Премини към съдържанието
Varadin Angelov

Благодаря за изтритата тема. Нова различна тема: Паметниците на позора І

Препоръчан отговор


Енчо Червеняков
Браво, авторе! Ама иди го обясни на червените бабички с промитите мозъци!
 
 
Какви са тези паметници и кои са съществата, които им се кланят?
 
Едните са български комунисти, деца и внуци на лумпенизираната измет от бойната престъпна организация, позната като БРП – БКП, която по времето на Царство България, срещу рубли, долари и злато проведе мръсна война срещу собствения си народ и на 09.09.1944 г. с помощта на Съветската армия извърши преврат и превърна България в огромен концлагер, обграден с бодлива тел. От благодарност към Москва, те построиха паметници на окупатора, които се превърнаха в култови места, където майкопродавците ходеха да засвидетелствуват верността си към своите господари и работодатели. На тези фалшиви паметници, те поставиха надписи в които окупаторите се именуваха като „освободители”, а умрелите в резултат на пиянски свади, отравяне с алкохол или разстреляни за мародерство (от собствените си командири) войници се наричаха „паднали за свободата на България съветски войни”.
Тия същества, (не ги наричам хора, понеже латинското наименование „Homo sapiens” означава „Разумен човек”, а зомби състоянието и разума са две взаимоизключващи се противоположности) и до днес продължават да повтарят като папагали изтърканите комунистически клишета, защото някой от тях са с толкова промити мозъци, че не могат да мислят самостоятелно, а други – защото осъзнават, че ако признаят истината, ще трябва да признаят и това, че са потомствени лъжци, крадци, убийци и манипулатори.
 
„Триумфална арка” от където ще преминат нацисти и болшевико-комунисти в общ парад на войски от Червената армия и Вермахта.
nacisti+komunisti.jpg
 
„Да здраствует рабоче – крестьянская Красная Армия освободительница”
 
Другите са руснаци, макар и не всички, но значителна част от руското общество, което от своя страна, останало с наранено самочувствие след разпада на СССР и краха на комунистическата утопия (втълпявана му поколения наред), изпадна във своеобразен вакуум и за да го запълни се обърна към национализма и изтръска от нафталина бляновете за възкресяване на Руската империя. Те не искат да приемат горчивата истина за Червената армия като агресор, наложил кървава болшевишко-комунистическа диктатура в държавите, които е окупирала и игнорирайки това, че нито никой не ги е канил, нито молил за нещо, продължават да се придържат към наложеното от пропагандата клише за някаква си „Червена армия – освободителка”.

 

Goriani1.jpg

 

 

pametnik1.jpg

pametnik2.jpg

 
 
На гореизложените снимки се вижда паметник – фалшивка в Бургас, построен от комунистите, в чест на някакви си уж „починали съветски войни-освободители през 1944-1945 г”.
Този паметник, макар и фалшивка, но все пак е български и като такъв само българската държава е в правото си да се разпорежда с него, за каквото и да е.
Но ето, че реалността показва друго. През м. март 2014 г. хора с телени четки и друга техника усилено работеха по него. Запитани, какво в същност става тук, те отговориха: Ами, руснаците платиха ...”
Стана ясно, че „братушките” са поели инициативата в свои ръце, плащайки на частна фирма, за да го почисти и разкраси, т.е. след като изпонакупиха имоти у нас, а после си основаха и своя организация, сега започват безцеремонно да се разпореждат, сякаш не са чужденци, а се намират на бащинията си!
 
Никоя уважаваща себе си държава не би позволила такива провокации, но явно България не е от тях!
 
Каква е истинската история на този паметник и кои са тези мистериозни „починали съветски войни-освободители през 1944-1945 г.”? В същност става дума за два случая.
Първият е от преди 09.09.1944 г., когато морето изхвърля няколко трупа на удавници, за които се предполага, че са на съветски моряци. Властите нареждат да бъдат погребани, за да не ги ръфат животните. Няма битки! Няма герои! Няма освободители!
Вторият е след 09.09.1944 г., когато България е вече окупирана от Съветската армия, а комунистите вилният по градове и села и повсеместно избиват не само политическите си противници, но и мирни граждани за лично отмъщение. Няколко съветски войници, разквартирувани в Бургас, разбират, че на гарата има цистерна със спирт и отиват там, за да се напият. Един от служителите им казва, че спирта е отровен и се опитва да ги разубеди. За благодарност, те го убиват! Напиват се със „суров” спирт и умират!
Няма битки! Няма герои! Няма освободители! Има пияндурници и мародери!
 
Това е горчивата истина за една от многото построени от безродниците-комунисти, фалшивки, познати под името паметници на позора!
 
Aliosha.JPG
 
 
Паметника, който виждате на снимката т. н. „Альоша” (в Бургас), представлява събиратерен образ на „съветския” войник и е един от многото, построени от комунистите паметници на позора, мърсящи площадите на много градове и села в цялата страна. Служи като култово място на безродниците, за поклонение пред „Съветската армия”, благодарение на която можаха да узурпират властта и да окрадат и съсипят България.
 
tabela.JPG
 
 
На тази снимка се вижда пояснителна табела, към същия паметник. Тя е поставена през посткомунистическия период (2008 г.) и ясно проличава объркването на лакеите, които след изчезването на СССР (тяхна хранилка поколения наред), не знаят на кой „Господ” вече да се кланят. Изведнъж „съветския” воин стана „руски”!!! А освен руснаци, в съветската армия е имало много други националности и преименуването на „Альоша” от съветски воин, на руски е обида към тях и демонстрация на слугинаж достоен за съжаление и презрение...!!!
 
Това е нагледен пример за безграничната низост и безнравственост на българските комунисти, потомствени измекяри и безродници, наследници на рубладжиите русофили.
 
ПОЗОР !!!

По публикацията работи: Екип на Dnes.bg

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Каланчо, пак нов ник ли, моето патенце!!! Чувствам се длъжен да отбележа и да изпълня гражданския си дълг, като подчертая, че нарушаваш правилата на форума!!!

  • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 17 минути, Джугашвили написа:

Каланчо, пак нов ник ли, моето патенце!!! Чувствам се длъжен да отбележа и да изпълня гражданския си дълг, като подчертая, че нарушаваш правилата на форума!!!

Спомням си,когато армията ликвидира последните бандити от така нареченият "средногорски отряд". Бяха им наредили труповете един до друг, като оръфани масури, на площада в Костенец.  Това беше в краят на лятото на 1944г. Изобщо,  шумкарите в България се изпариха.  Хората си отдъхнаха.  Ех, че когато дойде Червената армия през септември !  Взеха да извират от всякъде "героични" шумкари, повечето рат*аи, сл*уг*ини и уличен бо*к*лук, довчера измежду нас, по - улиците. Познати физиономии, с вече сменен израз на отвързани зверове. Останалото го знаете...

Аш*кол*сун кер*атл*ар!!!!. Така ще кажат нашите поробители. Освен го*ве*да, за нищо не сме. Другарю с бет*онна глава, за колко сребърника се продаде на червен*ите изр*оди. Трябваше ей такива като този и*зр*од с фуражката да посегнат на семейството ти,  да забранят да учиш и работиш да оплождаш крави во веки веков, тогава да поумнееш. Лошото бе, че нямаше кой след 1989г да ви постави там откъдето дойдохте. Народът беше ТОТАЛНО ЗАБЛУДЕН И РАЗДЕЛЕН, ако бяха информирани хората какви сте доста шу*мка*рска к*р*ъв щеше да се пр*ол*ее. Сега щяхте да сте поставени на място и ще строите пътища и работа в мините.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 49 минути, Varadin Angelov написа:

Спомням си,когато армията ликвидира последните бандити от така нареченият "средногорски отряд".

Ти да видиш!!! Ех мъко, мъко!!!

  • Харесва ми 1
  • Ха-ха 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Цитат

 Изповед на окаяния раб Божи Калансув:

"Извинявам се.  Моля Ви не ми обръщайте внимание. По- цял ден седя в къщи без работа и понеже няма с какво да се занимавам ми става скучно и почвам да пиша глупави коментари в Калдата форум и да отварям Безброй еднакви теми в Калдата форум. Простете ме мене Простака, че Ви наводнявам с флууд. От други форуми отдавна съм наритан. Виждам, че в Калдата форум хората разбират и дават компетентни съвети и завиждам. Почвам да си въобразявам, че и аз съм компетентен, и също така си въобразявам, че имам опит, което не отговаря на истината. Чрез заливане и удавяне на Калдата форум с флууд с еднакви и безсмислени теми и коментари аз си въобразявам, че въобще нещо разбирам. По- точка първа от настоящата тема мога да кажа, че с такива подобни на описания уред в точка № 1 имам предостатъчно в излишък в домът си. Като някой работят, а за други няма резервни части. И със сигурност имам нужда да изхвърлям в кофата за смет такива уреди в настоящия момент и за в бъдеще време отколкото да купувам нови подобни устройства и подобна техника. Извинявам, се че Ви наводнявам Калдата форум с безсмислени теми и безсмислени коментари, което се нарича флууд на Английски език, а в превод на Български според мен означава наводнение и  / или бедствие свързано с наводнение..."

 Изповед на окаяния раб Божи Калансув:

"Извинявам се.  Моля Ви не ми обръщайте внимание. По- цял ден седя в къщи без работа и понеже няма с какво да се занимавам ми става скучно и почвам да пиша глупави коментари в Калдата форум и да отварям Безброй еднакви теми в Калдата форум. Простете ме мене Простака, че Ви наводнявам с флууд. От други форуми отдавна съм наритан. Виждам, че в Калдата форум хората разбират и дават компетентни съвети и завиждам. Почвам да си въобразявам, че и аз съм компетентен, и също така си въобразявам, че имам опит, което не отговаря на истината. Чрез заливане и удавяне на Калдата форум с флууд с еднакви и безсмислени теми и коментари аз си въобразявам, че въобще нещо разбирам. По- точка първа от настоящата тема мога да кажа, че с такива подобни на описания уред в точка № 1 имам предостатъчно в излишък в домът си. Като някой работят, а за други няма резервни части. И със сигурност имам нужда да изхвърлям в кофата за смет такива уреди в настоящия момент и за в бъдеще време отколкото да купувам нови подобни устройства и подобна техника. Извинявам, се че Ви наводнявам Калдата форум с безсмислени теми и безсмислени коментари, което се нарича флууд на Английски език, а в превод на Български според мен означава наводнение и  / или бедствие свързано с наводнение..."

 Изповед на окаяния раб Божи Калансув:

"Извинявам се.  Моля Ви не ми обръщайте внимание. По- цял ден седя в къщи без работа и понеже няма с какво да се занимавам ми става скучно и почвам да пиша глупави коментари в Калдата форум и да отварям Безброй еднакви теми в Калдата форум. Простете ме мене Простака, че Ви наводнявам с флууд. От други форуми отдавна съм наритан. Виждам, че в Калдата форум хората разбират и дават компетентни съвети и завиждам. Почвам да си въобразявам, че и аз съм компетентен, и също така си въобразявам, че имам опит, което не отговаря на истината. Чрез заливане и удавяне на Калдата форум с флууд с еднакви и безсмислени теми и коментари аз си въобразявам, че въобще нещо разбирам. По- точка първа от настоящата тема мога да кажа, че с такива подобни на описания уред в точка № 1 имам предостатъчно в излишък в домът си. Като някой работят, а за други няма резервни части. И със сигурност имам нужда да изхвърлям в кофата за смет такива уреди в настоящия момент и за в бъдеще време отколкото да купувам нови подобни устройства и подобна техника. Извинявам, се че Ви наводнявам Калдата форум с безсмислени теми и безсмислени коментари, което се нарича флууд на Английски език, а в превод на Български според мен означава наводнение и  / или бедствие свързано с наводнение..."

 


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, Джугашвили написа:

Ти да видиш!!! Ех мъко, мъко!!!

За Европа говори, към Русия води. Що е то? - Партия ГЭРБ.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Хора, бе тука да не ви е психиатрично отделение! Засрамете си. Вземайте си бесовете и си ходете по живо, по здраво! Такива бесновати изпълнения и Плевнелиев не си позволяваше...

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 20 минути, Lumberman написа:

Хора, бе тука да не ви е психиатрично отделение! Засрамете си. Вземайте си бесовете и си ходете по живо, по здраво! Такива бесновати изпълнения и Плевнелиев не си позволяваше...

Решението е пълен игнор на темите във форума. За съжаление до там я докараха подобни тролове.

  • Харесва ми 5

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 8 часа, Тoни написа:

Мале, верно е той! :D :D :D

Преоблякъл се Илия - пак в тия.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.