Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


На единия компютър в офиса го прави този проблем. Значи веднага след като се импортне произволен видео файл (без значение какъв е) и програмата гаси монитора. Не се включва след това по никакъв начин. Само принудителен рестарт, което не е полезно!

С Филмора, Сони Вегас, Давинчи и Премиер не го прави, но колегата не може да работи с тях.

Има ли начин да се открие от какво е проблема и как да се разреши?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ето ти линк с troubleshoot по различни проблеми с тази програма.  Или има нещо несъвместимо или компютъра не покрива изискванията за този софтуер.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Проблема може да се окаже и хардуерен! Реших да пробвам произволен видео файл с различни плеъри и тези с вградени кодеци като VLC, KMPlayer, Pot player нямат проблем, но в момента в който стартирам избрания произволно файл с Уиноус медия плеъра и става същото като при PowerDirector-а! Смених и четирите рам памети, но пак го има проблема. Сега сменям видео картата и след малко ще пиша дали го има все още или е било от нея!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Значи компютърът с три плеъра работи нормално, с четвъртия не, и изводът е - хардуерен проблем?!?

878729.jpg

  • Ха-ха 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 23 часа, RudeBoy написа:

878729.jpg

Някой май взе да ме копира с тези картинки. :)


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Странно, но да! Проблема се оказа видео картата. Сега с тази няма проблеми, макар че е по-слаба. Нямам идея защо се получава така, но факт е, че с тази видео карта работи!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Аз на твое място първо бих прегледал настройките на софтуера - на коя програма през кой изход на коя видеокарта е зададено да вади сигнал.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Тествах картата и на други компютри. Проблма си е от нея и то само на VGA изхода. През DVI или HDMI няма проблем. Даже през DVI с преходник към VGA го няма. Странно е защо се появи този проблем и то само на този изход?!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.