Премини към съдържанието

История на промените

Няма история на редакциите, която да бъде показана или този коментар е редактиран от модератор.

 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

 • Подобни теми

  • от streleca_stz
   Здравейте,
   Имам проблем, с който се мъча от много време - Имам 2 таблици с данни, като за връзка между двете използвам релационна таблица, съдържаща просто уникалните ключове на закачените записи.
   Пример: таблица 1 съдържа новини /row_id/, таблица 2 съдържа тагове /tag_id/ и релационната таблица съдържа в себе си записи за всеки закачен таг към всяка публикация.
   Да, но при редактиране на публикация искам например да сменя таговете - как обаче да сравня и заменя (изтрия и добавя) разликите? Пробвах следния начин, но не сработва винаги:
   <?php $old_selection = array( ... ); $new_selection = array( ... ); if ($old_selection != $new_selection) { $to_delete = array_diff($old_selection, $new_selection); if (!empty($to_delete)) { foreach ($to_delete as $del) { mysqli_query($conn, "DELETE FROM table_rel WHERE row_id = row_id AND tag_id = $del"); } } $to_add = array_diff($new_selection, $old_selection); if (!empty($to_add)) { foreach ($to_add as $add) { mysqli_query($conn, "INSERT INTO table_rel (tag_id, row_id) VALUES ($add, row_id)"); } } } ?> Някакви предложения да имате? :/
  • от velinsl
   Здравейте!
   Ползвам на телефона си... (да го наречем офиспакет) програмата WPS Kingsoft office. Нещо обаче не ми се получи - елементарната функция умножение, че и деление. Мужду стойностите въвеждам аз умножение - *, за деление - /.
   Въвеждам стойност в клетката =С5/1,5 (примерно), като в клетка С5 естествено има реална стойност - само и единствено цифри, като 264 (например).
   При въвеждането на стойностите естествено ми се получава адреса на клетката в характерният оцветен правоъгълник, но при въвеждането на функцията, ми изписва отговор  #VALUE.
   Някой да знае къде бъркам?
   При сумирането естествено се получават, но при умножение и деление нещата не се получават.
  • от miniboy
   Здравейте,
   Трябва ми формула на excel за определяне на пола от ЕГН-то с  функциата "IF". Това ми е  една курсова задача и условието е следната Колонка Пол - ако предпоследната цифра от колонката "ЕГН" е четна, се записва "мъж" иначе "жена" 
   Благодаря предварително.
  • от kraskopan
   Здравейте, имам следния проблем..
   Опитвам се да отворя таблица в ексел която е във формат csv в която има подредени и оцветени таблици и т.н. а на мен ми го отваря всичко на 3-4 реда без таблции без нищо, пробвах да сменя формата но пак нищо не стана.
   Пробвах на 2010 и 2013
   Някой някаква идея?
  • от lion69
   Здравейте! Извинявам се предварително, ако темата не е в съответния раздел. Та значи проблемът ми е следния: правя таблица на Word, като аз чертая всичко, не използвам готова. Таблицата е за геодезически измервания и затова редовете не трябва да съвпадат, а да се разминават на някои места.Да ама не мога да разделя редовете точно посредата. Защото имам съмнения, че не мога да обясна проблема прилагам таблица, която съм правил преди: http://dox.bg/files/dw?a=efcf2d432c
   Както се вижда редовете се разминават, тази таблица съм я правил преди на същия компютър и на същата версия на Microsoft Office , сега обаче като се опитам да разделя редовете, програмата автоматично ги връща на старите им места. Това е новата таблица, която трябва да направя: http://dox.bg/files/dw?a=a541a64b5a
   Който може, нека помогне! Благодаря предварително!
 • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.