-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Подобни теми
-
от Niksana5
Здравейте
Имам малък проблем с новата Nokia 6 която закупих наскоро. Не мога да намеря настройката за вибрация при повикване. Накратко казано, когато набера някой от контактите ми и започне да дава сигнал след като отсрещната страна вдигне да извибрира че човека отсреща е вдигнал и разговора е започнал. Интересното е че телефона е с най-новия андроид за него 7.1.2 и е чист андроид не е като останалите като huawei или xaiomi с обработен техен андроид. Писах на съпорта в вграденото приложение но хората не можаха да ми помогнат. То небе форматиране, триене на кеш памет,настронки в Phone (зелената слушалка) то небе настройки то небе чудо. Моля ако някой има същия телефон или решение на проблема да помогне.
Благодаря.
-
-
Дарение