Премини към съдържанието

Препоръчан отговор

публикувано (редактирано)

От 2 дни се мъча да открия какво го причинява,но не успявам.Този код,който се вижда най-отгоре избутва цялото съдържание надолу.Не е елемент,който аз да съм сложил и съответно не мога да го махна. Интересното е,че и в едитора и в превюто това разтояное го няма (всичко е нормално) ,само в браузерите го има!?!Някой с повече опит да изкаже мнение или съвет?

Снимка

Редактирано от gibson58 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това цялото, което ти е маркирано в инспектора, трябва да е в отделен css файл или най-малкото в style таг. Не знам WIX какво прави и защо изръсва css директно в html-а. Ако се загледаш, и горе, където гледаш сайта, ти излиза като безцветен текст.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да,именно този текст изглежда избутва сайта надолу,точно затова съм го маркирал да се види. Въпросът е откъде се взе и как да го махна. Самата платформа на WIX не позволява да се бърка в кода. Иначе в браузера като изтрия този CSS сайта се намества както трябва. Сигурно нещо се е сбъгясало от някой елемент (виждат се размери и транзишъни) ,проблема как да се махне си остава обаче.Какво ли не пробвах но не се маха и не мога да го намеря в самият едитор...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 6 часа, gibson58 написа:

Да,именно този текст изглежда избутва сайта надолу,точно затова съм го маркирал да се види. Въпросът е откъде се взе и как да го махна. Самата платформа на WIX не позволява да се бърка в кода. Иначе в браузера като изтрия този CSS сайта се намества както трябва. Сигурно нещо се е сбъгясало от някой елемент (виждат се размери и транзишъни) ,проблема как да се махне си остава обаче.Какво ли не пробвах но не се маха и не мога да го намеря в самият едитор...

Пиши на поддръжката на WIX. Аз затова не се занимавам с подобни платформи.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Бях им писал и днес ми отговориха.Оправих проблем.Беше от някакъв останал къстъм код...


  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.