Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разбулването на най-страшния мит за Левски бил Хомосексуалист.

Bewitched

Препоръчан отговор

преди 3 часа, Bewitched написа:

Виждам че доста разбираш от гейските истории

Тука понеже няма достатъчно попове, та може доброволно да ги заместваш като изповедник в църквите. Идвали са да ми се изповядват и обратни педали и лесбийки и бисексуални, мани мани ...
Аз им прибирах парички за изповедите де, няма да се излагам, келепир има от тая работа да ги изслушаш всякакви отрепки.
Кофтито беше че не трябваше да се издавам че не съм набожен, щото те ония си мислеха че съм вярващ, щом като съм там. 
Един път един нотариус горкия като питах кво си правят на организираните срещи и като почна да ми разправя, иибах мааму, какъв зор видях да не почна са се смея. Обаче като си плаща човека, трябва да се правиш че го слушаш внимателно.
Та тебе те разпознах доста лесно пиле шарено обрязвано.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, аm-аm написа:

Абе невинен е бил, но не е бил дете, а момък.

http://www.vasil-levski.org/3-14.htm

По каноните не може да се канонизира убиец.

Обаче къде е да се намаца с кюмюр за да мине за продавач, къде е да наденеш фуста и да минеш за жена. Но монасите имат расо, което наподобява рокля. Като имаме предвид, че Исус Христос е бил мазохист и не се е отрекъл от глупостите си, за да изпита удоволствието от разпването, това е си мяза на джендър орден. Тамплиерите ряпа да ядат.

Срещу такова доказателство оставам безмълвен.

3. Ще имаме едно знаме, на което ще пише: "Свята и чиста република"

Ще пише ама не пише нито чиста нито свята по скоро на където сте се запътили ще пише Джендърска република!

И всичко това от страх да точно така от страх отново да не ви заробят турците с векове. Плащате милиони данък да ви пазят хамериканците и германците, плащате милиони данък да сте с европата а лидера ви господин бойко се хвърля на ердоган и го облизва и цунка като послушен помияр

на който ще дадат лакомство, между другото чак на мен ми стана неудобно как господин борисов се нахвърли да целува ердоган. Нямате една работеща институция в държавата нито полиция нито прокуратура работи в тази държава факт! да не говорим за други важни институции които просто е по добре да не си изпълняват задълженията, кражби и корупция в здравната система и не само там, лидерите ви правят държавата да се разкапва от вътре като гнойна рана. Да продължавам ли още? Страх ви е като мишки но иначе сте се изучили до съвършенство да манипулирате ближните си да ги изнудвате и крадете. Страха ви корозира като ръжда.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Bewitched написа:

И всичко това от страх да точно така от страх отново да не ви заробят турците с векове. Плащате милиони данък да ви пазят хамериканците и германците, плащате милиони данък да сте с европата а лидера ви господин бойко се хвърля на ердоган и го облизва и цунка като послушен помияр

Ти може и да имаш проблем с българите, но аз нямам проблем с турците. Познавам такива. Има и готини има и кофти. Също като българите. Вие не можете да си позволите да ви пазят, затова ходите в казарми и там ви пецат. Затова българските казарми бяха пълни с турци, които даже не знаеха езика, защото не искаха да ги онождат по анадолски стереотип. Боко е представителна извадка на днешното население. Аз нямам илюзии, че балканците са най-умните, най-красивите или най-възпитаните. Съответно нямам и такива претенции. Какво друго ти остана да тролиш?

преди 11 минути, Bewitched написа:

кражби и корупция в здравната система и не само там, лидерите ви правят държавата да се разкапва от вътре като гнойна рана.

Парадоксално, това не за първи път го пиша, проблемът е, че толкова охолен живот българите никога не са имали. И просто не им пука. В България интелектуалното пиратство е ненаказуемо. В Германия разходите, които един българин прави за игри, филми и музика биха му стрували десетки хиляди евро месечно. Тук всички са на минимална работна заплата, вземат тройно, а национален спорт е жалването. Помня един директор на банка, който ми се жалваше, че на една от вилите му няма басейн. Мъка, до немай къде.

А по селата си е страшно. Младите имаха свободата да изберат къде да живеят и настана беззаконие. Малка по площ държава сме, с топящо се работещо население. Преди са гладували гражданите, а земеделците и животновъдите са били сигурни. сега е обратното. Света се променя.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Bewitched написа:

лидера ви господин бойко се хвърля на ердоган и го облизва и цунка като послушен помияр

Значи ти си обрязван мюсюлманин с баща мюсюлманин и майка ... к***a
Разкрих те.
Слаба ракия си, даже не можеш да се скриеш за няколко дена, веднага си проличава кой точно от дървените философи си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, PigManu написа:

Bewitched - омагьосания я сподели с какви хапове се омагьосваш ?

Проблемът е, че не взима никакви хапове. Подобен род поведение е до болка познат и е присъщ на тинейджъри(светът е в краката им, всичко знаят, еднакъв изказ) и понякога на по-големи от тях, ама непораснали на акъл.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Тоя Форум няма ли оторизирани модератори, които да четат постовете и да следят за съдържанието им, и при нужда да закриват постове като този ? 

Това прекрачва всякакви граници на норми за поведение и писане в интернет. 

Напишете в някой френски сайт, че Де Гол е бил хомосексуалист и до 24 часа ще търкате наровете в ареста. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...
на 3/15/2018 в 13:00, Kircho Tenchev написа:

Тоя Форум няма ли

бутон [Докладвай]
На практика няма нарушение на Правилата на форума.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 години по-късно...

Като търсех темата за гейове и това е първата страница, която ми излезе... Няма ли кой да я изтрие.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 година по-късно...

Как не Ви е срам да пишете глупости за най-великият български герой, за онези който даде живота си за България и създаде зародиша на свободна България в сърцата на хиляди. Когато направите толкова, колкото е направил той за България, тогава може да го обсъждате, защото е много лесно да седиш на удобния си диван, да плюскаш вредна храна и да обиждаш, и да търсиш косурите на онези които са направили нещо много повече от теб и за разлика от теб, те ще бъдат запомнени във времето, а ти ще си отидеш, заедно със спомена, че някога си съществувал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, дръндю написа:

има бутон "докладвай"

И какво като има? Те модовете може и да са гейове и да смятат това за някакво предимство. Кой знае.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Just a Stranger написа:

Те модовете може и да са гейове и да смятат това за някакво предимство. Кой знае.

А защо не бисексуални, хем женени хем и с мъжко гадже ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...