Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Проблем с инсталация на интернер драйвъри


Препоръчан отговор

Добър ден имам нов комп и преди малко инсталирах уиндоус 7 ултимейт , а на флашка си свалих интернет драйвъри ,но като се пусне инсталацията ми показва ето това....Моля за помощ

20180207_192702.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Инсталирай си програмата AIDA или Speccy . Така ще може да кажеш марка и модел на дъното. Кажи също откъде сваляш драйверите?

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, edokredo написа:

Не мога да сваля нищо нямам нет и нямам втори комп.иначе ги свалих от един сайт в гуугъл

 

Е според теб как да помогнем в случая? А от телефон ли пишеш в момента? Това лаптоп ли е или десктоп машина?

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

От телефона пиша..иначе компа е настолен ..имаше начин пт cmd да се разбере модела на дъното ама незнам как ставаше

 

INTEL H61M S.1155 това е дънната платка

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, edokredo написа:

От телефона пиша..иначе компа е настолен ..имаше начин пт cmd да се разбере модела на дъното ама незнам как ставаше

 

INTEL H61M S.1155 това е дънната платка

Казваш компютъра е нов. Нямаш ли книжка с упутване и информация за самия компютър. Какво пише в гаранционната карта. Там трябва да има информация за дънната платка. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, edokredo написа:

Компа ми е подарък ...и ти казах вече дънната платла..INTEL H61M S.1155

Предполагам, че това ти е модела на дъното. Вземаш една флашка и отиваш у приятел. Там ще свалиш драйвера за ЛАН картата и ще го инсталираш на тази машина. После вече ще може да си досвалиш другите драйвери.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, plamen_petrov_80 написа:

Линка

Работи, аз го отварям. Ето го втори път 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не знам защо си мислите, че сте разбрали точния модел на дъното...

INTEL H61M S.1155

Това е описание тип "технополис" - H61 е чипсетът, S.1155 е просто техния начин да кажат, че дъното е LGA1155. Дъна с H61M в модела има много.

@edokredo Изпълняваш следната команда в cmd:

wmic baseboard get product, manufacturer, version

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пламене ти си нямаш поне малки познания по хардуер ,дъното ми е интел ти ми даваш драйвъри за Атерос ....Аз ги намерих драйвърите .Иначе дъното ми е H61-VG3

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, edokredo написа:

Пламене ти си нямаш поне малки познания по хардуер ,дъното ми е интел ти ми даваш драйвъри за Атерос ....Аз ги намерих драйвърите .Иначе дъното ми е H61-VG3

То бива да си неблагодарен и груб, ама да даваш грешна информация, да губиш на хората времето и после да им заявяваш, че нищо не знаят... Ти самият, ако имаше "поне малко познания", въобще нямаше да си тук да ни питаш за драйвъри.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от sauvibgn
      Здравейте, имам проблем с колата.
      Не се заключва отвън нито с ключа, нито с дистанционното.
      Заключва се от вътре от панела, като остават отключени двете задни врати.
      След това се отключва отвън с дистанционното, като даже се отключва с бутона за заключване.
      Казаха ми, че кабелите може да са примачкани. Установих , че са премачкани и ги запоих, но проблема си остава.
      Колата е SEAT ALHAMBRA 2004г.
    • от V_B
      Здравейте, искам да ви попитам как мога да премахна фокусните линии. Използвам Canon M50 заедно с Elgato cam link 4K. Виждам това, което се вижда на камерата на моят компютър, въпросът ми е как мога да направя, че да се вижда изображението без линии и т.н.

    • от Живко Тенев
      Здравейте, бих искал да ми помогнете със свързването към WiFi мрежа на стар лаптоп. Лаптопа се свързва с директен кабел и има интернет, но не мога да се свържа със wifi връзка. Става въпрос за Windows xp защото не съм много запознат. Благодаря предварително за отделеното време https://prikachi.net/image/oYecp ето и линк към проблема 
    • от силвия димитрова стефанова
      Здравейте! Може ли да ми помогнете с точка II.6. Това е условието:
      Да се състави клас Страница BookPage Скрити член променливи: Номер на страница‐ число int; Съдържание – низ string; Публични функции: II.1.КОНСТРУКТОРИ – ЕКСПЛИЦИТЕН, ПОДРАЗБИРАЩ СЕ; II.2.ЧЕТЕНЕ/ЗАПИС II.3.ЗА РАЗМЯНА НА СЪДЪРЖАНИЕ НА СТРАНИЦА С ПОДАДЕНАТА КАТО ПАРАМЕТЪР РЕФЕРЕНЦИЯ КЪМ СТРАНИЦА; II.4.OPERATOR == СРАВНЯВА ПО ВСИЧКИ ДАННИ II.5.OPERATOR< ЗА СРАВНЕНИЕ ЗА ПО‐МАЛКО НА ПОДАДЕНИЯ ПАРАМЕТЪР ОБЕКТ С ТЕКУЩИЯ ПО НОМЕР НА СТРАНИЦА II.6.ПРЕОБРАЗУВА / ВРЪЩА НИЗ ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА КЛАСА II.7.OPERATOR<<(ИЗВЕЖДА В УКАЗАН ИЗХОДЕН ПОТОК) II.8.OPERATOR>>(ЧЕТЕ ОТ УКАЗАН ВХОДЕН ПОТОК) Направила съм това:
      class BookPage { private: int NumberPage; //номер на страница string Contents; //съдържание public: BookPage(int numberPage, string contents) { NumberPage = numberPage; Contents = contents; } BookPage() { NumberPage = 0; Contents = " "; } const int& getNumberPage()const { return NumberPage; } const string& getContents()const { return Contents; } void setNumberPage(const int& sNumPege) { NumberPage = sNumPege; } void setContents(const string& sContents) { Contents = sContents; } bool operator == (const BookPage& book)const { return this->NumberPage == book.NumberPage, this->Contents == book.Contents; } bool operator < (const BookPage& number) { return this->NumberPage < number.NumberPage; } friend ostream& operator <<(ostream& out, const BookPage& book) { out << book.NumberPage << " " << book.Contents; return out; } friend ifstream& operator >> (ostream& in, BookPage& book) { cin >> book.NumberPage >> book.Contents; return in; } };  
    • от Siseayin
      Здравейте! Имам имам нужда от помощ. Някой добър по английски език може ли да ми помогне? Благодаря предварително!
       






×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване