Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте

Правя един ~едночасов клип, който е съставен от ~25 по-малки клипчета, като между отделни части от клипа има черен 'simple color' с текст отгоре. Работя с последната версия на Filmora, безплатeн лиценз. Днес отворих последния си запазен project file, редактирах го известно време, след това натиснах 'Save', програмата изведнъж се затвори от нищото. Опитах се да отворя project файла, но резултатът беше, че целият клип освен черния 'simple color' и текста, е изчезнал! Опитах се да отворя по-предишни мои project файлове, но резултатът беше същия, освен за един, който бях правила преди седмица- изписа се "The file was made on an older version of Filmora and needs to be converted.", конвентирах project файла, но след като го затворих и отворих отново, същото се случи и с този project file ... Нямаше никакви далогови прозорци, че нещо не е наред. Не съм работила с по-стара версия на Filmora докато съм обработвала клиповете. 

Моля ви, помогнете ми, вече се хващам за главата, не искам да губя повече project файлове, 4 месеца труд хвърлих по този клип, трябваше да бъде за рожден ден на много важен за мен човек, не искам да го разочаровам, тъй като вече знае за клипа, не искам и да правя отново абсолютно целият клип наново! 

Това е всичко, което е останало от клипа. :(

1526491855769867150616.jpg

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Винаги трябва да имаш копие на нещото, което правиш. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Имах 14 project файла! Как взе нито един да не работи! :(

преди 19 минути, Лина Георгиева написа:

Имах 14 project файла! Как взе нито един да не работи! :(

Моля, кажете ми, как мога да си възстановя файловете? Има ли начин? :(

Благодаря предварително!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 47 минути, Лина Георгиева написа:

Имах 14 project файла! Как взе нито един да не работи! :(

Моля, кажете ми, как мога да си възстановя файловете? Има ли начин? :(

Благодаря предварително!

Ето една програма, която може и да помогне

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не познавам програмата, но да питам някои неща:

- колко е голям сега работния файл? Колко е бил голям преди?

- на кое дисково устройство се съхранява? C, D друго? Има ли налично свободно място там, а връщането на предишно състояние включено ли е за дяла?

- само работния файл от програмата ли липсва или и входните видео файлове?

- входните видео файлове от каква дестинация са импортнати и местени ли са те?

- с какви ограничения върви безплатния лиценз на програмата?


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте!

- Големина преди: 26 955 KB, а сега- 6 992 KB

- Съхраняват се в папка на работния плот. Да, но не съм правила back up на състоянието на лаптопа. Като цяло лаптопът ми е китайски и има обща памет от 55,2 GB. На него няма нищо друго, освен MS office файлове. Остават му 2,83GB за целия компютър. Флашката, с която разполагам, също е почти изцяло заета.

- Липсва само работния файл на програмата. Оригиналните файлове са непокътнати.

- Да, от флашка, но това не е фактор, тъй като, когато започвах за втори път от начало, файловете си вече бяха на компютъра ми. Сега е третият път. 

- ограниченията са такива, че щом не си си платил лиценза, се появява Watermark по продължение на целия клип (което лесно се оправя с crack). Не знам да има изобщо лимит относно дължината на обработваемото видео, поне аз не съм прочела нещо такова.

 

П.С.: 

Единия файл не знам как тръгна по чудо, има го на 85%, макар и да не отговаряше на името си. Тоест натискам файла, който се казва "Х", предлага да ми конвентирам project файла, тъй като според Filmora бил правен с "по-стара версия" (което изобщо не е вярно), излиза прозорче, в което трябва да го Safe-ам As... и ми пише, че се казва Z, на името на един друг мой по-нов файл. Странно. Но се страхувам от задаващи се нови бъгове. Смятам да го конвентирам за всеки случай, ако пак реши да се изтрива. Стискайте палци да се получи!

Дали да преинсталирам програмата Filmora? Да си изтегля някаква програма за repair на компютъра? Да си променя антивирусната? Да си фрагментиран диска? Ще пробвам и тази програма, която ми препоръчахте, но доколкото разбрах, тя е само за конвентирам вече клипове, а не project файлове (може и да греша).

Благодаря много предварително!

 

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да, но така не мога да работя с тях. Filmora работи с клипове, които са на хард диск или поне на флашка (от второто имам горчив опит).

Изчистих си място (общо 3GB свободно), за да конвентирам клипа от работещия project файл. Конвентираният клип би трябвало да бъде 2,2GB, с дължина 37минути, но вместо това е 94MB и представлява същата дължина, но САМО черен фон с бели букви. Тоест, там, където е имало клип, има черен фон. Там, където е имало клипчета, има черен фон, а там където е имало simple color със записаните от мен въпроси- няма проблем.

П.С.

Пробвах Wondershare fix програмата, но не ми открива project файловете по незнайни причини. :(

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Велико Русанов
      Здравейте банда.Имам проблем с усилвател Onkyo A-8015.Ползвам го от дълго време и съм доста доволен от работата понеже не ми е даваш дефекти но уви днес като го включих не пработи.....когато го включа в контакта и натисна Power бутона си светнат копчетата но преди се чуваше едно реле дето щтрака а сега не се чува и незнам какъв ми е проблема.Само да вмъкна че до посшвдното изключване на усилвателя всичко си беше ок просто сега като го включих се яви проблема(не се е чувал никакъв шум или изпукало нещо)просто релето не превключва.Та ако може да ми помогнете!!!БЛАГОДАРЯ :)
    • от SStevenSS
      Здравейте на всички.Имам волан за компютъра.Преди време съм го купувал и не съм имал досега проблеми с него.Бачка без грешка.Докато днес ми направи сериозен проблем.Включвам го и всичко си е на 6 бачка си.Обаче по време на игра изведнъж се бъгяса и неможе да завива.Реснах си компа не става.Инсталирах наново драйверите му и пак не иска.Интересното е , че всички копчето по него си бачкат само където не иска да завива.Някой знае ли какво става.Благодаря ви.
    • от Landser77
      Здравейте, искам да сваля един pdf фаил от сайт, когато кликна в дясно на прозорчето зарежда и след това ми дава грешка! 
      Моля ако някой може да го свали и да ми го прати това е сайта:
      https://parallelworlds-bg.blogspot.com/2014/01/blog-post_5.html?m=1
      Файла е най-отдолу преди коментара, ще съм адски благодарен ако някой го свали, трябва ми спешно! 
      Благодаря! 
    • от AngryChichko
      Здравейте,
      За първи път ми се случи нещо толкова нелепо като настоящатата яростна битка, която водя за да си върна обратно звука на машината. Всичко започна след като Windows "подобри" аудио драйверите ми довеждайки до тотална загуба на звука; независимо дали ще да е колони или слушалки свързани с преден / заден аудио жак, резултатът е все същия - тишина.  Опитах какво ли не:
      Писах във форумите на Windows  Инсталирах най-новите Realtek драйвери Върнах старата версия на драйверите Рестартирах драйверите от диспечъра на устройства Проверих дали някъде звукът не е mute-нат Махнах подобренията на звука Направих Realtek High Definition Audio по подразбиране в панела "Звук" Активирах Stereo Mix Резултатът е все един и същ. След гореспоменатия troubleshooting, единствено и само ако махна Realtek драйверите имам звук но само от задния аудио жак. Преди всичко си работеше както трябва и сега не знам какво да предприема за да се преборя с този проблем.
      ПП: За да отхвърля всички питанки дали има проблем със слушалките / колоните - тествах на друга машина  и работят идеално. Няколко скрийншота направих за всеки случай. Ако ви интересува какво е дъното, то е ASUS PRIME H270-PRO. Ще съм ви много благодарен за съдействието!
       



    • от iliqn marinovvv
      Проблема с моя Акаунт е следния: Добавях хора в моята Група в Фейсбук, и след около 2 мин. Сесията ви изтече. Изхвърли ме от Фейсбука, след това ми изискваше разпознаване на приятели, направих го. И стигнах до стъпка която ми изискваше. Смяна на парола ок! след това името ми в фейсбук. дава ми 2 имена но аз не съм нито с едното нито с другото. Писах на супорт в фейсбук но уви. от 26.11.2018 съм без Фейсбук и немога да си го възстановя. Моля кажете какво да направя? Ще пробвам да кача и снимки с проблема. Благодаря предварително!!!

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.