Премини към съдържанието
nikolay11

Интернета ми се срива докато играя.

Препоръчан отговор


Здравейте, хора случи ми се проблем, който не ми се беше случвал. Наскоро си закупих battle for azeroth и ми се случи това, че докато играя и ако дам alt и tab и се опитам да правя нещо в интернет,  ми зарежда супер бавно, и ако изключа играта се оправя веднага и скоростта лети . Пробвах всичко, докато играя пробвах да тегля, много бавно става, а когато спра се оправя . Стигнах до заключението, че това не е от доставичка, защото докато играя нямам никакъв проблем вътре във играта. Имате ли предположения защо може да се получава така? Предполагам, че може да съм и бутнал някой настройки, но нямам такъв спомен и мисля, че това е малко вероятно, а проблемът идва отнякъде другаде.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

публикувано (редактирано)

Някакви данни за машината - хардуер и операционна система, за начина на свързване с интернет?

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 3 часа, DarkEdge написа:

Някакви данни за машината - хардуер и операционна система, за начина на свързване с интернет?

Да, извинявам се за пропусната информация, беше късно когато писах темата.

Лаптопът- https://ardes.bg/product/lenovo-legion-y520-15ikb-80yy005ubm-16gb-120ssdnvme-108628

Операционната система е windows 10, и свързването на интернета е през wifi, но според мен не е това проблемът, защото пробвах и с кабел и имаше същият ефект..

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

И този лаптоп към рутър ли е свързан? Ако да - какъв е рутърът?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 16 минути, DarkEdge написа:

И този лаптоп към рутър ли е свързан? Ако да - какъв е рутърът?

Да,  и понеже преди време ми смениха рутерa, защото моят изгоря, и доставчикът ми сложи рутер, който е хем модем, хем рутер и в началото имах доста проблеми с него, но нали ви казвам, че когато не съм в играта нямам никакъв проблем  с интернета и си тегля торенти с 7-8мб/с и си сърфим в нета, но вляза ли в играта и край после едвам ми зарежда клипче в ютубата.

Рутерът е- technicolor tc7200


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Или е бъг на играта, или играта иска широка лента.
При това положение пиши на автоите на играта за проблема. Или във форума на играта.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.