Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Проверих в търсачката за такава тема и не открих.

https://forumat-bg.com/obshtestvo/1204-togava-i-sega-v-kapana

ТОГАВА не знаех какво всъщност представлява комунизма. Имаше разни лозунги, изучаваше се дори в университетите, но на всички бе ясно, че това са само теории и празни приказки. Истината бе друга. Виждах как откровени простаци без род и потекло, без възпитание и образование, се насочват към тази партия, а тя по-късно им осигуряваше власт, пари и привилегии. Чудех се що за партия е това.  В БКП ценяха не ума, не таланта и способностите, а кучешката вярност, независимо грешните тези и партийни решения. Обикновено по това време към редиците на комунистите се ориентираха деградирали човешки отрепки, ясно осъзнали собствените си недостатъци и непригодност. Те разбираха, че сред нормалните хора няма да успеят по никакъв начин в живота и затова търсеха обиколни пътища за просперитет.  Най-краткия път минаваше през родната милиция. Веднъж вербувани като доносници и агенти, те бързо се издигаха в служебната йерархия, независимо от бездарието си. Тия,  които ставаха явни ченгета, разполагаха с власт, която още по онова време бе непонятна за хората от народа. Те можеха удивително бързо да издигнат или провалят всеки, можеха да убият или спасят някого, в зависимост от личните им пристрастия или настроения. Още тогава комунистите показваха скрито и явно, че който не е с тях, е против тях, следователно е враг, и няма място за нормален живот под слънцето. За 45 години успяха да убият или прогонят от родината всички българи, които имаха достойнство, разум, смелост, талант и не зачитаха „правилата на играта”, която си бяха уредили комунистите. Масите от народа бяха използвани от „другарите” за работа, прислуга и забавление. Нямаше свобода на словото, възможност за реализация в чужбина /като изключим соцлагера/, нямаше реален начин да се докажеш като специалист в която и да било област, без одобрението на партията. Икономически, а често пъти и физически народа бе мачкан, манипулиран, експлоатиран и дори убиван, естествено от негово име, и за негово добро. По това време комунистите завзеха изцяло властта и удавиха всички, които се опитваха „да клатят лодката”.

   След това пратиха в СССР и дори в западните държави децата и внуците си, за да се подготвят за новите управляващи на България. Именно от тях дойдоха „демократичните” промени в страната, когато през 1989 г. подражавайки на съветските си другари, нашите комунисти сами си спретнаха преврат. Установиха нов ред и „демокрация” в държавата  и така започна тяхното СЕГА.

     Обърканите, заблудени хора от народа бяха за пореден път манипулирани и използвани от червените сатрапи. Те излизаха на митинги, шествия и стачки, скандираха и пееха, подскачаха като дебили по площадите, без дори да разберат, че са марионетки в ръцете на червените кукловоди.  Отново в името на народа бяха  приватизирани  фабрики и заводи, банки, болници, детски градини, хотели и земи, за да имат всички средства и лостове за управление съвременните комунисти – бизнесмени. Всички комунистически идеи бяха погазени в името на една цел – натрупването на първоначален капитал. Парите на хората се изнесоха от банките и се раздадоха с куфарчета на „другарите”. Естествено  останалите българи бяха обрани като цигански бостан, при смяната на единия режим с другия. Освен спестяванията им бяха откраднати пенсионните фондове и бъдещето.

   Тия, които осъзнаха какво реално се случва в държавата, още тогава загърбиха всичко тук, избягаха на запад и доброволно се подложиха на глад, мизерия и нечовешка експлоатация. Сега вече са се вградили в западните общества, не се чувстват съвсем уютно, но живеят прилично за тамошния стандарт и охолно за нашите разбирания. Те рискуваха и успяха.

  Тия, които по една или друга причина останаха, се озлобиха. Намразиха себе си, близките си, познатите и непознатите, защото разбраха, че са хванати в капан. Поредният капан на комунистите, този път обаче пълен с „лош човешки материал”. И за да бъде шоуто пълно, се намериха алчни и амбициозни мекерета като Слави Трифонов, които наложиха чалгата в държавата. Всеки ден ошашавения българин биваше дезориентиран, манипулиран, зомбиран, лъган и ограбван от телевизиите и останалите медии. Есемеси хвърчаха за измамни игри, измислени каузи и конкурси, с единствената цел, да се отклонява вниманието от истински важните проблеми на хората. Дори прословутата свобода на словото се изроди в слободия, изразявана в псувни и обиди по форумите в интернет, отклонявайки недоволството от истинските виновници – комунистите.

  Сега свободата на „демократичният” ни живот се изразява в липсата на работа, наличието на данъци, по-тежки от тия по турско робство, възможността да си плащаш за здравеопазване и да не получаваш такова, да си плащаш за образование и да те будалкат отново, да си плащаш за малшанса да си се родил и да оцеляваш в това подобие на държава, където законите, реда и правилата са само за бедните, старите и неосъзнати българи.

   Дори циганите на днешна България живеят с повече права и свободи от българите. Те са галените деца на държавата, защото единно не плащат данъци, наеми, ток и вода, не работят, но нарушават законите, като крадат, проституират и просят. Така допълват доходите си от социални помощи за фалшива инвалидност, детски надбавки, хранителни и други незаслужени помощи.  Те обаче са и биологичната бомба, която тиктака все по-отчетливо и шумно, под носа на етническите българи.

  В стремежа си да подчинят и превърнат в слуги всички, днешните комунисти затриха държавата, която с много терор бяха изградили техните бащи. Причината е изключително проста – на изток и запад те бяха учили как да крадат „законно”, как да манипулират и управляват тълпата, но не и как да запазят държавата. От всички фокуси им убягна най-важния – че държава няма, когато няма народ! И нито полицейският, нито съдебният произвол са  способни да върнат вече изтървания дух на анархията в държавата. Все по-гнетящите увеличения на стоки и услуги, енергия и горива, ужасната безработица, могат да провокират единствено избухването на антидържавен, кървав и жесток бунт. А той предстои, колкото и зомбиран да изглежда народа в момента. И няма да е бунт на българи срещу цигани, както червените кукловоди проектират, за да минат отново метър, за сметка на невинните балами от народа. Когато ножът  съвсем опре до кокала, хората ще тръгнат да дирят сметка не от друг, а от червените барони!Сметка за безбройните гаври над тях и затритите им родители, за всичко окрадено досега и всичко което ще се граби от тук насетне, благодарение на АЕЦ „Белене” и други подобни проекти. Така или иначе, ВИДОВДЕН ще дойде, но дотогава ще пъшкаме в капана на червената мафия и ще се мъчим.

     Ако се върнем назад в историята, със срам можем да отбележим, че от всички на балканския полуостров, ние сме се освободили най-късно. Докато румънци, сърби и гърци са отърсили турския хомот, ние повече от тридесет години след тях, сме превивали гръб пред поробителя. Едва когато руснаците ни освобождават, стъпваме на краката си и се опитваме да градим отново държава. Казвам опитваме се, защото от роби трудно се оформя народ. Едва издигнали се от пепелта обаче, падаме под следващото – комунистическото робство, което продължава и до днес. С този манталитет трудно може да се очаква сериозна гражданска реакция, срещу всички формации на комунистите – БСП, РЗС, ДПС, СДС и ГЕРБ.

  Животът е кратък и слава Богу, всичко се променя. В момента сме толкова пропаднали финансово и най-вече духовно, че ни остава само да се осъзнаем, да превъзмогнем страха си и да се надигнем. Жадни сме, а извора го пази голяма и силна, червена змия. Ако продължаваме да се поддаваме на страха си, ще загинем и като хора, и като нация. Ако убием змията, ще можем да пием и да живеем свободно. Всичко зависи от нас!

  И сега не знам какво всъщност представлява комунизма. Знам само, че е синоним на фашизъм, робство, мъчение и жалка смърт. Знам, че трябва да се измъкнем от капана им. На Всяка Цена!

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Мразя  да чета текстове с големи  букви.

преди 34 минути, proexpert написа:

В БКП ценяха не ума, не таланта и способностите, а кучешката вярност, независимо грешните тези и партийни решения. Обикновено по това време към редиците на комунистите се ориентираха деградирали човешки отрепки, ясно осъзнали собствените си недостатъци и непригодност.

 какво е талант? -------------------------

----------------------------------

  грешни тези и партийни решения ....

  грешката им е била ...   че е било всеки  му според  нуждите

а е трябвало да бъде всеки да си ги заслужи

а не динята  и мастиката  да се студи в мивката от течащата вода 

 по  2 кубика на човек на месец и другото над нормата в десеторен размер  

ако не може да се плати тогава работа   по лагерите 

днес е същата работа

 вместо да се направи един аец и отопление  на ток

бабички с деменция харчат по  20 кубика дърва на сезон

 щото едно време са работили чистачки в мината и взимат  таван на пенсията и я влагат в дърва ...  и прозорците през  зимата отворени да влиза свеж въздух щото задушно  от тая пуста печка .

а останалите пари от пенсията хвърлят през прозореца  на ало изамамници

 бабички с по 200 хил лева  скътани ....

ПЕНСИЯ ! 200 лв на месец  максимална! и да се   направи закон половината да се разпределя на внуците.

-------------

 казват  по телевизията че имало инфлация в  венецуела

и печатали пари

е  как няма да има инфлация

като и там никой не бачка

чака правителството да напечата кинти

 да ги раздаде и да ходи при селяните  да си купи яйца държавния служител 

 ама селянина умен и вика не мене хартия ми требва

 ела тука и се хваща да копаш  и да храниш животните пък ще ти дам  неколко яйца .

и в европа е същата работа печатане яко на евро без покритие 

ама поне има производство и залъжат   селянина да се даде яйцата

 има и много стиснати хора си пазят парите за украса

 тва ако тръгне утре всичко да харчи не 1 милион  % инфлация а парите за хартия да тръгнеш да ги здаваш и за желязо ще ти дадът по- малко от себестойността на хартията и желязото

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, Колев60 написа:

... нито ще вземеш някой лев за написаното...

А защо не допуснеш точно обратното?  :)    Че има точно платени драскачи, които това им е работата! Публикуване на определени материали по всички сайтове!  И от двете страни, опозиция или управляващи! И, че за съжаление има още много хора в България, за които ако е казано по телевизията, писано във вестник, или прочетено в интернет, те го приемат за абсолютно чиста монета, и го разпространяват! Факт, че има и такива които хвърлят 20 000 лв. през балкона за да ,,помогнат" на полицията! Добри хора, но съвсем наивни, за да не кажа друго!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Нека си пуска темите. Сега е демокрация и не може да му се забрани. Но човека определено е от бавните, иначе щеше да знае, че така повече вреди отколкото помага...

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 30 минути, Колев60 написа:

Какво Ви е мнението за такъв човек?

Изрод!


  • Харесва ми 4

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 8 часа, proexpert написа:

В БКП

Де .... де .... агамалил си шфитъ .... ъъъъ за да довиждат дългогледите, Ъ.... :)

Това, че под БКП визираш сегашното БСП е ясно, но защо изобщо сакаш да избиеш една идея за Комунизма, а?

По тоя начин правиш тъждествени равенства които не трябва ....

От циганин до ром има разлика ..... тъй както от БКП и БСП ....

Се ..... знам, че си изроден и виртуален .... и че си вече под прицел и ти ..... То е ясно кой и какво цели чрез тебе ИИ-че ...

Ей ти малко материал за "разсмеизъл" и т.н.

Някои навремето сме изучавали политико-икономика .... и сме вникнали в едни неща .....

Други пък са изучавали международни отношения .....

За младите тези неща са тема табу ..... и само определени кръгове от хора знаят какво се опитваш ти да направиш и каква е самата действителност....

Някой не е успял да се възползва от дадени му облаги ми се струва .....

Мили разработчици на ИИ .... ама подхождайте по професионално моля .....

:)

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Някои хора забравят че комунизъма е западно изобретение, че и еврейско на всичкото отгоре и като такова е светотатство да плюят по него. Все едно да отричат Холокоста. Кога ли МОСАД, ще ги засекат с тези им престъпления и ще пратят агентите си, да им платят за каквото са си заслужили?

  • Ха-ха 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 часа, sliderum написа:

МОСАД

МУСАТ .....  Мъйн кат .... My cat .... хм .... Той е крепък и не мисли да посяга .... особено на Ме чок .... ;)

А кой залага вълчи капани и т.н. ..... да знае ..... по важна е глутницата.....;), а вълчицата си знае ..... :)

 

 

Какъв е точно капана .... в който тогава и сега се е хванал:

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
на 26.07.2018 г. в 9:02, Колев60 написа:

"Какво Ви е мнението за такъв човек?

Лумпен! Нищо друго! С когото някой хора злоупотребяват!

А и всички ние му правим услуга като му четем темите и пишем коментари!

Той именно това цели!

  • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Дрогаре металурзи и металурзки, нема край неотклонната грижъ на Партията и лично на ЦК за вашето пълно и препълнено щастие. За вас, дрогаре, сме приготвиле не кви да е цигаре, ми направо Ударник! Цело третьо качеству! Че да ви завиждат ония непросветени металурзе из англлийските, мириканските, и др. фашиски селищни системи, а вие да си пафкате с мощни гърди!

No hay texto alternativo automático disponible.
 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Цитат

 Изповед на окаяния раб Божи Калансув:

"Извинявам се.  Моля Ви не ми обръщайте внимание. По- цял ден седя в къщи без работа и понеже няма с какво да се занимавам ми става скучно и почвам да пиша глупави коментари в Калдата форум и да отварям Безброй еднакви теми в Калдата форум. Простете ме мене Простака, че Ви наводнявам с флууд. От други форуми отдавна съм наритан. Виждам, че в Калдата форум хората разбират и дават компетентни съвети и завиждам. Почвам да си въобразявам, че и аз съм компетентен, и също така си въобразявам, че имам опит, което не отговаря на истината. Чрез заливане и удавяне на Калдата форум с флууд с еднакви и безсмислени теми и коментари аз си въобразявам, че въобще нещо разбирам. По- точка първа от настоящата тема мога да кажа, че с такива подобни на описания уред в точка № 1 имам предостатъчно в излишък в домът си. Като някой работят, а за други няма резервни части. И със сигурност имам нужда да изхвърлям в кофата за смет такива уреди в настоящия момент и за в бъдеще време отколкото да купувам нови подобни устройства и подобна техника. Извинявам, се че Ви наводнявам Калдата форум с безсмислени теми и безсмислени коментари, което се нарича флууд на Английски език, а в превод на Български според мен означава наводнение и  / или бедствие свързано с наводнение..."


 Изповед на окаяния раб Божи Калансув:

"Извинявам се.  Моля Ви не ми обръщайте внимание. По- цял ден седя в къщи без работа и понеже няма с какво да се занимавам ми става скучно и почвам да пиша глупави коментари в Калдата форум и да отварям Безброй еднакви теми в Калдата форум. Простете ме мене Простака, че Ви наводнявам с флууд. От други форуми отдавна съм наритан. Виждам, че в Калдата форум хората разбират и дават компетентни съвети и завиждам. Почвам да си въобразявам, че и аз съм компетентен, и също така си въобразявам, че имам опит, което не отговаря на истината. Чрез заливане и удавяне на Калдата форум с флууд с еднакви и безсмислени теми и коментари аз си въобразявам, че въобще нещо разбирам. По- точка първа от настоящата тема мога да кажа, че с такива подобни на описания уред в точка № 1 имам предостатъчно в излишък в домът си. Като някой работят, а за други няма резервни части. И със сигурност имам нужда да изхвърлям в кофата за смет такива уреди в настоящия момент и за в бъдеще време отколкото да купувам нови подобни устройства и подобна техника. Извинявам, се че Ви наводнявам Калдата форум с безсмислени теми и безсмислени коментари, което се нарича флууд на Английски език, а в превод на Български според мен означава наводнение и  / или бедствие свързано с наводнение..."


 Изповед на окаяния раб Божи Калансув:

"Извинявам се.  Моля Ви не ми обръщайте внимание. По- цял ден седя в къщи без работа и понеже няма с какво да се занимавам ми става скучно и почвам да пиша глупави коментари в Калдата форум и да отварям Безброй еднакви теми в Калдата форум. Простете ме мене Простака, че Ви наводнявам с флууд. От други форуми отдавна съм наритан. Виждам, че в Калдата форум хората разбират и дават компетентни съвети и завиждам. Почвам да си въобразявам, че и аз съм компетентен, и също така си въобразявам, че имам опит, което не отговаря на истината. Чрез заливане и удавяне на Калдата форум с флууд с еднакви и безсмислени теми и коментари аз си въобразявам, че въобще нещо разбирам. По- точка първа от настоящата тема мога да кажа, че с такива подобни на описания уред в точка № 1 имам предостатъчно в излишък в домът си. Като някой работят, а за други няма резервни части. И със сигурност имам нужда да изхвърлям в кофата за смет такива уреди в настоящия момент и за в бъдеще време отколкото да купувам нови подобни устройства и подобна техника. Извинявам, се че Ви наводнявам Калдата форум с безсмислени теми и безсмислени коментари, което се нарича флууд на Английски език, а в превод на Български според мен означава наводнение и  / или бедствие свързано с наводнение..."

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
на 26.07.2018 г. в 4:20, Колев60 написа:

""Проверих в търсачката за такава тема и не открих.""

Че си проверил, е добре. Кажи сега пуснатата от теб тема твоя ли е или както винаги - копи пейст, и готово! Нима си мислиш че има слепи хора във форума че пишеш с такъв едър шрифт? Какво целиш? Да заостриш вниманието на народа? Това, че нищо не умееш, го знае всеки един от този форум и в много други. Поне спазвай правилата, с които си се съгласил при регистрацията  и на този си профил. Абе да те питам, но отговори честно! Смяташ ли се поне ти за нормален човек? Нито ще помогнеш на някой да "прогледа" нито ще вземеш някой лев за написаното (копирано от теб).Не се ли умори вече да бъдеш луд инженер-политик?

Ами разбира се че е копи пейст той си е написал откъде я е взел. Обаче ти по фактите и разсъжденията в нея нямаш ли мнение - или дежурното "ама он е трол бе "

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 час, lsmurf написа:

.....Обаче ти по фактите и разсъжденията в нея нямаш ли мнение - или дежурното "ама он е трол бе "

Ами имам мнение ! И ей сега ще ти разкрия вехта тайна от живота :nono:

Безхаберието не ходи в гората , ами по невежи тъпаци - да ги мъчи и да им гори душата ! :lol6:

Ако искаш и настояваш , ще ти открехна и как ги мъчи , и гори завалиите .......Въобразяват си , че са мнооого по-напред от тези пред тях......:)

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 2 минути, by_chechi написа:

Ами имам мнение ! И ей сега ще ти разкрия вехта тайна от живота :)

Безхаберието не ходи в гората , ами по невежи тъпаци - да ги мъчи и да им гори душата ! :lol6:

Добре е че имаме препатили хора като теб да ни разкриват тайните от живота. Личния опит си е друго нещо . Разкажи малко повече . Много ли ти беше тежко и какво е когато ти горя душата :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 11 минути, lsmurf написа:

Добре е че имаме препатили хора като теб да ни разкриват тайните от живота. Личния опит си е друго нещо . Разкажи малко повече . Много ли ти беше тежко и какво е когато ти горя душата :)

Не можеш да си го помислиш даже , колкото и да ти го обяснявам !

Ти , знаеш ли какво е маймун от кайсия да падне ? Не само , ами и да се изправи....... ! Нямаш достъп ! :lol6:

Това което можеш е , като не разбираш - да ми вярваш...... !

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 9 минути, lsmurf написа:

Добре е че имаме препатили хора като теб да ни разкриват тайните от живота. Личния опит си е друго нещо . Разкажи малко повече . Много ли ти беше тежко и какво е когато ти горя душата :)

Да, и аз се сетих сякаш тоя описва себе си .

Видя ли че пак  зацикли пак с неговите... "не можеш да осмислиш, немаш достъп" ... и т.н. :)

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
току-що, miro20 написа:

Да, и аз се сетих сякаш тоя описва себе си .

Видя ли че пак  зацикли пак с неговите... "не можеш да осмислиш, немаш достъп" ... и т.н. :)

 

Зациклил си ти , че не можеш да прескочиш сянката си направена от други....! :lol6:Тъпак ! Не се бутай между шамарите ! :nono:

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 3 минути, by_chechi написа:

Зациклил си ти , че не можеш да прескочиш сянката си направена от други....! :lol6:Тъпак ! Не се бутай между шамарите ! :nono:

Велик  си беее.. Велик!  Всеки път коги се обадиш ставаш за смях. :)

Балон, абсолютен балон. Някой може ли да каже какво тоя искаше да каже по темата ?

Нищо нали ? Обаче ..."нямаш достъп, не ти е дадено да мислиш ".. бла бла... спукан надут и пак спукан балон :)

Както винаги .

 

 

Разкрива "тайните от живота" :)

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

2 / - Споко ма ........там СА , там СА - не са изчезнали ............" Бузлуджата " е виновна !!!

 
La imagen puede contener: una o varias personas
La imagen puede contener: texto
 
 
 
 
 
 
 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 час, by_chechi написа:

Не можеш да си го помислиш даже , колкото и да ти го обяснявам !

Ти , знаеш ли какво е маймун от кайсия да падне ? Не само , ами и да се изправи....... ! Нямаш достъп ! :lol6:

Това което можеш е , като не разбираш - да ми вярваш...... !

Ама , разбира се че ти вярвам на 100 процента. С всичките си  досегашни  постове си спечелил моето абсолютно "доверие" . :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Цитат

 Изповед на окаяния раб Божи Калансув:

"Извинявам се.  Моля Ви не ми обръщайте внимание. По- цял ден седя в къщи без работа и понеже няма с какво да се занимавам ми става скучно и почвам да пиша глупави коментари в Калдата форум и да отварям Безброй еднакви теми в Калдата форум. Простете ме мене Простака, че Ви наводнявам с флууд. От други форуми отдавна съм наритан. Виждам, че в Калдата форум хората разбират и дават компетентни съвети и завиждам. Почвам да си въобразявам, че и аз съм компетентен, и също така си въобразявам, че имам опит, което не отговаря на истината. Чрез заливане и удавяне на Калдата форум с флууд с еднакви и безсмислени теми и коментари аз си въобразявам, че въобще нещо разбирам. По- точка първа от настоящата тема мога да кажа, че с такива подобни на описания уред в точка № 1 имам предостатъчно в излишък в домът си. Като някой работят, а за други няма резервни части. И със сигурност имам нужда да изхвърлям в кофата за смет такива уреди в настоящия момент и за в бъдеще време отколкото да купувам нови подобни устройства и подобна техника. Извинявам, се че Ви наводнявам Калдата форум с безсмислени теми и безсмислени коментари, което се нарича флууд на Английски език, а в превод на Български според мен означава наводнение и  / или бедствие свързано с наводнение..."


 Изповед на окаяния раб Божи Калансув:

"Извинявам се.  Моля Ви не ми обръщайте внимание. По- цял ден седя в къщи без работа и понеже няма с какво да се занимавам ми става скучно и почвам да пиша глупави коментари в Калдата форум и да отварям Безброй еднакви теми в Калдата форум. Простете ме мене Простака, че Ви наводнявам с флууд. От други форуми отдавна съм наритан. Виждам, че в Калдата форум хората разбират и дават компетентни съвети и завиждам. Почвам да си въобразявам, че и аз съм компетентен, и също така си въобразявам, че имам опит, което не отговаря на истината. Чрез заливане и удавяне на Калдата форум с флууд с еднакви и безсмислени теми и коментари аз си въобразявам, че въобще нещо разбирам. По- точка първа от настоящата тема мога да кажа, че с такива подобни на описания уред в точка № 1 имам предостатъчно в излишък в домът си. Като някой работят, а за други няма резервни части. И със сигурност имам нужда да изхвърлям в кофата за смет такива уреди в настоящия момент и за в бъдеще време отколкото да купувам нови подобни устройства и подобна техника. Извинявам, се че Ви наводнявам Калдата форум с безсмислени теми и безсмислени коментари, което се нарича флууд на Английски език, а в превод на Български според мен означава наводнение и  / или бедствие свързано с наводнение..."


 Изповед на окаяния раб Божи Калансув:

"Извинявам се.  Моля Ви не ми обръщайте внимание. По- цял ден седя в къщи без работа и понеже няма с какво да се занимавам ми става скучно и почвам да пиша глупави коментари в Калдата форум и да отварям Безброй еднакви теми в Калдата форум. Простете ме мене Простака, че Ви наводнявам с флууд. От други форуми отдавна съм наритан. Виждам, че в Калдата форум хората разбират и дават компетентни съвети и завиждам. Почвам да си въобразявам, че и аз съм компетентен, и също така си въобразявам, че имам опит, което не отговаря на истината. Чрез заливане и удавяне на Калдата форум с флууд с еднакви и безсмислени теми и коментари аз си въобразявам, че въобще нещо разбирам. По- точка първа от настоящата тема мога да кажа, че с такива подобни на описания уред в точка № 1 имам предостатъчно в излишък в домът си. Като някой работят, а за други няма резервни части. И със сигурност имам нужда да изхвърлям в кофата за смет такива уреди в настоящия момент и за в бъдеще време отколкото да купувам нови подобни устройства и подобна техника. Извинявам, се че Ви наводнявам Калдата форум с безсмислени теми и безсмислени коментари, което се нарича флууд на Английски език, а в превод на Български според мен означава наводнение и  / или бедствие свързано с наводнение..."

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 32 минути, ncl написа:

Е бива ли толкова ярко копиране на "злата западна рок кулура" ???  в комбинация със  "семето на ордата"  и "всичко това сме ние, славяните" ... малко нонсенс...

Става.. за пропаганда на профани.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.