Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Феноменът Ванга

Featured Replies

В Русия я боготворят и разпространяват какви ли не легенди за нея.

Ние трябваше да направим филм за Ванга, а не руснаците.

Напълно съм съгласен, това е и причината да не съм съгласен с много от фактите във филма.

• Отговори 991
  • Прегледи 178,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Духовни Истини от Ванга "Аз 40 години изпадам в транс и не съм видела ни Господ, ни Христос. Обаче знам: огън и светлина - това е Бог!" -----------------------------------------------------------

• Богатир
    Богатир

Баба Ванга - за живота и хората   http://www.earths-book.com/2012/12/baba-vanga-za-jivota-i-horata.html

• Вдигнатите пръсти си ги завираш отзад и спираш с глупостите.Благодаря!

Публикувани изображения

Напълно съм съгласен, това е и причината да не съм съгласен с много от фактите във филма.

Още когато го снимаха, предупредиха, че ще добавят от себе си неща, за да подсилят образа на пророчицата.

Съобразяват се с вкуса на руската публика, която обича да вижда идолите си в свръхестествена светлина.

от къде се сваля тоя филм ?

Навярно го има в някой руски сайт.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Понякога стават и чудеса, а България само чудо би я оправило, така че...ще чакаме чудото. :)

Боже! Нима не сте осъзнали лъжата,  "феноменът"- Ванга на комунистическата номенклатура. Чрез нея те целяха да ви отклонят,отблъснат от вярата в Бог, да ви създадат такива фалшиви комири, за да вярвате в тях, а не в истината, Словото Божие! Затова и до ден днешен,не се уповавате на вярата в Бог, ала вярвате на някакви врачки. Това целяха масоно-еврейските  подлоги, комунистите в България  и по всичко личи,че са го постигнали......

Редактирано от Myhito (преглед на промените)

Чрез нея те целяха да ви отклонят,отблъснат от вярата в Бог...

Ванга силно вярваше в Бог и покрай нея доста атеисти повярваха.

Ванга силно вярваше в Бог и покрай нея доста атеисти повярваха.

Май никога не сте чели Словото Божие т.е. / Нов Завет/ Не е лошо да го прочетете, няколко пъти, за да го коментирате. Тогава може би ще схванете колко си противоречите с тези думи........

Май никога не сте чели Словото Божие т.е. / Нов Завет/ Не е лошо да го прочете, няколко пъти, за да го коментирате. Тогава може би ще схванете колко си противоречите с тези думи........

Всеки човек сам избира какво да чете и в какво да вярва и това не го прави нито по-добър нито по-лош от другите.

Така разбирам нещата.

"Не съди, за да не бъдеш съден." :)

Всеки човек сам избира какво да чете и в какво да вярва и това не го прави нито по-добър нито по-лош от другите.

Така разбирам нещата.

"Не съди, за да не бъдеш съден." :)

Разбирам ви напълно. Това е ваше право.Но не е, етично от ваша страна да давате мнение и коментари без дори да сте чели,  Словото Божие! Защото думети Ви противоречат на Словото Божие! Именно на това се набляга в него, да не се вярва на врачки и подобни измислици. Сега схващате ли колко противоречиви са вашите думи? 

Разбирам ви напълно. Твоа е ваше право.Но не е, етично от ваша страна да давате мнение и коментари без дори да сте чели,  Словото Божие! Защото думети Ви противоречат на Словото Божие! Именно на това се набляга в него, да не се вярва на врачки и подобни измислици. Сега схващате ли колко противоречиви са вашите думи? 

:)

http://www.kaldata.com/forums/topic/170218-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5/

Белджи, ти в Бог не вярваш, на врачки ли вярваш? :ohmy:

Аз не ходя по врачки, ама имам една добра позната врачка, изкарва си пари жената. 

Та нея мога да я видя, ама това боговете никакви ги няма, крият се като дявол от тъмян тия измислени герои.

Толкова много църкви има из континента Европа ( във  всяко село църква ), ама в нито една го няма нито един бог, да можеш да отидеш да го видиш.

Докато врачки се намират, даже тука идват по един път в годината чак от Франция на салон на врачуването. Ако ти се харчат пари, можеш и с 20 врачки да си поприказваш. 

Обаче салон на божествата още не знам да има някъде и да приемат посетители богините за по 60 евро на консултация.

Това с боговете е загубена работа, за нищо не става.

Ванга е доказана шарлатанка ( както, впрочем, и всички гадатели, ясновидци и т.н.), но в масовото, нискоинтелигентно и суеверно съзнание тя притежава мистична пророческа дарба. Образование му е майката, образование...

Ванга е доказана шарлатанка ( както, впрочем, и всички гадатели, ясновидци и т.н.), но в масовото, нискоинтелигентно и суеверно съзнание тя притежава мистична пророческа дарба. Образование му е майката, образование...

А теб кой те назначи за пророк?

я се махай от тая тема

я се махай от тая тема

Благодаря ти, че си поредното доказателство на моите думи.

Поздрави!

А теб кой те назначи за пророк?

Ом намах шивая, ама ти вЕрно си доста нискоинтелигентна. Поне линкa към ВиБокс, който стои като подпис, да бе отворила; барем можеше да стоплиш. Трафаретният фразеологизъм "Загрява като албански реотан" трябва вече да звучи: "Загрява като Aumi".

Поздрави!

Редактирано от Йоло Денев (преглед на промените)

Вдигнатите пръсти си ги завираш отзад и спираш с глупостите.Благодаря!

я кой ни бил на гости

Йоло Денев
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към: навигация, търсене
Йоло Денев Роден: 1 януари 1940
Тлачене, България

Йоло Денев е български националист, писател на теми, свързани с българския произход. Той е председател на Българска демократическа партия, основател на Движение "Тангра и Велика България" и на "Център по Българознание и Възраждане на България".

Биография

Завършва Аграрикономически и Исторически факултет.

Творби

Йоло Денев издава 25 книги и вестници (от 12 години). До 10 ноември 1989 година издава стихосбирката "Паралели на тревогата" (1988) и списание "Камбана" (1989). Йоло Денев написва и отпечатва 7 стихосбирки със стотици стихотворения.

В политиката

На 1 юли 1990 година създава Българска демократическа партия (с идеалите на Васил Левски, Христо Ботев и Георги Бенковски), участва в президентски и парламентарни избори. На президентските избори през 1992 получава 10 769 гласа.

Книги
  • Генерал-княз Бенковски: Животопис. София: „Бенковски“, 1992. ISBN 9548179059
  • Разгневени площади: Стихове. София, 1992.
  • Нито крачка назад! Стихотворна камбана. София: „Бенковски“, 1992. ISBN 9548179040
  • Жестоката истина: Стихотворна камбана. София: „Бенковски“, 1992. ISBN 9548179032
  • България загива: Стихотворна камбана. София: „Тангра“, 1992. ISBN 9548179016
  • Поетична камбана: Трилогия. Книжка 1. София: „Бенковски“, 1993. ISBN 9548179180
  • Поетична камбана: Трилогия. Книжка 2. София: „Бенковски“, 1993. ISBN 9548179172
  • Поетична камбана: Трилогия. Книжка 3. София: „Бенковски“, 1993. ISBN 9548179199
  • Огънят на любовта: Интимна лирика. София: „Тангра-Бенковски“, 1995.
  • Кратка библия на българите: История на българите от 7503 г. (5508 г. пр. н. е.), Принципи на Религията на Бог Тангра (Разум) и др. София: „Тангра-Бенковски“, 1996. ISBN 9548179253
  • Да възкресим България!!! София: „Отечество“, 2007.
  • Тангристката библия: Свещен пътеводител на българската вяра. София: „Вета“, 2010.
  • Българите-тангристи - духовни водачи на човечеството. София: „Елена“, 2011.
  • Борбата за България - идеология за спасение и възраждане, за нова независима България - с благоденствие на народа. София: „Елена“, 2011. ISBN 9789542913153
  • Ново човечество: С тангристката цивилизация на шестата духовна раса — деца на слънцето. София: „Елена“, 2012. ISBN 9789542913191
  • Пътят към турско робство 1. Пътят към турско робство 2-?! София: „Рал Колобър“, 2012.
  • Великият Атила (435-453 г.): "Бич на Тангра за князе и престъпници". София: „Рал Колобър“, 2012.
  • Гениалният Мотун - император - националист 1 (202-174 г. пр.н.е.). София: „Рал Колобър“, 2012.
  • Трагизмът и величието на тангриста-колобър Расат. София: „Рал Колобър“, 2012.
  • Богомилството - учение (религия) и социално-културно движение за справедливост. София: „Рал Колобър“, 2012.
  • Борбата на Йоло за България (народа) и човечеството: дневник, геноцид - катастрофа - промяна. София: „Рал Колобър“, 2013.

И пет пари не давам кой е.А това, че е пророк на бог Тангра искрено ме развесели. :D

Я го виж какъв е симпатяга и какви ги приказва:

http://www.vbox7.com/play:bc078cc5

:D  :D  :D

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

И пет пари не давам кой е.А това, че е пророк на бог Тангра искрено ме развесели. :D

какво значи че някой е пророк на някой Бог

не ми е ясно

има връзка с него може би

:rolleyes:

какво значи че някой е пророк на някой Бог

не ми е ясно

има връзка с него може би

:rolleyes:

Гледай клипа, ще ти се изяснят много неща! :D

Че не е той е ясно, малко хумор да има у предаването.Ай лека!

Гледай клипа, ще ти се изяснят много неща! :D

Че не е той е ясно, малко хумор да има у предаването.Ай лека!

трябва да го гледам няколко пъти да вдяна де е азбУката и китайците

:lol6:

Благодаря ти, че си поредното доказателство на моите думи.

Поздрави!

Ом намах шивая, ама ти вЕрно си доста нискоинтелигентна. Поне линкa към ВиБокс, който стои като подпис, да бе отворила; барем можеше да стоплиш. Трафаретният фразеологизъм "Загрява като албански реотан" трябва вече да звучи: "Загрява като Aumi".

Поздрави!

Аз щото съм от бавно загряващите, това от клипа ми беше ясно, още преди да го гледам..

Но ако някой не може да си отвори Вибокса, ето го от Ютуб :

http://www.youtube.com/watch?v=9ZhDi4r5jXU

Тук не си толкова словооохотлив, колкото там.

И защо не искаш да ни отговориш като интелигентен човек на въпросите, които ти поставяме, а се държиш толкова високомерно?!

Попитах те толкова елементарен въпрос : Кой те назначи за пророк на Бог? Имаш ли документ за това?

И други от форума те попитаха някои неща, но вместо отговор получиха нападки и подигравки.

Не мисля, че един кандидат президент трябва да бъде толкова груб с електората си.

..............

Ти в Шива ли вярваш или в Тангра?

В смислов превод от санскрит Om Namah Shivaya означава “Аз се покорявам на Бога, търсейки в Него убежище” или “Прекланям се пред Шива”. Шива е върховната реалност, името на висшата същност. Съгласно Хиндуизма има три лица на Бога, които управляват Творението. Брама – съзидателното начало на Вселената, Вишну – който удържа Вселената в проявление и Шива – който разрушиава Вселената в края на циклите. Сред трите божества Шива се смята за разрушител, но и трансформатор (съзидателно разрушение).

Разрушаващият аспект на Шива е всъщност изключително интензивна вибрация на любов, която не унищожава нищо, но разрушава всичко, състоящо се от по-низши вибрации – алчност, жестокост, егоизъм. Om Namah Shivaya е защитна мантра. Според ведическата представа повторението на мантрата предизвиква в човека аспекта на Шива и ако през него премине енергията на Шива, то той би оцелял, защото в него вече има от тази енергия.

Редактирано от Aumi (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.