да ги чуете да крещят за истинските проблеми в черното общество: "Спрете черната престъпност" "Спрете чернокожите да  употребявате и продават наркотици " или "Спрете чернокожите от извършване на престъпления". Защото това са истинските проблеми, пред които са изправени чернокожите малцинства. За жалост тези неща засягат белите хора след като тази измет живее в белите общества.

Данните показват, че 93% от жертвите от "чернокожните жертви" са убити от други чернокожи. Чернокожите извършват насилствени престъпления от 7 до 10 пъти повече, отколкото белите. Черните са извършили 52% от убийствата между 1980 и 2008 г., въпреки че съставляват само 13% от населението. В същия период белите са виновни за 45% от убийствата, докато съставляват 77% от населението. Загинали са 6000 чернокожи от други чернокожи през 2015 г. За разлика от това само 258 черни са убити от полицейска стрелба през тази година. Забележете ,че един от най-често ползваните аргументи на BLM е това че полицията систематично ги изтребва. 
През 2013 г. над 72% от чернокожите са родени извън брака. В окръг Кук, в който принадлежи Чикаго, през 2003 г. 79% от чернокожите са родени на самотни майки, докато само 15% от белите са родени на самотни майки.  FBI Statistics Link

Но никога няма да чуете BLM да говорят за тези неща. Защото истинската им цел е да убиват, изнасилват и измъчват белите хора. Тяхната една истинска цел - бял геноцид.

(Заслушайте се в това което казват)

Мисля ,че след всичко това ще разберете защо са толкова голям проблем. Наречете го расисъм но на всички места където има преобладаващо чернокожо население води само до деградация. Най-добрите примери за това са Детройд и падането на Апартейда.

Всичко това се случва и е истинско. Не знам дали е опит за това да ни завладеят или пък опит да премахнат расата ни или е просто случайност. Но знам едно. Живеем в свят построен изцяло от Европейските ни деди. Свят в който на всяка част от планетата ни е стъпил европеец (Link), свят в който белите са стъпили на луната, свят в който всичи гледат към белите когато има заплаха. Ние сме създатели. Ние сме завоеватели. Ние сме пазители и лидери. 

Но ние сме и най-добрите същества на тази планета, ние сме най съпричастните, ние сме тези които започват цели войни заради болката на някой. Ала това е и падението ни, защото ние сме хората които позволяват земите ни да бъдат взети от непознати, ние сме тези които позволяват расата ни да бъде измествана от недоразвити примати. Създадохме свят свещен и сега бавно го оставяме да рухне. 

Лондон, град, символ на европейския гений. Ала вече не е европейски град (link). САЩ, държава създадена от дедите ни, създадена заради така присъщата ни любопитност, ала до преди 40 години 90% бяла държава вече е едва 60%. (link) Франция, страна с велика и дълга история, сега пълна с негърска сган. Италия, ах великата Италия, малкото останало от Рим. Ала вече дъното на ботуша е претъпкано с тези черни хлебарки. 

Ние ли сме следващите? 

7 Трябва да вземете червеното хапче, за да оцелеете.

Вероятно сте виждали Матрицата. Оригиналното "червено хапче" е от сцена във филма.
Морфей предлага на Нео две хапчета. Червеното хапче ще отговори на въпроса "какво е Матрицата?" И синьото хапче просто ще направи живота да продължи както преди. Когато Нео се протяга към червеното хапче, Морфей го предупреждава: "Не забравяй, че всичко, което предлагам, е истината. Нищо повече." Синьото хапче символизира ходенето до работното място всеки,чистенето на зъби, повторението, това което познаваме.

Но червеното хапче ще ни покаже колко е дълбока дупката на заека.Може да ни навреди да знаем истинските неща. Може би е в пряка борба с нещата които смятахме, че знаем преди, може да е против правилата, поставени от родителите, роднините и обществото. Това ще ни постави в морална дилема между доброто и лошото. Лошо ли е да мразиш? Добро ли е да обичаш?

Да приемем червеното хапче означава да разберем и приемем, че смисълът на животът не е приемане на различния, любов, мир, разнообразие, мултикултурализъм, благотворителност, помагане на бедните или хората с увреждания. Животът е оцеляване. Докато има хора, които избират червеното хапче има надеждата, че белите деца няма да бъдат загубени. Ние сме родени с една единствена цел, да продължим да живеем и да подготвим място за новото поколение. Както един велик човек, отдавна изгубен в историята е казал:

"Трябва да осигурим съществуването на нашия народ и бъдещето на белите деца".

1.jpg.555baa41f94dcebb3dd969784b68db8c.jpg

 

Редактирано от Mammotha (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Европа вече е свършила като континент!!! Европеидната раса и християнството са под реална заплаха!!! И дискриминацията е точно обратна на това, което ни пропагандират платените и еврейски медии!!! Дискриминацията е от страна на черните и мюсюлманите спрямо християните и белите!!! Мога да дам десетки други примери и то от първо лице!!! Тук обаче имаме леки разминавания с автора на темата!!! Моето мнение е, че за тази ситуация, в която е изпаднала Европа не са виновни мюсюлманите, негрите, бежанците и емигрантите, а управляващите ни европейски политици и чиновници!!! Бежанците и емигрантите само се възползуват от предоставените им възможности!!! А кой е виновен и кой стои зад организираното преселение в Европа, също е отделен въпрос!!!

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Съдейки по профилната ти снимка е възможно политическите ни виждания да са в две противоположни посоки.  Но се радвам ,че осъзнаваш заплахата висяща и дебнеща над расата ни. Радва ме и това ,че осъзнаваш проблемът с медиите. С радост обаче мога да кажа ,че статистически, вярата в медиите пада драстично с всяка година. (link).

Сега, не смятам да говоря за това кой дърпа конците. Това ще е дълга и широка тема и по-голямата част от аргументацията ми ще бъде съставена от спекулации.

Но това на което искам да обърна внимание е

преди 3 часа, Джугашвили написа:

Тук обаче имаме леки разминавания с автора на темата!!! Моето мнение е, че за тази ситуация, в която е изпаднала Европа не са виновни мюсюлманите, негрите, бежанците и емигрантите, а управляващите ни европейски политици и чиновници!!!

Определено съм съгласен с това ,че политиците имат огромна вина в случващото се. Това биват политици като Джъстин Трюдо (с неговия фетиш към емигранти и мюсюлмани), Садик Хан (Кмет на Лондон) и неговата реч в която заяви "Терористичните атаки са част от живота в големите градове" (Link). Реч която меко казано ме изпълни с гняв. И естесвено така познатата ни Ангела Меркел. Обаче както казах по-горе;

преди 18 часа, Mammotha написа:

Но ние сме и най-добрите същества на тази планета, ние сме най-съпричастните, ние сме тези които започват цели войни заради болката на някой. Ала това е и падението ни, защото ние сме хората които позволяват земите ни да бъдат взети от непознати, ние сме тези които позволяват расата ни да бъде измествана от недоразвити примати. Създадохме свят свещен и сега бавно го оставяме да рухне

Вината лежи и в нас. Политиците представят различните групи от хора. Те са хора с власт дадена от гражданите.

Но съвсем на кратко това което искам да кажа е ,че виновниците за случващото са либерално лявата политика и хората подкрепящи я. "Мюсюлманите, негрите, бежанците и емигрантите" са просто едни много фатални симптоми на болестта засягаща Европа. 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 20 часа, Mammotha написа:

Съдейки по профилната ти снимка е възможно политическите ни виждания да са в две противоположни посоки.  Но се радвам ,че осъзнаваш заплахата висяща и дебнеща над расата ни. Радва ме и това ,че осъзнаваш проблемът с медиите. С радост обаче мога да кажа ,че статистически, вярата в медиите пада драстично с всяка година. (link).

 

Не мисля, че политическите възгледи са ни в различни посоки. Точно този от профилната ми снимка разказа играта на чифутската мафия, която чрез един преврат и някаква измислена доктрина наречена комунизъм, реши че може да притежава най-голямата държава в света!!! И в един момент всичко им се получаваше, само дето не бяха вкарали в сметките си дребничкия грузинец, който ги изби като пилци!!! Затова и толкова много го плюят и очернят!!! Загубите им са огромни, а такова нещо не се прощава. Това го пиша, защото тези същите хора, тази същата еврейска върхушка стоят зад това преселение и ислямизиране на Европа и дърпат конците на уж "избраните" от нас политици!!! А реалната ситуация в ЕС е, че на практика хората на ключови позиции и реална власт в ЕС не са избрани от европейците, а са сложени там с някаква цел. Целите всички ги виждаме какви са - да обслужват лобистки интереси!!! В противен случай, кога човек от държава с размерите на Пловдив (Жан Клод Юнкер) щеше да е начело на ЕС.

П.П. И още нещо. Нека признаем заслугите на грузинца за сегашната териториална цялост на България! Все пак какъвто и да е, какъвто и да го изкарват, ако не беше неговата лудост и безскрупулност, сега западната ни граница щеше да е до София, Добруджа щеше да е в Румъния, а южната ни граница щеше да е по поречието на Марица. Колегата му пък, дето също много го плюят и очернят (включително и ние), беше ни върнал Македония и Беломорска Тракия. В общи линии, неблагодарници сме, не си знаем интересите и ни е къса паметта!!! Еврейската пропаганда работи доста успешно и безмилостно! Това са моите възгледи и не е задължително да съм прав или някой да е съгласен с тях! Толкова по тази тема, да не изместваме основната.

преди 20 часа, Mammotha написа:

 

Вината лежи и в нас. Политиците представят различните групи от хора. Те са хора с власт дадена от гражданите.

Но съвсем на кратко това което искам да кажа е ,че виновниците за случващото са либерално лявата политика и хората подкрепящи я. "Мюсюлманите, негрите, бежанците и емигрантите" са просто едни много фатални симптоми на болестта засягаща Европа. 

Е хайде стига с това "ние сме виновни", те точно това целят. Да ни вменят чувство за вина, да прехвърлят собствената си отговорност върху масите и да я размият. Наивно е да се смята, че за избори се хвърлят десетки, да не кажа стотици, а ако гледаме в глобален мащаб и милиарди евро, за да може някой политик да защитава твоите или моите интереси. Да, защитават се интересите на някаква група от хора и това е групата на спонсорите им!!! С останалото съм напълно съгласен.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Всъщност, помислих върху темата и осъзнах една грешка която допуснах. Наистина не ние определяме хората в парламента, може да си гласуваме за която и да е партия ала нямаме никаква власт над това кои хора ще седят на столчетата в парламента и кои хора са в самата партия. Така ,че греших. Наистина силата ни в това да определяме управляващите ни е изключително ограничена. А и не помага това ,че сме парламентарна република.

Обаче стоя зад това ,че либерално лявата политика и хората подкрепящия с техните табелки "refugees welcome" въобще не помагат на ситуацията. Може политиците да имат власт и да решават много неща ала ако цялата нация протестира както в Полша и Унгария, няма да им стиска да си правят тяхното. Ала не знам може и всъщност на парламента да му е пукало за гражданите. 

Наистина се възхищавам на поляците. Толкова много хора с една цел. 

 

Не очаквах да говориш относно евреите в СССР. Темата е изключително крехка особено с всички тези комунисти в България. Добре запознат съм с това и очаквах ,че ако го спомена просто ще ме приравнят на луд с шапка от алуминиево фолио. Няма да има нужда да говоря много по тази тема тъй като тази снимка ще обясни нещата много по-добре  и по-кратко от колкото мога аз. Link1 link2 mirror

150160449975323.thumb.jpg.923415733b2a5f21fd1db749bfc34fae.jpg  (Много хора се чудят какво ще печелят евреите от всичко това. В първата графа е много добре обяснено)

 

Редактирано от Mammotha (преглед на промените)

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 • 1 месец по-късно...

Мдаам, наскоро Австриям сега и Дания вече официално тръгват на нож с нахлуващия ислям!!!

Дания забранява бурките 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 • 4 месеца по-късно...
преди 7 часа, miro20 написа:

Разпространение на исляма

DXcbgVmWkAUQDr9.jpg:large

Интересни цифри ... особенно за РФ

 

Я сега дай и щатите да е пълна картинката. ;)  

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ако авторът на темата беше англичанин или американец, иди-дойди. Оставям настрана откровените глупости, които са изписани, но все повече в мен се затвърждава убеждението, че повечето българи живеят във виртуален свят, където са им присъщи проблемите, насаждани от медиите.

Както и преди съм писал,  когато някъде имат проблем и го обсъждат, и споменават "ние" и "нас", нямат предвид вас, а тях. Те са в реалността, а вие пред телевизора; те са на масата, а вие до кофата за боклук. И когато става дума за пари, това са техните пари, а не вашите. А когато става въпрос за власт, това е тяхната власт, а не вашето робство. И когато става дума за герои, това се техните герои (или просто филмови герои), а не за зрителите. Вие, уважаеми смехурковци, сте зрители. Във вашия дом няма черни, щото нямате дом, а живеете в задния двор до кучешката колибка в казана за боклук, и в него ровят други, зад които стоят с "логистична подкрепа" онези, чиито герои живеят в сънищата ви.

Всичко, на което е способна българската младеж и псевдоинтелигенция, е да папагалства, а нейните проблеми извън бидона с киселото зеле в реалния свят са проблемите на страните, където са собствениците на медиите, които заместват главните ви мозъци. Докато намерите решение на проблемите с мюслитата в Германия, учете турски, защото турция замалко да получи визи за ЕС наскоро, не че това е проблем, важно е какво става в Германия и САЩ, така казват по медиите, а цели райони са пълни с турски инвестиции, впрочем традиционно подкрепяни от държавите, за които тъй боледувате.

На всички европейци и членове на бялата раса - привет! А за вас с метла в мръсния клозет. Нема а се плашите, европейски е, и лайната са от бели хора! Засега поне.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 • 3 месеца по-късно...

http://glasove.com/categories/skandalyt/news/bezhanec-iznasili-i-ubi-14-godishno-momiche-v-germaniya

Всъщност тоя не е никакъв бежанец, а най-обикновен престъпник, каквито вкараха доста Меркел и компания. Не знам ако тези изнасилвания бяха ежедневие у нас както е в Германия, нашите управници какво щяхме да ги правим? Какво правят германците? Как какво - преизбират Фрау Меркел.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 • 4 седмици по-късно...

https://www.infowars.com/italian-newspaper-claims-global-elite-working-to-transform-europe-through-mass-migration/

И един коментар под статията:

Цитат

What's old is new again;
Back in biblical times it was common practice for empires to forcibly move cohesive people groups around an empire and disperse them amongst other people groups so as to weaken their cultural tribal cohesiveness so they may more easly be ruled from the capital.

Assyria, Babylon, Persia, Rome are examples of empire, Israel, Judah, Samaritans are examples of victim groups... from a biblical perspective.

Point being this migration is on purpose so as to dilute the cultural cohesiveness and will to resist central control of the victim country. It's an old tactic, and nothing new under the sun. If that makes anyone feel better, :-)

Това и ние го виждаме, миграцията е дирижиран процес с цел дестабилизация и отслабване на съпротивителните сили на европейските народи. Онези, които дават парите, поръчват музиката. Европейският национализъм и патриотизъм е вреден за новия глобален свят без граници, който искат да създадат.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 • 2 месеца по-късно...

Докъде са стигнали нещата с мигрантите в САЩ, където във Флорида ти отказват да си поръчаш храна на английски, понеже "не разбират". Смешното е, че диалогът е съвсем нормален двуезичен и показва, че жената от Taco Bell разбира съвсем добре, защото отговаря на място.

https://www.infowars.com/taco-bell-refuses-service-to-woman-who-doesnt-speak-spanish/

Т.е. създаваме зони за хора, които да се чувстват като у дома си, а местните да са пришълци. А можеха спокойно да приемат поръчката дори да не се разберат съвсем. Наименованията в менюто не са сложни. Не знам дали ако жената не беше чернокожа, щеше да е по-различно. Можете ли да си представите места у нас, където да не обслужват българи понеже говорят на български?

Ние мигранти още нямаме количество, но цигани имаме много. Няма нужда от внос дет' се вика. Ако населението беше по-хомогенно, тогава щеше да се наложи.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 58 минути, Lumberman написа:

Ние мигранти още нямаме количество, но цигани имаме много. Няма нужда от внос дет' се вика. Ако населението беше по-хомогенно, тогава щеше да се наложи.

Сега като ни върнат 60 000 от Германия и още от тук и там и ще я вапцаме. 

Цитат

И двете изисквания означават България да се съгласи да вземе обратно от Германия 60 000 мигранти, минали транзит през нея по пътя си на запад. Точно това обаче Борисов не би посмял да направи и вече го е казвал на Меркел (ако може да му се вярва).

 

Подобен отпор би трябвало да я обижда като негова покровителка, защото в стремежа си да крепи своето крехко правителство проверява кои са истинските й приятели в ЕС да й помогнат в очертала се нужда от двустранни договори за преразпределяне на мигрантите. Омайните думи, които отправя към Борисов, имат такова предназначение, но той сякаш не ги чува. От друга страна, нашият премиер не може да се нареди в лагера на Орбан, макар че се прегръща с него на всяка европейска среща. Когато се поставя въпросът да спре финансирането от еврофондовете на правителства с антиевропейско поведение (такива, които не участват в разпределението на мигранти),

 

Борисов определено би избрал парите

 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 • 4 седмици по-късно...

Нашият елит ни предаде пред лицето на исляма

 
Цитат

Сега, когато съществуването на междуобщностно напрежение беше признато дори от бившия министър на вътрешните работи на Франция Жерар Колон, журналистът Ив Маму обвинява френския елит за това, че той не е отделил необходимото внимание на имиграцията и е затворил очите си пред ислямизацията на страната.

ИНТЕРВЮ

 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ко не - на последното световно по футбол т.е. тази година, нямаше нито един етнически французин в състава на национала им. Не, че нещо, но Батето го каза много вярно - има нещо извратено в това, в национала да ми играят десет малки негърчета от Африка и аз да викам "българи юнаци". 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Нашият елит ни предаде пред лицето на исляма. Автор: Пол Сюжи, "Фигаро"

Цитат

- Що се отнася до средствата за масова информация, Вие виждате ли в тях „фалшификатор на истината?

- Преди няколко дни в новините на „Франс 2“ излезе репортаж за истинска епидемия от нападения с нож в Лондон. Но точно същата епидемия се вихри и във Франция, а всички медии мълчат за тази ситуация. Единствено, преглеждайки всички вестниците от провинциалната преса, осъзнаваш мащаба на случващото се, нерядко смъртоносно насилие. Когато вестниците пишат за нападение с нож, не се съобщава името на извършителя, нито неговите мотиви. Наблюдава се един стремеж към анонимизиране на "лудостта".  Подавляващото болшинство медии са съучастници в катастрофата на века. Те вече не говорят за проблемите, а проповядват „многообразие“ и „съвместно съществуване“.

Това касае не само Франция. Касае цяла Европа. 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 • 2 седмици по-късно...

https://bultimes.com/ВИДЕО-Да-не-кажете-после-че-не-сте-чули/

Цитат

Око да види: «Относно Глобалния миграционен пакт, който се очаква да се подпише на 10/11.12.2018 г.. в Мароко от всички страни, членки на ООН, с изключение на САЩ, Унгария и Дания (заявили досега). Юристката Мартина Бьозвалд ни обяснява накратко за какво става въпрос (съкратихме видеото, за да ви спестим подробности около споровете в Бундестага). Тя казва: “Дами и господа, това не е нищо друго, освен овластяващ закон за правото на инвазивно действие през границите на други държави. Ако подпишем това, това ще е декларация за пълна капитулация, отказване от всякаква националност, от всякакъв суверенитет на ВСЕКИ народ, не само на народа на Германия.”. Да не кажете после, че не сте чули или разбрали.. Споделяйте и обсъждайте с приятели..

Видяхме ГЕРБ в Катуница, Асеновград, виждаме ги как процедират ежедневно с престъпниците по селата... Можем ли сега да очакваме нещо друго? Може би "хуманност" и "гостоприемство" за главорези и млади джихадисти, и да ги храним, докато възрастните ни хора/пенсионерите мрат от глад, студ и болести?!

А ако някой българин реши да пази границата - такъв строго да се накаже за публично назидание!!! Разграден двор сме и не трябва да има две мнения по въпроса!

А унгарците?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
на 15.09.2018 г. в 14:25, Lumberman написа:

Можете ли да си представите места у нас, където да не обслужват българи понеже говорят на български?

Ами то в Кърджали е почти така. Там е трудно да си намериш работа, ако не знаеш турски.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 • 1 месец по-късно...

Едно интервю с германски учител относно подменянето на германския етнос (на английски):

Удивително е какво са успели да постигнат с германския дух, именно чрез фалшиви новини или пропаганда, внушавайки им чувство за вина и малоценност заради "холокоста", който е силно преувеличен като бройка, и недоказуем. Затова е и толкова опасно да оставим на сегашните ни господари да ни пренаписват историята. Което те вече правят.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Журналист под прикритие инфилтрира неправителствена организация на територията на о. Лесбос, която помага на мигрантите да "вземат изпита", т.е. подготвя ги да минат теста за бежанци пред властите. Реално "бежанците" минават кратък курс по актьорско майсторство. И целта е всички да бъдат приети като истински бежанци, да знаят как да говорят и каква терминология да използват, как да се правят на християни и прочие. Що за хора са склонни да допринасят за тая измама? Жената, която ръководи мероприятията май е американка, Ariel Ricker.

Видеото е от ноември тази година.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 • 3 седмици по-късно...

Четох преди малко една политическа дискусия за положението в Обединеното Кралство (UK) с радикалните ислямисти и ролята на властите. Ами един човек викаше, че вече UK е "ислямска полицейска държава", а друг го поправи, че всъщност "мюсюлманите са проблема, но ционистите са причината". Аз се сетих за нашите коментари, че живеем в "циганска държава", особено след случая в Катуница и въобще ежедневните проблеми с циганската престъпност.

И в тази връзка, ето какво англичаните са направили с една активистка и журналистка, които не е сляпо толерантна към ислямската и мигрантска заплаха. Всъщност, същата млада жена, която прави репортаж в Гърция по-горе. Обединеното Кралство ѝ отказва достъп до страната, и я задържа на границата при Доувър, обвинявайки я в тероризъм. Ето пресконференцията пред Европейския парламент:

Това, което този случай за пореден път ми показва е, че същите марионетки и господари управляват и нас, и тях.

Няма ли някой "протестър" да се самосезира? Какво се случва с "будната (грантомотивирана) гражданска съвест"?

Под видеото има 11 500 коментара. Струва си да се прегледат. Немалко англичани са потънали от срам от тоя случай.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Ето някои избрани коментари на английски:
Цитат

My country is turning to shit, it's absolutely despicable that something like this could happen to a commonwealth citizen like Lauren Southern. I might not agree with everything you have to say Lauren, but I'll always support your right to say it. How do we reverse what's happening though? Can we? I think it may already be too late. On behalf of all freedom loving UK citizens I apologise for how you were treated, there is no excuse, I hope you'll continue to fight this ban and not give up on the UK and it's people, we need people like yourself now more than ever.

Цитат
The 30 thousand known Jihadis in Britain plus all the returning ISIS Jihadis are not a problem. They are part of the Islamization plan of the British government.
Цитат

Britain is an embarassment. Politicians are using police and hate speach laws to silence critics. These days they behave like the stassi. It took them decades to do anything at all about mass child abuse by paedo rape gangs, even going so far to as to be enabling them. In one city alone they were reported 750 times. In one case I know of they arrested a desperate father trying to save his daughter outside the house in which she, an underage girl, was being raped. This is Britain. Lost to a hostile invasion enabling these crimes and they call LAUREN a problem? 5 hours to arrest, trial and sentence for reporting on a matter everyone in the country is talking about. There is the hate crime. Our political class and those taking free speach hostage are the ones perpetuating a massive hate crime against non muslim brits. Constant special treatment, an opt out legal system for a certain community and no justice for the rest of us.

Цитат

This is a joke , comparing a Canadian girl and treating her like a terrorist can only be a joke, except it’s not funny, it shows a serious problem that the uk has where pressure from a labour government backed up by minority and Muslim voters is forcing this nonsense upon ordinary people.

Цитат
May I, on behalf of true British patriots, apologise to Laura for the treatment she received from the Kent police (I`ve no doubt some of whom were drafted into London to control the Notting Hill carnival -- 11,000 I believe). I am 82 now, and one of the last to do National Service, and I wonder where the backbone of this nation has gone. Youngsters with placards saying ``hurry up and die`` or ``deny old people the vote`` roam our steets; Momentum is allowed to flourish; ``Common Purpose`` is seeping into the establishment; the MSM is full of PC (I remember when PC was a police constable, and had respect. Now it is helping ruin our country). We need a concrete centre government who will bring back National Service -- the dust cloud would be headed by immigrants trying to get out of the country. In the words of a 1950s hit song, ``Tell Laura I Love Her``. Old`s Cool. HM.
 
Good on you Haydn!! You are what made Britain great! Here's hoping there's a generation out there like you, who are ready to MAKE BRITAIN GREAT AGAIN! I'm an old school Anglophile, so when I see what's become of your country, it saddens me greatly. Home of the Magna Carta, Parliamentary democracy,the Glorious revolution of 1688,the Bill of Rights, Habeas Corpus,the common law, trial by jury, the birthplace of the Industrial revolution, of Watt and Priestly, of Shakespeare,Jonson and Marlowe, of Newton and Halley,Maxwell and Faraday,Monty Python and The Goons, The 2 Ronnies,etc. I could go on...! Alas! What the cosmopolitan elites don't get in their rush to transform Britain from an homogeneous Anglo Saxon/Celtic country into an atomised, Islamised multicultural Utopia,is that everything I've just listed (and I mean everything) will be wiped out at the stroke of a sword,once the crescent flag flies high over 10 Downing Street. And that includes them. They make common cause with the Islamists to overthrow their enemy, but make no mistake,they'll be the first one's on the scaffold and the chopping block,when Britain becomes an outpost of the House of Saud!
Цитат

10-15 years ago they said regular people would be labeled "terrorists" for no reason. I thought it was far fetched. But here we go.

Цитат

Well there you have it folks. Sharia law. Blasphemy laws enforced in a western country. Hope this gets some traction in the mainstream media but I won’t hold my breath. Lauren, impressively well spoken, keep doing your thing!

Цитат

HAHAHAHA, how the hell do the police stop A) a female, who are statistically less violent and less likely to be terrorists, B) a white well spoken and educated lady from Canada. Yet, allow thousands of male illegal immigrants from the middle east here then just let them loose; hoping they'll go to an office to be sent back, or allow terrorists/suspected terrorists to actually stay with their families because wahh their human rights, this country and this world is a complete joke. Also, Luton is a commonly known terrorist breeding ground, and big no go zone where others are given cold looks upon entering. The left wing are scared, they bury their head in the dirt and to avoid angering Muslims. Mention about the Muslim pedophile gangs who time and time again appear and you're racist. Also right wing Muslims can be quite violent, especially if anything is mentioned about Muhammad their prophet, I'd be careful handing out such material in Luton.

Цитат

Positively furious at this injustice. Have contacted my local Conservative and UKIP MP to ask them to meet me or explain their opinion on this matter and to raise this issue in the House of Commons. No response as of yet by either. Keep fighting them Lauren. They’ve lost already, because your voice is louder and farther reaching than it was before.

Цитат

This is not an issue of guilt or the British government being afraid of hurt feelings. Those are a cover and a pretext for fascist suppression of all civil rights. The reason the police in Britain and in the United States manage to not keep protesters apart at Tommy Robinson rallies, when he's asked them to do so, is because these "accidents" are staged. Conflict is encouraged by the left against free speech or the right, so the left wing press can slander free speech and erode rights.

The end is dictatorial power by all of the western states against all free speech and all free travel. The governments have inflated our currencies and manipulated our markets and when the various currencies collapse, they want a police state in place to stop people from demanding accountability and jail for criminals looting our economies, banks, and currencies for over 100 years. They are succeeding. The NSA spies on every American citizen's computers, internet searches, cell phone and landline conversations, etc. It's all illegal, and neither party nor the press insists daily to bring the criminals to justice. Why isn't the New York Times denouncing this on the front pages every day, like they did the Nixon administration Watergate Scandals? We are given petty distractions while the technology of surveillance gets better and better, and the laws protecting violent minorities get more and more unreasonable on their path to totalitarian control for fraudulent reasons.

We have billions of dollars spent every year on an unelected shadow state covert government in the USA and every other country also has one. These secret agencies (CIA, NSA, Homeland Security, FBI, ATF, etc) have secret budgets and are unaccountable for their behavior to any oversight. They want power over us and they want to ensure a permanent stalinist style police state bureaucracy of elite privilege, with the rest of us as serfs supporting them. This was predicted by Hayek in his economic book: "The Road to Serfdom."

Цитат

I'm actually speechless! Bizarre is the only word that keeps circulating in my mind. Has Islam become untouchable?

Цитат

So you can be far left just not right?. Wait - according to the left people need "tolerance". So, wheres the lefts tolerance for the right?. Yep - keep taking the bait people - you won't know what you've had until it's gone!. Stop this nonsense - stop globalism, it cannot work!

Цитат

Our biggest problem is yet to come, say 20 to 30 years, god help us all, well if there is anything such as a god, I have absolutely no problems with religions, but why is there in some towns Shia law, that's absurd. Last year I went to deliver a motorcycle that I'd sold in London and was surrounded by 25 fanatical Muslims. Wtf , the person who saved me from getting my head bashed in was a Muslim himself the motorcycle buyer, his exact words , no one had a problem with Muslims 20 years ago and it's all this hate preaching at there mosques, that's the problem.

Цитат

Both Robert Spencer and Richard Spencer have been banned by Theresa May (no relation as far as I'm aware) One is a truth teller about the nature of Islam, the other is pro-white, so obviously they have no place in the UK, where Islamophilia and anti-whiteism are evidently endorsed by 'conservatives'. That despite getting relatively few Mahometan or non-white votes. Talk about cucks betraying their base. Various other people have been banned for being critical of Islam. It's disgraceful.

11 500+ коментара за девет месеца е впечатляваща цифра. Ще спра дотук с цитатите. Това, което си правя като извод е, че и в Англия (Обединеното Кралство) има хора, които разбират какво се случва и не са някакви безгръбначни джендъри, но и младите поколения май са изпуснати. Другото, което казва човекът в предпоследния коментар - че преди 20 години радикален ислям по джамиите не е имало и не са имали проблеми с мюсюлманите (това са цитирани думи на мюсюлманин). Но определено "британските" власти са срам и позор, както е и Меркел в Германия, Макрон във Франция... Но какво може да се очаква от продажници и марионетки, нали? И после някой ще ни говори, че нашите си политици били проблема! Не, държат ги много по-сериозни играчи и сили. Не че и нашите са цвете са мирисане, но ако не бяха техните покровители и началници, никой няма да е чувал нито Бойко Борисов, нито Цветан Цветанов.

Забелязвате ли поразителните прилики между британските радикални мюсюлмани и нашите цигани? Само че нашите цигани са страхливи.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 • 3 месеца по-късно...

И матушка Россия, и политиците от САЩ обявиха краят на ИДИЛ и приключването на войната в Сирия и региона!!! Колко от бежанците дошли в ЕС заради този конфликт са върнати обратно, за да възстановяват региона, питам аз???

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 • 3 седмици по-късно...

Бакиите са много сериозни. Буквално са ни овързали от главата до петите, за да няма мърдане, или ако има, то да е мъчно и болезнено:

Тази жена е председател на инициативен комитет "За Харманли". Проучвала е европейското законодателство за "бежанците" и произтичащите от това задължения за България.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

 • Горещи теми в момента

 • Подобни теми

  • от Анита Христова Трифонова
   Кадри "Свободна Европа"    Господари на ефира или Кой "джурка" делата? Един ден на Данаил Кирилов във ВКС
    
  • от Анита Христова Трифонова
   Десетки сателити на Илон Мъск прелетяха над България Те са част от проект за високоскоростен интернет .
   "С разрешението на нашите политици, може скоро да се проведе общ тест чрез сателитите на Илон Мъск, което може да предизвика масови здравословни проблеми ето- 
   "  КОРОНАТА НЕ Е ВИРУС, А Е РАДИАЦИОНЕН ИМПУЛС, ВОДЕЩ ДО БЕЛОДРОБНИ ПРОБЛЕМИ!
   И понеже знам , че ще блокират клипа  в ютуб -

   най - вероятно американците и

   нашите продажници  ето го и в vbox7-
    
   https://www.vbox7.com/play:2c81d06fef
    
   Илон Мъск изстреля 60 сателита Starlink за глобалния интернет през май 2019. г. За 5 години се планира да бъдат изстреляни още 12,000 сателита, които да обхванат цялата планета За целта му трябват масивни
   5G устройства на Земята. Очевидно
   след 20 май ще има съвместен тест на
   сателитите на Мъск и 5G кулите.
   Мнозина вече знаят, че Ковид е просто
   фалшив. Искаха всички да си стоят
   смирено в къщи. И през това време
   спешно са монтирани милиони кули по света.
   Процесия от военни самолети, кортеж, имаше един вляво и един по отзад за охрана. Това не са извънземните, а най - обикновени американци. Да ни е честито, сега над територията на нашата Мила родина ще стане бойно поле. А онзи прост Боко кратунен пак ще се бие в гърдите, че е купил фурми.
   Статистиката обаче казва, че по целия свят няма смъртни случаи от възпаление на белите дробове повече отколкото през предишните години. Ето това е пандемията – зловещ глобален политически проект на онези, които не трябва да критикуваме! Сега всички започват да разбират, че вирусът е само екран. Всички хора започнаха да го разбират, че няма да ги поставят под карантина наесен. Достатъчно е да включат 5G кулите! Тогава хората ще започват да падат като мухи, тогава всъщност ще са необходими хладилници за трупове. Подготвя се радиационна война с помощта на 5G кули, които са инсталирани без знанието на хората под предлог за телефонна и интернет комуникация. Изглежда, че ще сме тихичко, мълчаливо убити в поредната световна война, която ще е последната за нас. Защо да ни пускат бомби, когато човек може да бъде " печен," като в микровълнова печка и да обвиняват коронавируса. И всички материални ценности ще бъдат получени наготово от враговете на човешката раса. Не можем да мълчим за това! Трябва да крещим за това! Ако не кажем на всички, скоро всички ще си тръгнем. Във всички градове кулите чакат. Рентгеновите снимки и радиацията са нищо в сравнение с 5G.
   „Елитът” има своите подземни градове, в които да живеят, макар че ще осъмнат след Божият гняв като фараоните – недостигнали своето Боговъплъщение! "
   Текста е преведен от много сигурен източник. Не си ли задавате въпрос защо изтеглят всички американци от България?! Не знаете ли, че 5 G мрежата у нас е готова за пуск? Не е ли случайно съвпадение твърдението на "генерал " Мутафчийски, че хората яко ще мрат..."? А после сам се изпусна, че информацията е от НАТО?
   Има едно решение на проблема! Препратете тази информация на другите. Трябва да действаме по този въпрос. Разобличете тази информация, отидете и протестирайте срещу кулите, поискайте преглед. Иначе ще е твърде късно".

   А моето мнение го знаете.Отдавна приказвах, че това не е вирус, но е смърт, че е радиация. Мама почина от рак по времето на Чернобилската авария, а я и облъчиха в раковото, и съвсем я свършиха. Но не само тя почина от това по това време. Сега слънцето, небето...показвах Ви снимки, клипове...нима не виждате?! Ако това беше една остра инфекция болест, като чума и холера сапун и водичка, дистанция, маски...изобщо не могат да ни спасят. Цели семейства щяха да се нагътат. И това идва, но ще е от радиация, от алчността на ШЕПА ЛУДИ В ТОЗИ ГРЕШЕН СВЯТ.
   Няма кой да ги спре, явно.
   ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ И ОТ ПАРИ, затова всеки който се сдобие с власт се насира. Демек - вече не е човек, а Дявол, със Сатаната. Ясно е, над нашата мила Родина има и ще има яка радиация!
   Щом и американците бягат, та нали те ни избраха за жертвата - пробата на дяволското им оръжие.Бедна , малка страна с продажници управници и ЕТО.....
    
    

    
    
  • от Анита Христова Трифонова
   Нещата, които не искат да знаете   Опасно ли е 5G ?  пита А.Х.Т sekirata cekupama
  • от Анита Христова Трифонова
   http://www.videoclip.bg/watch/1082208_zarazyavane-contagion-2011-bg-audio-visoko-kachestvo-chast-1
    
   ОЩЕ 2011 ГОДИНА СЕ Е ЗНАЕЛО КАКВО НИ ЧАКА ДНЕС-ЕТО ...филма в четири части!
   http://www.videoclip.bg/watch/1082207_zarazyavane-contagion-2011-bg-audio-visoko-kachestvo-chast-2
    
   http://www.videoclip.bg/watch/1082205_zarazyavane-contagion-2011-bg-audio-visoko-kachestvo-chast-3
    
   http://www.videoclip.bg/watch/1082200_zarazyavane-contagion-2011-bg-audio-visoko-kachestvo-chast-4
   Колкото до Стамат той си е платил да си прави рекламите на  тезата, че Земята не е кръгла, но вече премина и към друга тема - за коронавируса, затова съм хиляда процента сигурна , че е платен драскач - изпълнява поръчки и някой плаща на сайтовете да го търпят. Защо мене не ме държат и все ме гонкат?  АМИ НЕ ПЛАЩАМ! И понеже ще му врътнат кранчето с хонорара държи да е вечно първи с темите си продиктувани от поръчителите му. Същото е и с госпожица  журналистката .....Тя пък на тема стихове и книжки. За тези кефове се плаща  яко и така..ПАРИТЕ. Тези сайтове трябва да се поддържат с позволени и непозволени средства и все за сметката на някои си.
    
   "Сигурно е, че новият коронавирус има естествен произход" - Да, сигурно затова е патентован в 2015 година! Защото има естествен произход?!? US патент на CDC: US7220852B1
    
   Война се води по света, независима ли е България - авторово стихове клип А.Х.Т. sekirata cekupama -Ето старата ми статия и смело приемете всичко, което трябва да стане, а ние човеците след като сме неблагоразумни  ЩЕ СИ ГО ПОНЕСЕМ! Искам веднъж завинаги да се спре да се говори за мене ,че си измислям и тем подобни,че съм имала мераци меко казано да съм голямата поетеса и разказвачка, че съм ненормална и красива "бабичка",че нямам кой знае какъв глас и не съм това, за което се фишкам. Цензурата я има, но е друг вид,не от държавата.Страхотен е българинът, та и малцинствата ни които се побългариха в някои сфери! Та страхотен е българинът,когато трябва да смаже брата, сестрата си, сънародника си. Това е от някаква мания да се покаже той пред другия и то негов сънародник. Срещу малцинствата не смее да рита,защото е страхлив и дупедавец. И какво установих ли? Ами нещо, което си го знаех, но вече се убедих,че няма лъжа , няма измама. Наистина всичко към мен, към децата ми идва от Плевен, работното ми място, родителите, които сляпо вярват на децата си,родата най вече зълвата и от комшийте ми. Хасковските и асеновградските ходжи...по тази причина отдавна не стъпам там дори при сина си, който изцяло е зомбиран. Магиите на чалгарките и феновете им са едно на ръка. Но как да се развалят магии, като е вредно и опасно? А и аз, и децата ми сме сред същите тези "хора", които ги подновяват? Ще кажете, като имам толкова много лични проблеми, защо се хващам в някакъв интернет. Защото всичко започна от както започнах да пиша в него по повод Пайнерката-дъщеря ми Полина. Защото не съм от тези, дето лазят, дето клякат и мълчат, крият истината, страхуват се...И досега не си намериха място Плевенчани, че Полина е била избраницата, че от петдесетината кандидатки и кандидати от Плевен избраха Полина, в "Пайнер"Че съм била музикант и много добре знам,че тя не можела да пее дори като някои мои ученички. Писаха се писма  с клюки и интриги дори до шефовете ми, моите и на "Пайнер". А детето ми беше капка, сълза, докато живееше при мене в Плевен. Същото и със сина ми,който не случайно бе разпределен в Хасково,след като завърши школата в Симеоново . По това време аз писах истината /това е моето аз/ срещу оня край, срещу цигани ,турци и чалгата-ориенталщна с център Димитровград, откъдето ми натресоха  и снаха. Синът ми е вързан ,обсебен с тяхните ...Но всичко с времето си,то се връща с бумеранг и вече започна да се вижда. Та  интернета, от него ми доде и идва всичко, но защо аз не трябва да съм в него? Защо моите слова са опасни, перото ми, съществуването ми дори в училище, не само в блока , в който живея? Защото съм неудобна или просто човешка завист? Та всички плевенски сайтове ме блокираха от раз, особено, като пиша потребител секирата! И не само Плевенски. Защото си плюят в устата."Тази е майка на чалгарка и няма как да е поетеса, разказвачка,нормална. Тя е едно изкуфяло бабе, хайде да я довършим по най използвания метод на Балканите чрез проблеми с децата и чрез най милото и ". Така ми го каза направо в очите  и Веселин от Асеновград leif приятелят съгражданин на Стефан разказвача cefulesteven, който не случайно дойде да живее в Плевен. Така ми го каза и Златка esen и още , и още...Че не се знаело и с моята дъщеря какво ще стане,след като тя -Златка Митева загубила едната си дъщеря. Всичките сайтове, които проверих вчера и снощи,всичките до един за моето АЗ и ника ми са проблем меко казано. И то след като от много години Полина вече не  е в "Пайнер" и не е на себе си от магии и .......! Където и да иде, дори в чужбина. Синът ми също, но е мъж, а е и много кадърен не в изкуствата, и им е нужен. По същата причина и мене ме държат жива все още, та и малко ли е удоволствието на тази измет да гледа как една майка се гърчи от болести, магии, мъка...?! И тази майка да има наглостта да се опитва да им превзема позициите на най големите в поезия, проза, музика,журналистика,  интернет,учител музикант,контактна,  почти готов литератор, домакиня,мъж и жена в семейството си от 1983г и...и...! Имала съм наглоста да се правя на Христо Ботев! Сами съзнават, че не е така! Ботев не пише еротика и любовна лирика като мен, но...дракат се!  Въпросът е , че тази жена с ник секирата дразни със своето АЗ. С децата си, които бяха  и са най лесната им плячка. Не се страхуват от възмездие и защо ли? Защото са луди, болни хора точно те, а не тя  майката, боркинята за истината, родолюбката. Навсякъде, ама навсякъде,където  съм пускала творбите си, особено стиховете си,което много неща показва съм изтривана щом е сайт за художествена литература,поетичен и особено плевенски и софийски. Та дори и на личан сайт нямам право?! От къде се взе това свободно време на тези някои да наслагат толкова минуси, толкова цветущи,най често анонимни, отрицателни коментари, рецензии...под мои творби в интернета? Дори съм преправяна, което е абсолютно престъпление! Дори и ника секирата  премахнат, все едно че извънземно е писало стиха ми?! А сайтовете за клипове са изцяло манипулирани и там работя с триста зора, с риск за компа ми и тук е мястото да кажа ,че смених четири компютъра за няколко години,че правих четири пет лични сайта след изтриването им познайте от кои. Отказах се и от скайп, от вярването в хора от интернета. И кой го направи, кои и защо? Защото съм най талантливата, най красивата, най емоционалната....? Не разбира се. Просто защото съм...АЗ! Защото това го не могат много хора най вече враговете ми. Обвиняваха синът ми,понеже  с това се занимава, с компютрите и интернета е на ти. Обвиняваха го, че той ме триел, заради баща си, с който поддържал връзка и го настройвал срещу "изцепките "ми в интернета, но...Аз съм тук и виждам как стоят нещата. Чак до там не би стигнал моят син, чак до там да се продава та и мене, и то на баща си, и зълва ми,на ония хора там долу от Хасково и Димитровград! Освен ако не се използват средства , както стана и с дъщеря ми, вандалски, нечовешки,престъпни деяния. Пиша за себе си, а защо не, админ? Когато не пиша, че съм от Плевен в данните си зле, когато пиша пак зле и кво, да ме няма ли, дори и тук в блог беге! Не мога да угодя на всички, на малко хора дори не мога и вече не искам и не се старая. Не ми се сърдете защо забравям някои от виртуалните си "приятели" тук, защо не мога да приема,че не може -ТЯ,ТОЙ да харесва и моето творчество и мене, като човек и в същото време, и моят враг, който се е смотал най често анонимно в интернета и ме гони пак за мръсотии....Та той е съвсем различен от мене! Тя също...ако е жена. Не Го приемам това, не...! И моля Ви разберете ме,че сека, защото съм ПОСЕЧЕНА - АЗ И ДЕЦАТА МИ, И ПРОДЪЛЖАВАТ ДОРИ ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ ДА МЕ СЕКАТ!  ПЪК  АЗ СЪМ БИЛА СЕКИРАТА И ВИ ПРЕЧЕЛ НИКА?!
   ПЪК АЗ СЪМ БИЛА СЕКИРАТА!!!  - А.Х.Т. sekirata cekupama
  • от Anita Hristova Trifonova
   Децата ни са в опасност. Педофили превземат властта!
    
    
    
    
 • Дарение

×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване