Премини към съдържанието
Ilian_955

Изтриване на данни на игра, след свързване с google account

Препоръчан отговор


Здравейте! Имам един проблем. От дълго време играя една игра, която не бях свързал с гугъл акаунта. Днес обаче без да искам я свързах и играта започна от начало, а не от нивото, което бях достигнал. Пробвах да се "ънлогна" от гугъл акаунта, но старото ниво не се върна. Мога ли по някакъв начин да го възстановя? 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 Можеш, виж синхронизиране да бъде включено....

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.