-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Подобни теми
-
от Angel Palchev
Здравейте!
Купих си компютър,но без видеокарта.
Компютърът е със следните х-ки:
I5 4460 3,2Ghz
8gb ram
H81М дъно
450W захранване
Сега компютърът е само с вградената видеокарта на процесора.
Трябва ми видеокарта, за да играя игри от калибъра на Paldins,CS:GO,Fortnite и т.н.
Благодаря ви предварително.
Извинявам се за правописните грешки,защото бързам.
-
от Angel Palchev
Трябва ли да преинсталирам уиндолс след смяна на видеокарта?Сега съм с hd 7770 1GB и мисля да сменям на gtx 1050 2gb или hd 7970 3gb.Дайте препоръка и мнение!Та трябва ли да преинсталирам уиндолса?
-
от killcho
Някой знае ли дали дъната на Asrock с чипсет z390 поддържа на "DisrlayPort"-та си "multi-stream transport(MST)"?
И по-точно кое или кои?
Благодаря предварително, за отделеното време и внимание.
-
от Xristis Games
Здравейте вчера ми се случи нещо много странно. Както си тегла Office пакет на компютъра и нещо се случи почнаха да се появяват странни цветове на екрана, линии и т.н. Когато изключих компа и го пуснах нямаше картина. Оказа, че е от видео картата. Не знам когато съм го теглил колко градуса е достигнала. Става въпрос за GTX 770. Сложих я в друг компютър и също нямаше картина.
Въпросите ми са:
Изгоряла ли е?
Има ли начин да се оправи като я занеса на сервиз?
Компютър:
Процесор: I5 2400
Дъно: foxconn (Не знам точния модел)
Рам: 6ГБ - 2,4гб
Видео карта Gtx 770
Хард: (Не знам 500ГБ)
-
от Ramiram
Здравейте бих искал да попитам дали някой може да ми обясни дали мога да инсталирам нова видео карта на стара дънна платка която е Gigabyte и работи с Intel core i7 920 quad core първа генерация и с троен канал рам памет ддр3 в момента се използва Gigabyte Ati Radeon 5870 2GB
-
-
Дарение