Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте!Вчера пристигна моя телефон Leagoo Kiicaa mix,но виждам проблем със средния бутон(за връщане направо до Home screen)-понякога при натискане излизам от приложението,но трябва да чакам 5-6 минути,докато се върна в началния екран.През това време екранът е черен и работи само копчето за преглеждане на скорошните раздели(лявото,всъщност)

 Ще съм благодарен на отзовалите се!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

5-6 минути ? Дали не преувеличаваш малко?

Иначе като цяло може да е бъг в рома. Някакъв моднат ром ли е или стоков андроид 7? Слаб е процесора и ако си го засилил с много приложения работещи във фонов режим може да се засмисля тухлата. 

Къде ги намирате тези ужасни китайчета? За 100 долара безрамков дисплей, ама е минал покрай oled и всичко друго е некачествено. Две камери отзад ама едната е 2МП? Кълвете като шаранчета!  Едно време имаше една марка привилег дето бяха с антенка да гледаш телевизия, ама батерията държеше по 10 минути. Все пак като се пробира телефон прочетете и малко отзиви. Вече има тази възможност. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ми,понякога е много по-малко,понякога е толкова,различно.Стоков андроид си е.Така става даже когато няма никакви приложения във фонов режим.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 22 минути, Cecikirilov написа:

Ми,понякога е много по-малко,понякога е толкова,различно.Стоков андроид си е.Така става даже когато няма никакви приложения във фонов режим.

5-6 секунди или 5-6 минути? 6 минути ли го чакаш да се върне на началния екран? 

Върни заводските настройки и виж дали има подобрение.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

около минута,горе-долу

ок,ще опитам,благодаря!


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Велико Русанов
      Здравейте банда.Имам проблем с усилвател Onkyo A-8015.Ползвам го от дълго време и съм доста доволен от работата понеже не ми е даваш дефекти но уви днес като го включих не пработи.....когато го включа в контакта и натисна Power бутона си светнат копчетата но преди се чуваше едно реле дето щтрака а сега не се чува и незнам какъв ми е проблема.Само да вмъкна че до посшвдното изключване на усилвателя всичко си беше ок просто сега като го включих се яви проблема(не се е чувал никакъв шум или изпукало нещо)просто релето не превключва.Та ако може да ми помогнете!!!БЛАГОДАРЯ :)
    • от SStevenSS
      Здравейте на всички.Имам волан за компютъра.Преди време съм го купувал и не съм имал досега проблеми с него.Бачка без грешка.Докато днес ми направи сериозен проблем.Включвам го и всичко си е на 6 бачка си.Обаче по време на игра изведнъж се бъгяса и неможе да завива.Реснах си компа не става.Инсталирах наново драйверите му и пак не иска.Интересното е , че всички копчето по него си бачкат само където не иска да завива.Някой знае ли какво става.Благодаря ви.
    • от Landser77
      Здравейте, искам да сваля един pdf фаил от сайт, когато кликна в дясно на прозорчето зарежда и след това ми дава грешка! 
      Моля ако някой може да го свали и да ми го прати това е сайта:
      https://parallelworlds-bg.blogspot.com/2014/01/blog-post_5.html?m=1
      Файла е най-отдолу преди коментара, ще съм адски благодарен ако някой го свали, трябва ми спешно! 
      Благодаря! 
    • от AngryChichko
      Здравейте,
      За първи път ми се случи нещо толкова нелепо като настоящатата яростна битка, която водя за да си върна обратно звука на машината. Всичко започна след като Windows "подобри" аудио драйверите ми довеждайки до тотална загуба на звука; независимо дали ще да е колони или слушалки свързани с преден / заден аудио жак, резултатът е все същия - тишина.  Опитах какво ли не:
      Писах във форумите на Windows  Инсталирах най-новите Realtek драйвери Върнах старата версия на драйверите Рестартирах драйверите от диспечъра на устройства Проверих дали някъде звукът не е mute-нат Махнах подобренията на звука Направих Realtek High Definition Audio по подразбиране в панела "Звук" Активирах Stereo Mix Резултатът е все един и същ. След гореспоменатия troubleshooting, единствено и само ако махна Realtek драйверите имам звук но само от задния аудио жак. Преди всичко си работеше както трябва и сега не знам какво да предприема за да се преборя с този проблем.
      ПП: За да отхвърля всички питанки дали има проблем със слушалките / колоните - тествах на друга машина  и работят идеално. Няколко скрийншота направих за всеки случай. Ако ви интересува какво е дъното, то е ASUS PRIME H270-PRO. Ще съм ви много благодарен за съдействието!
       



    • от iliqn marinovvv
      Проблема с моя Акаунт е следния: Добавях хора в моята Група в Фейсбук, и след около 2 мин. Сесията ви изтече. Изхвърли ме от Фейсбука, след това ми изискваше разпознаване на приятели, направих го. И стигнах до стъпка която ми изискваше. Смяна на парола ок! след това името ми в фейсбук. дава ми 2 имена но аз не съм нито с едното нито с другото. Писах на супорт в фейсбук но уви. от 26.11.2018 съм без Фейсбук и немога да си го възстановя. Моля кажете какво да направя? Ще пробвам да кача и снимки с проблема. Благодаря предварително!!!

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.