Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Syslinux 4.07 помощ

Featured Replies

Здравейте, рових се в биос-а и натиснах f9 и след това f10 и излезнах от биос-а ми излезна това http://prikachi.com/images/782/9254782x.jpg и вече всеки път като го включа ми илиза преди да ми излезе се показва логото на марката на лаптопа и след това се показва това и не мога да то оправя някой ако може да ми помогнете много ще съм му благодарен! 

• Автор

Модел: Toshiba Satellite C660-11D

F9 - връща фабрични настройки

F10 - Запазва промените и излезане от биос-а

Както ти каза колегата, пробвай с други настройки. Това на Advanced/System Configuration SATA... - AHCI пробвай да го смениш, записваш и рестартираш. Какво/кой те накара да пипаш BIOS, особено нещо, което не разбираш? Какъв е този линукс, който се опитва да стартира тогава? Да не би да си сложиш някое USB с линукс?

Редактирано от Радослав Матев (преглед на промените)

• Автор

Отново не стана

А това кой ме е накарал да бъркам в биос-а аз се накарах защото преди да осера нещата с биос-а бях тръгнал да го преинсталирам но при стъпките за преинсалация ми илезна следния проблем http://prikachi.com/images/641/9254641U.png и търсих в нета и бях намерил нещо да влезна в биос-а и да отворя sata mode и като отворих моят биос не намерих нищо такова и почнах да се ровя и така и така осрах нещата.

USB имам мишка и клавиатурата включена.

Ами има много теми по този "случай" - трябва от сайта на производителя да си изтеглиш USB3 драйвери и да си ги вградиш в инсталацията на Windows 7.

• Автор

Това ми е модела

Да искам да го преинсалирам имам важни неща и имам флашка където да ги сложа но как ще ги прехвърля като това syslinux ми излиза

Варианти много. Диска ти на дялове ли е разделен? И да не е, пак можеш да инсталираш там, без да триеш информация, после махаш ненужните папки и файлове. Друг вариант е с някой Live linux да си "влезеш" в данните на диска и да си копираш нужната информация. Може и да закачиш диска на друг компютър и чрез него пак да прехвърлиш каквото ти трябва.

преди 16 минути, Lubo00 написа:

Да разделен е на ,,C" и ,,D" в ,,C" е ОС  в ,,D" са ми важните неща

А зареждащ(boot) дял? Той обикновено е без буква (скрит). Освен ако boot информацията не е на дела с Windows папката. Тогава няма такъв дял.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Ако иска да си форматира и него, при инсталацията ще го види. Въпреки че най-вероятно инсталатора на Windows ще го "оправи".

То изобщо не е ясно това Syslinux откъде се появява, след като OS e Windows. Освен да е от някой стар активатор, преди време по спомен имаше някакви подобни, които изписваха в началото нещо такова.

• Автор

И сига?

Само  windows 7 ultimate

Да го карам на сервиз или има някакъв шанс да помогните

Може с помощта на Win 7 setup DVD/USB  да се направи ремонт или от Windows PE  с помощта на MBR Regenerator или Bootice или EasyBCD да се поправи MBR записа

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Закарах го на майстор преинсталира го и се оправи.
Благодаря ви че се опитахте да ми помогнете!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.