Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

лудогорец берое

Featured Replies

преди 17 часа, XYconstant написа:

Нов стадион не означава, че парите са дошли от феновете, на които стадионът не им стига, обаче. :D

320, 200, 3200 - Трите числа са приблизителната посещаемост на Верея от последните 3 домакинства. Третото е с пребоядисаното цска.

Чудесно, дори никому неизвестен отбор, в малък и беден град, има някаква посещаемост на мачовете си. Ако първенството ни беше реално, вероятно щеше да има още хора по трибуните.

• Отговори 50
  • Прегледи 3,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Баш пък малък град. :) 150К е Зарата, при преобладаващо повече фенове на Берое си е недостатъчен довод да се твърди, че парите с които е построен стадиона са оправдани и изобщо са дошли от фенската посещаемост.

преди 20 часа, XYconstant написа:

Баш пък малък град. :) 150К е Зарата, при преобладаващо повече фенове на Берое си е недостатъчен довод да се твърди, че парите с които е построен стадиона са оправдани и изобщо са дошли от фенската посещаемост.

150К не е особено много по европейски стандарти. Принципно са достатъчно, но на хората не им се дават пари за мачове, а и нашето първенство като цяло няма никакъв смисъл да го гледа човек. Никъде не съм твърдял, че парите за новия стадион на Верея са дошли от билети на фенове. Дали са оправдани е субективно. Дали инвестицията ще се възвърне, е друг въпрос.

Футболът в България почна да издиша "американското лято". Тогава пловдивските брокери (пък и който да беше на власт) откриха, че голямата печалбата идва не от посещаемостта на стадионите. А и времената бяха такива тогава. След това никой от управляващите Футбола не направи нищо, за да помогне на Българския футбол. ОК, ако не да помогне, да се опита да не слезе надолу, или ако слиза - да слиза възможно най-бавно. А сега нивото е както беше едно време селския футбол (имам предвид качеството на играта).

Това беше последното ми мнение в тая тема.

• 1 месец по-късно...
на 25.04.2018 г. в 21:30, бат'начо написа:

Футболът в България почна да издиша .....

Сякаш само в България - е те сега изгледах Реал vs. Ливърпул. Значи не, че нещо нали, но това е най- жалкия финал на шампионска лига евър - сякаш гледам мача ураган патреш срещу сила ямбол - и със всяка година лигата става все по- трагикомична. Това, което гледам последните десетина години е подигравка със спорта - пари, пари, пари и пак пари.

Какво да ми хареса във финал, в който единия отбор играе срещу самия себе си?!

преди 11 часа, sound написа:

Сякаш само в България - е те сега изгледах Реал vs. Ливърпул. Значи не, че нещо нали, но това е най- жалкия финал на шампионска лига евър - сякаш гледам мача ураган патреш срещу сила ямбол - и със всяка година лигата става все по- трагикомична. Това, което гледам последните десетина години е подигравка със спорта - пари, пари, пари и пак пари.

Големият ми син за първи път гледа финал на ШЛ(на 8 години е). Остана разочарован най-вече заради вратарските грешки. Аз лично очаквах някой от Реал тактично да контузи Салах и да го извади от мача. И точно Рамос се погрижи. Тоя човек, заедно с Пепе отдавна заслужава доживота забрана да играе футбол.

Снощи се игра мачът Кариус - Ливърпул и завърши 3:1.

Салах си се контузи сам, при падането, а всичко се получи в резултат от единотборство, каквито има сигурно по 100 на мач. Малшанс за Салах. И двамата се държаха за ръцете.

преди 13 минути, XYconstant написа:

Салах си се контузи сам, при падането, а всичко се получи в резултат от единотборство, каквито има сигурно по 100 на мач. Малшанс за Салах. И двамата се държаха за ръцете.

Щеше да стане хубав мач, ама пуста съдба.

В мача няма НИКАКВА СЪДБА!Просто ,когато един отбор зависи напълно от един играч , Ливерпул от Салах ., ЦСКА от Каранга и т.н. ЦЕЛТА Е ЕДНА! Този Рамос просто РАФИНИРАНО  приложи прост ключ от самбото, затискане на ръката над лакът и издъпване от рамо. При самбото се удря тепиха ,ТУК НЕ! Абсолютен буклук! Но това е съвременния т футбол! ЛИверпул бяха наивни , мислеха , че с футболни средства да спечелят!Тук става  въпрос за много пари!От друга страна съм СИГУРЕН , че бразилецът който пазеше Салах НИКОГА не би постъпил така,просто той е момче от улицата и обича да играе ЧЕСТЕН футбол , футбол с умения!Аз сън непредоубеден! От английските отбори харесвам Арсенал,отбор който никога не използва  ГАДНИ номера!А за испанските и италианските мнението ми ,че са боклуци!

преди 2 часа, bigiadri написа:

В мача няма НИКАКВА СЪДБА!Просто ,когато един отбор зависи напълно от един играч , Ливерпул от Салах ., ЦСКА от Каранга и т.н. ЦЕЛТА Е ЕДНА! Този Рамос просто РАФИНИРАНО  приложи прост ключ от самбото, затискане на ръката над лакът и издъпване от рамо. При самбото се удря тепиха ,ТУК НЕ! Абсолютен буклук! Но това е съвременния т футбол! ЛИверпул бяха наивни , мислеха , че с футболни средства да спечелят!Тук става  въпрос за много пари!От друга страна съм СИГУРЕН , че бразилецът който пазеше Салах НИКОГА не би постъпил така,просто той е момче от улицата и обича да играе ЧЕСТЕН футбол , футбол с умения!Аз сън непредоубеден! От английските отбори харесвам Арсенал,отбор който никога не използва  ГАДНИ номера!А за испанските и италианските мнението ми ,че са боклуци!

Бареселона от Меси. :)

Иначе, от години Реал си имат подобни "специалисти". Прави ми впечатление, че Пепе и Рамос ще си имат достоен заместник в лицето на Каземиро. Не че Реал са единствения отбор с подобен тип футболисти.

преди 6 часа, XYconstant написа:

От кога гледаш мачове?

Ще ти кажа, кога спрях да гледам мачове: Милан: Ливърпул, финал Шампионска лига 2015г.. Първо полувреме - 3:0. Второ полувреме - 3:3.  Ливърпул вземат купата - честито на печелившите, но мача беше повече от очевадно изтъргуван. Милан тогава бяха невероятен състав, газеха наред, във всичките им двубои владееха топката в над 60-70% от времето разиграваха си я, баш както си искат - през целия шампионат, едвали имаха мач с повече от два гола преднина и почти без гол в тяхната врата, като за повече от един забрави. Ливърпул - куцо, кьораво и сакато, хапи, блъска, рита, къде на чист късмет, къде със зъби, едвам, едвам издрапваха победа. Чак беше странно, че въобще стигнаха до финал. И какво - три гола за Милан в едно полувреме, абсолютното смазване, нямаха мач с такава брутална предвид представянето на отбора до този момент преднина. И разбираш ли Ливърпул получили откровение свише в почивката и някак си връщат цели три гола - на Милан, в едно полувреме. Айде нема нужда - да ме правят на толкоз сляп.

Впрочем аз още преди това се бях зарекъл, че няма да следя повече футбола - заради световното 1998г. във Франция. Финал - Бразилия: Франция 0:3. Пълен абсурд и смях. Това беше един от най- епичните състави в историята на бразилския национал, само легенди, като почнеш - Ривалдо, Дида, Кафу, Карлош, Роналдо, Емерсон, Бебето ...... цялото първенство бяха безапелационни победители, така мачкаха, че опонентите им се ревеше още от първото полувреме. Стигат финала и там кой - Франция ...... във Франция. Ахам и после - все едно гледам някакъв съвсем друг отбор, някой от Б група в нашето първенство, Роналдо си бърка в носа, Ривалдо цял мач в поза делва, Бебето бяга от топката. Е ай сиктир.

Че винаги е имало спорни разултати, отсъждания, двубои и купуване на мачове - това ясно .... визирам разбира се световния футбол. Ала в последните десетина+ години футбола заприлича на български парламент - пошло театро и парлама.

За вчерашния мач - поне сто пъти го казах: Реал нема мирасят, докато не елиминират по някакъв начин Салах. И да - тъкмо Рамос виждах, като евентуален изпълнител на поръчката: един от най- добрите в този занаят. И на капак най- некадърния вратар, който ума ми не побира, защо въобще го държат в Ливърпул, взе че направи и две добавки. Е - това ли е класата ... на световния футбол, на Реал, на Ливърпул, тази жалка картинка ли е Класата. Ами, че като сте класни играчи и класни отбори, играйте с класа бре, бийте с класа и падайте с класа - инак "вечното дерби" цевски- лска мога да си го гледам и на живо, само че не ме вълнува да гледам надпревара м/у некадърници.

А вече конкретно за Реал - не съм от феновете и запалянковците, като цяло съм неутрален и харесвам бразилския футбол. Обаче няма друг отбор по света, който да ненавиждам така, както Реал - егати галениците, егати глезениците. Всъщност въобще няма отбор, който да ненавиждам - единствено Реал.  Как беше "пожелавам ти да си намериш жена, която да те обича така, както шампионска лига обича реал" - съжалявам, но това е гавра със спорта.

Ка'и чес'но, за сефте ли видя 3:0, 3:3? Вярно май не си гледал въобще мачове, че те впечатляват такива неща. По тая логика и от тази година, Левски и Литекс като играха, мачът е бил изтъргуван - първото полувреме единият напада, бележи и громи, второто другият, разкри ги.

Има нещо, което се нарича умора. Може да те смачкат първото полувреме с преса, но второто да не могат да ходят и да си ги обърнеш дори. Нарича се физическа подготовка и тактически указания. Най-обичам хора, които не са се събличали по физическо да се правят на крайни инстанции.

Левски и Литекс - rly ..... няколко пъти подчертах, че визирам световния футбол, а не треторазрядни пияндурки, къде ги мързи да си вържат и бутонките. Пък, че в нашето първенство е алъш- вериш отсекъде, само зомбитата тип "цска е религия брато" не са разбрали. А инак - евем ти и спортистите, дето за едно полувреме толкоз са се уморили, че второто вече не могат да ходят: е те това може да си го мисли някой, който е тренирал, ма само на креслото пред телевизора.

А не уе, швепс. Те са роботи и бягат по 90 минути, пресират, без никва умора. Понякога ви се чудя, как с трезвен ум можете да родите такива брътвежи?!

Обертан - ръководен при институция като Сър Алекс Фъргюсън, харесан от него, Жорди Гомез - титуляр при спечелване на ФА Къп с Уигън, Холмар Йеолфсон - национал, викнат за световното - все пияндурки, треторазрядни, събирани от кол и въже. [emoji16]

Така е като футболът ни е табу и знаем само Меси и Роналдо, от време на време "давай Гришо" и "мачкай Кобра".

• 2 седмици по-късно...

И какво стана? Оказа се ,че вратарят на Ливерпул преди да направи фаталните грешки е получил комоцио и от това е  загубилна периферната си ориентация. Това са доказали учените лекари след като са му направили ПЪЛНИ  изследвания. Дори и до днес още не се е оправил! Навярно се досещате кой го е ударил в 49 минута с лакат? Дори и след такива доказателства и видиото,след подробно гледане ,пак му се размина на РАМОС!Може би и Зидан , който има вид на честен човек,особено като се знае как той приключи футболната си кариера НАПУСКА ТОЗИ ПОДЪЛ КЛУБ РЕАЛ?

на 27.05.2018 г. в 17:00, sound написа:

Ще ти кажа, кога спрях да гледам мачове: Милан: Ливърпул, финал Шампионска лига 2015г....

Ти явно и този мач не си го гледал. Милан смачкаха Ливърпул и второто полувреме, просто англичаните извадиха нечовешкия късмет на няколко пъти. През цялото време си личеше, че Милан се напъват с всички сили за победа.

на 27.05.2018 г. в 17:00, sound написа:

...световното 1998г. във Франция. Финал - Бразилия: Франция 0:3...

Виж, тук съм съгласен, че театърът личеше от километри. Отгоре на всичкото по пресата се разтръби, че отборът на Бразилия е получил хранително натравяне предния ден преди мача. Което според мен си беше чисто медийно облъчване, за да има някакво оправдание за абсурдната загуба.

на 27.05.2018 г. в 23:10, XYconstant написа:

А не уе, швепс. Те са роботи и бягат по 90 минути, пресират, без никва умора.

Па швепс си - полувремето е 45 минути и ако за толкова време един професионален футболист сдава багажа, значи уеко е минал и покрай профито, и покрай спорта.

преди 6 часа, badsector написа:

просто англичаните извадиха нечовешкия късмет на няколко пъти.

Бе бах тоз нечовешки късмет три пъти за 45 минути - това, като разказа на обвиняемия, че жертвата се подхлъзнала, паднала на ножа и се пробола 36 пъти.

Не бе брат - изборите са честни и никой не купува/ продава гласове, а държавата се оправи само за 800 дни. С официалното съдействие на лапнишарани точка ком.

• 2 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.