Алдин Киров 0 Докладвай публикувано 1 септември 2017 Моля някой да ми помогне. Търсих на всякъде но не намирам Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Емил Костов 11431 Докладвай публикувано 1 септември 2017 Марка и модел на дъното ако е desktop машина, а ако е лаптоп марка и модел на лаптопа. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Алдин Киров 0 Докладвай публикувано 1 септември 2017 Дънна платка– Hewlett-Packard HP Compaq dc5100 MT(EC955ET) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
DarkEdge 32345 Докладвай публикувано 1 септември 2017 support.hp.com/in-en/product/hp-compaq-dc5100-microtower-pc/454811/drivers Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Алдин Киров 0 Докладвай публикувано 1 септември 2017 преди 9 минути, ExaFlop написа: support.hp.com/in-en/product/hp-compaq-dc5100-microtower-pc/454811/drivers Там излизат само драйвери за Vista и Xp . А аз съм с Windows 7 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Емил Костов 11431 Докладвай публикувано 1 септември 2017 преди 17 минути, Алдин Киров написа: Там излизат само драйвери за Vista и Xp . А аз съм с Windows 7 Ползваш тези за Vista. 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
DarkEdge 32345 Докладвай публикувано 1 септември 2017 преди 19 минути, Алдин Киров написа: А аз съм с Windows 7 Някъде да си го споменал? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Алдин Киров 0 Докладвай публикувано 1 септември 2017 преди 8 минути, Емил Костов написа: Ползваш тези за Vista. Излиза ми за NVIDIA а аз съм с Intel Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
the professor 2474 Докладвай публикувано 1 септември 2017 (редактирано) преди 1 час, Алдин Киров написа: Моля някой да ми помогне. Търсих на всякъде но не намирам няма такива драйвери, дори за глиста няма. тая видеокарта поддържа само 2000 и xp, не поддържа и виста, щото не поддържа аеро: https://downloadcenter.intel.com/product/27734/Intel-915GV-Graphics-and-Memory-Controller и как върви 7-ца на тоя дръглив печкиум 4 ? Редактирано 1 септември 2017 от the professor (преглед на промените) 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
ForzaInter1908 18 Докладвай публикувано 1 септември 2017 В сайта на Intel,аз от там си тегля за моята вградена Intl Q35 Странно не я намирам в сайта Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
the professor 2474 Докладвай публикувано 1 септември 2017 (редактирано) преди 28 минути, ForzaInter1908 написа: В сайта на Intel,аз от там си тегля за моята вградена Intl Q35 след интел 910/915 излезе 940/945/946, след него 965, после p31, p35, p45,q35... и не Я намираш щото поддръжката е спряна... първото видео, на интел което поддържа виста е в чипсета 946gz и за 7 също няма драйвери, там се ползват тия за виста... Редактирано 1 септември 2017 от the professor (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
ForzaInter1908 18 Докладвай публикувано 1 септември 2017 преди 7 минути, the professor написа: след интел 910/915 излезе 940/945/946, след него 965, после p35, p45 и чак след това е q35... Все пак са продукти на Интел и трябва да има някви driver-ри в сайта Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Емил Костов 11431 Докладвай публикувано 1 септември 2017 Сигурен ли си? Инсталирай си програмата AIDA или Speccy и кажи точния модел на видеокартата. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
ForzaInter1908 18 Докладвай публикувано 1 септември 2017 Това е от сайта на Microsoft Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
the professor 2474 Докладвай публикувано 1 септември 2017 преди 7 минути, Емил Костов написа: Сигурен ли си? Инсталирай си програмата AIDA или Speccy и кажи точния модел на видеокартата. тоя пост може да го скипнеш (щом навсякъде препоръчва насраната аида значи не разбира нито от софтуер нито от хардуер, виж cpu-z може да ти каже какъв е чипсета)... https://support.hp.com/in-en/product/hp-compaq-dc5100-microtower-pc/454811/document/c00279324 то там си пише какъв че чипсета... преди 9 минути, ForzaInter1908 написа: Това е от сайта на Microsoft линковете не са валидни... и най вероятно са били за по нов чипсет, но тоя който е писал линковете, просто не е правил разлика между gma 900, gma 950 и gma 3000 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
ForzaInter1908 18 Докладвай публикувано 1 септември 2017 преди 13 минути, the professor написа: тоя пост може да го скипнеш (щом навсякъде препоръчва насраната аида значи не разбира нито от софтуер нито от хардуер, виж cpu-z може да ти каже какъв е чипсета)... https://support.hp.com/in-en/product/hp-compaq-dc5100-microtower-pc/454811/document/c00279324 то там си пише какъв че чипсета... линковете не са валидни... и най вероятно са били за по нов чипсет, но тоя който е писал линковете, просто не е правил разлика между gma 900, gma 950 и gma 3000 Човека е от Microsoft Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
hudyr 747 Докладвай публикувано 1 септември 2017 (редактирано) преди 2 часа, the professor написа: тоя пост може да го скипнеш (щом навсякъде препоръчва насраната аида значи не разбира нито от софтуер нито от хардуер, виж cpu-z може да ти каже какъв е чипсета)... И кое е "насраното" на AIDA? Дава си достатъчно подробна информация: Черното е заради една бъгава темичка, която турнах на дограмата, иначе си е черно на бяло всичко изредено. 32-bit https://downloadcenter.intel.com/download/18223/Intel-Graphics-Media-Accelerator-Driver-for-Windows-7-exe-?product=81526 64-bit https://downloadcenter.intel.com/download/18228/Intel-Graphics-Media-Accelerator-Driver-for-Windows-7-64-exe-?product=81526 Моя грешка, бях цъкнал на 945G чипсетите, а те са с GMA950. Е, явно за GMA 900 няма драйвъри за windows 7. Ползвай си драйвърите за vista(игнорирай разни съобщения, че драйвърът не е за windows 7). Редактирано 1 септември 2017 от hudyr (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
the professor 2474 Докладвай публикувано 2 септември 2017 (редактирано) преди 19 часа, hudyr написа: И кое е "насраното" на AIDA? Дава си достатъчно подробна информация: Черното е заради една бъгава темичка, която турнах на дограмата, иначе си е черно на бяло всичко изредено. 32-bit https://downloadcenter.intel.com/download/18223/Intel-Graphics-Media-Accelerator-Driver-for-Windows-7-exe-?product=81526 64-bit https://downloadcenter.intel.com/download/18228/Intel-Graphics-Media-Accelerator-Driver-for-Windows-7-64-exe-?product=81526 Моя грешка, бях цъкнал на 945G чипсетите, а те са с GMA950. Е, явно за GMA 900 няма драйвъри за windows 7. Ползвай си драйвърите за vista(игнорирай разни съобщения, че драйвърът не е за windows 7). нито показва верни температури, нито разпознава хардуера... от последната версия на аида излезе толкова много нов хардуер с нови hardwareID. не знам от кога я ползваш тая програма, ама аз я ползвах много преди да я прекръстят от everest на aida. за температурите ползва някакъв дърт сорс на hwmonitor от cpuid.com. и просто няма смисъл от тая програма. много работи не ги детектва вярно, пък досега не съм видял програма да детектва звукова карта в чипсет вярно... причината е много проста - кодека в чипсета е едно, а чипа който реализира физическия интерфейс друго - всички такива програми детектват кодека... е, по сигурно да се види каква точно е звуковата карта със фенерче на дънната платка или от сайта на производителя... за лаптопи - ползвам втория вариант или линукс, освен това има по добри безплатни алтернативи... Редактирано 2 септември 2017 от the professor (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
street racer 129 Докладвай публикувано 2 септември 2017 Пробвай с тези драйвери! При мен работят коректно на едно старо лаптопче HP с GMA 900 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове