Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Добър ден имам нов комп и преди малко инсталирах уиндоус 7 ултимейт , а на флашка си свалих интернет драйвъри ,но като се пусне инсталацията ми показва ето това....Моля за помощ

20180207_192702.jpg

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Инсталирай си програмата AIDA или Speccy . Така ще може да кажеш марка и модел на дъното. Кажи също откъде сваляш драйверите?

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не мога да сваля нищо нямам нет и нямам втори комп.иначе ги свалих от един сайт в гуугъл

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 5 минути, edokredo написа:

Не мога да сваля нищо нямам нет и нямам втори комп.иначе ги свалих от един сайт в гуугъл

 

Е според теб как да помогнем в случая? А от телефон ли пишеш в момента? Това лаптоп ли е или десктоп машина?

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

От телефона пиша..иначе компа е настолен ..имаше начин пт cmd да се разбере модела на дъното ама незнам как ставаше

 

INTEL H61M S.1155 това е дънната платка


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 4 минути, edokredo написа:

От телефона пиша..иначе компа е настолен ..имаше начин пт cmd да се разбере модела на дъното ама незнам как ставаше

 

INTEL H61M S.1155 това е дънната платка

Казваш компютъра е нов. Нямаш ли книжка с упутване и информация за самия компютър. Какво пише в гаранционната карта. Там трябва да има информация за дънната платка. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Компа ми е подарък ...и ти казах вече дънната платла..INTEL H61M S.1155

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 5 минути, edokredo написа:

Компа ми е подарък ...и ти казах вече дънната платла..INTEL H61M S.1155

Предполагам, че това ти е модела на дъното. Вземаш една флашка и отиваш у приятел. Там ще свалиш драйвера за ЛАН картата и ще го инсталираш на тази машина. После вече ще може да си досвалиш другите драйвери.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Аз свалих и за лан карта ..пак не става.Може ли да ми дадеш линк моля те!

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това е видео картата и е на интел как така да сваля други драйвъри...и може ли да ми дадете линк за тях?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не ми отвара.Даже буквите не са в синьо и не могат да се натиснат.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 минути, plamen_petrov_80 написа:

Линка

Работи, аз го отварям. Ето го втори път 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Аха да и кое трябва да сваля за да ми тръгне нета ,защото има много файлове???

Кое да сваля моля ви кажете ми..:(

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не знам защо си мислите, че сте разбрали точния модел на дъното...

INTEL H61M S.1155

Това е описание тип "технополис" - H61 е чипсетът, S.1155 е просто техния начин да кажат, че дъното е LGA1155. Дъна с H61M в модела има много.

@edokredo Изпълняваш следната команда в cmd:

wmic baseboard get product, manufacturer, version

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пламене ти си нямаш поне малки познания по хардуер ,дъното ми е интел ти ми даваш драйвъри за Атерос ....Аз ги намерих драйвърите .Иначе дъното ми е H61-VG3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 11 часа, edokredo написа:

Пламене ти си нямаш поне малки познания по хардуер ,дъното ми е интел ти ми даваш драйвъри за Атерос ....Аз ги намерих драйвърите .Иначе дъното ми е H61-VG3

То бива да си неблагодарен и груб, ама да даваш грешна информация, да губиш на хората времето и после да им заявяваш, че нищо не знаят... Ти самият, ако имаше "поне малко познания", въобще нямаше да си тук да ни питаш за драйвъри.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от BWB. Eclipto
      Търся помощ за курсовата си работа по програмиране, защото отсъствах близо два месеца поради операция, а не се имам с колегите си.
      задачата гласи :"Съставете алгоритъм и напишете програма за въвеждане координатите на точки и извеждане на екрана координатите на онези от тях, които не лежат в защрихованата област.Въвеждането се прекратява, когато броят на въведените точки стане най-малко М и броят на лежащите в защрихованата област стане N."

      помощ!!
    • от Ivailo Mihalev
      Здравейте! 
      От известно време имам проблем със зареждането на определени страници в интернет.Винаги ми излиза ''няма достъп до интернет'' а реално имам интернет. Имам втори компютър който е на същия интернет и при него няма никакъв проблем със зареждането на определени страници.Реших че имам някакъв вирус и сканирах с Malwarebytes Premium и той откри няколко заплахи след което ги изтрих но нямаше резултат.Долу-горе 50% от страниците не ми ги отваря.


      Поздрави!

    • от nikchas
      Здравейте!
      От известно време се чудя как мога да си направя собствена марка, да речем за тениски ? Какво е нужно да знам и да направя ? Целта ми е нещо от сорта на print on demand системата само че да се намери солиден спонсор на продукти. Ще съм благодарен ако ми помогнете. 
    • от nisanx
      Здравейте!Трябва ми помощ направих две програми обаче незнам как да ги слея в 1 програма,по такъв начин че да не се промени нищо.И да ми изведе двете програми една под друга на команд пропта! Нов съм в програмирането затова ще се радвам ако ми помогнете да ги слея.
      #include <iostream>
      #include <stdlib.h>
      #include <time.h>
      using namespace std;
      #define N 30
      int A[N], n, i;
      void inputkeyboard()
      {
          do
       {
           cout<<"\n Razmer na masiva: ";
           cin>>n;
       }
       while (n<0 || n>N);
          for (i=0; i<n; i++)
          {
            cout<<"\n A["<<i+1<<"] = ";
            do
            {
              cin>>A;
            }
            while (A<100 || A>999);
          }
      }
      void inputrandom()
      {
          srand(time(0));
             do
       {
           cout<<"\n Razmer na masiva: ";
           cin>>n;
       }
       while (n<0 || n>N);
          for (i=0;i<n;i++)
          {
          A =100+rand()%900;
          }
          for (i=0;i<n;i++)
          {
              cout<<"\n A["<<i+1<<"] = "<<A;
          }
      }
      int main()
      {
          inputrandom();
          int P[10] = {};
          int p, max;
          
          for (i=0;i<n;i++)
          {
              P[A%10]++;
              p= A/10;
              P[p%10]++;
              P[p/10]++;
          }
         
          max = -1;
          for (i=0;i<10; i++) 
              if (P>max) 
                  max=P;
          
          for (i=0; i<10; i++)
              if (P==max) 
                  cout <<"\n Nai-chesto sreshtanata cifra e " << i << "  " << max << " broia\n";
                  
          system("pause");
          return 0;
      }
      //това е първата програмка//
       
      #include <iostream>
      using namespace std;
      int array[] = { 151,152,123,694,255,956,427,218,769,320 };
      int count = sizeof(array) / sizeof(int);
      int first(int an_array[],int  members)
      {
      int a, j, b, *T;
        
               T = new int [members];
               
               for (a = 0, j = 0; a < members; a++)
               {
                       b = an_array[a]; 
                       if (b % 2)
                              T[j++] = b;
               }
               for (a = 0; a < members; a++)
               {
                       b = an_array[a]; 
                       if (!(b % 2))
                              T[j++] = b;
               }
               cout << "\n\nIztinskiqt masiv e:\n"; 
               for (a=0;a<members; a++)
                       cout << an_array[a] << " ";
               cout << "\n\nV nachaloto sa nechetnite a sled tqh chetnite:\n"; 
               for (a=0;a<members;a++)
                       cout << T[a] << " ";
               
               cout << endl;
               delete [] T;
      }
      main()
      {
                first(array,count);
                         
                system("pause");
                return 0;
      } //а това е втората програмка//
      Благодаря ви предварително !!
       
       
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.