Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Имам проблем с клипчетата във Фейсбук - не тръгват през могилата, с последната версия съм, иначе съм с ундолс екс пи. През хрома тръгват, но аз не обичам да го използвам и все от могилата влизам.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Как не тръгват, какво ти дава? Имаш ли инсталиран флаш плеър?

https://support.mozilla.org/en-US/kb/install-flash-plugin-view-videos-animations-games

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Инструменти-->Добавки-->Приставки-->Adobe Flash и избираш "винаги включена"

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не ми излиза Adobe Flash, въпреки че съм я инсталирала..

преди 11 часа, Raze написа:

Как не тръгват, какво ти дава? Имаш ли инсталиран флаш плеър?

https://support.mozilla.org/en-US/kb/install-flash-plugin-view-videos-animations-games

Ами всъщност нищо не ми дава, просто не тръгват.. цъкам на тях, уж се зареждат и след малко пак се появява иконката за 'play'. Иначе имам инсталиран Adobe Flash Player.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.