Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте приятели искам да попитам нещо. Тъй като скоро се преместих в чехия да поработя и имам малък проблем. Тук в обетовната имаме рутер който си го ползвах без никакъв проблем но ето че днес като станах и се опитах да заредя страница в мозила... не зареждаше... но иторента в който бях пуснал филми да ми се теглят вървеше перфектно даже филмите се изтеглиха... Какво е това пробвах с телефона към рутера всичко ди зарежда единствено само на лаптопа не става да се зареждат страници... Даже свързах чрез мобилни телефончето и лаптопа всичко беше перфектно помагайте много ви моля

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Коя е операционната система? Прилича на счупен tcp/ip протокол (winsoc)

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Стартирай cmd  с администраторски права и напише в черния прозорец:
netsh int ip reset c:\tcpip.txt &shutdown /r /t: 000
и натисни Enter
Системата ще рестартира след изпълнение на командния ред.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Изписа ми че не познава tcpip.txt a първият път ми изписа глобал ок и още няколко отметки и пишеше че трябва да се рестартира лаптопа след което не се рестартира сам и аз го рестартих и пак нищо


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

След рестарта пак няма браузване? Значи нещо не е изписано както трябва и не се е изпълнила коректно комндата.
Изпълни я отново и снимай прозореца. И покажи тук снимката.

Пробвай да стартираш Internet Explorer и да заредиш някоя страница. Като върне съобщение за грешка, кликни на бутона за диагностика на проблема.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Така това ми пише в цмдто а в интернет експлорера като цъкнах на установяване на проблемите по връзката и след известно чакане ми изписа уиндоус не може да комуникира с устройството или ресурс. Открит primary DNS server

rsz_img_20171112_172515.jpg

Не става ли да пробеам с тази команда netsh int ip reset resettcpip.txt ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Я закачи лаптопа с кабел към рутера да видим дали пак ще имаш същия проблем?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

да, имаш грешка не | а :
тоест c:\tcpip.txt
Емо, той има връзка - utorrent работи

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 44 минути, ExaFlop написа:

да, имаш грешка не | а :
тоест c:\tcpip.txt
Емо, той има връзка - utorrent работи

Прав си.  Да види тогава безжичната карта какво точно настройки се опитва да получи или да не би да има сложен грешен ДНС. А с кабел не пречи да пробва. 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Този път я въведох правилно рестартира ми се лаптопа но след като се включи отдолу на дигнала имам удивителен знак в жълто и пак няма браузване и сега включих уторента и ми се махна този знак и започна да тегли филм ... а спрямо за кабела малко трудно защото не знам къде де намира рутера все пак дъм в обетовна хах

Редактирано от Tixomir Katev Zizi (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 25 минути, Tixomir Katev Zizi написа:

Този път я въведох правилно рестартира ми се лаптопа но след като се включи отдолу на дигнала имам удивителен знак в жълто и пак няма браузване и сега включих уторента и ми се махна този знак и започна да тегли филм ... а спрямо за кабела малко трудно защото не знам къде де намира рутера все пак дъм в обетовна хах

Виж безжичната карта какви настройки е получила или какви се опитва да получи.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 12 минути, Емил Костов написа:

Виж безжичната карта какви настройки е получила или какви се опитва да получи. 

В смисъл къде точно да влезна 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 10 минути, Tixomir Katev Zizi написа:

В смисъл къде точно да влезна 

Ето ти линк.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Десен клик по иконата за сигнала и избери Troubleshoot problems и следвай съветника. Избери специфичен адаптер и укажи безжичния.
Стартирай ncpa.cpl, кликни с десен бутон по безжичната икона. Избери Diagnose и следвай съветника.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 34 минути, Емил Костов написа:

Виж безжичната карта какви настройки е получила или какви се опитва да получи. 

 

rsz_img_20171112_190108.jpg

rsz_img_20171112_185950.jpg

rsz_img_20171112_190120.jpg

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Къде кликна с десен бутон? На 'Безжична мрежова връзка 2'?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 17 минути, ExaFlop написа:

Къде кликна с десен бутон? На 'Безжична мрежова връзка 2'?

Да и му дадох диагностика длед това ми изписа компютърът ви изглежда конфигуриран правилно но устройството или ресурсът днс сървър не отговаря ... интересното е че като дам на връзка две свойства после на споделяне и позвола първата отметка с връзка 3 ми отваря сайтове и спира после като махна отметката пак така и спира

Пуска ми сайт за две минути и дпира и пише неуспешно установяване на шифрована връзка

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А виртуалния WiFi адаптер за какво го ползваш? Премахни всякакво споделяне! И свържи безжичната карта към мрежата на рутъра.
Изпълни комадата
ipconfig /all >%userprofile%\desktop\ip.txt &type %userprofile%\desktop\ip.txt|clip
Влез в темата, кликни в полето за писане и натисни Ctrl+V 
Публикувай

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Оправих проблема хора разбрсхме че идва от вторият етаж където един си е взел устройство за подсилване на силата на рутера сиреч дърпа целия интернет за него дали е възможно това ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Klin411
      Здравейте имам рутер TP-LINK Archer C2 AC900. Тази сутрин ми светна лампичката за интернета в оранжево и няма интернет... какво означава като светне в оранжево?

    • от Ivailo Mihalev
      Здравейте! 
      От известно време имам проблем със зареждането на определени страници в интернет.Винаги ми излиза ''няма достъп до интернет'' а реално имам интернет. Имам втори компютър който е на същия интернет и при него няма никакъв проблем със зареждането на определени страници.Реших че имам някакъв вирус и сканирах с Malwarebytes Premium и той откри няколко заплахи след което ги изтрих но нямаше резултат.Долу-горе 50% от страниците не ми ги отваря.


      Поздрави!

    • от barbuncela
      Здравейте!  Не знам какво да правя!
      Имам два лаптопа, единия в стаята, другия в кухнята. Рутера преди време го смениха тези от Мтел, някакъв HUAWEI, нямам достъп до него. От известно време този в кухнята започна да губи сигнала. Излиза удивителна на иконката за мрежата. Забранявам адаптора на WI-FI, разрешавам го, оправи се, кара няколко минути и пак удивителна! Хванах се за драйверите...и по-стари, и по нови, никаква промяна. Помислих си...мамка му хардуер! Сложих една флашка WI-FI, работи на пушка! Лаптопа е на три метра от рутера, през вратата на кухнята, стени няма.Другия лаптоп в стаята на около 5-6 метра през стената, няма проблем. Преди няколко дена спря нета, някакъв проблем...Реших да се вържа с тоя на съседа...Правим си тази услуга когато някой не си е платил сметката!    Хвана веднага. На 15 метра през 4 стени панел. По едно време нещо се сетих, махнах флашката и включих неговият си WI-FI. Моментално свърза, без проблем! И си работи! Пуснаха нета. Въртях антените на моя, нищо и половина. А онзи в стаята си работи.
      Естествено се обаждам На Мтел и обяснявам случката. Слушах 5 минути музика, обажда ми се мацката и ми обяснява, че са проверили, да включа и изключа рутера и т.н. Тоя номер съм го правила много пъти не става. При тях всичко било наред!?   Тръгна нета за около час и пак удивителната!   Пак се обадих, пак същото, при тях проблем нямало?!?! С този на съседа връзва моментално хем е доста далече!
      Тая сутрин кара 30 минути, и сега съм пак с флашката! Домашния комп дето си е с кабел от рутера, проблем също няма! 
       Не знам какво да правя?                                                                
    • от kemkama
      Здравейте,
      Имам рутер Dlink DIR-842, който e главният ми рутер в единия край на апартамента. Имам и друг такъв, който уж трябваше да бъде настроен като WDS Repeter в другия край на апртамента, но не виждам съответните опции за да направя промяната.

      Много ще бъда благодарен ако получа вашата помощ (очаквайте да задавам тъпи въпроси).
       
      Благодаря,
      Поздрави
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.