Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейете , ползвам гпс на iGo 9.6.29 и преди да върна фабричните настройки на таблета (lenovo) нямах проблем с намирането на GPS , а в момента като пусна навигацията изобщо не намира сателите . Какъв може да бъде проблема ? 

Използваните файлове са едно към едно преди и след инсталацията.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Темата, не за тука, намери Gafer от форума , pocketbulgaria.com, но сега не мога да вляза там. Iли виж в някой форум ,където са по  с IGO.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Може да прегледаш настройките за местоположение на таблета и да провериш дали е включено използването на сателити. След това излез на открито и изчакай малко.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Спирах , пусках локацията , какво ли не опитах и не става, променях sys.txt файла и нищо , но сателитите не знам как се спират ? 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това има ли го в sys.txt файла.Ако не,редактирай го.Редактирането се прави на компютъра и след това го копираш на таблета

[gps]
set_messages=0


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.