Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за War Thunder

Teddy Bul

Препоръчан отговор

Здравеите всички :)

Изчетоха ми се очите последните месеци, та реших да си задам въпросчето на компетентните хора. Както се вижда от заглавието искам да играя War Thunder. Имам 3 лаптопа : Leovo  ideapad 100 15iby CPU intel  2.13GHZ, RAM 8 GB WIN 10, обаче за видео е оставено само 64 МВ и няма опция за вдигане ; втория е Pacard bell easy note 11BZ CPU amd 1,4GHz, RAM 4GB WIN 7, за видео има 384 МБ и третия е ACER Extenza 5220  CPU intel 2.0 GHz RAM 2 GB, HDD - SSD 120 GB + 320 GB WIN XP  И за видео 384/на този играта въобще не не се зарежда/ . Проблема при първите  два е много нисък FPS 4-18  в играта. Дайте съвет мога ли нещо да изстискам от тези три машинки за играта, че определено за момента нямам възможност да купувам нов. Освен това ползувам компа и за работа, където ми трябва да има VGA изход за монитор /с преход HDMI - VGA не става, защото влача сигнала по кабел 10 метра до прожектор. Убедих се след като купих lenovo - то/ И Ако мо кажете, че нищо не може да се ползува от гореизброените машинки, моля за съвет, какъв лаптоп да си взема, който обаче да не е много скъп.

Предварително благодаря на всички отзовали се !!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Изисквания на играта:

https://warthunder.com/en/game/about/

Minimum:

• Processor: 2.2 GHz
  • Memory: 4GB (Windows Vista/7/8/10)
  • Video Card: DirectX 10.1 level video card: Intel HD Graphics 4000 / AMD Radeon 46XX / NVIDIA GeForce GT 520 (The minimum supported resolution for the game is 720p)
  • Network: Broadband Internet connection
  • Hard Drive: 8 GB

Първия лаптоп:  Lenovo IdeaPad 100-15IBY - много евтин бюджетен модел, много слаб двуядрен процесор: Intel Celeron N2840, може да е достатъчен за играта, но видеокартата е вградена и абсолютно неподходяща за игри - мощност колкото да изкара картина и да подкара някой филм.

https://laptop.bg/archive/laptops-lenovo-Ideapad_100-lenovo_ideapad_100_80MJ008SBM

Втория: Pacard bell easy note 11BZ - същата работа, малко по-добра видеокарта, но отново недостатъчна за играта:

AMD Radeon HD 7310, процесора дори е още по-слаб.

За третия съвсем - процесор Intel® Celeron® Processor 540 от 2007 година, никакво видеоускорение Intel GMA X3100.

Общо взето за минимум ще ти трябва някой лаптоп с поне двуядрен процесор, по възможност да не е Celeron и вградено видео от Intel 4 серия нагоре - това е за да подкараш играта, за комфортна игра нещо малко по-добро. Какъв бюджет имаш? Може и да вземеш нещо втора употреба.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Просто съвет обявете 2-та лаптопа или в краен случай 3-те за размяна за по добър , като пуснете обява и така ще ви се получи без да давате и една стотинка от горе. Късмет!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за бързите отговори :)

Комповете съм ги купувал за работа и в момента ползувам само Pacard Bell за работа, жена ми ползува Acer за разни курсове онлайн, а аз и сина ми си играем на Lenovo - то. И на практика няма опция за размяна /благодаря за съвета/.  За сега мисля да продам Lenovo - то и да взема друга по-мощна машинка, но ... абе да видим ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 години по-късно...

Здравейте имам проблем с играта отначало вървеше после взе да насича чак хоризонтални линии има  видео карти AMD HD 7600M i IntelHD 4000 pRocesor

4 ядрен i5-3210 CPU 2.5GHz RAM 8gb Да го сменям ли лаптопа какъв е проблема или да го ремонтирам   

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Боба казва да го носиш на сервиз. А ако искаш да ти помогнем, покажи снимка от проблема и дай температури на видеокарта и процесор по време на игра и като започне да се появява проблема. С msi afterburner можеш да ги наблюдаваш в реално време или със сензорите на hwinfo на заден план.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...