Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Mantano Mantano08

Note 4 , проблем с 3g, 4g свързване

Препоръчан отговор


Здравейте. От скоро използвам Note 4, N-910F, прекрасен телефон но имам проблем с него. За съжаление работи само на 2g. Не знам какъв е проблема но сменя ли на 3g или 4g не може да се проведе нито разговор, нито да се влезе в нета. Четох в нета всякакви теории и начини но уви нищо не се получава. Влизах с някакви кодове в системни менюта, пробвах но уви нищо. 

Ще съм много благодарен ако някой има информация от къде може да е проблема и какво е решението (ако има такова) 

За разговор не е проблем но за интернет 2g е невъзможно да се ползва, може да ти изкара нервите от всякъде. .

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

СИМ картата на друго устройство работи ли нормално?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Reset до физични настройки. Аз бих направил това...първо...


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост
преди 37 минути, Person написа:

Reset до физични настройки. Аз бих направил това...първо...

Какви са тези физични настройки?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте. Благодаря че се отзовавате но уви като че ли всичко пробвах и си мисля че приблема най вероятно е хардуерен а не софтуерен.

Няма проблем със син картата, пробвал съм и на други оператори но уви само 2g. 

 

Телефона е купуван от Швейцария но със PhoneInfo ми показва че е версия Lux /Люксембург/ 

От системни менюта избирам на какви честоти да работи телефона на 3g и 4g, съвместими с нашите оператори но уви не става.

Ако е хардуерен проблема не би ли трябвало и на 2g да не работи? 

Много е странно и ще се радвам ако някой може да помогне със съвет и решение на проблема.

И Reset правих и какво ли не пробвах.. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 23 минути, Mantano Mantano08 написа:

Здравейте. Благодаря че се отзовавате но уви като че ли всичко пробвах и си мисля че приблема най вероятно е хардуерен а не софтуерен.

Няма проблем със син картата, пробвал съм и на други оператори но уви само 2g. 

 

Телефона е купуван от Швейцария но със PhoneInfo ми показва че е версия Lux /Люксембург/ 

От системни менюта избирам на какви честоти да работи телефона на 3g и 4g, съвместими с нашите оператори но уви не става.

Ако е хардуерен проблема не би ли трябвало и на 2g да не работи? 

Много е странно и ще се радвам ако някой може да помогне със съвет и решение на проблема.

И Reset правих и какво ли не пробвах.. 

Нещо не разбрах?? Какво значи картата на други оператори. Като сложиш СИМ картата в друг телефон какво се случва?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвай нулиране и изтриване на всичко през recovery. Може да пробваш да му флашнеш и наново софтуера, както и да го тестваш с custom ROM. Ако след всичко това проблема продължава, го носиш в сервиз.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Картата работи без проблеми на други устройства, както и с други карти на други оператори опитах на тоя телефон. Все същото.

 

Изтрих и нулирах всичко през recovery, пак същото за съжаление.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 18 минути, Mantano Mantano08 написа:

Картата работи без проблеми на други устройства, както и с други карти на други оператори опитах на тоя телефон. Все същото.

 

Изтрих и нулирах всичко през recovery, пак същото за съжаление.

Добре, при избиране на 3g или 4g дава ли някаква грешка?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Raze - само рутнах телефона, няма ефект.

Емил Костов - като избера 3,4g показва че има мрежа но не изкарва буква символ за интернет (H, H+ или 4G) и при набиране на номер няма сигнал, мен някой ако ме потърси дава че е изключен телефона.

Когато дам на Авто Свързване ако мрежата е 2г има телефон и нет, но разпознае ли /влезе ли в 3G/ и спира всичко.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Само root няма и да има ефект, това е просто пълен достъп до цялата файлова система. Пробвай или флашване на ново на фабричния ROM, или след като си ROOT - custom recovery (TWRP) и след това custom ROM. Във форума на XDA има достатъчно информация, софтуер и ROM файлове, само трябва да се чете и да действаш.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от WhiteDevil 5
      Добър ден имам следният проблем - въпрос имам Активна аудио система 5.1 ,като включа субуфера който е активен и захранва тонколоните се чува постоянно  шумене без значение дали е намален субуфера или е усилен докрай.. само когато го цъкна на Mute   нищо не се чува ...шумът е от с субуфера изключвам колоните ,но си продължава шуменето от него. (жужене) не е от кабелите ... Сменени са всичките . Към какво да се насоча ,защото е супер дразнещоо това ...
    • от xXx*Triple*xXx
      Добър вечер колеги имам голям проблем с колата Volvo V40 надявам се някой да знае решение за проблема !!! Първо отказаха всички прибори на таблото,майстора отстрани проблема на следващия ден ми отказа централното заключване,радио,платфони.Майстора ми препоръча да търся друго табло,намерих друго табло майстора го монтира и нещата си останаха същите.Какво да правя от тук нататък?Къде може да е проблема ако не е от таблото? Благодаря Предварително на всички които съдействат за отстраняване на проблема
    • от georchev
      Здравейте! На скоро си преинсталирах Linux-a и сега не мога да си вляза в акаунтите в Gmail ! Сигурен съм в паролите,защото през страницата на google няма проблем! Какво може да е това чудо? Проблема е от една седмица,тогава го преинсталирах. Помагайте!  Благодаря 
    • от acidoctor
      Здравейте съфорумници! 😀От около 2 седмици бойлера ми издава шумове наподобяващи работещо моторче. Чел съм за бълбукания и свистене но за такъв не съм чел, още😍Казаха ми, че е котлен камък. Някои да се е сблъсквал с нещо подобно или да знае от какво е? 
    • от peekmemf
      Здравейте, днес си купих нов лаптоп HP Omen 15. Инсталирах му Windows 10, но когато цъкна долу на иконката за wifi не излизат никакви мрежи. Единственото, което излиза е това от снимката. Някакви идеи как да го оправя? Благодаря предварително! 

  • Дарение

×
×
  • Добави ново...