Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте имам един проблем с свързването от пс-то към тв-то посредством HDMI кабел преди два дена всичко беше наред но преди малко проблем голям няма картина и дори в контрол панела на видео карта GTX 1050 TI няма и помен от втори екран 

Но когато изключа тв и пс и сменя входа на HDMI на тв и ги пусна ми показва картина на тв-то когато зарежда биос и windows но след това пак се губи картината и немога да разбера как и защо ? малко помощ ще да е добре ;)

Влизам в биоса но картината се вади само от Тв-то но не и на Монитора и след като изляза от него и зареди windows пак изчезва картината на Тв-то и остава само на монитора :@

Редактирано от Мартин Добрев (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Как го включваш, в дъното или и двете на видеокарта ? Иначе, пробвай с Windows бутона + P и избери Duplicate.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 7 часа, niki292002 написа:

Как го включваш, в дъното или и двете на видеокарта ? Иначе, пробвай с Windows бутона + P и избери Duplicate.

Здр в видеото са пуснати но дори и монитора да изкюча пак само зареждане на биос и windows се вижда на тв-то и после няма сигнал 

И по този начин с windows+P няма ефект

Редактирано от Мартин Добрев (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Доста объркано си написал какъв ти е проблема. Чета го за 3-и път и осмислям колко са важни запетайките в изреченията. Започни от начало, какъв кабел ползваш за ТВ-то и какъв за монитора си? Когато пишеш "НЕГО" не ти разбираме за тв-то ли говориш или за монитора си. Моля те опиши проблема по-разбираема за да можем да ти помогнем.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 час, steelo написа:

Доста объркано си написал какъв ти е проблема. Чета го за 3-и път и осмислям колко са важни запетайките в изреченията. Започни от начало, какъв кабел ползваш за ТВ-то и какъв за монитора си? Когато пишеш "НЕГО" не ти разбираме за тв-то ли говориш или за монитора си. Моля те опиши проблема по-разбираема за да можем да ти помогнем.

"НЕГО" не съм споменал никаде :) Проблемът беше такъв че когато реша да пусна пр. филм на ТВ ми изписва че няма сигнал но HDMI кабелът е пуснат но не засича ТВ-то в конторолният панел на видео картата но днес сутринта след като влязох в биос и настроих по Default настроиките всичко се оправи

Редактирано от Мартин Добрев (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.