Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


От доста време имам следния проблем, по някои път като пусна някои клип например в YT и звука ми спира, понякога и самият клип забива на 1-та секунда понякога не. Точно до преди това например си е имало звук не е като от началото на пускането на компютъра. За половин секунда се чува някакво като пращене за много кратко и спира звука. Преди го оправях като пусках клипа няколко пъти (Restart на страницата Crtl + R) и на X-тия път тръгва звука, но може и да е от 2-рия или от 50-тия няма зависимост. После разбрах как да го оправятм от Services на Window Audio давам десен и Restart и като рефрашна има звук. Също съм забелязал, че не го прави по време на възприозвеждане в смисъл не го прави по средата на песента или на разговор по вайбър, а само в началото. Не знам дали е софтуерен бъг или нещо понеже съм преинсталнал WIN-а сигурно 5-6 пъти и пак си го има проблема, пък не знам щом от Services мога да го оправям дали може да е хардуерен, малко или много ако нещо по дъното (понеже съм с вградена звукова карта нямам отделна) е заминало или ще има или няма да има звук.. 

restart.png

Редактирано от C20XE l457 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не пречи да провериш дали си с най-новия BIOS за дъното ти, и ако не си да прегледаш в следващите версии какво е поправяно.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Хм, не намирам такъв проблем за "asus m4n68t-m". Намерих няколко версии биос за модела но трябва ли да минавам от 1ва на 2ра на 3та или мога от 1вата на 3тата да го ъпдейтна. Ще видя някъде урок как се прави и да видим дали ще спре да ми прави този проблем. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ако ще го ъпдейтваш направо слагай последната най-нова версия. Не не е нужно да минаваш през предишни по-високи версии.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ахам явно ще сложа версия "1301" която ми излиза най-нова за модела и ще видя дали има разлика, мерси. 


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

В крайна сметка не е било от това, днес пак прекъсна звука и пак по старата схема. Явно дъното е тръгнало/заминало, ако няма друг вариянт да пробвам..

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

То за имане на варянт има - слагаш си друга аудио карта, ако имаш PCI слот и си поемеш доставката ще ти пратя една без пари имам над 5 - не са нищо особенно, но работят ок. Проверих имаш 2 PCI слота, ако решиш пиши ЛС.

Редактирано от vstoitsov (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от SStevenSS
      Здравейте на всички.Имам волан за компютъра.Преди време съм го купувал и не съм имал досега проблеми с него.Бачка без грешка.Докато днес ми направи сериозен проблем.Включвам го и всичко си е на 6 бачка си.Обаче по време на игра изведнъж се бъгяса и неможе да завива.Реснах си компа не става.Инсталирах наново драйверите му и пак не иска.Интересното е , че всички копчето по него си бачкат само където не иска да завива.Някой знае ли какво става.Благодаря ви.
    • от Landser77
      Здравейте, искам да сваля един pdf фаил от сайт, когато кликна в дясно на прозорчето зарежда и след това ми дава грешка! 
      Моля ако някой може да го свали и да ми го прати това е сайта:
      https://parallelworlds-bg.blogspot.com/2014/01/blog-post_5.html?m=1
      Файла е най-отдолу преди коментара, ще съм адски благодарен ако някой го свали, трябва ми спешно! 
      Благодаря! 
    • от AngryChichko
      Здравейте,
      За първи път ми се случи нещо толкова нелепо като настоящатата яростна битка, която водя за да си върна обратно звука на машината. Всичко започна след като Windows "подобри" аудио драйверите ми довеждайки до тотална загуба на звука; независимо дали ще да е колони или слушалки свързани с преден / заден аудио жак, резултатът е все същия - тишина.  Опитах какво ли не:
      Писах във форумите на Windows  Инсталирах най-новите Realtek драйвери Върнах старата версия на драйверите Рестартирах драйверите от диспечъра на устройства Проверих дали някъде звукът не е mute-нат Махнах подобренията на звука Направих Realtek High Definition Audio по подразбиране в панела "Звук" Активирах Stereo Mix Резултатът е все един и същ. След гореспоменатия troubleshooting, единствено и само ако махна Realtek драйверите имам звук но само от задния аудио жак. Преди всичко си работеше както трябва и сега не знам какво да предприема за да се преборя с този проблем.
      ПП: За да отхвърля всички питанки дали има проблем със слушалките / колоните - тествах на друга машина  и работят идеално. Няколко скрийншота направих за всеки случай. Ако ви интересува какво е дъното, то е ASUS PRIME H270-PRO. Ще съм ви много благодарен за съдействието!
       



    • от iliqn marinovvv
      Проблема с моя Акаунт е следния: Добавях хора в моята Група в Фейсбук, и след около 2 мин. Сесията ви изтече. Изхвърли ме от Фейсбука, след това ми изискваше разпознаване на приятели, направих го. И стигнах до стъпка която ми изискваше. Смяна на парола ок! след това името ми в фейсбук. дава ми 2 имена но аз не съм нито с едното нито с другото. Писах на супорт в фейсбук но уви. от 26.11.2018 съм без Фейсбук и немога да си го възстановя. Моля кажете какво да направя? Ще пробвам да кача и снимки с проблема. Благодаря предварително!!!

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.