Премини към съдържанието
Varadin Angelov

Благодаря за изтритата тема. Нова различна тема: Паметниците на позора І

Препоръчан отговор


Енчо Червеняков
Браво, авторе! Ама иди го обясни на червените бабички с промитите мозъци!
 
 
Какви са тези паметници и кои са съществата, които им се кланят?
 
Едните са български комунисти, деца и внуци на лумпенизираната измет от бойната престъпна организация, позната като БРП – БКП, която по времето на Царство България, срещу рубли, долари и злато проведе мръсна война срещу собствения си народ и на 09.09.1944 г. с помощта на Съветската армия извърши преврат и превърна България в огромен концлагер, обграден с бодлива тел. От благодарност към Москва, те построиха паметници на окупатора, които се превърнаха в култови места, където майкопродавците ходеха да засвидетелствуват верността си към своите господари и работодатели. На тези фалшиви паметници, те поставиха надписи в които окупаторите се именуваха като „освободители”, а умрелите в резултат на пиянски свади, отравяне с алкохол или разстреляни за мародерство (от собствените си командири) войници се наричаха „паднали за свободата на България съветски войни”.
Тия същества, (не ги наричам хора, понеже латинското наименование „Homo sapiens” означава „Разумен човек”, а зомби състоянието и разума са две взаимоизключващи се противоположности) и до днес продължават да повтарят като папагали изтърканите комунистически клишета, защото някой от тях са с толкова промити мозъци, че не могат да мислят самостоятелно, а други – защото осъзнават, че ако признаят истината, ще трябва да признаят и това, че са потомствени лъжци, крадци, убийци и манипулатори.
 
„Триумфална арка” от където ще преминат нацисти и болшевико-комунисти в общ парад на войски от Червената армия и Вермахта.
nacisti+komunisti.jpg
 
„Да здраствует рабоче – крестьянская Красная Армия освободительница”
 
Другите са руснаци, макар и не всички, но значителна част от руското общество, което от своя страна, останало с наранено самочувствие след разпада на СССР и краха на комунистическата утопия (втълпявана му поколения наред), изпадна във своеобразен вакуум и за да го запълни се обърна към национализма и изтръска от нафталина бляновете за възкресяване на Руската империя. Те не искат да приемат горчивата истина за Червената армия като агресор, наложил кървава болшевишко-комунистическа диктатура в държавите, които е окупирала и игнорирайки това, че нито никой не ги е канил, нито молил за нещо, продължават да се придържат към наложеното от пропагандата клише за някаква си „Червена армия – освободителка”.

 

Goriani1.jpg

 

 

pametnik1.jpg

pametnik2.jpg

 
 
На гореизложените снимки се вижда паметник – фалшивка в Бургас, построен от комунистите, в чест на някакви си уж „починали съветски войни-освободители през 1944-1945 г”.
Този паметник, макар и фалшивка, но все пак е български и като такъв само българската държава е в правото си да се разпорежда с него, за каквото и да е.
Но ето, че реалността показва друго. През м. март 2014 г. хора с телени четки и друга техника усилено работеха по него. Запитани, какво в същност става тук, те отговориха: Ами, руснаците платиха ...”
Стана ясно, че „братушките” са поели инициативата в свои ръце, плащайки на частна фирма, за да го почисти и разкраси, т.е. след като изпонакупиха имоти у нас, а после си основаха и своя организация, сега започват безцеремонно да се разпореждат, сякаш не са чужденци, а се намират на бащинията си!
 
Никоя уважаваща себе си държава не би позволила такива провокации, но явно България не е от тях!
 
Каква е истинската история на този паметник и кои са тези мистериозни „починали съветски войни-освободители през 1944-1945 г.”? В същност става дума за два случая.
Първият е от преди 09.09.1944 г., когато морето изхвърля няколко трупа на удавници, за които се предполага, че са на съветски моряци. Властите нареждат да бъдат погребани, за да не ги ръфат животните. Няма битки! Няма герои! Няма освободители!
Вторият е след 09.09.1944 г., когато България е вече окупирана от Съветската армия, а комунистите вилният по градове и села и повсеместно избиват не само политическите си противници, но и мирни граждани за лично отмъщение. Няколко съветски войници, разквартирувани в Бургас, разбират, че на гарата има цистерна със спирт и отиват там, за да се напият. Един от служителите им казва, че спирта е отровен и се опитва да ги разубеди. За благодарност, те го убиват! Напиват се със „суров” спирт и умират!
Няма битки! Няма герои! Няма освободители! Има пияндурници и мародери!
 
Това е горчивата истина за една от многото построени от безродниците-комунисти, фалшивки, познати под името паметници на позора!
 
Aliosha.JPG
 
 
Паметника, който виждате на снимката т. н. „Альоша” (в Бургас), представлява събиратерен образ на „съветския” войник и е един от многото, построени от комунистите паметници на позора, мърсящи площадите на много градове и села в цялата страна. Служи като култово място на безродниците, за поклонение пред „Съветската армия”, благодарение на която можаха да узурпират властта и да окрадат и съсипят България.
 
tabela.JPG
 
 
На тази снимка се вижда пояснителна табела, към същия паметник. Тя е поставена през посткомунистическия период (2008 г.) и ясно проличава объркването на лакеите, които след изчезването на СССР (тяхна хранилка поколения наред), не знаят на кой „Господ” вече да се кланят. Изведнъж „съветския” воин стана „руски”!!! А освен руснаци, в съветската армия е имало много други националности и преименуването на „Альоша” от съветски воин, на руски е обида към тях и демонстрация на слугинаж достоен за съжаление и презрение...!!!
 
Това е нагледен пример за безграничната низост и безнравственост на българските комунисти, потомствени измекяри и безродници, наследници на рубладжиите русофили.
 
ПОЗОР !!!

По публикацията работи: Екип на Dnes.bg

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Каланчо, пак нов ник ли, моето патенце!!! Чувствам се длъжен да отбележа и да изпълня гражданския си дълг, като подчертая, че нарушаваш правилата на форума!!!

 • Харесва ми 5

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 17 минути, Джугашвили написа:

Каланчо, пак нов ник ли, моето патенце!!! Чувствам се длъжен да отбележа и да изпълня гражданския си дълг, като подчертая, че нарушаваш правилата на форума!!!

Спомням си,когато армията ликвидира последните бандити от така нареченият "средногорски отряд". Бяха им наредили труповете един до друг, като оръфани масури, на площада в Костенец.  Това беше в краят на лятото на 1944г. Изобщо,  шумкарите в България се изпариха.  Хората си отдъхнаха.  Ех, че когато дойде Червената армия през септември !  Взеха да извират от всякъде "героични" шумкари, повечето рат*аи, сл*уг*ини и уличен бо*к*лук, довчера измежду нас, по - улиците. Познати физиономии, с вече сменен израз на отвързани зверове. Останалото го знаете...

Аш*кол*сун кер*атл*ар!!!!. Така ще кажат нашите поробители. Освен го*ве*да, за нищо не сме. Другарю с бет*онна глава, за колко сребърника се продаде на червен*ите изр*оди. Трябваше ей такива като този и*зр*од с фуражката да посегнат на семейството ти,  да забранят да учиш и работиш да оплождаш крави во веки веков, тогава да поумнееш. Лошото бе, че нямаше кой след 1989г да ви постави там откъдето дойдохте. Народът беше ТОТАЛНО ЗАБЛУДЕН И РАЗДЕЛЕН, ако бяха информирани хората какви сте доста шу*мка*рска к*р*ъв щеше да се пр*ол*ее. Сега щяхте да сте поставени на място и ще строите пътища и работа в мините.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 49 минути, Varadin Angelov написа:

Спомням си,когато армията ликвидира последните бандити от така нареченият "средногорски отряд".

Ти да видиш!!! Ех мъко, мъко!!!

 • Харесва ми 2
 • Ха-ха 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Цитат

 Изповед на окаяния раб Божи Калансув:

"Извинявам се.  Моля Ви не ми обръщайте внимание. По- цял ден седя в къщи без работа и понеже няма с какво да се занимавам ми става скучно и почвам да пиша глупави коментари в Калдата форум и да отварям Безброй еднакви теми в Калдата форум. Простете ме мене Простака, че Ви наводнявам с флууд. От други форуми отдавна съм наритан. Виждам, че в Калдата форум хората разбират и дават компетентни съвети и завиждам. Почвам да си въобразявам, че и аз съм компетентен, и също така си въобразявам, че имам опит, което не отговаря на истината. Чрез заливане и удавяне на Калдата форум с флууд с еднакви и безсмислени теми и коментари аз си въобразявам, че въобще нещо разбирам. По- точка първа от настоящата тема мога да кажа, че с такива подобни на описания уред в точка № 1 имам предостатъчно в излишък в домът си. Като някой работят, а за други няма резервни части. И със сигурност имам нужда да изхвърлям в кофата за смет такива уреди в настоящия момент и за в бъдеще време отколкото да купувам нови подобни устройства и подобна техника. Извинявам, се че Ви наводнявам Калдата форум с безсмислени теми и безсмислени коментари, което се нарича флууд на Английски език, а в превод на Български според мен означава наводнение и  / или бедствие свързано с наводнение..."

 Изповед на окаяния раб Божи Калансув:

"Извинявам се.  Моля Ви не ми обръщайте внимание. По- цял ден седя в къщи без работа и понеже няма с какво да се занимавам ми става скучно и почвам да пиша глупави коментари в Калдата форум и да отварям Безброй еднакви теми в Калдата форум. Простете ме мене Простака, че Ви наводнявам с флууд. От други форуми отдавна съм наритан. Виждам, че в Калдата форум хората разбират и дават компетентни съвети и завиждам. Почвам да си въобразявам, че и аз съм компетентен, и също така си въобразявам, че имам опит, което не отговаря на истината. Чрез заливане и удавяне на Калдата форум с флууд с еднакви и безсмислени теми и коментари аз си въобразявам, че въобще нещо разбирам. По- точка първа от настоящата тема мога да кажа, че с такива подобни на описания уред в точка № 1 имам предостатъчно в излишък в домът си. Като някой работят, а за други няма резервни части. И със сигурност имам нужда да изхвърлям в кофата за смет такива уреди в настоящия момент и за в бъдеще време отколкото да купувам нови подобни устройства и подобна техника. Извинявам, се че Ви наводнявам Калдата форум с безсмислени теми и безсмислени коментари, което се нарича флууд на Английски език, а в превод на Български според мен означава наводнение и  / или бедствие свързано с наводнение..."

 Изповед на окаяния раб Божи Калансув:

"Извинявам се.  Моля Ви не ми обръщайте внимание. По- цял ден седя в къщи без работа и понеже няма с какво да се занимавам ми става скучно и почвам да пиша глупави коментари в Калдата форум и да отварям Безброй еднакви теми в Калдата форум. Простете ме мене Простака, че Ви наводнявам с флууд. От други форуми отдавна съм наритан. Виждам, че в Калдата форум хората разбират и дават компетентни съвети и завиждам. Почвам да си въобразявам, че и аз съм компетентен, и също така си въобразявам, че имам опит, което не отговаря на истината. Чрез заливане и удавяне на Калдата форум с флууд с еднакви и безсмислени теми и коментари аз си въобразявам, че въобще нещо разбирам. По- точка първа от настоящата тема мога да кажа, че с такива подобни на описания уред в точка № 1 имам предостатъчно в излишък в домът си. Като някой работят, а за други няма резервни части. И със сигурност имам нужда да изхвърлям в кофата за смет такива уреди в настоящия момент и за в бъдеще време отколкото да купувам нови подобни устройства и подобна техника. Извинявам, се че Ви наводнявам Калдата форум с безсмислени теми и безсмислени коментари, което се нарича флууд на Английски език, а в превод на Български според мен означава наводнение и  / или бедствие свързано с наводнение..."

 


 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, Джугашвили написа:

Ти да видиш!!! Ех мъко, мъко!!!

За Европа говори, към Русия води. Що е то? - Партия ГЭРБ.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Мале, верно е той! :D :D :D

 • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Хора, бе тука да не ви е психиатрично отделение! Засрамете си. Вземайте си бесовете и си ходете по живо, по здраво! Такива бесновати изпълнения и Плевнелиев не си позволяваше...

 • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 20 минути, Lumberman написа:

Хора, бе тука да не ви е психиатрично отделение! Засрамете си. Вземайте си бесовете и си ходете по живо, по здраво! Такива бесновати изпълнения и Плевнелиев не си позволяваше...

Решението е пълен игнор на темите във форума. За съжаление до там я докараха подобни тролове.

 • Харесва ми 6

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 8 часа, Тoни написа:

Мале, верно е той! :D :D :D

Преоблякъл се Илия - пак в тия.

 • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Какъв Шенген, бе?!
Попечител се слага на малолетен и малоумен.
Нашата банкова система не е малолетна.
Но си има попечител - Валутен борд.
Щото е малоумна.
Още в началото на прехода всички банки , без изключение, бяха под контрола на кадри на ДС.
Наляха им държавни пари, създадоха си частни банки, които източиха и доведоха България през 1996 г. до колапс и хиперинфлация.
Както се случи и с КТБ, създадена от руски агенти още по Живково време.
Дори управителят на БНБ Тодор Вълчев и неговият подуправител бяха агенти на ДС.
Цялата тази измет после започна да разпродава банките на по-големи играчи, но запази ключовите си позиции в топ мениджмънта. Част от сделките.
Така е и до днес.
Какъв Шенен, бе?!
Така е и в застраховането.
Кремъл си създаде тук силови групировки - ВИС, СИК, ТИМ, а после ги префасонира в застрахователи.
Та до днес.
Какъв Шенген, какви 5 лева?!
При най-много прокурори и полиция на глава от населението - най-много забатачени и провалени дела и най-висока престъпност.
Права пропорционалност.
А в прократурата залежават дела за източени ДДС и акциз за милиарди лева.
Не милиони. Милиарди.
И са все срещу олигарси, свързани с Кремъл, контролирани от Кремъл, работещи за Кремъл.
Дела за бандитска приватизация също.
Ей така си седят. И чакат давност.
Какъв Шенген?!
И тръгнало онуй нещо, дето го турили за външен министър, да квичи пред руски медии, че видите ли, Франция и Холандия ни спирали за Шенген.
Ум да ти зайде.
Нямаш работеща съдебна система,
нямаш сигурна банкова система,
нямаш сигурна здравна система,
плащаш най-скъпия руски газ при пълна зависимост,
държавна и общинска администрация - потънали в рушвети и говна до керемидите...
и квичи, че го спирали.
Не те спират те.
Не те спират онези, които са си подредили държавите и живеят като нормални хора.
Вие спирате държавата ни.
Вие спирате хората.
По тази причина през последните 3 години още 300 000 българи избягаха в нормални държави, където не е стъпвал руски ботуш и където не управляват клефуци на Кремъл.
Вече над 2 милиона българи си направиха свой Шенген.
Истината е, че ГЕРБ и БСП са едно единно цяло.
Зло, което е проектирано и контролирано от Кремъл.
Зло, което се случва на България, защото няма критичния минимум от гражданска маса с критерии за нормалност и почтеност.
Гражданска маса която да различи мимикрията, ментето, пробутано то Кремъл за пореден път.
Какъв Шенген, какви 5 лева?!

Писанието Ви,  - съдържа и верни констатации, НО реалният и по-големият ПРОБЛЕМ, е че води до 3 (три) възможни и твърде нелицеприятни извода, които сте "пропуснал", а НЕ трябва:
1. Най-после е налице САМОПРИЗНАНИЕ за некадърността,
алчността, користта и тоталният провал на т.нар. реформатори, декомунизатори и протестъри, позволили всичко това да се случи!
2. Според "логиката" Ви, г-н Георги Георгиев - излиза, че и самите "декомунизатори", "реформатори" и "протестъри", вкл. и НАЙ-ВЪРЛИТЕ - реално се назначават и инсталират от БКП и ДС номенклатурата, респ. от Кремълската олигархия, като им е ВЪЗЛОЖЕНО да ОБСЕБЯТ демократичния спектър, до степен НИЩО (!) чисто и независимо да не може да се появи и развие, като същевременно "стрелят" по "опонентите" си и "кръвните" си политически "врагове" с... ВОДНИ ПИСТОЛЕТИ и пластмасови пищовчета с... капси... Е, резултатът е налице! НЕ е ли?
3. Според "логиката" Ви, г-н Георги Георгиев, излиза, че НАТО и ЕС, чийто пълноправен член е България - повече от десетилетие - всъщност са или безпомощни организации, ръководени от лумпено-дебилизирани тъпунгери, или пък са пълни с користно-алчни корумпета, които са се продали на Кремъл и ВМЕСТО да заклеймят върлуващата БГ-Кремълска мафия я... ЛЕГИТИМИРАТ и "перат" тоталитарният и имидж, трансформирайки го в Евро-Атлантически, при това на най-високо политическо ниво!
Е? КОЕ от трите е вярното?
Ето ФАКТИТЕ:
- Между 1997 и 2001 год., въпросните дежурни мрънкалници, начело с гурото им Иван Костов (и до днес - УВАЖАВАН Гуро на въпросните МРЪНКАЛНИЦИ), имаха ЦЯЛАТА (!) възможна власт за ЦЯЛ (!) мандат - самостоятелно и ПЪЛНО (!) парламентарно мнозинство, Премиер, ВСИЧКИ (!) Министри, Президент, Гл. прокурор, Председатели на Върховните съдилища, Кметове, Общински съветници... Е, и?
Георги Георгиев, според чийто "представи", периодът 1997-2001 год. е ПОЛЕЗЕН и НЕВИНЕН за днешното положение в България - нека да ни отговори -
*Декомунизираха ли България овластените тогава, днешни МРЪНКАЛНИЦИ?
Аз казвам - ами НЕ, разбира се! Даже напротив - подариха, чрез приватизация по-голямата част от БГ икономическите активи тъкмо на БКП и ДС номенклатурата, а ЛУКОЙЛ Нефтохим - директно на Кремълската олигархия - на цената на средноголям МОЛ ("Сердика - център") в София... Само желязото на територията на Нефтохим, вкл. на резервоарите тръбопроводите им, струвало ПОВЕЧЕ, а хилядите декари крайморска земя и имотите на Нефтохим - ДЕСЕТКИ ПЪТИ повече от определената ДРУГАРСКА* "цена" за Кремълската олигархия...
*Разкриха ли овластените МРЪНКАЛНИЦИ агентите на ДС и Кремъл? Отвориха ли досиетата им? Лустрираха ли ги, за да предотвратят извършването на описаните извращения на БГ прехода?
Аз казвам - ами НЕ, разбира се! Даже напротив - УМИШЛЕНО блокираха отварянето на досиетата и всеки опит за ДЕКОМУНИЗАЦИЯ в България! Нещо повече - УМИШЛЕНО допуснаха агенти на ДС в управлението, вкл. и като депутати и министри, като рупори в медиите - и частните и обществените (БНТ и БНР)!
ИМА ОЩЕ ПОНЕ 100 НЕУДОБНИ ВЪПРОСА!
Нека Георги Георгиев и подобията му първо отговорят изчерпателно на тези ДВА! По-вероятно е да се ОБЕЗШУМЯТ, обаче - като ПРЪДНАЛИ НА ПАРТИЙНА СБИРКА, чиято малобройност позволява провеждането в тясно и задушно помещение... Сещайте се...
Ами, какво да кажа - ГНЪС, гоуема ГНЪС!...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Цитат

 Изповед на окаяния раб Божи Калансув:

"Извинявам се.  Моля Ви не ми обръщайте внимание. По- цял ден седя в къщи без работа и понеже няма с какво да се занимавам ми става скучно и почвам да пиша глупави коментари в Калдата форум и да отварям Безброй еднакви теми в Калдата форум. Простете ме мене Простака, че Ви наводнявам с флууд. От други форуми отдавна съм наритан. Виждам, че в Калдата форум хората разбират и дават компетентни съвети и завиждам. Почвам да си въобразявам, че и аз съм компетентен, и също така си въобразявам, че имам опит, което не отговаря на истината. Чрез заливане и удавяне на Калдата форум с флууд с еднакви и безсмислени теми и коментари аз си въобразявам, че въобще нещо разбирам. По- точка първа от настоящата тема мога да кажа, че с такива подобни на описания уред в точка № 1 имам предостатъчно в излишък в домът си. Като някой работят, а за други няма резервни части. И със сигурност имам нужда да изхвърлям в кофата за смет такива уреди в настоящия момент и за в бъдеще време отколкото да купувам нови подобни устройства и подобна техника. Извинявам, се че Ви наводнявам Калдата форум с безсмислени теми и безсмислени коментари, което се нарича флууд на Английски език, а в превод на Български според мен означава наводнение и  / или бедствие свързано с наводнение..."


 Изповед на окаяния раб Божи Калансув:

"Извинявам се.  Моля Ви не ми обръщайте внимание. По- цял ден седя в къщи без работа и понеже няма с какво да се занимавам ми става скучно и почвам да пиша глупави коментари в Калдата форум и да отварям Безброй еднакви теми в Калдата форум. Простете ме мене Простака, че Ви наводнявам с флууд. От други форуми отдавна съм наритан. Виждам, че в Калдата форум хората разбират и дават компетентни съвети и завиждам. Почвам да си въобразявам, че и аз съм компетентен, и също така си въобразявам, че имам опит, което не отговаря на истината. Чрез заливане и удавяне на Калдата форум с флууд с еднакви и безсмислени теми и коментари аз си въобразявам, че въобще нещо разбирам. По- точка първа от настоящата тема мога да кажа, че с такива подобни на описания уред в точка № 1 имам предостатъчно в излишък в домът си. Като някой работят, а за други няма резервни части. И със сигурност имам нужда да изхвърлям в кофата за смет такива уреди в настоящия момент и за в бъдеще време отколкото да купувам нови подобни устройства и подобна техника. Извинявам, се че Ви наводнявам Калдата форум с безсмислени теми и безсмислени коментари, което се нарича флууд на Английски език, а в превод на Български според мен означава наводнение и  / или бедствие свързано с наводнение..."


 Изповед на окаяния раб Божи Калансув:

"Извинявам се.  Моля Ви не ми обръщайте внимание. По- цял ден седя в къщи без работа и понеже няма с какво да се занимавам ми става скучно и почвам да пиша глупави коментари в Калдата форум и да отварям Безброй еднакви теми в Калдата форум. Простете ме мене Простака, че Ви наводнявам с флууд. От други форуми отдавна съм наритан. Виждам, че в Калдата форум хората разбират и дават компетентни съвети и завиждам. Почвам да си въобразявам, че и аз съм компетентен, и също така си въобразявам, че имам опит, което не отговаря на истината. Чрез заливане и удавяне на Калдата форум с флууд с еднакви и безсмислени теми и коментари аз си въобразявам, че въобще нещо разбирам. По- точка първа от настоящата тема мога да кажа, че с такива подобни на описания уред в точка № 1 имам предостатъчно в излишък в домът си. Като някой работят, а за други няма резервни части. И със сигурност имам нужда да изхвърлям в кофата за смет такива уреди в настоящия момент и за в бъдеще време отколкото да купувам нови подобни устройства и подобна техника. Извинявам, се че Ви наводнявам Калдата форум с безсмислени теми и безсмислени коментари, което се нарича флууд на Английски език, а в превод на Български според мен означава наводнение и  / или бедствие свързано с наводнение..."

Понеделник иде; дотогава цвъкай...

 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Нямаше ли някакъв начин такива изроди да бъдат посетени от ДАНС.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
на 14.06.2018 г. в 0:45, nikssi написа:

Решението е пълен игнор на темите във форума. За съжаление до там я докараха подобни тролове.

To си отива направо към игнор на форума, както впрочем са постъпили доста участници.

 • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, sound написа:

To си отива направо към игнор на форума, както впрочем са постъпили доста участници.

Единствено съм блокирал хайдук-пикасо, троловете ще ги игнорирам, като не им чета постовете.

 • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Начи, дрогаре граждане от селски тип, както е казал който требе - заборавихме кой беше - "не расте, но не старее". Най-големото ни постижение като ръководители на кукувизъмъ е да постигнем вечността: в комклексите, дрогаре селяне от градски тип, времето не тече. Както си е било при построяването, така си е до днес. Да земем тоз гиздав блок у градо Велику Тръново - още от въздигането му започват да текат достроителните работи и продължават до ден днешен на лична почва - кой могъл остъклил балкон, кой отпрал цела панела и зидал тухли и прочие. Важното е, че общият естетически вид е същия както сме го замислиле - на нищо да не прилича. Там, отпадъчните води и прочие - и те са си по замисъл, щото, дрогаре граждане от селски тип, ний сме разчитале на вашето активно участие в унищожаване на времето. И заедно с това, и на пространството. Дали сме, така да се кае, ръководната линия чрез панелките отвън и отвътре и от там нататък - вий. Я колко чегеварчета нароихте да поемат щафетата. Те за тва сме ви подариле блоковете насекъде.

La imagen puede contener: cielo y exterior
 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.