Премини към съдържанието
 • Добре дошли!

  Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

  Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

   

Русия: Ще се намесим, ако притиснат Сърбия


Гости Lumberman

Препоръчан отговор

Цитат

Русия: Ще се намесим, ако притиснат Сърбия

В авторска статия за вестник „Политика“ посланикът на Руската федерация в Сърбия Александър Чепурин загатва, че може да се появи възможност за „по-дълбоко ангажиране“ на Москва в диалога за нормализиране на двустранните отношения между Белград и Прищина, отбелязва електронното издание на белградския Danas .

Русия може да се намеси, обяснява Чепурин, в случай че Белград бъде поставен под „ултимативен натиск от страна на традиционни сърбомразци“. В статията, публикувана по повод националния празник на Русия, Чепурин припомня, че Москва и Белград се изцяло се подкрепят взаимно по отношение на текущите политически въпроси, както въпросът за Косово и Метохия заема специално място в отношенията им.

„Москва беше, е и ще бъде от страната на Белград. Нашата позиция остава непроменена – ние ще подкрепим решението, което Сърбия и сръбският народ ще приемат за приемливи за себе си. Изхождаме от правното основание на споразумението – Резолюция 1244 на Съвета за сигурност на ООН”, подчерта Чепурин.

Коментирайки паралелите, които мнозина правят между Косово и Крим, руският дипломат бе категоричен, че те са „две напълно различни истории“. Според него при отделянето на Косово от СРЮ ключовият фактор е външен – пряка военна атака от страна на НАТО срещу Югославия.

„Въпросът за Крим определено е затворен. Крим е Русия, а Косово е Сърбия. Това не е само лозунг, но е правна реалност, която трябва да бъде уважена”, настоя Чепурин, предаде „Фокус”./КРОСС

 

http://www.politika.rs/scc/clanak/405437/Cepurin-Pomoc-Srbiji-u-trazenju-kompromisa-sa-Pristinom

Цитат

Руску амбасаду посетио је раније данас и председник Србије Александар Вучић, а на самом почетку свечаности приказана је његова порука честитке руском председнику Владимиру Путину и руском народу. Чепурин је поручио да ће његова земља увек подржати Србију у најсложенијим питањима, укључујући и очување њеног суверенитета и територијалног интегритета.

„Знамо да су Срби отпоран народ. Подржаћемо Србију у тражењу прихватљивог компромиса са Приштином, а правни основ за тај компромис је Резолуција 1244. Важно је да се он тражи без бахатог спољног притиска”, рекао је амбасадор званицама.

http://www.politika.rs/scc/clanak/405109/Vucic-i-Cepurin-o-situaciji-na-severu-Kosova-i-Metohije

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Елцин не успя да изтрезнее за тая работа. За какво намесване ми говориш, когато тогава Русия на практика я нямаше. Тя не можеше да ходи, образно казано, на други ще помага?!

Интересно дали руснаците биха казали нещо подобно за България? Но сърбите са далеч по-твърди, верно и бой бая ядоха. Държавата им стана толкова малка. Но нали някой трябва да разделя и владее. Питанка: кой е той?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Тoни написа:

Не бяха в позицията да се намесват тогава.

Сега са си в съвсем същата позиция - далечко им е Сърбия, за да го играят главен съдия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами не е точно така. Показаха в Сирия, че дори с малко подкрепа, но качествена - приятел в нужда се познава. Жалко че на сърбите им съсипаха държавата за тия години. Там не знам дали някога ще живеят мирно и по братски.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За Сирия не им се налага да преминават границите на ЕС - изобщо, като цяло Русия не може да си вее байряка из Европа. Инак почваме да си говорим за ТСВ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Едва ли ще има ТСВ. Никой не би допуснал това, щом могат да контролират всичко тихо и "доброволно", с отделни ограничени военни конфликти, където се налага. 

https://www.facebook.com/svetlozarminov/videos/1042108212597655/?hc_ref=ARR4NXQfhA8t5EiQhjgA0zp45staE0-wdySJhigmrG864uxN40kFI21zdCik3SyeGww

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не отчитате един много значителен факт: Русия при Елцин няма нищо общо от днешната руска федерация на чело с Путин. От подобно напрежение на балканите има интерес само и единствено Русия. Бивша Югославия беше съюзник на СССР/Русия, който постепенно се разруши и се образуваха много про-западно настроени държави. На практика само Сърбия и Македония останаха зони на руско влияние на балканите. Македония я загубиха, тя е с правителство, което работи за коренни промени. Македонския народ също се умори от мизерия и му гледа все по-позитивно на затоплянето на отношенията с България, Гърция и ЕС, като цяло. Сръбските власти се опитват да играят двойни игри, от една страна се правят на споделящи шовинистичните разбирания на мнозинството сръбски граждани, от друга всяка година идват у нас на натовски военни учения, както и Украйна. Сърбите в момента икономически са далеч от България, а бивши югославски републики, като Хърватска и Словения имат 3-4 ПЪТИ по-голям БВП. Също така е добре да подчертаем, че словения е малка държавица с има-няма 2 милиона население. 

От напрежение и войни на територията на бивша Югославия има само Русия, това е единствения начин да съхранят поне малка зона на влияние на балканите. Освен чрез военни конфликти, Русия по никакъв начин не може да задържи останалите съюзнически републики. Те дори братски Беларус едвам удържат, опитват се да сътрудничат и развиват тази държавица икономически, но въпреки това едва достига стандарта на най-бедната страна в ЕС, България. Вие за какво мислите, руснаците ПОДАРИХА на Сърбия МиГ-29А и ще им продадат на безценица МиГ-29М2, ПВО "БУК-М2" и "Тунгуска", както и вертолети Ми-35 и Ми-17. До колкото знам имат подписани договори за доставка на леко бронирана техника и модернизирани танкова Т-72Б3М. В общи линии Русия се възползва пълноценно от сръбския шовинизъм и териториални претенции. Ако реално започне такъв конфликт, може да се проточи наистина дълго, като този в Сирия. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, sound написа:

За Сирия не им се налага да преминават границите на ЕС - изобщо, като цяло Русия не може да си вее байряка из Европа. Инак почваме да си говорим за ТСВ.

Сърбия не е в ЕС!!! И кой ти каза, че не могат да си веят байряка из Европа??? Могат и още как!!! Питай германците, те знаят най-добре!!! 

a605495d2ab1cd68d5483fa69cd7c52a.jpg

Ей тук са насред Берлин!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Лично за мен е добре Сърбия да не влиза под натовския ботуш, защото това ще е голяма съсипия, а и ще поуспокои американците в региона. Те са показали, че не ни броят за хора, просто си гледат интересите, и ако трябва няма и да ни има един ден. Ние и сърбите сме естествени съюзници на руснаците като братски народи, и те затова искат да ни отслабят, за да не може един ден Русия да има силен съюзник на Балканите. Затова и отцепиха толкова държави от бивша Югославия.

Македонците със соросоида Заев също запрепускаха към ЕС и НАТО, и там положението не е добре за тях, макар и те сигурно да хранят някакви илюзии за благоденствие в тези съюзи. А всъщност това са капани, в които да влязат, за да им разсипят армията, и да им контролират икономиката... да ги направят напълно зависими от Брюксел, да не могат и да се изхранват дори (а там има доста дребни земеделски производители все още за разлика от тука). Нека не забравяме, че по време на ВСВ западняците са бомбардирали едновременно София и Скопие. Те много добре знаят кои са македонците и кои сме ние.

Другото е, че при укрепване на по-независим от Запада режим в Сърбия (като добавим и Унгария, Словакия), това може да поразклати стола на хора като Борисов. Или пък да им даде кураж и те да мислят за българския интерес. Защото до момента ги е грижа само за западни корпоративни интереси и за полагащият им се дял от пая (на герберите).

А руско влияние на Балканите потенциално може да ни предпази и от турска инвазия, която според мен рано или късно ще се случи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Тoни написа:

Не бяха в позицията да се намесват тогава.

Те и сега не са. Къде ще прелитат? Къде ще акустират корабите им? Сърбия няма излаз на море. Заобиколена е от страни, членки на НАТО, такива от ЕС и разни вражески територии от сорта на Хърватия и деривати на Югославия. Как Русия ще се намеси? Не ми се връзва. В Сирия поне могат да заобиколят от Северно море през Средиземно. В Сърбия как ще стане? През Румъния и България? През Австрия? А как се стига до Австрия? Руската намеса може да бъде единствено политическа. САЩ кажат ли на България да не пуска, няма да пуска. Говоря за това, което се говори и тук:

 

преди 6 часа, Lumberman написа:

Изхождаме от правното основание на споразумението – Резолюция 1244 на Съвета за сигурност на ООН”, подчерта Чепурин.

 Всяка друга намеса ще си е нарушение на някоя резолюция, споразумение и така нататък.  А дали Косово и Крим имат нещо общо...ами реално имат. В единия случай Русия печели, в другия Русия губи. За мен обаче е жалко, че Сърбия е толкова далеч от България. През 1994-та ходих там няколко пъти, когато имаше война в Босна. Хората в Сърбия до един ни посрещаха като братя. Единствено институциите им бяха против нас - митничари, съдии, прокурори. Дори тяхната полиция след като ни арестува и конфискува багажа, бе много добронамерена към нас и ни обясняваше какво прави Милошевич. Разкарвам се по центъра на Ужице и някакви сърби ме питат за часа. Разбраха, че сме от България, а те се оказаха фенове на Цървена Звезда, дето играха в София евротурнирите. Ей, голяма радост, голямо чудо беше. Младежи на по 20-25. То и аз бях на 22 де . Никаква неприязън. Нямаше и никаква неприязън където и да отидем. Отиваме в баничарница и човека ми вади диплома на дядо му от 1924 година, закачена на стената, дето завършил калфа в Русе сладкар. Голяма радост, голяма работа като разбра, че сме от Русе някои. А това на 700 км от Русе!!! Хората ни обичаха! разберат че сме българи и все едно сме сърби. Викаха ни братя!

 

Сега не знам как е. Отдавна не съм бил там, минаха 24 години. Жалко, ако вече не е така. Аз още си смятам сърбите за братя. Много по-големи братя от руснаците разбира се. 

 

ПП: Чудя се, как навремето са се чувствали нашите дядовци, като се е налагало да се бият със сърби и руснаци. как са се чувствали, като Турция ни е била съюзник. Все пак разбирам как са се чувствали, защото и днес има много родоотстъпници и родоизменници. Аз обаче ако живеех в ония години и бях на сегашния си акъл, просто нямаше как да приема да се бия срещу сърби и руснаци. Да, може да е било за правото ни да съществуваме, но и днес смятам, че всичко трябва да се решава по мирен път. Колкто и да ми е противен човек и колкото аз да съм противен на него, никога, ама никога не бих пожелал смъртта му в една евентуална война!!! Това е глупаво. Войните са глупави. Войните са за избиване на хормони. Да, като се ядосам, мога да избия зъбите на някой и дори по-лошо, но това не е правилно!!!

 

Осъзнайте се! Войните не решават нищо. Войните създават нови нерешими проблеми! Тръмп е тъпанар, смятащ войната за компютърна игра. Оная англичанка и тя тъпанарка, смятаща войната за същото. Единствено Путин има мирни инициативи, но никой не го слуша. Жалко.  Оня Макрон си живее с гейското си мислене, няма смисъл да коментирам. Дойдат ли гейовете изцяло на власт, край на света, щото като се ебат, няма как да си направят нови гейове, хаха. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, BG-Team-DRIFT написа:

Те и сега не са. Къде ще прелитат? Къде ще акустират корабите им? Сърбия няма излаз на море. Заобиколена е от страни, членки на НАТО, такива от ЕС и разни вражески територии от сорта на Хърватия и деривати на Югославия. Как Русия ще се намеси?

Дунав дали е вариант? Чия територия се води реката?

Варианта за руснаците е да имат нещо на сръбска територия, но пак ще им трябва коридор до там. Затова България е ключова.

Аз в Сърбия не съм ходил, и не ги уважавам заради ножовете в гърба, които са ни забивали, и заради Македония. Но са ни братя и щем, не щем, трябва да се оправяме. И да не позволяваме на някои да ни настройват едни против други, както го правят по отношение на руснаците. Гледам тука един нов стар беснее във форума.

Между другото, има сърби в Донбас на страната на опълченците. Руснаците това няма как да не го оценяват.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Lumberman написа:

Македонците със соросоида Заев също запрепускаха към ЕС и НАТО, и там положението не е добре за тях, макар и те сигурно да хранят някакви илюзии за благоденствие в тези съюзи.

Това е в наша полза, както е в полза Крим за Русия и Косово за Сърбия. Не забравяй това. Ние гледаме нашите интереси, не тия на Русия или Сърбия. Македония в ЕС е най-доброто възможно, защото за има няма 20 години те пак ще бъдат българи!!!

преди 18 минути, Lumberman написа:

Аз в Сърбия не съм ходил, и не ги уважавам заради ножовете в гърба, които са ни забивали, и заради Македония.

Човек, това са митове. Ходих там, видях колко напред бяха от нас като инфраструктура и изобщо организация. Какви пътища, какви магистрали и какви къщи им бе направил Милошевич! Веднага след това отидох в Румъния и знаеш ли какво видях 1994-та? Павета навсякъде, а там, дето имало асфалт, вече яки дупки. Таксито минава по черния път в нивата с висока скорост, щото няма как да мине през дупкита по асфалта! Цигания до ЖП линията, дето от спуканите тръби за топла вода си сложила легените и перат! Пазара им затворен отвсякъде, някакъв навън запалил голяма скара барбекю и всичката пушилка в пазара! Кондуктура на отиване му давам 20 лева на ръка, а на връщане даже и не се появи, та минах без кондуктор. Естествено, на гарата едни с автомати не ни пускаха да се приберем, та тайно се качихме във влака. На отиване ни събраха в една стаичка на гарата и кой колкто може пари да даде. Искаха ми 50 лева, аз едва събрах 40. Айде, от тях да мине! Егати гадните румъмци. Не че сръбските митничари не ни искаха 3000 марки за автобуса, но там опбикновените хора много ни обичаха. нямаше ни един дето да ни каже - бугари, айде махайте се или нещо подобно. Хората ни се радваха, нищо че ние българите, бяхме на 50% предубедени и си мислехме като теб сега, че сърбите гадни. Няма такова нещо! 

 

И още нещо. Ти мразиш обикновения сърбин заради тоя идиот, дето го управлява? Ами тук обичаш ли бате ти Бойко и политиците? Същата работа и в Сърбия. Ония де управляват и имат власт - лайнета. Ама обикновения сърбин...о Боже, бих се заклел, че беше по-българин и от нас!!!

преди 18 минути, Lumberman написа:

Дунав дали е вариант? Чия територия се води реката?

Там нямаме неутрална зона. Имаме граница, все едно е суша. Един остров на нас, друг на тях. Не може ей така да си плаваш по средата на реката и никой да не ти търси сметка. Ако ще плаваш с лодка или кораб, плаваш в български води. 

 

 

1994-та бе различно. Още имаше хора, които помнеха дори Първата Световна война. Сега мозъци промити всякакви. Македония. Какво да кажа за Македония освен това, че в началото на деветдесетте аз все още живеех с илюзиите, че "македонците" няма как да не помнят, че са българи. И това дето говориш за сърбите имай предвид, че реално ти говориш за управниците им. Не мога заради някакви идиоти, били те сърби или българи, да зарязвам всякакви чувства към сърби, македонци, та ако щеш словаци и чехи. Ами аз навремето си имах супер положително отношение към словаците и чехите примерно, щото съм се срещал със словаци по време на летните лагери и си се смятахме за сродни души. Това по комунизма разбира се. Затова и днес се чудя, отде дойде това разделение - поляци-руснаци - българи...Ами те поляците мразят българите не по-малко от руснаците. Не знам защо. Писал съм си с поляци, но ония ни мразеха. Някой им е натъпкал главите с глупости. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, BG-Team-DRIFT написа:

1994-та бе различно. Още имаше хора, които помнеха дори Първата Световна война. Сега мозъци промити всякакви.

Нали четохте тази тема?

Съвсем инцидентно американско влияние.... от "демократични" подбуди! Америка е на терен (и в Косово), но Русия не може да се меси?! Особено пък като приятелска държава.Съвсем инцидентно американско влияние.... от "демократични" подбуди! Америка е на терен (и в Косово), но Русия не може да се меси?! Особено пък като приятелска държава.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 
  Затвори скритото съдържание

Идея си нямам за какво говориш, но "Миро" не е толкова обсебен да те споменава навсякъде , да се плаши от торбалани под кревата, зад вратата, причакващи го в клилера и т.н.. както ти си се вманиачил :) :)

Нещо повече - Миро не му пука за вашите психо-проблеми, нито колко и какви глупости ще пишете за него, нито би отговорил на едностранната ви странна еднополова любофф към него. :)

 

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Публикацията е премахната, но имаше нецензурни думи по адрес на твоите работодатели и красноречива снимка. Това си беше обида. Жалко, че не си видял. Но тъкмо ще имаш време преди това да прогледнеш...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 часа, sound написа:

Цяла война стана в Сърбия, а Русия само четеше новините по вестниците - щели да се намесят ......

Това не са времената, когато Русия бе една смачкана държавица. Възвърнаха и позиции, показват мощ, стават световен лидер. Ще се намесят без съмнение. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 • 1 месец по-късно...

На сърбите им трябва един ей такъв лидер и няма да имат проблеми със Запада (не като Милошевич):

Президентката на Хърватия – Колинда Грабар, щатен сътрудник на ЦРУ и член на Трилатерална комисия

Източник: издателство "Распер"

Ей тука е ключът към загадката:

Цитат

На 17 години пълната отличничка Грабар печели стипендия за обучение в САЩ. Там тя живее в Лос Аламос, свързан с Манхатънския проект и Аламоската национална лаборатория. Тогава завеждат на нейно име специална папка на Ленгли и й назначават наблюдател. Колинда не искала да се връща вкъщи, но „се наложило според някои обстоятелства“. Това било желанието на новите й господари, които се заемат да формират бъдещия балкански марионетъчен елит.

Хърватската президентка принадлежи към поколението на източноевропейските агенти – Михаил Саакашвили, Зоран Заев и др., които на 100% са щатска креатура и глобалисти до мозъка на костите.

След като се връща в родината, Грабар получава степента магистър в областта на международните отношения във факултета по политически науки в университета в Загреб. След това става стипендиант по Програмата Фулбрайт, финансирана от Държавния департамент на САЩ, в Университета „Д. Вашингтон“, стипендиант на Школата за държавно управление „Кенеди“ в Харвардския университет и научен сътрудник в Школата за задълбочени изследвания (SAIS) „Пол Г. Нитце“ в университета „Д.Хопкинс“ във Вашингтон.

Така се действа в "свободния свят"! Стипендии... безвъзмездна помощ. Само да преклониш крак пред Големия брат.

А ние пък имахме един външен министър, който даже беше американски гражданин. Ще го съдят ли американците ако работи против техните интереси? Дейниъл Митов се казваше.

А онзи одеският губернатор какво гражданство имаше?!

Университетите, в които е следвала Колинда хич не са случайни. Ето една примерна новина от октомври 2017 г.:

CIA and George Washington University Co-Host Fourth Annual National Security Conference

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тук ли трябва да си постне новината, че Албания е решила да премахне държавната си граница, със сръбската област Косово?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тя може и с Македония да я премахне... Ами темата не много добре дефинира и по-скоро касае конкретен казус, но като няма друга - и тук става. Имаме тема за Македония, добре е да има за Сърбия и/или бивша Югославия. Аз не считам сърби, хървати, бошняци, черногорци за някакви генетично различни народи. Какво като някой успя да направи хърватите националисти и да прогони православните оттам във Втората Световна? Те и в Украйна същото направиха... съвсем "случайно". Национализъм, анти-руски настроения, нова идентичност.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
 • Подобни теми

  • от karadzha
   Световната наука призна без съмнение: Първият човек е бил българин!
   https://www.24chasa.bg/novini/article/6236802
  • от Aliya
   От древни епохи та до сега народът ни е подложен на обезличаване и геноцид и няма как той да не се е превърнал в това, в което се е превърнал - шепа старци, протегнали ръце за подаяние, наричано пенсия или работна заплата от същата тази политическа държава, която беше и е машата за унищожение на българите след Освобождението им от турско робство.
   Бавният геноцид е стратегическият прийом на днешните господари на човешката алчност. Така умъртвяването протича незабележимо и невъзвратимо. (http://aliya.blog.bg/politika/2014/10/22/za-buliona-na-globalnata-demokraciia.1306875)
   Всичко, което може да служи за опора на отделния човек му се отнема чрез подходящи закони и процедурни хватки:
   - Бизнеса му, ако е дръзнал да има такъв бе умишлено съсипан от големите финансови корпорации чрез лъжливи пропагандни маньоври и финансови хватки, подплатени с частни съдебни изпълнители и едностранни договори;
   - Земята му, ако притежава такава, бе законово и по европейски обявена за разпродажба от поземлени фондове с неизвестни задгранични собственици, чиито офиси изпълниха българските градове и села редом до неизброимите банкови клонове и канторите на частните съдебни изпълнители. Защото едно нещо знае Световното задкулисие - българинът е свързан със земята си и тя е неговият корен, по който текат жизнените му сили.
   - Здравето на българина, ако все още му е останало някакво след пладнешкия обир, на който бе подложен под благосклонното око на държавата, също бе подложено на ограбване чрез здравните му вноски, които така и не стигат до техните вложители и така нататък, и така нататък.
   - За насаждането и пропагандирането на Антикултурата на страха и вулгарността, на кървавата агресия и незачитането на човешкия живот да не говорим - тя се лее от всеки екран и сцена и се вижда от всички, и най-вече от българските деца. Такова насилие над българската душа не е имало и в най-черните робски епохи от историята ни.

   И всичко това - за едната "територия"...
   За тази "територия" и цяла армия от също така безземлени и обезродени бежанци бе нахъсана срещу българите. Планът на Световното задкулисие, дирижирано от САЩ, е Европа (и България) да бъде заселена с мюсюлмани, които да я разбунят и тероризират. И постепенно да размият европейското самосъзнание с пришълци така, както това вече се е случило в САЩ. Такова нехомогенно, неродно население е като дърво без корен и може лесно да бъде манипулирано. За целта на европейците, и на нас също, ни взимат земята, за да изгубят европейците (и българите също) и последната си връзка с родното. От друга страна и мюсюлманските пришълци са подлъгани за пари да изоставят земите си и корените си.
   Така постепенно Европа се превръща в новите САЩ, където всеки се страхува от всеки, а само политиците имат последната дума и пълната власт. А политиците са куклите на конци на корпорациите.
   Европейските власти на някои страни най-силно узурпирани от емигранти са принудени нелегално и неофициално да се борят с прииждащите множества емигранти, новите османски пълчища на 21 век. Тези европейски правителства не смеят официално да се противопоставят на американско-ционистките планове за европейско завладяване, затова и действат подмолно. Чрез някое и друго потапяне на лодка, пълна с бежанци например...

   Но и бежанците не са достатъчна армия за плановете за световно господство на Световното задкулисие - Пъкленият план на Американския глобализъм е да изправи едни срещу други в смъртоносна самоизтребваща война славяни срещу славяни така, както изправи араби срещу араби в кървави пролетни революции и ислямски държавно-терористични новообразувания.
   А американският ционизъм седи отстрани на кървав спектакъл и доволно потрива ръце!
   -
   -

   Само едно нещо така и не разбраха световните стратези на Световното задкулисие - българите са много повече от една територия, те са цялото човечество. Защото първите хора, от които всички други са тръгнали, са Древните българи. (http://aliya.blog.bg/history/2015/01/13/bylgarite-rodonachalnici-na-trakite.1330025)
   А тяхната душа е Божествена и нея не можеш да я пребориш нито с отнемане на територия, нито с отнемане на имане, нито с методите на демократо-фашисткия геноцид. Колкото повече опитват световните душмани да подчинят Душата на Българина, толкова повече ще се провалят. Защото Българската душа е блага и мека като водата - "В целия свят няма нищо по-меко и по-податливо от водата, но тя надделява над твърдото и здравото."
   - http://aliya.blog.bg/history/2014/11/24/dushata-ni-bylgarskata.1316461
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване