Премини към съдържанието

Препоръчан отговор

публикувано (редактирано)

Стотици сайтове, вестници, телевизии, радиа, платени тролове, агенти за влияние разпространяват лъжите на Кремъл. Зад тази машина стоят големи финансови и олигархични ресурси.

Тяхното мото е Гьобелсовата максима: „Една лъжа повторена 100 пъти се превръща в истина“. Ако вярваме на Гьобелс, излиза, че за утвърждаването на истината са необходими 100 пъти по-малко ресурси …

И точно това е голямата сила на Истината. Тя няма тази необходимост от олигарси, бездарни журналисти и пропагандни „медии“, за да се утвърди. Тя просто трябва да се казва и да се разпространява. Ето защо дори и скромни средства имат голям ефект, който Пропагандата на Москва може да тушира само влагайки много по-големи ресурси.

Хибридната война, като част от общата теория на войната

Вижте един различен поглед над методите, целите и алгоритъмa за провеждане на хибридна война.

https://postvai.com/analizi/хибридна-война.html

Съвременни концепции за война

https://postvai.com/analizi/koncepcii-voina.html

Оптимистична теория за Българския Интернет предприемач

https://postvai.com/analizi/optimistichna-teoria-bylgarskia-internet-predpriemach.html

Използвана литература с цитиране:

Интернет списание за Информационна война!

https://postvai.com/internet-spisanie

http://kontraprop.com/

 

Редактирано от kalansuv (преглед на промените)
  • Ха-ха 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А, супер е темата,  стига някой от модовете или админите да постне точни цифри, колко са анти-руските и колко са про-руските теми във форума!!! Те тогава ще стане ясно каква е хибридната война и кой я води!!!

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 4 минути, Джугашвили написа:

А, супер е темата,  стига някой от модовете или админите да постне точни цифри, колко са анти-руските и колко са про-руските теми във форума!!! Те тогава ще стане ясно каква е хибридната война и кой я води!!!

Какви теми ще броиш без коментарите в тях? Коментарите изграждат темите. В която и произволна тема само убиди, цинизъм и неприлични намеци.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 29 минути, kalansuv написа:

Какви теми ще броиш без коментарите в тях? Коментарите изграждат темите. В която и произволна тема само убиди, цинизъм и неприлични намеци.

Че то и тук ще стане същото. Ти какво си мислиш. Просто се дискутира проблем без реални документи и реални доказателства. Да, виждаш нещо или подозираш нещо, но не може да го докажеш.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, kalansuv написа:

Какви теми ще броиш без коментарите в тях? Коментарите изграждат темите. В която и произволна тема само убиди, цинизъм и неприлични намеци.

Напълно съм съгласен!!! ДАВАЙ НАРЕД!!! ЧАКАМ!!! Да видим, какви ще са резултатите!!!


  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, Джугашвили написа:

Напълно съм съгласен!!! ДАВАЙ НАРЕД!!! ЧАКАМ!!! Да видим, какви ще са резултатите!!!

Българското Самоунижение
Момчил Дойчев

„Не може да бъдем български патриоти, без да обичаме Русия.“ Ивайло Калфин – кандидат за български президент
„…Никой не ви е дал нищо даром. Вие самите, на първо място, сте творците на този исторически обрат…“ Доналд Туск - председател на Европейския съвет
Между тези две изречения е пропастта над която е надвесена днес България. За кой ли път отвън трябваше да ни напомнят да се самоуважаваме и че имаме собствено национално достойнство, докато в къщи някои се молят отново да ни върнат обратно в кошарата на бившата тоталитарна империя.
Нашенското зло днес има две основни лица – едното е носталгията по комунизма, а другото е русофилството. Веднага пояснявам – не става дума за носталгия по комунистическата утопия, а за осъществената и практика, довела до реална антиутопия. Не става дума и за любов към руския народ, а към руското самодържавие, което го държи и досега в крепостно подчинение. Става дума за носталгия по комунистическата терористична държава, към човеконенавистния режим на червената олигархия, за омраза към свободата и преклонение пред днешния тираничен режим на посткомунистическата мафия в Русия, която нашенски „патриоти“ работят да се установи и у нас.
Русофилството е израз на дълбоко вкоренен комплекс за малоценност, старателно внедряван в продължение на много десетилетия в българското общество. Този комплекс се набива в главите ни още от детството, още от първите буквари и учебници, които пораждат чувството, че не сме самодостатъчна, независима и достойна нация, а че някой друг винаги се грижи за нас и това нашият „голям брат“ – Русия. Винаги и всякак Русия ни освобождава – от „византийско, турско и фашистко робство“ и даже от комунизма, който сама ни е натрапила. Винаги „дядо Иван“ е идвал на помощ на „по-малкия си брат“ – безкористно и жертвоготовно.
С подобна митология много трудно се спори. Още по-лошо е, че този комплекс създава чувство за недоразвитост и неспособност да се справим сами с огромните предизвикателствата на света, в който живеем.
Парадоксално, но може би най-точното определение на същността на русофилството дава първият български социалист Димитър Благоев:
„Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите".
Наистина не става дума за рационално обоснована вяра, а именно за суеверие, което умишлено и целенасочено се култивира от два века насам. То неизбежно доведе и до национални предателства от страна на русофилите (свалили с преврат княз Александър Първи, убийците на Стамболов и на Вълкович, предателството на русофилските правителства по време на Балканските войни, на генерали като Радко Димитриев и Владимир Заимов, на премиери като Стоян Данев, Иван Гешов и Кимон Георгиев и на стотици още българи, за които родина е „Матушката“), и до национални погроми. Да не говорим за предателствата на БКП, създадена именно за да бъде пета колона на съветския империализъм.
Басните за „добрата Русия“ обаче не вървят самостоятелно, а в комплект с омразата към „лошата Европа“, която „винаги ни е тъпкала, залъгвала и мразела“, помагала на „вековните ни врагове“ и пречела на Русия „да ни освободи“.
Ужасният комплекс за малоценност, в комбинация с басните за „добрия „дядо Иван и „лошата“ Европа, водят до раждането на хибридните чудовища на патриоти, милеещи повече за Русия, отколкото за България. За модерния русофил България е някъде между Големия брат и Лошата Европа и, както казваше незабравимия с простотията си бай Тошо, „трябва да се снишим, докато отмине бурята“, та пак да се топлим под под мишницата на евро-азиатската империя (както казваше незабравимият проф. Николай Генчев, там няма как да ни зашлевят).
Робското мислене, че от България нищо не зависи, че винаги трябва да се прикрепим към нагайката и „молчать, не рассуждать!“ е основното оръжие и на стария, и на „модерния“ русофил. Омаловажаването на суверенитета на България за него не е от значение, важно е да сме с Кремъл на царете, генералните секретари, или на днешните мафиоти и олигарси. За тези „патриоти“ Русия не е страната на Пушкин, Толстой, Чехов и Булгаков. Те може и да не са чували за тях. Но прекрасно знаят кои са Сталин и Путин. Руските борци за свобода против руското самодържавие и съветско-комунистическото мракобесие за неграмотните ни патриоти са „юдео-масони“. Свобода, равенство пред закона, разделение на и контрол над властта в държавата, граждански права и свободи за тях са „еврогейските ценности“.
Обратно - самовластието, силната неограничена от закони власт, терористичният режим над поробения народ – това са истинските евразийски ценности, прегърнати от днешна Русия. И искат тези „ценности“ да се върнат отново у нас, както беше в „прекрасното време“ на съветския комунизъм в продължение на половин век.
Днешните български, всъщност руски патриоти вярват едновременно в православието и комунистическия идеал, който е пълно отрицание на първото. Но нали в това вярва новия идол на модерните тирани Путин, който преди ден кощунствено сравни мощите на християнските светци с мумията на антихриста Ленин!
В реакционата идеология на православно-славянското евразийство – новият „опиум за народа|“ на Русия - и нашенските „патриоти“ виждат спасение за България.
Но това не е всичко – в днешния нацифициран и фашизиран болшевишки режим на Путин те виждат политическият модел, в който те ще бъдат новите господари, а народът ще бъде същото стадо до 1989 г., което те ще доят и стрижат.
Всъщност омразният за русофилите Европейски съюз се формира благодарение и на старите християнски ценности и традиции , които именно в комунистическа Русия радикално се разрушиха , а през посткомунизма християнството се превърна в „православие“, развяващо хоругви и икони с образите на антихриста Сталин и наследника му Путин!
Какво ако не ново средновековно мракобесие е това?
Днес Русия води яростна хибридна война не просто против Запада, а против човешката цивилизация. Пропагандните легенди за „либералните фашисти от Запад“ и „спасителката“ Русия винаги се издига като довод от модерните русофили, когато нямат доводи. Изкараха не случайно дядото на Доналд Туск фашист (Виж: Евтина руска пропаганда срещу България и Европейския съюз. Posted on January 13, 2018 by Veni Markovski | Вени Марковски)
И досега бълнуват за „фашистка Германия“ и ФАЩ (Фашистки Американски щати). За тях всеки от демократичния политически сектор – социалдемократ, либерал или консерватор е „фашист“. Да не говорим, че не разбират разликата между националсоциализъм и фашизъм и не са чували, че националсоциализмът и комунизмът са тоталитарни близнаци, а не антиподи.
Цинизмът им стига дотам, да обявяват всички истински български патриоти за русофили! Но още Захарий Стоянов разобличи тяхното предателство и лъжи:
„Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския“.
Не се посвениха да осквернят дори името и паметта на Апостола на Свободата! Впрочем защо той е апостол на Свободата, а не на Нагайката? Нямат отговор, разбира се!
„Който ни освободи, той ще ни и пороби“ - това е пророческата истина, с философска дълбочина, но изкараха Захарий Стоянов „българомразец“, защото е предал с тези думи същината на делото на Левски – да се освободим трябва сами, защото ако друг го направи, ще го направи за своя интерес. И както по-късно Стоян Михайловски ще обобщи: че „ние, българите не сме свободни, а освободени“, т.е. сме си останали роби по душа. А Пенчо Славейков ще напише, че „освободените имат повече нужда от свобода, отколкото робът“. Именно, защото не са се освободили сами.
„Да бъдем равни с другите европейски народи!“ Не с народите от Азия или Евразия – биле сме вече там и знаем как е.
А днес Левски е икона на неговите антиподи, на неграмотните врагове на Родината с българско уж потекло, обичащи чужда държава, с които Левски е воювал даже повече, отколкото с турците. В писмо до войводата Филип Тотю от 18.04.1871 г. той пише: „Българите, ако бяха се повлекли след четите, щяха да донесат полза на руския цар. И така щяха да изгубят най-добрите си юнаци, в ръцете на които стои българската свобода. Пък тогава нека тегли България още цял век! С факти искам да докажа, че с руски агенти съм имал работа, без да знам, в 1869 г. Единият бе препоръчан от одеските българи за добър помощник, пък не излезе така. Уловихме няколко шарлатанъци и хайде – откъдето дошъл. Цели сме изгорели от парене и пак не знаем да духаме …“
А днес хаджиПенчовци ни учат на патриотизъм, някои даже с професорски титли.
И накрая погледнете топографията и топонимията на българските земи, погледнете нашите паметници, които трябва да пазят българската памет. Колко от тях въздигат и възвисяват български герои?
Със сигурност поне две трети от паметниците в България възхваляват чужди герои, чужди царе, генерали и армии, чужди на България национални предатели на българския дух и свобода. Само в центъра на София – най-големия паметник е на съветската окупаторска армия, следващият е Братската могила на националните предатели – комунисти, партизани и руски шпиони, съдействали за тази окупация. Най-големият доскоро християнски храм на Балканите носи името на руският княз , наречен справедливо от руските историци – „върховен предател“ (защото три пъти е сменял вярата си) Александър Невски – слуга на монголо-татарските поробители, масов убиец, воювал против собствения си народ и починал като правоверен мюсюлманин. По-късно по политическа целесъобразност превърнат в светец и герой от кръволока Сталин. Пред народното събрание не стои кхан Аспарух, св. Цар Борис Покръстител, Симеон Велики, или Калоян, а руският цар-освободител.
В Пловдив скромният паметник на Левски е сгушен в подножието на огромния монумент на съветския окупатор, кръстен с миловидното „Альоша“, сякаш става дума за загинало във войната, разпалена от Сталин и Хитлер нещастно руско момче, а не за съветската окупаторска армия. Същото е във Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора ...
България е музей -резерват на съветски и комунистически паметници, до които просто няма място за българските герои! Наскоро минавах през едно кюстендилско село – всички улици там носят имена или на съветски дейци, или на техните български слуги – главната улица е с чисто нова табела „Ленин“, с пресечки „Георги Димитров“, „Васил Коларов“, „Владимир Поптомов“, „Киров“, … и пр. и пр.
Жалка работа, национален нихилизъм нечуван и в най-забутаната африканска колония!
Иван Вазов пише стихотворението „Нови екове“, което години наред е премълчавано от комунистическия режим. Именно дядо Вазов, един от най-видните русофили, пише на русите, нападнали през 1916 г. България:
„Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко –строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново!“.
Днес „Русия упражнява влияние върху България чрез доминиращата си роля в икономиката , главно в енергийния сектор, както и чрез пропаганда, отношения с политически партии, културни връзки и силно влияние върху българската армия, която продължава да разчита на екипировка от съветско време. Устойчивите исторически отношения на България с Русия я прави уникална сред другите страни в ЕС и НАТО, и изисква постоянна бдителност за ефектите от руското влияние върху страната“. (из официалния доклад на Конгреса на САЩ, изготвен по инициатива на сенатор Бен Кардин от Демократическата партия).
Този доклад бие тревога не само за нашата национална сигурност, но и за нашата идентичност. България, която плащаше до миналата година на Русия над 8 милиарда лева за внос на суров нефт и над 2,6 милиарда лева за внос на природен газ - или общо над 10,6 милиарда лева за внос на основните си енергийни суровини .
В регистрирани у нас 51 415 фирмени досиета като гражданство на собственици или управляващи на тези фирми се среща понятието "Руска федерация".
Новорегистрираните хиляди фирми на руски граждани са основно в Бургас, Варна, Созопол, Царево, Ахтопол, Равда, Св. Влас, София.
Няколко руски фирми са декларирали над 20 милиона лв. годишен приход: Повечето от тях обявяват, че са без печалба или с нищожна печалба и не плащат данъци.
Към списъка прибавете и стратегическите предприятия БТК, която също е руска собственост, Булгартабак и много, много други.
30 % от икономиката на България е в руски ръце, а България не получава нищо от това!
България плаща най-скъпия руски газ, почти двойно по-скъп от страни в Централна Европа като Чехия, Унгария, Германия, с 32% по-скъп от газа за Турция, който минава през наша територия...
Очевидно тук става дума и за огромна корупция, и за "целенасочен, планиран и дирижиран от Кремъл политически и икономически саботаж и грабеж на икономиката на България".
„Народе!!!!“....

КАКВИ СА ОСНОВНИТЕ ПРИЗНАЦИ НА ФАШИЗМА?

Според съвкупността от признаци съвременната наука разделя идеологията на фашизма на две множества: първа група признаци, характерни основно или само за фашизма и втора група признаци, характерни също и за други видове тоталитаризъм и националистични движения. Освен това, в различните видове фашизъм признаците на фашистката идеология могат да се проявяват с различна интензивност, а някои от тях могат да отсъстват.

Група признаци, характерни основно или само за фашизма:

e97353.gif Краен национализъм (шовинизъм), достигащ до расизъм, а в агресивните му проявления – до геноцид;

e97354.gif Идея за диктатура на националния елит начело с вожд, на основата на организиране на този елит като ръководна върхушка на партия от военизиран тип;

e97355.gif Създаване на военизирана партия от “орденски” тип с твърда дисциплина и военизирани формирования;

e97356.gif Определяне на враговете на нацията – вътрешни и външни;

e97357.gifПретенции за разпространение на духовните ценности на своята нация и на своето движение в целия свят;

e97358.gif Романтично пропагандиране на безкомпромисна борба за “световно – исторически” идеали на движението и култ към жертвоприношението и героичната смърт в името на победата;

e97359.gif Пропагандиране на култ към силата и заплаха не само на така наречените врагове, но практически на цялото население;

e97360.gif Пропагандиране на фашистка, антисемистка и друга ксенофобска литература;

e97361.gif Придаване на огромно значение на семиотичен (знаков) език на политическия стил (езикът на събранията, сборищата, шествията, партийните символи, униформата, лексиката), задължителност на този стил, в крайна сметка, за членовете на фашистката организация, като специфично изобразяване на фашистката идеология;

e97362.gif Идеята за построяване на тоталитарна държава на основата на принципа на корпоративността (този признак е бил характерен за италианския фашизъм, но не е непременно задължителен за фашистката идеология).

Група признаци, характерни не само за фашизма, но и за други видове тоталитаризъм и националистически движения:

e97363.gif Култ към вожда;

e97364.gif Ксенофобия и, в частност, антисемитизъм (юдофобство);

e97365.gif Отрицание на демокрацията, либерализма, плурализма, потискане на опозицията, чистка на целия държавен апарат; курс към репресии;

e97366.gif Претенции за разширяване на териториалното пространство;

e97367.gif Политическа и социална демагогия;

e97368.gif Специална организация на военната и идеологическа подготовка на младежта.

Признаци, които могат да доведат до фашистки преврат:

e97379.gif Събаряне на създадените социални структури. Десоциализация, маргинализация на масовите групи от населението;

e97380.gif Задълбочаване на икономическата и на социалната криза, осезаемо влошаване на условията за съществуване на преобладаващото мнозинство от населението;

e97381.gif Отслабване на държавната власт и дискредитиране на нейните институции. Отчуждаване на населението от политическите и от административните структури. Падение на изпълнителната дисциплина. Масово неконвенционално поведение на гражданите. Ръст на пиянството, наркоманията, престъпността;

e97382.gif Разпадане на предшествуващата ценностна система. Идейно-ценностна дезориентация. Нарастване на чувството за накърнено национално достойнство, формиращо фактора на масовото съзнание. “Привикване” на обществото към дясно радикалистки постулати и лозунги към насилие.

Какви варианти на развитие можем да си представим в тези условия?

Вариант първи (оптимален, но малко вероятен). На властните структури се удава да овладеят положението и, запазвайки демократичните институции, с тяхна помощ да се изведе страната в по-спокойни води. По такъв начин през 30-те години е разрешил кризисната ситуация в САЩ Франклин Рузвелт.

Вариант втори. Управляващият елит се опитва да излезе от кризата чрез по-нататъшен демонтаж на демократичните институции. На този път е трудно да се спре. Той води до откровен авторитаризъм и открива възможността за тоталитарно прераждане на режима.

Вариант трети. Нарастващото нажежаване на социалното и политическото напрежение в страната ще бъде използвано от дясно екстремистките сили. Издигайки харизматичния лидер, те идват на власт под лозунга за национално спасение. Режимът, който се възцарява, не е задължително да стане фашистки. Обаче демократичното развитие на страната ще бъде преустановено.

Вариант четвърти. На вълната на социалното и политическото недоволство възниква ново дясно екстремистко движение, в състава на което влизат популярни военни дейци. На обществото ще бъде наложена фашистка програма. Едва ли този режим ще се нарича фашистки, но работата не е в наименованието.

Борислав Скочев: Пропагандата на соцносталгия подготвя завръщането на тоталитаризма под нова форма

Целта на българските комунистически концлагери е моралното изтребление на човека като свободна и уникална личност

http://www.faktor.bg/bg/articles/mneniya/intervyu/borislav-skochev-propagandata-na-sotsnostalgiya-podgotvya-zavrashtaneto-na-totalitarizma-pod-nova-forma

Съвременните идеологически агитатори, които са наследници на партийните агитатори от времето на тоталитаризма разчитат на материалните затруднения на безработни и пенсионери, за да подклаждат у тях носталгия по "доброто старо време". Всъщност тези хора останаха бедни тъкмо заради политиката на "планово стопанство", характеризираща се с ниски заплати и липса на стоки ,което води и до днешните ниски пенсии.По време на соца повечето хора бяха почти еднакво бедни, но сега е виден контраста с повишените възможности на нормално заплащаните работещи и това създава чувство за бедност ,още повече , че магазините са пълни със примамливи стоки, които не всеки може да си позволи! На поръчителите на носталгия към тоталитаризма е ясно, че идеята за комунизъм е мъртва и вече неизползваема, но всяка агитация против утвърждаването на ЕС е полезна за болните амбиции на руските хибридни идеолози !

Снимка на Потресаваща Русофобия.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 4 часа, kalansuv написа:

 

Снимка на Потресаваща Русофобия.

 

Това на снимката НЕ е КОРЕКОМ, а обикновен супермаркет.

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 11 часа, Джугашвили написа:

колко са анти-руските и колко са про-руските теми във форума!!!

Една тема  не се създава да е едностранно-пропагандна, а с цел дискусия. Записано е и в правилата на форума.А в една дискусия има анти- и про- аргументи.

Когато такива като теб нямат аргументи в своя полза, почват да реват и да наричат темата анти-еди какво си .

Има си  теми и  за соца, и за "матушка" РФ, и за ББ, и за международни конфликти -  изтъквай си ТВОИТЕ  ргументи,  но не се сърди когато има аргументи опровергаващи твоите.

Плюс малката подробност покрай обективната фактология  - и  да УВАЖАВАШ мнението на другите, оценяващи от себе си едните и другите  аргументи и факти .Ако за някой ББ е красив, за мене не е. Но това не означава да обиждам и псувам този за който ББ е "красив" :) 

Толкова ли ти е сложно ?

 

А относно тази тема... има няколко подобни, не знам защо е нужна нова.

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 9 часа, miro20 написа:

А относно тази тема... има няколко подобни, не знам защо е нужна нова.

Е как другояче да наречеш тема на подобен субект с постове по-половин километър? Драскане и пропаганда това е. Или може би някакво отклонение в психиката?

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Абсолютната грозна истина за тази държава! Веднъж като се завъртиш из белите държави и видиш как живеят хората и някак си ти се отщява да се връщаш в България!  99 причини, които ме карат да остана в България = Чист пример за Крадеца вика дръжти крадеца. Чист пример за промиване на мисленето. Термин: Опростачване. Мозила дава грешка на официалната страница на източника.

Цитат

1. Защото много ми харесва да живея в кочина.

2. Защото обичам да дишам мръсен въздух.

3. Обожавам да пия хлорирана вода от ръждясали тръби.

4. Държа да умра от рак на четиридесет години.

5. Страшно си падам да плащам външния дълг, дето не съм го направил аз.

6. Приятно ми е да работя по един месец за 217 лева.

7. Обичам да не ми плащат социалните осигуровки.

8. Много ме радват сметките от по 150 лева за парно.

9. Кефя се когато сметката на телефона ми е по-голиама от заплатата ми.

10. Умирам си от кеф цяла година да събирм пари за GSM втора употреба от Германия – почти като нов ..

11. ....и после да ме е страх да говоря по него, защото за 2 минути разговор трябва да работя два дена.

12. Държа съседите ми да са олигофрени.

13. Искам всяка седмица да се караме кои се е разпломбирал радиатора и защо някои си не е платил 0,60 лева за чистачката.

14. Страшно си падам да ме унижават новобогаташи.

15. Панелните гарсониери ме кефът.

16. Дупките по пътищата са супер.

17. Обичам съседът ми да си цепи дървата в хола си.

18. Обичам като изляза на терасата и да виждам как тъпите ми съседи си изхвърлят манджата и боклука през джама си.

19. Обичам депутатите, дето съм ги избирал, да гласуват тъпи закони.

20. Луд съм от щастие когато после същите депутати ми обясняват, че законът който са приели е виновен за еди-какво си.

21. Държа да се осигурявам здравно и след това, като се разболея, никой да не ми обръща внимание.

22. Искам с парите ми за здравни осигуровки да се купувт нови Мерцедеси

23. Искам депутатите дето аз сам ги избрал всяка година да си купуват нови коли.

24. Кефят ме данъци от по над четиридесет процента.

25. Обичм да плащам такса смет колкото две пенсии на баба ми и после пак да ходя из боклука.

26. Луд съм от щастие когато се забавя с 0,14 минути да си платя тока и ме резнат веднага.

27. После след като си го платя да чакам три дена да ми го пуснат.

28. А наи-готиното е, че тъпите цигани не си го плащат по дест години.

29. Радвам се когато мургав контролюр в градския транспорт ми дава билетче шеста употреба

30. Щастлив съм да гледам тъпи циганки да не се плащат билетчетата защото са братчеди с контрольора от шесто коляно.

31. Хубаво ми е да събирам пари за кола от десет години…

32. …после да ми я откраднат на втория ден.

33. Искам инфлацията да ми изяде спестяванията.

34. Обичам да дружа със тъпи, грозни и миризливи цигани наскоро забогатели от съмнителен бизнес.

35. Още по-хубаво ми е, когато ми откраднат колата.

36. Най-хубаво ми е когато после корумпирани ченгета ми се обаждат да искат “награда” за нея за да ми я върнат.

37. Харесват ми подкупните ченгета – те са гот!

38. Харесват ми подкупните митничари – браво юнаци!

39. Харесва ми, че абсолютно всички, дето не трябва, са подкупни.

40. Чувствам се щастлив, когато мутрите изнасилят гаджето ми.

41. Чувствам се щастлив, когато мутрите изнасилят и мен.

42. Весело ми е, когато БМВ-та газят хора и се отървават с глоба за превишена скорост.

43. Обичам попфолк.

44. Искам да си купувам дрехи втора употреба – на килограм.

45. Искам да имам хладилник втора употреба.

46. Искам и пералня втора употреба.

47. Искам и климатик втира употреба.

48. Падам си да ми обират апартамента по два пъти в годината ...

49. ...кефя се и когато се върнат да ми изядат и сланината в хладилника.

50. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на шест годишни деца изнасилени от гнусни педофили.

51. Хубаво ми е когато на следващата сутрин разбера, че гнусните педофили са ги освободили срещу гаранция от 500 лева.

52. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на петнадесетгодишни деца, умрели от дрога.

53. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на шестнадесетгодишни деца, застреляни от полицаи.

54. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на двадесет годишни младежи които са се самоубили в “родната казарма” защото някои се е гаврил с тях.

55. Хубаво ми е сутрин да виждам некролози на на старци които са се самоубили за да не живеят в мизерия

56. Обичам да гледам старци да си късат рецептите пред поликлиниките, защото немогат да си купят лекарствата.

57. Приятно ми е да ме хапят бездомните помияри, които живеят в градинката до нас.

58. След това ми е хубаво, когато в болницата ми кажат, че се е свършила противобясната ваксина...

59. ...и най-накря ми предложат такава за десет лева от личният им запас.

60. Харесва ми да ме ръгат в трамваите.

61. Харесва ми да ме настъпват и да ми кашлят в лицето в тролеите и автобусите.

62. Обичам да ме лъжат на пазара.

63. Обичам да ме лъжат навсякъде.

64. Харесва ми че в България думата “Педераст” звучи гордо.

65. Приятно ми е, че от чешмата в кухнята текат лайна след като не съм имал вода от четири дена защото живея на 13 етаж.

66. Обичам да гледам тъпа телевизия.

67. Много си падам по предавания с дълбоко социално значение като “Разбиване” и “Първична сила”

68. Обичам да гледам тъпи сериали по четири пъти на ден.

69. Обичам да слушам тъпо радио.

70. Обичам страшно тъпите театрални постановки.

71. Обичам тъпите вестници.

72. Много обичам да ми спират кабелната телевизия в момента, когато има хубав филм.

73. Падам си да пия метилов алкохол в бутилка от уиски.

74. Весело ми е да гледам как баба ми живее с петдесет лева пенсия.

75. Става ми гот като видя, че баба ми си продава покъщнината да може да си плати водата.

76. Доставя ми удоволствие да гледам как контрольорите в градския транспорт бият хора.

77. Доставя ми удоволствие и мен да ме бият.

78. Радват ме бездомните деца по улицата ...

79. ...и те са щастливи когато намерят малко пари да си купят лепило.

80. Харесвам по цял ден да седя пред телевизора и да няма едно сфястно заведение където да ида да пия едно кафе.

81. Обичм кафето да ми е втора цетка с бъркалка втора употреба.

82. Още повече ме радват бездомните деца, когато са гладни.

83. Обичам да виждам пудели с прически за по сто лева.

84. Става ми хубаво, когато си купувам лекарства с изтекъл срок на годност.

85. Весело ми е, когато освобождават убийци от затвора, за да си правят пломби по зъбите.

86. Кеф ми е когато лекарят ми ми каже, че дължа 50 лева за един обикновен преглед и консултация.

87. Радвам се, когато срещна случайно на улицата бивши финансови фараони.

88. Радвам се, когато на пешеходната пътека някой шофьор се опита да ме сгази.

89. Кефя се когато по тротоарите няма място от паркирани коли

90. Обичам да си купувам фалшиви шампоани, от които да ме избиват обриви.

91. Харесва ми, когато някой се закачи на моя телефон и говори половин час с Гвинея Бисау.

92. Приятно ми е, когато някой психопат спечели избори.

93. Много ми е гот, когато родителите ми живеят на заеми.

94. Радвам се като някакъв изрусен, детствен педераст ме срещне на улицата и ми каже:”Скъпи, обичам те!” Или нещо подобно.

95. Радвам се, когато разни тъпаци с костюми за по хиляда лева, наскоро купили по един мезонет на трите си любовници, с извъннормено тегло от прекомерно ядене на езици от пъдпъдъци, прекарващи уикендите на островите Тонга, возещи се в служебни коли, струващи колкото половин поликлиника, децата на които ходят с по шест бодигардове, жените на които се занимават с това да си купуват гащи от Париж всеки втори петък на месеца, да се опитват да ме убедят, че нещата някога ще се оправят.

96. Харесва ми самозвани професори, въртящи по 10 фирми, да пишат двойки, защото по време на лекциите сме ходили на работа.

97. Защото умирам комплексари да ме третират като роб.

98. Защото няма по-голяма наслада да уча в бунище.

99. Защото много обичам екстремния спорт - "разходка по планините" и т.н.

 

  • Ха-ха 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Мдааа явно е на психична основа. Няма пропаганда , просто тук там някой пирон го няма и дъските хлопат...

преди 3 часа, kalansuv написа:

83. Обичам да виждам пудели с прически за по сто лева.

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 11 часа, nikssi написа:

Е как другояче да наречеш тема на подобен субект с постове по-половин километър? Драскане и пропаганда това е. Или може би някакво отклонение в психиката?

Последното.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)
преди 11 часа, nikssi написа:

Е как другояче да наречеш тема на подобен субект с постове по-половин километър? Драскане и пропаганда това е. Или може би някакво отклонение в психиката?

 

преди 37 минути, miro20 написа:

Последното.

http://frontalno.com/

 

https://uchiteli.bg/interesting/drevniqt-bylgarski-ezik/1012

Преклонена Глава сабя не я сече.- Българска поговорка.

Юнаците умират само веднъж, а кукавиците всеки път. - Сръбска поговорка.

Редактирано от kalansuv (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 10 часа, miro20 написа:

Последното.

Е да де...

 

Или може би е комплексно.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
на 19.01.2018 г. в 20:15, nikssi написа:

Е да де...

 

Или може би е комплексно.

Най- добрата лъжа е тази, при която е смесена част истина с част лъжа. Половината истина или част от премълчаната истина също е чиста лъжа.Ще дам пример за такава лъжа: Турци и Израелци изкупуват Българската земя - ниви. Тук истината, е че се изкупува Българска земя -ниви. Но не от Турци, а само от Руснаци или от Руската федерация. Ще дам втори пример за такава лъжа:  Турци щели да ни изкупят икономиката и ще сме щяли да им работим без пари. Истината е, че Нефтохим Бургас за 1 лев е Руски, ТЕЦ Марица-Изток 1,3, ...Х е с Руски Управител от Руската Федерация, а ни лъжат, че бил Американска неизвестност - офшорка. При около 50 000 Руски частни фирми в България и около 300 000 Руско смесени фирми в България реално с оборот, но на загуба и не плащат данъци. Нефтохим - Бургас. Оборот 10 Милиарда лева с финансова загуба и не плаща и 1 лев данък. 10 Милиарда лева всяка година дава България на Руската Федерация за 5 пъти по скъп Нефт и Газ от Германия и Чехия и Полша. И три Пъти по- скъп нефт и газ от Турция, който преминава през България. Пишете към руските си Работодатели и Фирми за некоректност по форумите. СССР Нефт Барел 160 литра за 23, 5 долара /  USA   Долара, а не преводни рубли / по- Времето на Брежнев и Хрушчов. За Справка: Антон Тодоров, Григор Лилов, Христо Христов и Методи Андреев и др. Сега ако haidukpikado  сложи коментар с искане да преписвам от хартиени книги, то няма да стане. По- време на Хрушчов и Брежнев Народна Република България продава селскостопанска продукция на следните цени: Килограм червени домати за 1 копейка, 20 броя цигари пакет Стюардеса за 2 копейки. Килограм Агнешко месо за 32 копейки. Килограм Свинско месо за 12 копейки, Килограм Птиче месо за 8 копейки и др. и др.   За Справка: Антон Тодоров, Григор Лилов, Христо Христов и Методи Андреев и др Има Публикувани Документи в Интернет, Книги, Вестници и Телевизия. България внася от СССР допотопни машини без Затворен Цикъл на Производство, Тежки и Мръсни Производства / Изхвърлени, като остарели дори и от СССР / обслужващи Военно - Промишленият комплекс и си замърсихме и отровихме цялата Българска земя. България сглобяваше Москвич и камиони ГАЗ-51-53. Не Бъркайте Москвич с Американските коли Масъл Кар над 200 коня. Не Бъркайте Камионите ГАЗ 51-53 със DAF, SCANIA, MAN  и др. Същия пример с автобусите в Ботевград. България внасяше Морално Остаряло и Негодно Оръжие и Военна Техника от СССР. Най- мощният камион в Българска Армия е ЗИЛ- 130 със 136 коня. ЗИЛ-131 е със същата мощност, но с по- голяма кубатура на двигателя. ГАЗ-51-53 е 50коня или 75 коня. Двигателят на ГАЗ-16- Чайка лек автомобил е от ГАЗ-51-53. Най- мощният Руски Автомобил ВОЛГА ГАЗ-24 е с максимум 92 коня. Същият двигател е на джип УАЗ, който не се е продавал нов на частних лица. Някъде прочетох, че на Чеци-Цеци детето му било на запад. Чудя се защо не на Исток в Руската Федерация примерно в градовете Барнаул, град Норилск или град  Киренск, град  Алдан и др.   Българските  Русофили хвалят Руската Федерация и говорят против запада. Но  учат, пътуват в Запада и купуват западни стоки. Не ме слушай, какво говоря, а ме гледай, какво правя. Казано е в Новият завет: По делата им ще ги познаете. Доброто дърво дава добри плодове. Бере ли се грозде от Тръни или Смокини от Репей.  В СФРЮ Югославия няма Колхози, а е същото , като в Царство България през 1943 год. В Полша или Унгария няма колхози, а е същото, като през 1943 год. в България.  Вземете Пример от Полша. Вземете пример от СФРЮ. Руското Царство води за период от около 200 години над 10 войни с Османска Турция Султанат, като лъже и насила отвлича  Българи от Источна България  за Крепостни роби в Русия и на тяхно място насилва Турция да приеме Кримски Татари от Русия. В последната война за този период България получава независимост. Много преди България независимост от Турция получават Молдовското княжество, Влашкото княжество, Гърция и Сърбия. Благодарение на Царство Русия с Немци за Царе. В момента главно в источвата част на днешна България със сигурност има над два милиона постоянно пребиваващи граждани на Руската Федерация. Който пък твърдят, че сме роби на Турция и Европейския съюз. Крадеца вика дръжте крадеца. Риба се лови в Мътна вода. Най- добрата лъжа е смес от истина и лъжа.  Особенно, когато истината е митове от една жена казала нещо си на пазара. Някоюй ако може да посочи Българска Телевизия с Българска собственост без да слави Олигархията в Русия. Няма такава.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Когато ракетите говорят, ние - ЦК и братята ни с широки руски души притеснени в тесни български тела - плачем.

No hay texto alternativo automático disponible.
 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.