Премини към съдържанието
Хитрейшио

"Правилното" отношение на мъж към жена - САТИРА.

Искате един мъж да се отнася към вас като към парче месо или като към човек?  

3 гласували потребители

 1. 1. Искате един мъж да се отнася към вас като към парче месо или като към човек?

  • Не, аз съм интелигентна и това е обидно
  • Да
   0
  • Друго


Препоръчан отговор


Въпросът е за раздел Психология ми се види... Има и анкета...
Касае приложна психология, очевидно...
Един наш съфорумник предяви авторство, аз не съм сигурен в това. Този съфорумник е @BMW Маниак
Източник - http://kaka-cuuka.com/729

Цитат

Първо – трябва да отидеш и да я заприказваш. На момичетата трябва постоянно да им приказваш. Трябва да поддържаш жив разговор. Отношението трябва да бъде все едно че заприказваш някаква стара приятелка. Жените не гледат толкова какви работи приказваш. Гледат как изглеждаш, как си облечен, дали си спретнат, дали си уверен в себе си..

 

След това трябва да започнеш разговор, да я базикаш и да пускаш лафове постоянно за да я разсмиваш. Ако я накараш да започне да се смее, значи си свършил половината работа. Другият елемент е близкия физически контакт – да я докосваш докато й говориш, да скъсиш дистанцията, да си я прегърнал през кръста, да й говориш на ухото.

Разбира се трябва да избереш подходящо момиче- такова което ще се на*бе с някого от първата вечер. Без това условие пак можеш да я нае*еш само че е малко по-трудно.

Алкохола само ще ти помогне в работата само че повечето трябва да изпие тя и по-малко ти. Не обратното.

Ако вземете да танцувате нещо като блус – ръцете ти навсякъде върху нея трябва да са. При танца може да провериш доколко ще ти е навита. Почваш да я опипваш а пък тя ако вземе да ти маха ръцете – няма проблеми. Само си танцувате.

Целуването – трябва да е някъде по-далечко от приятелките й, най добре да е сама с тебе. По лесното е да започнеш от врата. После си преминаваш към устните много лесно.

Трябва да имаш терен и трябва всичко да е подготвено за е*ането – да е подредено, шампанското да е сложено да се изстудява и прочие. Трябва да имаш няколко вида алкохол вкъщи за да и предложиш да пийне малко, когато дойде във вас и се съблече.

Трябва през цялото време да си пич и изрод и да не те *бе. Хем да си много самоуверен и нахален, хем да я разсмиваш постоянно.

Трябва да си много нахален. Изключително нахален трябва да бъдеш. Чак малко да се засрамиш от себе си колко нахален си. Трябва да си нахален, обаче трябва да си и наблюдателен. Дали това което правиш и е приятно. Не се интересуваш от това което казва. Като ти каже “не е хубаво да правим това” казваш “да, абсолютно си права, не е хубаво” и продължаваш там с бъркането в гащите или каквото там правиш. Следиш само реакциите на тялото. Ако усещаш че това което й правиш й харесва – продължаваш смело напред, без да обръщаш внимание на думите й.

Ако обаче ти каже да спреш и тялото и усетиш че се напрегне и вземе да става кофти ситуацията – спираш веднага с всичките работи и се обръщаш на 180 градуса. Примерно ако си я закарал във вас и тя вземе да ти се дърпа – спираш да я натискаш, зае*аваш я и си наливаш едно питие и си пускаш телевизора да гледаш, а на нея нула внимание. Жените много мразят така След малко сама ще дойде и ще почне да ти се натиска. Ти обаче ще си твърд и ще се правиш че не те е*е. И момичето като се настърви съвсем и ти тогава ще се обърнеш и ще я гепаш пак и този път вече няма мърдане.

Или пък сте излезли на среща и я изпращаш към тях. Ако си я харесал и тя ако те е харесала- ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да я натиснеш да я целуваш в края на срещата.
Ако не го направиш момичето след това ще си помисли за тебе че си пу*ка и нямаш никаква смелост. На мене ми се е случвало и знам. Щом е минала добре срещата и се е смяла, значи няма да има нищо против и да я понатиснеш и малко да се поцелувате и понатискате във входа или в колата. Жените обичат да се целуват.
Обичат и секса. Ако им се предостави възможност да бъдат изчукани хубаво, без да има някакви последици от тази работа и те ще се съгласят.

Сега, тя може да реши да се прави на интересна и на недостъпна и да се прави на важна и да почне уж че се дърпа. Ако нещо си я натиснал обаче тя вземе много да се дърпа – има си начин да и го донабуташ. Казваш и че я харесваш нали и ти е много приятно с нея и би искал да се виждате по-често или да ставате гаджета или нещо такова. Обаче само нали ако и тя иска. Натискаш я да си каже иска ли да ставате гаджета двамата или не иска. Ако не иска да сте гаджета – кажи й че няма проблеми, ти наистина я харесваш и ти е готино с нея и затова пак ще си излизате обаче като приятели нали, не като гаджета. И след това си излизате няколко пъти на срещи, ходите насам натам, не и плащаш нищо – всеки си плаща неговото или се редувате понеже нали тя е искала да сте си само приятели Не я и натискаш и нищо не искаш от нея, само приятелство. И я караш да взема и приятелки и си приказваш и с тях и ги базикаш и прочие. И после почваш да натискаш там приятелките и и може и да нае*еш 1 или 2 ако са те харесали. И някъде по това време твоята ще се освести че изтървава готин пич и ще и го гепат приятелките й, и започва вече тя да те преследва, обаче ти се дърпаш – ще се правиш на недостъпен и че уж че искаш да сте си просто много добри приятели, и оная направо ще откачи. И докато й казваш, че искаш да сте си много близки приятели и в същото време нали си я прегърнал плътно и я целуваш по устата примерно за да и покажеш че държиш на нея като на приятелка Разни такива работи.

Иначе наистина – ново момиче се изчуква за 2 часа приказки (и действия). Момичето се изчуква основно с действия впрочем. Няма значение толкова това което казваш.
Важното е как го казваш.
Запознаваш се, забавен си, разсмиваш я чат-пат. В същото време правиш и сближаване – задаваш й някои въпроси за нея, казваш някой работи за себе си. Поддържаш лек и неангажиращ и жив разговор. Ако е приказлива – оставяш я нея да приказва, ти само слушаш с интерес, кимаш, повтаряш това което е казала с други, с твои думи, изместваш към приятни емоци (хареса ли ти, обичаш ли да го правиш това нещо и т.н.) Казваш че и ти също… еди какво си за същото нещо и ти го харесваш или и ти си имал една случка дето и ти…
Ако е мълчалива – предимно разказваш разни интересни и забавни историйки за себе си. Вметваш какъв готин пич си, обаче не го изтъккваш директно, понеже жените много усещат кога се хвалиш и се надуваш и кога си просто готин пич и го раздаваш небрежно. Много много няма да се впечатляваш от работите к. Тя разправя- най много да кажеш че това нищо не е, а при мене пък… еди какво си.

По някое време ще усетиш кога е назрял момента да я натиснеш. Ако видиш че гръбнака и не е строго вертикално изправен ами е наклонен към тебе, ако няма разни нейни приятелки които да ви притесняват. Тогава ще се приближиш по плътно към нея и ще си почнеш там с по-интимен контакт. Прегрърнал си я през рамото, ръката ти на коляното и докато и слушаш с жив интерес глупостите които разправя.
Много е важно да й отвличаш вниманието от ръцете си като я забаламосваш с разговора. Значи трябва така да си я прегърнал, все едно че тя ти е приятелка или жена от 3 години най малко и вече толкова си я е*ал че си я е*ал че вече направо не ти се е*е от нея, по-интересно ти е да си приказвате, макар че пак ти е приятно да си я прегърнал така. Ей по този начин трябва да си я хванал. И по-нататък може да поразгледаш синджирчето на врата и колко е интересно и после зае*аваш приказките и почваш да я целуваш. И трябва да си упорит. Ако е очевидно че и харесва, обаче прави опити да се дърпа – да не те е*е. Продължаваш да правиш това което и е приятно.

А, и трябва да си с нагласата че всичко което искаш е да подариш приятни усещания и приятни емоции на момичето. Твоите сексуални желания са без никакво значение и изобщо няма да ги споменаваш. Никой не го е*е дали ти се е*е или откога не си е*ал или прочие. Всичко което има значение е кое е приятно на момичето и какво обича тя да прави и как обича да и го правят и прочие. Именно натам трябва да насочиш разговора.

Забравих да кажа че отначало разговора е на по-несексуални теми – с какво се занимава, какво обича да прави, къде ходи на дискотеки, какво обича да яде, разни такива работи. Любимата тема на всички жени е за самата нея. Като се отпусне момичето и като вече и е приятно с тебе и трябва да прогресираш. Ако не прогресираш по-нататък на момичето ще спре да й е интересно и ще каже че трябва да ходи и няма да можеш да я нае*еш. Значи трябва да почнеш да се базикаш и на по-сексуални теми. Целта при това базикане е да изкараш нея нимфоманка и разгонена и че тя иска тебе да нае*е. Между другото никога няма да използваш думи като курви, кучки пу*ки и др. такива пред пу**ите. Те момичетата много мразят да им казват курви. На момичетата просто им се е*е обаче ако се нае*ат и веднага ги обявяват за курви. И затова й казваш нещо от сорта че трябва да прави това което и е приятно и толкова.

Освен това приказваш и как обича да прави секс, с**рки дали обича да прави, а нея дали и харесва да я ближат, за големи пе**си приказваш примерно, за е*ане, такива неща. През цялото време следиш и реакциите й. Ако усетиш че ръсиш нещо дето не й харесва – веднага спираш с тези глупости и изместваш темата, ако може даже преди да се е усетила и приказваш нещо по-невинно.

Щях да забравя най важното. Жените през цялото време ще гледат да си играят игри с тебе и ще проверяват дали си държиш на твоето и дали си мъж или пу*ка. Ще ти задават въпроси на които не си длъжен да им отговаряш или ще те карат да правиш работи за тях, които не им се полагат, или ще гледат да те игаят по някакъв начин. Ще се опитва тя да командва парада. Трябва обаче да си твърд и хем да я базикаш за тая работа, хем да не и даваш каквото иска и да я дразниш, хем да стане ясно че каквото кажеш това ще става. Можеш да я нае*еш само ако тя има уважение към тебе. Трябва ти да си мъжа, а пък тя да е пу*ката. Не трябва да става обратното

Жените са като сянката. Когато ги гониш те бягат. Като спреш и се обърнеш и те тръгват подире ти. Трябва да харесваш себе си и да гледаш да си правиш това което за тебе ще е добре, а пък те жените като видят че при тебе всичко ти е точно и те сами ще дойдат.

Чрез разните въпроси и тестове жените ти правят проверка. На тях им се е*е от мъж, и ако си долу-горе свестен ще им се е*е от тебе значи. Трябва обаче да те проверят дали отговаряш на минималните им изисквания за да се изчукат с тебе. Дали ще правиш това което тя иска или ще си мъж. Дали ще можеш да и оправиш кривото настроение и да я разсмееш. Дали ще можеш да станеш близък с нея. Ако успееш да се справиш с тези работи, значи имаш зелена светлина и да я нае*еш.

Има и много други неща които трябва да се знаят. Тези са по-важните за които се сещам. Ако има някакви въпроси – пращайте ги на имейла на автора на сайта. Прочетете си и другите материали от руските автори. Само да не се забиете прекалено пред екрана на компютъра че те момичетата няма да ви позвънят на вратата с бутилка вино и кутийка презервативи. И тубичка вазелин. Хехе

 

 

Редактирано от Johnny B (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Johnny B написа:

Запознайте се с творчеството му. Вулгарните части са редактирани със звездички.

Английската кралица нана нана нана със боцмана в мазето нана нана нана .

Знаеш ли го тоя виц ?

Я кажи само как разбра че аз съм автора ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 10 минути, BMW Маниак написа:

Я кажи само как разбра че аз съм автора ?

Ти беше казал, че си автора. Поправих го...Предполагаем автор написах.
Мога да цитирам какво си казал, за да няма грешки и да не ме обвиняват в клевета.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 13 минути, Johnny B написа:

Ти беше казал, че си автора. Поправих го...Предполагаем автор написах.
Мога да цитирам какво си казал, за да няма грешки и да не ме обвиняват в клевета.

Я цитирай, цитирай че да не се окаже че пак нищо не си разбрал.
Питоне кога ще си намериш приятелка ? Че тези ескорти ти се отразяват доста потискащо и ти смазват самочувствието.
Пак ли имах честа да ми направиш тема ?
В първия момент пак си помислих че ти пречи отново табелката ми ама поне сега гледам че си сменил CDто или поне си го обърнал.

 • Ха-ха 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

трябва да има разделение на действията между мъжа и жената

 мъжа да върши едно а жената друго

 по договаряне 


 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
на 11/27/2017 в 16:54, Yvan Sergeev написа:

 по договаряне 

А трудов договор не трябва ли да подпишат? :biggrin:

 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост

Ах…какви писания имало било из нета на тема "мъжът и жената интимно" .

Стилът на изложението е покъртителен.:biggrin:

Сега ми светна обаче коя е тази мистериозна персона Жоро Секса, за която ми бе загатното на лични.:D

 

 

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 35 минути, Xtreme_design написа:

Ах…какви писания имало било из нета на тема "мъжът и жената интимно" .

Стилът на изложението е покъртителен.:biggrin:

Сега ми светна обаче коя е тази мистериозна персона Жоро Секса, за която ми бе загатното на лични.:D

 

 

 

Приятно ми е, Секса.
Жоро Секса!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост
преди 10 минути, BMW Маниак написа:

Приятно ми е, Секса.
Жоро Секса!

Приказвай ми ти, приказвай ми. Аз обаче съм нащрек и държа под око къде точно са ръцете ти.:biggrin:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 9 минути, Xtreme_design написа:

Приказвай ми ти, приказвай ми. Аз обаче съм нащрек и държа под око къде точно са ръцете ти.:biggrin:

Питона се прави на засрамен от писаното ама на сън да ги пипнеш ще ти го изрецитира всичкото от цитата в първи пост.
Въпроса е обаче защо при него тая тактика не работи !

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не бях засичал тази тема. Въпросната тактика работи безпогрешно, поздравления за изчерпателното и подробно описание - освен някой баш начинаещ в занаята, за други оплакващи се от отрицателен резултат не съм чувал. Друг е въпроса дали след толкова пинизи ще ти се иска да правиш секс с въпросното полу- човешко същество от женски пол - то такваз дълга и широка, че като нищо може да ти се отще. Сетне, като седнеш да си пресметнеш не само времевите, интелектуални, емоционални, но и финансови разходи, стигаш до логичния въпрос - що просто не ида при някоя, която го прави за пари ..... все пак трябва да остане нещичко и за пийене деба.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
на 11/30/2017 в 12:42, BMW Маниак написа:

Въпроса е обаче защо при него тая тактика не работи !

Ohooo, меченцеее..Ся те прочетох чак :D Аз не ползвам такива тактики, защото съм от 3.7-те процента гадове, които правят всичко както те си искат :D

преди 20 часа, sound написа:

Въпросната тактика работи безпогрешно

Въпросът е дали ти ще искаш да бъдеш с жена, при която подобен елементарен номер е сработил...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Въпросът е дали ти ще искаш да бъдеш с жена, при която подобен елементарен номер е сработил...

Аве ти си най добре. Без жена че да няма кой да те ядосва.
Вярвай ми жените бог ги е създал само за да ядосват мъжете.


Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 35 минути, BMW Маниак написа:

Аве ти си най добре. Без жена че да няма кой да те ядосва...Вярвай ми жените бог ги е създал само за да ядосват мъжете.

Ахааа..Знаех си, че ти е тежко и планираш да се самоубиеш.  И понеже е много гадно, продължаваш да навираш такива в леглото си.
Предложение за теб. Като те ядосват жените - стани хомосексуалист! :D

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Ахааа..Знаех си, че ти е тежко и планираш да се самоубиеш.  И понеже е много гадно, продължаваш да навираш такива в леглото си.
Предложение за теб. Като те ядосват жените - стани хомосексуалист!

За сега ги издържам още, макар и грознички ама като за мен стават.
Оная грозната я пратих по центрове за разкрасяване че такава критика отнесох от теб че още ме е срам.
Казах им че чудеса няма как да станат предвид лошата заготовка ама колкото толкова. Да се постараят че то положението беше много зле.
Ти ще кажеш да им я връщам ли за още ремонт ?
daf244b417f2c4acebf01245fb3cdd95.jpgEnviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 минута, BMW Маниак написа:

Ти ще кажеш да им я връщам ли за още ремонт ?

Не за това е тази тема? ;)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Не за това е тази тема?

Е при тази също работи тактиката от темата и за това те питам заслужавали си такава жена при която тази елементарна тактика работи ?
А твоята тактика къде преследваш потребителки по форумите натрапвайки им колко су ерудиран и колко дипломи имаш кога ще даде резултат ?


Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 22 минути, BMW Маниак написа:

А твоята тактикат

Аз тактика немам.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Аз тактика немам.

Ясно! Ми ще има да чакаш докато някоя се прежали и дойде да ти седне на тромпета а до тогава ще пускаш подобни на тази теми и пак ще си до кривата криша. Тоест сам. А тактиката работи но понеже ти не я умееш да я приведеш в действие и я отрочаш и вземаш на подигравка ама нищо важното е да си добре макар и без жена.

 

 

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 4 минути, BMW Маниак написа:

А тактиката работи

Ако подобна тактика работи върху някого, аз ще си помисля дали бих искал да имам общо с човека, при която работи.
Типове хора много и различни. Какво въобще целя аз само аз си знам! :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Ако подобна тактика работи върху някого, аз ще си помисля дали бих искал да имам общо с човека, при която работи.
Типове хора много и различни. Какво въобще целя аз само аз си знам!

А тактиката с ескорта ? Там нямаш обаче нищо против да бъдеш с човека май !


Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 18 минути, BMW Маниак написа:

А тактиката с ескорта ? Там нямаш обаче нищо против да бъдеш с човека май !

Хахаха...плюшен мечо..това не е тактика. Казах, че има възможност, а не че съм такъв.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Хахаха...плюшен мечо..това не е тактика. Казах, че има възможност, а не че съм такъв.

Значи ти предпочиташ възможност с ескорта от колкото да заложиш на тактиката ми ?


Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 минути, BMW Маниак написа:

да заложиш на тактиката ми ?

Нали не беше твоята? :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Нали не беше твоята?

Това е без значение. Говорим за твоята тактика в момента а тя е ?

 

 

Скъпа с пасата който е на другата улица съм и съм човека с дипломата.

Ако на тая тактика някоя се обърка и ти върже аз ще ти дам 100 долара

 

 

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.