Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Бихте ли ме насочили коя програма  да си сваля за да Работя с Visual Basic?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Notepad++
Notepad3
AkelPad

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Остава да научиш синтаксиса на VBA.
Четиво

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
на 2.02.2018 г. в 16:22, Bbt_sm написа:

Бихте ли ме насочили коя програма  да си сваля за да Работя с Visual Basic?

Остава да се разбере Visual Basic или Visual Basic for Applications.

За първото ще трябва компилатор, а за второто Програма от MS Office иначе само ще си пишеш, без да знаеш какво правиш.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Питанката е за VBA


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Hold em
      Здравейте ! Както виждате от заглавието търся някой компетентен с тази програма понеже аз не разбирам ... Не знам дори как да го формулирам за да ми излезе в Youtube , ако го има евентуално ! Версията е 2010 на Visual Studio ! Става  дума за цикли , но не знам нищо друго , а имам за задача да я направя тази програма ! Трябва да направя така , че да се въвежда две цели положителни чиса и да се прибавя 20% цена с ддс за всяко цяло положително число ! Благодаря !
    • от Valetin Ivanov
      Здравей те ,нуждая се от помощ  за едно съобщение което се показва когато реша да въведа данни в програмата , програмата е правилна и работи нормално докато не се въведат данни добавям и снимка.  

    • от Ousted
      Здравейте, 
      За пръв път пиша в този форум, защото се блъсках с един проблем, който не знам как да разреша. Направил съм програма ( за отбелязване на резултата на Блато (нищо сложно) ) и искам тази програма да си я инсталирам / кача на телефона който е с Android операционна система. Доколкото четох трябва да форматирам .exe файла на .apk(формата на Android ОС) но когато направя това и си го прехвърля на телефона изписва, че файла не може да бъде отворен или нещо от сорта. 
      Благодаря предварително за отделеното време и помощ на всеки прочел моят проблем !
    • от Greak
      Здравейте. Имам задача с която не мога да се справя каквото и да пробвам. Преди да продължа да кажа, че изобщо не разбирам от програмиране, за това моля не се смейте като видите какво съм писал. Все пак, никой не се е родил научен. И така, да обясня каква задача имам и какво се опитах да направя по нея: Задачата е проста програмка с име "Автомобили Под Наем", която донякъде успявам да я направя и после увисвам, а именно с декларирането на променливи, което по принцип ми е проблем, не само за този урок. Така, ето как изглежда UI на програмата:
      1. http://i.imgur.com/BXjcHLb.png. Ето ги трите задачи, които не можах да направя въпреки, че следвам указанията стриктно, но на края ми пише грешка:  2. http://i.imgur.com/s0slztF.jpg . Ето и кода как изглежда: 3. http://i.imgur.com/MZKuAfg.png . Къде бъркам, че не става ? Мисля, че това е единствената ми питанка, въпреки че заданието не е малко, но натам мисля, че ще успея да се справя сам. И понеже поразчетох малко теми преди да пусна тази, видях повечето отговори, че за да се помогне авторът трябва да е положил малко труд, това и направих, търсих из интернет как се декларира, но единственото което намерих е видовете променливи (Integer, Single и т.н.). Ще съм благодарен ако ме посъветвате от къде да започна или пък получа материал за четене, от които да пробвам различни варианти. Благодаря предварително.
    • от nikoq_ni4iqq
      Здравейте, трябва ми програма, която изчислява в матрица сумата на минимумите и максимумите по редове и сталбове . Не сам професионалист и се мачих много но не става.


      Как да вавеждам кординатите на матрицата програмата се сварзжа с Ексел
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.