Премини към съдържанието
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Подобни теми

    • от Anton Markov
      Здравейте колеги,
      От скоро имам проблем с моята локална мрежа. Имам два последователно свързани рутера и един суич. Връзката междъ тях е следната:
      света -> (switch) TP-LINK TF-S 1005D -> (1st router ip: 192.168.1.1) ZTE ZXHN H118N (има няколко устройства свързани към това устройство) -> (2nd router ip: 192.168.185.1) Linksys WRT54GL (моите устройства като: моб телефон, компютър и лаптоп) 
      Проблема е от около 1 седмица и по някаква причина между 1ви и 2ри рутер отвреме-навреме няма връзка. Дори като е включен кабела идващ от първият рутер към лаптопа или компютъра, пак няма интернет. Но докато съм свързан към WI-FI на първият рутер изведнъж по някое време от нищото идва и спира интернета на вторият. Вторият ми е много важен и не знам как бих работил без него. Надявам се някой да може да ми помогне с намирането на проблема.
    • от Kristian Krastev
      Здравейте,написал съм едно текстово поле и една текстова област, 
      направил съм бутон "Търси",искам неговият ActionListener да взима текста от текстовото поле
      и да го търси в текстова област,или по някакъв начин да го отбелязва?
      Благодаря предварително!

    • от Kristian Krastev
      Здравейте,
      искам да попитам ако имам това:
      JLabel time = new JLabel();
      JLabel time1 = new JLabel();
              Thread clock = new Thread() {
                  public void run() {
                      for (;;) {
                      Date date = new Date();
                      SimpleDateFormat format = new SimpleDateFormat("HH:mm:ss");
                      
                      time.setText(format.format(date));
                      time1.setText(format.format(date));
                      try {
                          sleep(1000);
                      } catch (InterruptedException e) {
                          e.printStackTrace();
                      }
                  }
              }
          };
          clock.start();
       
      как да направя на time и time1 int едното минус другото, за да ми даде разликата примерно ако time е 14:00 а time1 е 14:01 
      да ми изведе времетраене 00:01 една минута.
       
      time ще е когато се натисне един бутон а time1 когато се натисне друг бутон,и
      целта е да даде разликата в времето на натискането на бутоните.
      Благодаря предварително!
    • от Kristian Krastev
      Здравейте,
      искам да попитам ако една JTextArea чете от три файла:
      файл "A" файл "B" и файл "C"
      Имали как JTextArea примерно като прочете реда от файл "A"  реда да бъде с червен цвят,
      реда от файл "B" да бъде със син цвят а реда от файл "C" да бъде с зелен цвят.
    • от Kristian Krastev
      ако int = 0;
      и после му зададеш да дава по едно число отгоре след натискане на бутон с i++;
      как мога да запазя последното дадено число от i след рестарт на програмата?
      Примерно i++; System.out.println(i); натиснал съм 50 пъти бутона и стигнало до 50 но след рестарт пак ще започне
      от 0.
      Въпроса ми е как да продължи от 50? 
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.