Премини към съдържанието
UnaccustomeD

Windows 7 не разпознава никакви USB устройства

Препоръчан отговор


Привет! Снощи си инсталирах Windows на лаптопа, но каквото и USB устройство да включа не го разпознава. Помислих си от драйверите е, инсталирах всички налични драйвери,но уви - няма резултат. На какво може да се дължи проблема и как да го реша? Благодаря предварително!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Виж в devmgmt.msc има ли устройства с жълт удивителен знак.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 12 минути, UnaccustomeD написа:

Привет! Снощи си инсталирах Windows на лаптопа, но каквото и USB устройство да включа не го разпознава. Помислих си от драйверите е, инсталирах всички налични драйвери,но уви - няма резултат. На какво може да се дължи проблема и как да го реша? Благодаря предварително!

Марка и модел на лаптопа както и с 32 или 64 битова версия на Windows? Виж в device manager дали имаш ! знак или ? знак. Как инсталира всички драйвери????

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 7 минути, Емил Костов написа:

Марка и модел на лаптопа както и с 32 или 64 битова версия на Windows? Виж в device manager дали имаш ! знак или ? знак. Как инсталира всички драйвери????

Asus K555, 64bit. В device manager имам само един знак ! за unknown device. Инсталирах всички драйвери посревдом Iobit Driver Booster Pro.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 8 минути, UnaccustomeD написа:

В device manager имам само един знак ! за unknown device.

трябва да си изтеглиш драйвера и да го заредиш ръчно 

макар че  си мисля да махнеш  фирестената

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 10 минути, UnaccustomeD написа:

Asus K555, 64bit. В device manager имам само един знак ! за unknown device. Инсталирах всички драйвери посревдом Iobit Driver Booster Pro.

Нормално! При мен прави същия проблем, същия модел Асус. Наложи се да кача драйверите на хард диска ( свалих го предварително и го закачих към друг компютър) и да ги инсталирам от там. Със сигурност не си инсталирал драйверите за чипсета и за USB и от там се случва това.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 25 минути, UnaccustomeD написа:

Asus K555, 64bit. В device manager имам само един знак ! за unknown device. Инсталирах всички драйвери посревдом Iobit Driver Booster Pro.

Покажи една снимка на диспечера на устройства със сортиране по свързване.> Vivew > Deviices by connection и после разгръщаш по червените маркировки

Snap3.png


Дай и хардуерен идентификатор на непознатото устройство.
http://www.wikihow.com/Find-Hardware-ID

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 14 минути, ExaFlop написа:

Покажи една снимка на диспечера на устройства. Дай и хардуерен идентификатор на непознатото устройство.
http://www.wikihow.com/Find-Hardware-ID

Направих каквото беше на линка, потърсих драйвери, инсталирах ги и всичко се оправи. Благодаря сърдечно на всички Ви, за пореден път ме спасявате:)

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сега си направи архив на инсталираните не-Microsoft драйвъри на несистемен дял. За да не ги търсиш всеки път при (пре)инсталация

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.