Премини към съдържанието
turbox

Синовете на активни борци и на служители на ДС

Препоръчан отговор


Второто поколение служители

http://www.armymedia.bg/archives/49110

Очвидно редакцията на вестник БА и редакцията на ВТК не могат в близко бъдеще да се излекуват от основните постулати на комунистическата пропаганда.Това предопределя усърдното използване на комунистическата фразеология.Ето я и в тази статия:

  1.Първо,никакви борци не е имало в Царство България против никакъв фашизъм и капитализъм.Това е така,поради простата причина,че никакъв фашизъм и национализъм не е съществувал в страната-както в Държавата,така и сред обществото.България като държава не е била ниото нацистка,нито капиталистическа,нито фашистка,нито буржоазна,нито империалистическа.Конституцията и държавното законодателство не я определят като такава.Тя е била просто и единствено Конституционна Монархия с Държавен глава-Цар.

  

Следователно приписването на всякакави незаконни ,неморални и пропагандистки квалифиакции на ДЪРЖАВАТА Царство България са нелегитимни и цинични.Те са антидържвни по исторически и държавно-правен смисъл и днес.За исторически да не говорим.

Нито една държавна структура не е имала идеологически и пропагандни цели и дейност.От Царя до Обущаря всички нормални български граждани са се борили и трудили за една единствена кауза-просперитет на Държавата и просперитет на Народа.Единствено комунистите са водили дейност,дори война срещу държавата , ръководени и подпомагани от друга държава-Съветския Съюз.

Нито активни,нито пасивни борци не е имало практически и юридически.Активните борци са категория,която комунистите измислиха с пропагандни и егоистични цели.При това такава категория съществуваше единствено в НРБ,в другите комунистически държави нямаше такава категория.

   Правната категория на комунистите е терористи-шпиони.Това не подлежи на съмнение-десетки комунистически функционери го доказват и казват безусловно.Дейността на нелегалните комунистически формирования е подчинена тотално на Съветския Съюз.

     2.Второ,което е основното -комунистите не са били членове както твърдят на комунистическата партия БРП(к) защото таква партия не е имало ,особено след 1934г.Тяхната дейност просто не е партийна,защото те не са водили партиен живот,партийна дейност и пр.Дейността на комунистическите функиционери е била чиста проаба конспирация,терор,шпионаж,нелегални андидържавни и антинародни пропагандни действия по линия на нелаглните вестници и позиви.

 

     3.Трето,съпротива не са оказвали комунистите ,а Държавната власт,защото първо комунистите започват (антидържавна)дейност,а не Държавата срещу комунистите.Така че автора на горния текс-статия най-вероятно е оригинален комунист,след като използва безусловно фразата  "годините на съпротивата".Без да уточнява колко са тези години.Все едно някой да каже през "годините на ВСВойна" ,но без да уточнява ,че това е период точно от 6 години.

     4.Четвърто-автора определя съвсем справедливо,(може би непреднамерено) този период на терор,назовавайки тези години "в реална бойна обстановка".Комунистическите терористично-диверсионно-атентаторски действия са действително "бойна обстановка".

     5.Пето-фразата на автора "безукеорен произход" за бащи на действащи комунисти от ДС е просто цинизъм,впрочем може би автора е вложил ирония.Безукрни терористи е силно абстракатно нещо.

     6. Често-напълно ненужна е тази периодизация по генерации(поколения) на служителите-комунисти на ДС.

https://www.dnevnik.bg/analizi/2011/11/22/1209330_politikata_sega_e_stiskai_za_gushata/

Само не е отбелязано, че тези"монополи", кактно и тези, които дърпат конците са наследниците и слугите на АБпФК и на агентите на ДС (което е е дно и също) - всичките руска агентура

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Тъжно, България осеяна с паметници на партизани и обирджии на мандри. Сега вече червените внучета увековечават дядовците си, за благодарност че направиха такъв преход. Забелязал съм, че навсякъде, където са запазили комунистическите паметници, там цари мизерия.

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2018/08/29/3303322_pametnik_na_pencho_kubadinski_e_vdignat_v_loznica_sus/

Като деца имахме един лаф: Пенчо Кубадински с гащи африкански. После разбрах, че не е бил случаен този лаф – Пенчо много обичал сафаритата.

Паметникът ще показва ,,великият ловец" който плаща за хобито си с държавни пари ли? Щото не се сещам за други запомнящи се негови изяви, А при откриването на ,,паметника" членовете на местният общински съвет ще минават ли ритуално да го цун*к*ат по ду*пе**то?

Не един, два паметника трябваше да му вдигнат: един за партийната му работа и друг отделен за ловните му подвизи.

ГЕРБ > ДПС > БСП а всички заедно БКП.
Много лоша формула...

Комунисти, сър. Да има случайно някой изненадан от ДПС и ГЕРП?

нормално е комунистическото изчадие ДПС да празнува рождения ден на един от създателите си

Па плеснаха с ръце и се прегърнаха, всичките секцийки на БКП-то. Не че не си ги знаем че са секциийки де, само го потвърдиха отново.

Живеем във времена на абсурда. Жертви издигат паметници на палачите си. Цар се съюзява с комунистите, които са го детронирали, пратили в изгнание и убили чичо му. Хора гласуват за тези, които ги ограбват. Не знам абсурд ли е, или някаква ментална чума.

Съвсем скоро друг наш град се сдоби с паметник на гнусен комунист-в Велинград вече има паметник на Атанас Семерджиев!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Калмуков честит ти петък.:ph34r:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 
 
 
La imagen puede contener: una persona
 

"Идеалната формула за възпитание на деца я изведе Фьодор Михайлович Достоевски в романа си "Братя Карамазови". Той пише, че най-доброто възпитание е споменът, който човек носи от детството си. Моята задача е да направя всичко по силите си, за да дам колкото е възможно повече доброта, любов и истина на децата си, които да се пропият в съзнанието им, както и в много по-голяма степен в подсъзнанието им. Това, за което говоря в кухнята с жена ми, когато в съседната стая детето чете книга или играе, ще остане в паметта му. И може би от това по-късно ще бъдат изградени неговите мисли, чувства, отношението му към всичко, което се случва. Едно вече пораснало дете само няма да разбира откъде е в него това отношение, това поведение."

о. Игор Гагарин

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.