Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Please guys if u have time to spare I'd be extremely and beyond greatful :)

Да се разработи уеб сайт по тема музикални изпълнители. 
Сайтът трябва да съдържа поне 4 страници, всяка от които да отговаря на:
Задължително трябва да се предвиди версия за ниска разделителна способност на екрана (800 x 600 пиксела) и реализирана с CSS; за този случай може да се използва свободно избрана и 
независима схема за разположение, като единственото изискване е за запазване на 
използваемостта.
Сайтът трябва да включва всички технологии - HTML/XHTML, 
CSS, DOM, JavaScript.
Всички страници трябва да се валидират по HTML5. Допустимо е да има минимален брой 
грешки от валидацията.
Сайтът трябва да бъде придружен от документация, която да включва:
1. Заглавна страница.
2. Задание с посочените варианти:
/списък на елементите :
1. Меню, съдържащо rollover бутони, реализирано чрез JavaScript. При посочване на бутон да 
се променят неговите цвят на фона и цвят на текста. Използването на изображения за 
бутоните е по желание на студента.
3. Номериран списък с римски цифри и форматиран със CSS, така че всички нечетни редове 
да бъдат в курсив (наклонени).
4. Неномериран списък, използващ собствено изображение подредба на елементите по 
хоризонтал (т.е. елементите да не са на нов ред).
6. Формуляр, съдържащ текстови полета за въвеждане на собствено име, фамилно име, email, 
голямо поле за съобщение, избор чрез радио бутони на приоритета на съобщението –
„нисък”, „среден” или „висок” и два бутона – „Изпрати” и „Изчисти”. Чрез CSS на 
текстовите полета и бутоните да се зададе цвят на фона и цвят на текста./
3. Използваните HTML и CSS код, с които е реализирана зададената схема на 
разположение:
                      header
                  навигация
          Осн                              За
съдържание               контакти
4. Използваният или собствен JavaScript код. 
5. Резултати от валидацията на отделните страници.
6. Списък на източниците, от където е заимстван готов код, текст или снимки.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Магдалена, ще ме извиняваш, ама за такъв сайт на мене 200 евро ми платиха бре. Мислиш ли, че някой ще се хване да напише нещо толкова обширно без да е зададен конкретен въпрос? Ти един скелет и CSS да напишеш поне, нещо?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 11 минути, Даскала написа:

Магдалена, ще ме извиняваш, ама за такъв сайт на мене 200 евро ми платиха бре.

На мен може направо да ми подариш €200. Ще съм extremely and beyond greatful :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от MirenaB
      Здравейте,
      Организира се хакатон за създаване на Booking Engine с парични награди в София (награда за 1во място е над 3000 лева). 
      Хакатонът ще се състои на 2-4 ноември
      Ако се интересувате, запишете участието си чрез регистрация на уебсайта https://staykeepers.com/hackathon
      Повече информация може да намерите във фейсбук: https://www.facebook.com/events/328339337761893/
      Поздрави
    • от Kristian Krastev
      Здравейте,
      искам да попитам ако имам това:
      JLabel time = new JLabel();
      JLabel time1 = new JLabel();
              Thread clock = new Thread() {
                  public void run() {
                      for (;;) {
                      Date date = new Date();
                      SimpleDateFormat format = new SimpleDateFormat("HH:mm:ss");
                      
                      time.setText(format.format(date));
                      time1.setText(format.format(date));
                      try {
                          sleep(1000);
                      } catch (InterruptedException e) {
                          e.printStackTrace();
                      }
                  }
              }
          };
          clock.start();
       
      как да направя на time и time1 int едното минус другото, за да ми даде разликата примерно ако time е 14:00 а time1 е 14:01 
      да ми изведе времетраене 00:01 една минута.
       
      time ще е когато се натисне един бутон а time1 когато се натисне друг бутон,и
      целта е да даде разликата в времето на натискането на бутоните.
      Благодаря предварително!
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.