Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте,

Някой може ли да помогне с презаписването на масив в друг масив, т.е входните данни се записват в даден масив, но след това трябва да се прехвърлят на друг в отделна функция. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Подобни теми

    • от xXx*Triple*xXx
      Добър ден и за много години !!! Имам запитване относно Facebook което забелязвам от скоро се случва и мисля,че е странно,защото преди никога не съм получавал това От 1 2 седмици забелязвам когато цъкна на графата Настройки -> Сигурност и Влизане -> See Recent Emails From Facebook -> ми показва ето тези работи всяко е с различна дата и час (естествено,че няма да копирам целия текст с датата и часа и останалите)
      Email subject
      влезте във Facebook с едно щракване
      влезте във Facebook с едно щракване
      влезте във Facebook с едно щракване
      А когато вляза в пощата ми има писма с следното :
      we noticed you're having trouble logging into your account. if you need help, click the button below and we'll log you in. log in with one click why did you receive this email? there was an unsuccessful login attempt on your account.
      А сега въпроса ? Трябва ли да се притеснявам излишно да си набивам някъв филм,че някой се опитва да ми разбере паролата и да влезе в Facebook-a или просто това е някъв от поредните им бъгове ? Сигурен съм,че все ще има някой който да е получавал такива писма или ако не той някой техен роднина/приятел и т. н. и да знае нещо по въпроса ? Мерси за отделеното време и лек ден
       
    • от m.dimitrov98
      Здравейте, имам ето това задание:
      Големи числа се наричат цели положителни числа с К цифри. Големите цели числа могат да се представят с помощта на линеен едносвързан списък, всеки елемент на който съдържа точно една цифра от числото. Дадени са две големи цели числа N1 и N2 (до 100 цифри). Да се напишат програмни фрагменти за :
                a. Представяне на числата чрез списъци;
                b. Сумиране на две големи цели числа.
      Бях го направил с две функции create1 и create2 и две променливи N1 и N2, но професорката иска да е само един и колкото числа искам да въведа толкова пъти да извикам един и същ create. Опитах по този начин но при започване на въвеждането на второто число програмата блокира. Бих бил благодарен ако някой помогне.
      Ето и до къде съм стигнал.
       
       
      #include <iostream> using namespace std; struct chislo{ int N; chislo* next; }; typedef chislo* Point; Point Head; void Create(Point &Head) { Point Last, P; Last=NULL; int brc=0; int br=0; cout<<"Колко цифри ще е числото?: "; cin>>br; while (brc != br) { P = new chislo; brc++; cout << brc <<" цифра на числото: "; cin >> P->N; P->next=NULL; if (Head == NULL) Head = P; else Last->next = P; Last = P; } } void Traverse(Point P){ cout<<"Числото е:"; while (P !=NULL) { cout<<P->N; P = P->next; } cout<<endl; } int main() { system("chcp 1251"); Point Head = NULL; Create(Head); Create(Head); Traverse(Head); Traverse(Head); }  
    • от Georgi Kirchev
      Здравейте , дадоха ми да правя курсова задача по Визуално програмиране , но не мога да я направя , а имам срок до четвъртък - 10.01.2019 
      програмираме със Visual Studio 2010/13 на MFC Standart , Single Document 
      Ще съм изключително благодарен , ако някой успее да ми помогне. 

      Условието е следното: 
      Да се състави еднодокументно приложение с архитектура документ - изглед.
       - Добавете бутон който трябва да активира функцията , както и елемента Hello от менюто 
       - Добавете контекстно-ориентирано меню към програмата , което използва падащо меню Help като скрито

      Във файл да се съхраняват и четат данни, които да се въвеждат чрез диалогова кутия , която се вика чрез 
       - ляв бутон на мишката.
       - опция от менюто .
       - клавишни ускорители.
       - бутон от инструменталната лента.
      В диалоговата кутия да има:
       - текстово поле за въвеждане на текст.
       - рамка със списък за шрифтове.
       - групова рамка.
       - бутон за приключване.

      Предварително благодаря , ако някой се захване да ми окаже помощ. 
       
    • от lullabies
      Съставете програма с меню за избор на функция за:
      a)       Въвеждане от клавиатурата в масив и файл /чрез допълване/ данните за К  вложители в банка /К<=50/: име BLV USD EURO. Извеждане текущото съдържание на масива /файла/ на екран
      b)      Извеждане на справки за
      -          Вложител по въведено име /със запитване на нова справка – диалогова процедура/
      -          Всичко вложители с обща сума на влогове /в лева/ над зададена и според текущите курсове на валутата
      c)       Пренареждане на данните за вложители във възходящ ред според влоговете в USB /или  EURO или BLV – по избор/ и извеждането им на екрана
      Главната функция main – с меню за избор на функция задължително да се използва. Използване на главни променливи или функции с предаване на параметри – по избор.
    • от Велико Русанов
      Здравейте банда.Имам проблем с усилвател Onkyo A-8015.Ползвам го от дълго време и съм доста доволен от работата понеже не ми е даваш дефекти но уви днес като го включих не пработи.....когато го включа в контакта и натисна Power бутона си светнат копчетата но преди се чуваше едно реле дето щтрака а сега не се чува и незнам какъв ми е проблема.Само да вмъкна че до посшвдното изключване на усилвателя всичко си беше ок просто сега като го включих се яви проблема(не се е чувал никакъв шум или изпукало нещо)просто релето не превключва.Та ако може да ми помогнете!!!БЛАГОДАРЯ :)
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.