-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
-
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Горещи теми в момента
-
- 196 отговора
- 2514 прегледа
-
За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2021година. ☀️ 1 2 3 4 501
от barbuncela, в Празни приказки и забава
- 12509 отговора
- 269186 прегледа
-
- 39088 отговора
- 624501 прегледа
-
-
Подобни теми
-
от nikolaustirol
Здравейте. Имам съмнение, че компютъра е заразен защото в мултитаскинг менюто виждам, че процесора е винаги натоварен поне на 46%, а паметта е заета над 65%. Случва ми се често страници да пишат, че липсва достатъчно памет и да искат обновяване. Компютърът е Фуджицо Сименс Еспримо с процесор Intel Core Duo E7600 3,06 GHz. Инсталирана памет 8 ГБ, но пише, че само 3 ГБ са използваеми. ОС е Уиндоус 7 Про, 32 бита. Имам оригинален диск.
FRST.txt Addition.txt
-
от Усмихни_Се :)
Компютъра днес стана страшно бавен , и отделно имам 7 папки, които не могат да се изтрият по никакъв начин ( пробвах през Safe Mode, и с програма за триене на папки ) Не се получава, стоят си папките на DSKTOPA..
FRST.txt Addition.txt
-
от doktorkartar
Здравейте, и честит Никулден на всички празнуващи!
Преди няколко дни почистих с AdwCleaner и от тогава Mozilla се шашна. Отварям си някой сайт (без значение кой), и си го преглеждам в продължение на няколко мин. Изведнъж спира да ми зарежда страницата все едно няма нет. Каквото и да се опитам да отворя в сайта е без успех. Тръгва да зарежда но все не успява. Даже и да презаредя страницата пак не се получава. Обаче ако реша да отворя същия сайт или друг в нов раздел, всичко си е нормално до следващото забиване.
Пример с youtube:
Пускам някой клип върви си нормално и по едно време клипа спира и се опитва да го зареди но без успех. Цъкам на някой друг клип и се опитва да зареди в адресната лента но не успява. Общо взето от този раздел не може да се отвори нищо повече. Цъкам със скрола на мишката върху друг клип, за да го отвори в нов раздел и всичко си се зарежда нормално до следващото забиване на новия раздел.
С Хром страниците се отварят нормално и няма този проблем.
Изтрих мозилата и я инсталирах на ново и пак същото.
Пробвах с изключени добавки и отново без резултат.
Пусках JRT и malwarebytes, така че ето и техния доклад.
Разполагам с диск за ОС.
JRT.txt mb1.txt Addition.txt FRST.txt
-
от Венцислав Бориславов
Здравейте, току що си сложи флашката за да прегледам стара снимки и забелязах че има са заключени с .harma фаил и не помага нищо.
Пусках лаптопа в safe mode, свалях няколко тоолкита но нище помага, други решения има ли за проблема или утре да му бия преинстала, че и без това му е наближило. 😀
-
от grizly
Здравейте, преди няколко дни пробвах едни дискове в какво състояние са и в един от тях ми се залепиха някакви вируси, касперски започва да ги дезинфектира и изтрива но мисля че не успя да се справи с тях напълно.
Долу в систем трея иконата на касперски стои червена постоянно и пише защитата е застрашена,
Открито MEM:Virus.Win32.Sality.Gen Обект: Системна памет, срещу него като чукна на бутон Изтрий не се случва абсолютно нищо и стои червен знак за внимание.
Общо взето системата ми се държи добре и нормално но ме дразни много тази червена икона на касперски в систем трея долу.
https://dox.abv.bg/download?id=8257cebfb2# - Линк за сваляне
-
-
Дарение
Препоръчан отговор
Добавете отговор
Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.
Бележка: Вашата публикация изисква одобрение от модератор, преди да стане видима за всички.